Po meni vise nego solidno,ali izgleda da cu poceti od drugog kola,napravio tim na poluvremenu Liv-Stk.
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Kako si to zakljucio za Evru? Jel' tesko procitat pravilaUnofficialpage je napisao/la:29 bodova danas, ne vjerujem da mi Evra moze vise od jednog boda ili eventualno 2 dati. Oko 30 bodova, cekam jos 4 igraca tu bih trebao dobre bodove dobit
Ma nemam pojmaEdin TM87 je napisao/la:Kako si to zakljucio za Evru? Jel' tesko procitat pravilaUnofficialpage je napisao/la:29 bodova danas, ne vjerujem da mi Evra moze vise od jednog boda ili eventualno 2 dati. Oko 30 bodova, cekam jos 4 igraca tu bih trebao dobre bodove dobit
Hvala. Donio mi je 6 bodova, 34 sad imamEdin TM87 je napisao/la:Primarna stvar kako defanzivci i golmani donose bodove je cleen sheets - odnosno ako im ekipa ne primi gol u periodu u kojem su oni igrali ako taj period iznosi minimalno 60 minuta. Ako ga United ne primi do kraja, donijet ce ti 6 poena Evra.
a jest nas izje.bo vitaker danas , svi se zaleOTNYS_YNWA je napisao/la:Ostade mi Whittaker iz Norwicha na klupi, 10 bodova izgubihPrva mi je izmjena, nadam se da mi neko nece poceti pa da upadne..
+1ZZtop10 je napisao/la:a jest nas izje.bo vitaker danas , svi se zaleOTNYS_YNWA je napisao/la:Ostade mi Whittaker iz Norwicha na klupi, 10 bodova izgubihPrva mi je izmjena, nadam se da mi neko nece poceti pa da upadne..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.