HKK Široki

Moderatori/ce: CashMan,nerminh74,ultrasstyle_tz

kksiroki
Kontakt:

Re: HKK Široki

Post Postao/la kksiroki » 14 avg 2013, 13:32

vladedivac je napisao/la:U pitanju je bivši igrač Širokog, ali da kažem da je Željko Šakić, prije nego što je potpisao za italijanski Montegranaro, bio ponuđen Igokei. Vjerovatno je dobio jači ugovor u Italiji. A Igokea se još nada Joroviću.

Nego, niko od navijača Širokog mi nije odgovorio na pitanje od prije par dana. Je li istina da je bilo razgovora sa Igorom Bijelićem iz Mladosti (Mrkonjić Grad)? Pretpostavljam da to nema veze s vezom, pa zato niko nije ni reagovao.
Nije nitko nikada iz kk široki razgovarao o Bjelicu ali jesti jedan bivši trener širokog i on će ga možda uzeti u svoj klub iako još nije definitivno donesena odluka uzima ga ili ne ;)
104-77 , da je malo nije malo , da je puno pa puno je , da je previše pa i nije previše .

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 16 avg 2013, 12:47

Harper ostaje
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG

mitica
Kontakt:

Post Postao/la mitica » 16 avg 2013, 15:04

Kaštropil ostaje
Široki

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 16 avg 2013, 15:40

Kevin je napisao/la:Harper ostaje
edit: Harper otišao :lol: :lol: :lol:
koji likovi su ovi ameri, nisu svezani u glavi 2%

felix123
Kontakt:

Post Postao/la felix123 » 16 avg 2013, 21:50

Široki sljedeće sezone bi trebao izgledati ovako
1-Jones,Katić,Babić
2 ??????,Bilinovac
3-Bošnjak ,Petrović ,Ćorič
4-Barać,Buva,Ivišić
5-Rikić Kaštropil

Status Peršića se još ne zna ,Velić ga zove u Jolly ,ali ABA Liga je ipak važnija ako želi ikad otići u neki jaći klub i neki masniji ugovor ,iako s druge strane gotovo sigurno će ga Petrovic voditi u Sloveniju

Po mojoj procjeni bit ćemo kao i prošle godine negdje oko 10 mjesta ,ali opstanak ;)

kksiroki
Kontakt:

Post Postao/la kksiroki » 17 avg 2013, 11:04

felix123 je napisao/la:Široki sljedeće sezone bi trebao izgledati ovako
1-Jones,Katić,Babić
2 ??????,Bilinovac
3-Bošnjak ,Petrović ,Ćorič
4-Barać,Buva,Ivišić
5-Rikić Kaštropil

Status Peršića se još ne zna ,Velić ga zove u Jolly ,ali ABA Liga je ipak važnija ako želi ikad otići u neki jaći klub i neki masniji ugovor ,iako s druge strane gotovo sigurno će ga Petrovic voditi u Sloveniju

Po mojoj procjeni bit ćemo kao i prošle godine negdje oko 10 mjesta ,ali opstanak ;)
Mi 10 ,ti si klasa optimist i to na kub . Mi ako izborimo opstanak to je veliki uspjeh i jedino tako postavljen cilj možda možda donese 10 mjesto .
104-77 , da je malo nije malo , da je puno pa puno je , da je previše pa i nije previše .

felix123
Kontakt:

Post Postao/la felix123 » 17 avg 2013, 12:52

Pa mi imamo super sastav s obzirom na proračun
Nadalje ,pola ABA lige igra i Eurocup/Euroligu/Eurochallange
Svake godine smo počinjali zvanične pripreme 16.8. ,ove godine 12.8. imali smo kompletan sastav
Buva trenira od 7 mjeseca ,Ćorić i Bošnjak za reprezentaciju igrali dosta vremena i bili vrlo dobri ( Bošnjak u prvoj petorci turnira) ,nikad ozbiljnije započeta sezona
Uz dobrog šutera 10 mjesto nam ne gine :D

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 17 avg 2013, 13:04

uj jbt onako mali budzet, bice vam teska sezona. Kako god gledam taj roster, bice gusto ukoliko se malo ne isprse za nekog kosgetera na 2. Treba vam tu neko ko ce donijet najmanje 15-20 poena po tekmi i ko ce uzet loptu kad zagusti. Tim je solidno popunjen radnicima, kulturnim igracima od zadatka. Kastropil je solidna druga opcija cak bih rekao i jaka druga opcija u napadu ali fali ta prva za jedan ok tim.
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

nerminh74
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la nerminh74 » 17 avg 2013, 16:25

ultrasstyle_tz je napisao/la:uj jbt onako mali budzet, bice vam teska sezona. Kako god gledam taj roster, bice gusto ukoliko se malo ne isprse za nekog kosgetera na 2. Treba vam tu neko ko ce donijet najmanje 15-20 poena po tekmi i ko ce uzet loptu kad zagusti. Tim je solidno popunjen radnicima, kulturnim igracima od zadatka. Kastropil je solidna druga opcija cak bih rekao i jaka druga opcija u napadu ali fali ta prva za jedan ok tim.
pa koliko sam cuo sutalo se sada sam nudi
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10

brzi
Kontakt:

Post Postao/la brzi » 17 avg 2013, 20:08

nerminh74 je napisao/la:
ultrasstyle_tz je napisao/la:uj jbt onako mali budzet, bice vam teska sezona. Kako god gledam taj roster, bice gusto ukoliko se malo ne isprse za nekog kosgetera na 2. Treba vam tu neko ko ce donijet najmanje 15-20 poena po tekmi i ko ce uzet loptu kad zagusti. Tim je solidno popunjen radnicima, kulturnim igracima od zadatka. Kastropil je solidna druga opcija cak bih rekao i jaka druga opcija u napadu ali fali ta prva za jedan ok tim.
Jel Šutalo bio u kombinacijama igosa ili je to bilo samo ,,mućenje vode,, rivalu.

felix123
Kontakt:

Post Postao/la felix123 » 17 avg 2013, 20:38

Bio je pravo u kombinacijama ,ali trebala je odšteta neka mala past Širokom na račun ,Igosi nisu htjeli platiti
Ali su potpisali s Bakicem i produzili sa Štembom
On je raskinuo sa Širokim i mislio ici u Vojvodinu ,da je igrala ABA ligu ,kako nije ne isplati mu se vratit u Vojvodinu
Sad je ni ovamo ni tamo

brzi
Kontakt:

Post Postao/la brzi » 17 avg 2013, 20:57

felix123 je napisao/la:Bio je pravo u kombinacijama ,ali trebala je odšteta neka mala past Širokom na račun ,Igosi nisu htjeli platiti
On je raskinuo sa Širokim i mislio ici u Vojvodinu ,da je igrala ABA ligu ,kako nije ne isplati mu se vratit u Vojvodinu
Sad je ni ovamo ni tamo
Ako mu je Široki treća ili četvrta opcija,onda je vjerovatno tamo ;)

felix123
Kontakt:

Post Postao/la felix123 » 17 avg 2013, 21:19

brzi je napisao/la:
felix123 je napisao/la:Bio je pravo u kombinacijama ,ali trebala je odšteta neka mala past Širokom na račun ,Igosi nisu htjeli platiti
Sad je ni ovamo ni tamo
Ako mu je Široki treća ili četvrta opcija,onda je vjerovatno tamo ;)
Ne vjerujem da mu prve dvije opcije nešto više novca nude ,jer njemu je 30 godina,a sigurno neće bit glavni igrač u te 2 ekipe ,a u Širokom je i još jedna dobra sezona bi mu mogla donijeti masniji ,vjerojatno zadnji ugovor
Opet ti kažem kao i za Kaštropila ni jedan klub ne uzima igrače nakon što jednu sezonu dobro odigraju (jedino ako su mladi ) ,a i u 5 utakmica finala protiv Igokee je pokazao svoju limitiranost i mane

Igosss
Kontakt:

Post Postao/la Igosss » 17 avg 2013, 22:07

Ma naći će Šutalo dobar klub.
Krivo mi je što trener Bajić "pozuri" sa sastavom tima Igokee za ovu sezonu.Mogao se on strpiti makar sa Šutalom.
Štembo,Bakić,Galovej su lošiji igraci od Šutala sigurno.Prosla su štembina vremena
Košarka je kompleksna nauka koju geniji čine toliko prostom da i "budale" misle da mogu da igraju na tom nivou!

felix123
Kontakt:

Post Postao/la felix123 » 17 avg 2013, 22:18

Igosss je napisao/la:Ma naći će Šutalo dobar klub.
Krivo mi je što trener Bajić "pozuri" sa sastavom tima Igokee za ovu sezonu.Mogao se on strpiti makar sa Šutalom.
Štembo,Bakić,Galovej su lošiji igraci od Šutala sigurno.Prosla su štembina vremena
Štembo ga je od 5 utakmica finala u 3 stavio u džep
U Štembi još ima žara ,posebno kad dobije neki udarac i kad poludi pa stisne u obrani i ubaci tricu gotovo s centra ,pa ekipa u kojoj igra jednostavno mora proključat
Sutra bi mjenjao Šutala za Štembu ,jer me je razočarao kad u majstorici nije uzeo loptu u svoje ruke i smirio momčad kad je se Igokea nudila ,a zbog toga je doveden :x

Igosss
Kontakt:

Post Postao/la Igosss » 17 avg 2013, 22:42

felix123 je napisao/la:
U Štembi još ima žara ,posebno kad dobije neki udarac i kad poludi pa stisne u obrani i ubaci tricu gotovo s centra ,pa ekipa u kojoj igra jednostavno mora proključat
Sutra bi mjenjao Šutala za Štembu ,jer me je razočarao kad u majstorici nije uzeo loptu u svoje ruke i smirio momčad kad je se Igokea nudila ,a zbog toga je doveden :x
Svaka cast Štembi ali bolji je Šutalo.
Ne govorim zbog statistike,unaprijed su sve ekipe znale da najveca opasnost prijeti od Šutala pa je i zbog toga dijelom bio limitiran na nekih 15ak poena po tekmi :roll:
Košarka je kompleksna nauka koju geniji čine toliko prostom da i "budale" misle da mogu da igraju na tom nivou!

kksiroki
Kontakt:

Post Postao/la kksiroki » 18 avg 2013, 09:06

nerminh74 je napisao/la:
Dobro si čuo , ali prošla su vremena kad se neko mogao zajebavati na ovoj razini kako je on pokušao , sad jedino može doći za pola para .
Radi priča i glupiranja su iz razmišljanja u narednoj sezoni izgurana Šakić,Persic i Šutalo . Njima se učinilo da se klub raspada i počelo kurcenje , e kad se kurcis traži si klub gdje će ti biti bolje .

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 19 avg 2013, 09:12

Kevin je napisao/la:
Kevin je napisao/la:Harper ostaje
edit: Harper otišao :lol: :lol: :lol:
koji likovi su ovi ameri, nisu svezani u glavi 2%
edit: opet se predomislio i sad hoće da ostane
hahahahahahahahhahahahahahahaahahahahaha

wolfi
Kontakt:

Post Postao/la wolfi » 19 avg 2013, 16:10

felix123 je napisao/la:

Stemberger je najagresivniji igrac igokee na loptu i jedan od najboljih odbrambenih igraca u ligi.
Kroz ovih 10 dana priprema cini se dosta spremnim i stabilnim..on ce ove godine biti bolji nego prosle.

Android
Kontakt:

Post Postao/la Android » 19 avg 2013, 17:11

Ja bih uvijek prije uzeo Stembu nego Sutala,Stembo ima bolji sut,bolje igra obranu,ima vise "muda"...
...da Široki vječno ostane ponos naše Hercegovine...

HRHB

Odgovori

Natrag na “Bh. košarka”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.