Jel' sve uredu sa Daniom? K'o da se zalio na neku povredu... Kad se vrati Sule, ovo je top4 ekipa

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Bgmi ja msm da ovo nije willianhanniz je napisao/la:
Willian bio danas na Anfieldu.
Cuj nijeHeKen je napisao/la:Bgmi ja msm da ovo nije willian
Nisam siguran, ali mislim da si ovo napisao kao da mi se podsmijavas. Nemoj tako, postujem te kao forumasa i vjerujem da si jedan od boljih i znas dosta informacija ali nemoj tako. Uostalom, lik stvarno lici na williananummaLFCŽ je napisao/la:Cuj nijeHeKen je napisao/la:Bgmi ja msm da ovo nije willian![]()
Evo snimak utakmice
http://livefootballvideo.com/fullmatch/ ... g-i8ZL0F6k
Smijesno mi bilo sto si shvatio ozbiljno, neko slikao lika zato sto ima slicnu frizuru, gdje ce on fakat biti.HeKen je napisao/la:Nisam siguran, ali mislim da si ovo napisao kao da mi se podsmijavas. Nemoj tako, postujem te kao forumasa i vjerujem da si jedan od boljih i znas dosta informacija ali nemoj tako. Uostalom, lik stvarno lici na williana
Definitivno moramo poraditi na tome. Zamalo da danas izgubimo 2 boda.Rolex312 je napisao/la:Kako to fino rade oni cije ime ne spominjemo. Dvije prilike dva gola, a nama 10 prilika jedan gol. Nadam se da ce se efikasnost popraviti iducih kola.
Mislim da je danas visina presudila, jer je Henderson 15 centimetara veći od Allena. Bilo bi smješno gledati skakanje Allena sa ostalim igračima Stoka. Vidjećemo protiv Ville koji će igrač biti starter.Carlo je napisao/la:Nikoga neću hvaliti danas osim Rodgersa. Samo da ovako nastavi
POHVALA ZA NJEGA I ZA NEFORSIRANJE ALLENA!
Ako ces realno, bio si najlosiji danasHenderson je napisao/la:Mislim da je danas visina presudila, jer je Henderson 15 centimetara veći od Allena. Bilo bi smješno gledati skakanje Allena sa ostalim igračima Stoka. Vidjećemo protiv Ville koji će igrač biti starter.Carlo je napisao/la:Nikoga neću hvaliti danas osim Rodgersa. Samo da ovako nastavi
Daj baartemis77 je napisao/la:Ako ces realno, bio si najlosiji danasHenderson je napisao/la:Mislim da je danas visina presudila, jer je Henderson 15 centimetara veći od Allena. Bilo bi smješno gledati skakanje Allena sa ostalim igračima Stoka. Vidjećemo protiv Ville koji će igrač biti starter.Carlo je napisao/la:Nikoga neću hvaliti danas osim Rodgersa. Samo da ovako nastavi
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.