FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

FK Sarajevo
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la FK Sarajevo » 16 dec 2009, 13:36

Ima li od tog Skorinog produzenja ugovora ista
Mi smo divovi svako nam je plijen nas je cijeli svijet u bordo obojen
Jedna si jedina,moja domovina.
Jedna si jedina,BOSNA I HERCEGOVINA!!!

300
Kontakt:

Post Postao/la 300 » 16 dec 2009, 13:54

FK Sarajevo je napisao/la:Ima li od tog Skorinog produzenja ugovora ista
Znam da se zakompliciralo, jer je trazio 6000 KM platu na 4god, sto bi ujedno i znacilo da ce karijeru zavrsiti na AFH, medjutim nasoj bijednoj upravi je to mnogo :evil: :evil: , tako da zasad nista :cry:
Nadam se da ce se uspjeti dogovoriti, jer on definitivno ZELI da igra za voljeni klub!!!
Svake druge subote se rano budim ja, Moja raja već me čeka ispod prozora,
Stara pita s' kim to danas igra Saraj'vo, Ni zbog kog' se tako rano ne bih budio...

FK Sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la FK Sarajevo » 16 dec 2009, 13:56

300 je napisao/la:
Znam da se zakompliciralo, jer je trazio 6000 KM platu na 4god, sto bi ujedno i znacilo da ce karijeru zavrsiti na AFH, medjutim nasoj bijednoj upravi je to mnogo :evil: :evil: , tako da zasad nista :cry:
Nadam se da ce se uspjeti dogovoriti, jer on definitivno ZELI da igra za voljeni klub!!!
Mislis 6000 mjesecno,godisnje ili ukupno za 4 godine nisam te skonto :mrgreen: :mrgreen:

shakal
Kontakt:

Post Postao/la shakal » 16 dec 2009, 14:06

FK Sarajevo je napisao/la:
300 je napisao/la:
Mislis 6000 mjesecno,godisnje ili ukupno za 4 godine nisam te skonto :mrgreen: :mrgreen:
hahaha dobar si....
vjerovatno 6000KM mjesecno, sto nije puno za takvog igraca, vrijedi svake pare ;)
Do zadnjeg dana zivota mog samo SARAJV'O!!!

THERE IS NOTHING BETTER IN LIFE THAN BEING A GOONER!!!

Madafaka
Kontakt:

Post Postao/la Madafaka » 16 dec 2009, 14:10

Skoro navodno na probi u Meksiku...

FK Sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la FK Sarajevo » 16 dec 2009, 14:13

Moj druze tebi 6000 mjesecno nije mnogo hahahaha pa Modric dok je igrao za Dinamo imao 5000 km mjesecno a Skori da dadnu 6000

junuz23
Kontakt:

Post Postao/la junuz23 » 16 dec 2009, 14:23

Ako Skoro trazi 6000 milja, onda Hadzicu i Muminovicu treba dati po 7000 realno. Ako se oni bune zbog skorine plate neka se bune, zasluzuju i oni sigurno toliko

FK Sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la FK Sarajevo » 16 dec 2009, 14:25

junuz23 je napisao/la:Ako Skoro trazi 6000 milja, onda Hadzicu i Muminovicu treba dati po 7000 realno. Ako se oni bune zbog skorine plate neka se bune, zasluzuju i oni sigurno toliko
To i ja mislim 6000 traziti mjesecno od Sarajeva a zna da Sarajevo to nema pa nijedan klub u regionu nedaje igracu 6000 km mjesecno

FK Sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la FK Sarajevo » 16 dec 2009, 14:29

UltrasCapitaloBOY87 je napisao/la:
junuz23 je napisao/la:Ako Skoro trazi 6000 milja, onda Hadzicu i Muminovicu treba dati po 7000 realno. Ako se oni bune zbog skorine plate neka se bune, zasluzuju i oni sigurno toliko
Haj nemoj vise molim te , gdje ces bolan ovo napisati ... nema se niko buniti jeli ti znas igraca da je nacelno pristao potpisati 4 godine ugovor sa nasim klubom ???

Ponudi istom Muminu taj ugovor nece te ni pogledati a kamoli sta potpisati i smjesno je sto stavljas te igrace u kos sa Skorom , iako jesu kvalitetni ali da oni imaju pravo traziti 7 milja onda vjerovatno nesto nije OK ;)

Usput bezveze pisete o tome , neko provalio da je trazio 6 hiljada i svi pisu o tome , jer je to smjesno niko osim par ljudi u klubu ne zna sta je on trazio samo se mahala informise o tome preko pojedinih lokalnih mahalaca !
Pa potpisao mi sve i jedan da mu das ugovor na 5 godina i da mu das platu mjesecnu 6000 pa Dzamic ode u Poljsku igrati za mozda 3500 maraka mjesecno skoro duplo manje nego sto Skoro trazi a mislis da kad bi Dzakmicu neko ponudio 6000 u FKS-u mjesecno ostao bi do kraja zivota

maltasa
Kontakt:

Post Postao/la maltasa » 16 dec 2009, 14:39

UltrasCapitaloBOY87 je napisao/la:a !

Mohar trazio 10 hiljada mjesecno da ostane u FKS , eto jos jedna provjerena da se ima o cemu pisati :mrgreen:

Čista laž vjeruj mi

FK Sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la FK Sarajevo » 16 dec 2009, 14:41

UltrasCapitaloBOY87 je napisao/la:Uredu upravu ste samo vi zivite u nadama da je to kako mahala kaze , cuj trazio 6 hiljada pa nije covjek poludio :mrgreen:

Cudi me da ona gnjida jos nije uputila ban za mene tj. Gerrarda :mrgreen:
Pa ziv bio sto se izdajes hahahah :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: ja mislim da Skoro sad minimalno mjesecno zaradjuje 2500 km ja znam kad su Janjos i Dzakmic potpisivali prosle godine nove ugovore pisalo je da im je plata 1200 eura

300
Kontakt:

Post Postao/la 300 » 16 dec 2009, 14:42

UltrasCapitaloBOY87 je napisao/la:Uredu upravu ste samo vi zivite u nadama da je to kako mahala kaze , cuj trazio 6 hiljada pa nije covjek poludio :mrgreen:

:lol: :lol: :lol: :lol:
Stara pita s' kim to danas igra Saraj'vo, Ni zbog kog' se tako rano ne bih budio...

FK Sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la FK Sarajevo » 16 dec 2009, 14:43

maltasa je napisao/la:
UltrasCapitaloBOY87 je napisao/la:a !

Mohar trazio 10 hiljada mjesecno da ostane u FKS , eto jos jedna provjerena da se ima o cemu pisati :mrgreen:

Čista laž vjeruj mi
E ovo je provala godine hahaha cuj 10 hiljada mozda je i istina ko zna :mrgreen: :mrgreen:

300
Kontakt:

Post Postao/la 300 » 16 dec 2009, 14:45

Pa ziv bio sto se izdajes hahahah :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: ja mislim da Skoro sad minimalno mjesecno zaradjuje 2500 km ja znam kad su Janjos i Dzakmic potpisivali prosle godine nove ugovore pisalo je da im je plata 1200 eura

Ja sam cuo da mu je sada plata 3000-3500 KM, koliko je tacno ne znam, ali vjerujem :D

FK Sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la FK Sarajevo » 16 dec 2009, 14:48

300 je napisao/la:

Ja sam cuo da mu je sada plata 3000-3500 KM, koliko je tacno ne znam, ali vjerujem :D
Ma i ja vjerujem da je tolika znas ti koliko je 3000 km mozes ko beg da zivis od tog novca

Madafaka
Kontakt:

Post Postao/la Madafaka » 16 dec 2009, 14:55

Haj nemoj vise molim te , gdje ces bolan ovo napisati ... nema se niko buniti jeli ti znas igraca da je nacelno pristao potpisati 4 godine ugovor sa nasim klubom ???

Ponudi istom Muminu taj ugovor nece te ni pogledati a kamoli sta potpisati i smjesno je sto stavljas te igrace u kos sa Skorom , iako jesu kvalitetni ali da oni imaju pravo traziti 7 milja onda vjerovatno nesto nije OK ;)

Usput bezveze pisete o tome , neko provalio da je trazio 6 hiljada i svi pisu o tome , jer je to smjesno niko osim par ljudi u klubu ne zna sta je on trazio samo se mahala informise o tome preko pojedinih lokalnih mahalaca !

provaljujes se...

junuz23
Kontakt:

Post Postao/la junuz23 » 16 dec 2009, 14:58

Po meni je Muminovic trenutno najbolji igrac FK Sarajevo, ok Skoro je gigant nema sta jako puno je znacio ekipi kad je poceo igrati ali mumin je za mene bog ove ekipe, to je moje misljenje da se razumijemo, a hadzija je toliko dobro odigrao ovu polusezonu da jednostavno niko nebi treba imati obraza da ga stavi iza Skore po bilo cemu.....mozda je razlog drugacijeg misljenja to sto nas ima koji malo drugacije pratimo tekme i zapazamo neke druge stvari na terenu, ali skoro ne moze i ne treba i ne smije imati toliko da se istice od ove dvojice.... gdje su tu torlak i dzakmic pa i alaim.....belosevic, rizvanovic....

FK Sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la FK Sarajevo » 16 dec 2009, 15:10

junuz23 je napisao/la:Po meni je Muminovic trenutno najbolji igrac FK Sarajevo, ok Skoro je gigant nema sta jako puno je znacio ekipi kad je poceo igrati ali mumin je za mene bog ove ekipe, to je moje misljenje da se razumijemo, a hadzija je toliko dobro odigrao ovu polusezonu da jednostavno niko nebi treba imati obraza da ga stavi iza Skore po bilo cemu.....mozda je razlog drugacijeg misljenja to sto nas ima koji malo drugacije pratimo tekme i zapazamo neke druge stvari na terenu, ali skoro ne moze i ne treba i ne smije imati toliko da se istice od ove dvojice.... gdje su tu torlak i dzakmic pa i alaim.....belosevic, rizvanovic....
Da nam Skoro sutra ode svi bi plakali za njim , a kada mu treba platiti da ostane onda je sve puno :roll:
Ala nasa uprava oni bi da svi igraci ostanu ali da ne traze pare ... Za Skoru je vrlo jasno ima on godina ili jak ugovor sa FKS ili posljednja sansa za dobar transfer prema kojem ce zaraditi ... ;)

Usput vjerujem da pratim FKS duze od tebe ustvari ne sumnjam u to i davno sam rekao da je Mumin odlican igrac ali da je blizu Skore o tome ne treba raspravljati , vidio si sta su Mumin i ostali uradili sa Arapovicem bez Skore ili kasnije sa Skorom :!:
Ama jesam zato da Skoro ostane on i Mumin su kraljevi ekipe bez njih nemozemo ali nisam za da mu daju platu od 6000 a ostali da imaju 2000 i ako igraju na istom nivou kao on do 3500 je ok ako mu toliko daju preko je previse

FK Sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la FK Sarajevo » 16 dec 2009, 15:19

UltrasCapitaloBOY87 je napisao/la:Uredu je ali mozes li mi objasniti kako mozes vjerovati da je on trazio 6 hiljada ???

Covjek dodje i lupi da je Skoro trazio 6 hiljada i svi povjeruju :!: I ne vidim u cemu je problem da je najbolji igrac najplaceniji , to je u svakom klubu tako ;)
Nisam rekao da vjerujem ali mislim ako trazi da ona trazi nemoguce

FK Sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la FK Sarajevo » 16 dec 2009, 15:23

UltrasCapitaloBOY87 je napisao/la:Uredu je ali mozes li mi objasniti kako mozes vjerovati da je on trazio 6 hiljada ???

Covjek dodje i lupi da je Skoro trazio 6 hiljada i svi povjeruju :!: I ne vidim u cemu je problem da je najbolji igrac najplaceniji , to je u svakom klubu tako ;)
Nisam rekao da vjerujem ali mislim ako trazi da ona trazi nemoguce
Po meni sasvim moguce , covjek nam je jako bitan ako mislimo krenuti ozbiljnim putem plata od 6 hiljada ne bi trebala biti problem iako on nije trazio toliko to su samo izmisljanja , dati 6 hiljada mjesecno za dobrog igraca je bolje nego svaki dan zaliti sto ga nema , i gledajuci ostale kako se pate bez njega !

Nece ovaj da banuje nema sanse , valjda je omekasao pa mu dosadilo da me banuje :mrgreen:
Za tu platu mozes dovesti onog Papadopulosa iz Dinama ili Diaru iz Partizana

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: plisek i 15 gostiju.