Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci
Hoće li sportsport.ba raditi tekstualni prijenos utakmice sa Rusijom?
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
problem tu moze nastat jer ce svi ostali igraci vjerovatno iz inata zakazati i onda ce biti Mirza odradio svoje zabio 30, ali odbrana nula. Ustvari imas situaciju koja je tipicna za nas mentalitet i na rekreaciji,a da ne govorim za pro igrace koji moraju imati dozu egoizma, a to je da "sto bih ja ginuo i lomio se u odbrani da bi ti sutnuo loptu sa 10 metara u prvih 10 sec napada i ja sad opet trci nazad lomi se- ne pada mi na pamet. Naredni napad cu i ja sutnut sa 10m" i eto anarhije u igri.
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
Covjek odlicno objasnio svaka castultrasstyle_tz je napisao/la:problem tu moze nastat jer ce svi ostali igraci vjerovatno iz inata zakazati i onda ce biti Mirza odradio svoje zabio 30, ali odbrana nula. Ustvari imas situaciju koja je tipicna za nas mentalitet i na rekreaciji,a da ne govorim za pro igrace koji moraju imati dozu egoizma, a to je da "sto bih ja ginuo i lomio se u odbrani da bi ti sutnuo loptu sa 10 metara u prvih 10 sec napada i ja sad opet trci nazad lomi se- ne pada mi na pamet. Naredni napad cu i ja sutnut sa 10m" i eto anarhije u igri.

Ispred zgrade sa parkinga klepili mi Forda
šteta baš sam naš'o kome dobro da ga prodam
Neko drugi sad će moje auto da voza
dlanovi se znoje brate stigla me nervoza
šteta baš sam naš'o kome dobro da ga prodam
Neko drugi sad će moje auto da voza
dlanovi se znoje brate stigla me nervoza
Vjerujte da sam mjesecima cekao na tekme reprezentacije sa velikim nestrpljenjem,jer odusevila me sloga I zajednistvo tima,borbenost,kojim smo nadoknadili manjak igraca,manjak kvalitetnih rijesenja..
Nisam fino mogao pratit tekmu,pa bi bilo suludo davati komentar,jer me streem zezao,ali siguran sam da cemo mi biti jsko dobri,I sa sabitom smo ocajni bili na pripremama ,nema ko nas nije kanto 20 razlike,sa acom je drugacije,eto I srbi juce fasovase od gruzije,treba malo jos da se ekipa uigra I da ritam utakmica ucini svoje.
O mirzi se puno prica vazda,I kad je dobar onda je tito ,kad ne ide onda pretjeruje I to je tsko.
Mene 2 stvari samo nerviraju kod nas,to je nas seljacku mentalitet kad brod tone nek ide u pm,a drugo je kad mirza jede ****.
Ja nisam protiv toga da se mirza forsira,on ima muda I nek forsora,ali daj bolan malo neke smisljene akcije za mirzu,ali kad pocne ko amater sutat iz neizgradjenih ili nelogicnih pozicija onda mi fakat ide na zivce,jer djeluje ko totalni amater.
Dirk je ime za njega pa kad forsira to ima nekog smisla,razlicitih akcija za njega,dok mirza zna pretjerivat I ako ne ide postsje dubioza totalna.
Iz rijeci pasalica I onih acinih nedavno ,moze se vidjeti da oni zele mirzu lidera koji ce vjerovati ekipi I koji ce igrati za nju,a ne mirzu koji loptu dobije u 10 sec I puca gdje god bio,ne bi on slucajno loptu proslijedio pa onda da ona opet dodje njemu.
Mirza samo treba malo vise vjerovat svom timu,I onda on postaje ubojit,ovako,bicemoekipa koja ako nas krene dobicemo svakog ,a kad stane,ne gine nam po 20 razlike .
Mislim da aco zeli tim sa glavom I repom.
Bas me zanima kako ce veceras biti.mi ako budemo normalni,nemislim na specijalno dobri,mislim da veceras mozemo dobit ruse,I malo podici samopouzdanje.
Sretno veceras
Nisam fino mogao pratit tekmu,pa bi bilo suludo davati komentar,jer me streem zezao,ali siguran sam da cemo mi biti jsko dobri,I sa sabitom smo ocajni bili na pripremama ,nema ko nas nije kanto 20 razlike,sa acom je drugacije,eto I srbi juce fasovase od gruzije,treba malo jos da se ekipa uigra I da ritam utakmica ucini svoje.
O mirzi se puno prica vazda,I kad je dobar onda je tito ,kad ne ide onda pretjeruje I to je tsko.
Mene 2 stvari samo nerviraju kod nas,to je nas seljacku mentalitet kad brod tone nek ide u pm,a drugo je kad mirza jede ****.
Ja nisam protiv toga da se mirza forsira,on ima muda I nek forsora,ali daj bolan malo neke smisljene akcije za mirzu,ali kad pocne ko amater sutat iz neizgradjenih ili nelogicnih pozicija onda mi fakat ide na zivce,jer djeluje ko totalni amater.
Dirk je ime za njega pa kad forsira to ima nekog smisla,razlicitih akcija za njega,dok mirza zna pretjerivat I ako ne ide postsje dubioza totalna.
Iz rijeci pasalica I onih acinih nedavno ,moze se vidjeti da oni zele mirzu lidera koji ce vjerovati ekipi I koji ce igrati za nju,a ne mirzu koji loptu dobije u 10 sec I puca gdje god bio,ne bi on slucajno loptu proslijedio pa onda da ona opet dodje njemu.
Mirza samo treba malo vise vjerovat svom timu,I onda on postaje ubojit,ovako,bicemoekipa koja ako nas krene dobicemo svakog ,a kad stane,ne gine nam po 20 razlike .
Mislim da aco zeli tim sa glavom I repom.
Bas me zanima kako ce veceras biti.mi ako budemo normalni,nemislim na specijalno dobri,mislim da veceras mozemo dobit ruse,I malo podici samopouzdanje.
Sretno veceras
VOLIM TE ZELJO
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE
.
Zadnja izmjena: PerryFred, dana/u 13 mar 2020, 19:02, ukupno mijenjano 1 put.
Naše hanume u18 pobijedile dankinje 83-53
http://www.youtube.com/watch?v=Pk9A-6_O6QA
Mozel se negdje pratit rezultat ove nase prijateljske ?
FK Željezničar !!!
Boston Celtics !!!
Boston Celtics !!!
rezultati. comasunsao je napisao/la:Mozel se negdje pratit rezultat ove nase prijateljske ?
http://www.youtube.com/watch?v=Pk9A-6_O6QA
Izgleda da ne ... Vec je neko jucer spomenuo da ce tekma biti zatvorenog tipa , jbg neam pojma pito sam ove KS bih na fb pa ako odgovore sta napisem ti.asunsao je napisao/la:Mozel se negdje pratit rezultat ove nase prijateljske ?
Ako ce gdje biti to je onda na stranici kosarkaskog saveza Slovenije.
http://www.kzs.si/index.php?id=114&game ... n_id=87271" onclick="window.open(this.href);return false; Ovdje ima kao neka najava utakmice, dok protiv Gruzije ovako nesto nije bilo.
http://www.kzs.si/index.php?id=114&game ... n_id=87271" onclick="window.open(this.href);return false; Ovdje ima kao neka najava utakmice, dok protiv Gruzije ovako nesto nije bilo.
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10
http://live.baskethotel.com/kzs/?&lang=1" onclick="window.open(this.href);return false;
Po ovom tekstualnom pernosu moze se zakljucit da je tekma slicna ko ona jucer ...
Mislio sam da je ono sinoc bio samo los dan, a danas je izgleda jos gori, nesto ne stima, mora ovo bolje. Doduse ne gledam utakmicu pa ne treba ni pretjerivat s komentarisanjem.
FK Željezničar !!!
Boston Celtics !!!
Boston Celtics !!!
Čekaj, evo Mirza se tek pred kraj opustioasunsao je napisao/la:Mislio sam da je ono sinoc bio samo los dan, a danas je izgleda jos gori, nesto ne stima, mora ovo bolje. Doduse ne gledam utakmicu pa ne treba ni pretjerivat s komentarisanjem.

“If all else perished, and he remained, I should still continue to be; and if all else remained, and he were annihilated, the universe would turn to a mighty stranger.”
-9 nakon prve četvrtine, ono što raduje je 6 skokova Teletovića 

Isto kao jucer. Taman se priblizimo, oni uzvrate serijom
“If all else perished, and he remained, I should still continue to be; and if all else remained, and he were annihilated, the universe would turn to a mighty stranger.”
Ovdje izbaci samo , da je Tele dao kos il je Kikan pogodio jedno slobodno 

Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
Opet tehničke zbog prigovora. Šta se ovo dešava sa nervozom unutar našeg tima.
Rusi za tri poena 8 od 14 
Edit: -26

Edit: -26

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 27 gostiju.