Sejad Salihovic
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Sejad Salihovic
4 2 3 1 formaciju igra hoff , sejo na zadnjem veznom ...
Kad ce svaniti dan da ga i mi vise gledamo na njegovoj prirodnoj poziciji...grgr je napisao/la:4 2 3 1 formaciju igra hoff , sejo na zadnjem veznom ...

Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
Prije ce zaigrat zukan na toj pozicji nego on... Ja cekam od kako je safeta da ga vidim na toj pozicji ...gringobih je napisao/la:Kad ce svaniti dan da ga i mi vise gledamo na njegovoj prirodnoj poziciji...grgr je napisao/la:4 2 3 1 formaciju igra hoff , sejo na zadnjem veznom ...
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
kako igra joSe ?
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Ok je , hoff se bio zaletio u pocetku kasnije HSV preuzeo kontrolu u svim segmentima igre. Brane se uglavnom uspjesno nije im trebo ovaj penal , a kakvi su baksuzi primit ce jos 1 gol. Sejo bi komotno kod nas mogo igrat na ovoj poziciji a necemo mi to nikad docekat. Od velike koristi bi bio pjanicu jer bi mogao pokrivat prostor pa pjanic ne bi imo svezane ruke ( noge ) sto se toga tice. A pored toga ima i druge kvalitete koje moze koristit na ovoj poziciji nije nuzno da DM samo trci i bude destruktivan ... I mislim da on ima bas sve sto nam fali brzinu da razbija to ima i zahirovic al pored toga sejo moze i povuc loptu moze igrat kratke pasove moze ama bas sve. Ne mogu rec da je sejo sa misketom dzekom pjanom i to al definitivno covjek bez kojeg repka dobije jednu drugu dimenziju. Moze se on zamjenit pogotovo na beku , zuka npr je odigrao vjerovatno bolje nego sto bi on sam. Al jednostavno nije to to on daje strasnu sirinu nasoj ekipi moze igrat i beka i krilo i u vezi ma sve... Mislim da ga ne upotrebljavamo na pravi nacin al eto nadam se da ce ce mozda na SP zaigrat na ovoj poziciji jer po meni je on najbolja opcija.Bosniacum Lilium je napisao/la:kako igra joSe ?
Zadnja izmjena: grgr, dana/u 17 avg 2013, 16:48, ukupno mijenjano 1 put.
Bosniacum Lilium je napisao/la:kako igra joSe ?
Sejo dobro igra jos uvijek se cuva duela zbog koljena ali dobro iga u veznom redu

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Vode ponovo , hoff da je ispao u cvajtu izdominirao bi cvjatu usudim se rec bez poraza
Po svemu sudeci bit ce standardni ove godine uz malo srece mozda se i dokopat EL

Druze, zasto je izasao Salihovic?grgr je napisao/la:Vode ponovo , hoff da je ispao u cvajtu izdominirao bi cvjatu usudim se rec bez porazaPo svemu sudeci bit ce standardni ove godine uz malo srece mozda se i dokopat EL
Gledam duel Spahe i Vede, pa ovdje samo rezultat pratim...
"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."
Hoff natrpa Hamburg 1-4

kobe24@ regularna izmijena Sejo se umorio jos nije fizicki na nivou saigraca
Edit: 1-5

kobe24@ regularna izmijena Sejo se umorio jos nije fizicki na nivou saigraca
Edit: 1-5

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Hvala na informaciji! Dobro da je to u pitanju, bio sam se uplasio da nije opet neki problem.Yucca je napisao/la: kobe24@ regularna izmijena Sejo se umorio jos nije fizicki na nivou saigraca
"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."
Na poslu sam , pa gledam na drugom racunaru. Izbjegavao je duele bas se vidilo vjerovatno da ne bi ponovo fasovo neku povredu. Ja nisam vidio da ga je neko udario tako da je vjerovatno samo onako da se ne bi povrijedio ... Dobar je bio danas. EIDT moram dodat da nisam ocekivao da ce izvuc vise od boda danas al su ih satrali al bas skroz , samo da ovako nastave volio bi i da sejo jednom zaigra u europi...kobe24 je napisao/la:Druze, zasto je izasao Salihovic?grgr je napisao/la:Vode ponovo , hoff da je ispao u cvajtu izdominirao bi cvjatu usudim se rec bez porazaPo svemu sudeci bit ce standardni ove godine uz malo srece mozda se i dokopat EL
Gledam duel Spahe i Vede, pa ovdje samo rezultat pratim...
- DonCorleone
- Kontakt:
Hoffenheim tutnji, dje oni dodu, tu trava vise ne raste...ako nastave ovim ritmom sve je moguce, a jako mi je drago da u klubu koji eto sada igra jako dobro u Bundesligi imamo igraca na poziciji defanzivnog veznog, koji nam je jako, jako potreban.
Podhitno srediti Kolasinca, a Salihovica na poziciju defanzivnog veznog! Sto prije, to bolje!
Jeli igrao ljevo ili desno kao def. vezni?
Podhitno srediti Kolasinca, a Salihovica na poziciju defanzivnog veznog! Sto prije, to bolje!
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.
LijevoDonCorleone je napisao/la:Hoffenheim tutnji, dje oni dodu, tu trava vise ne raste...ako nastave ovim ritmom sve je moguce, a jako mi je drago da u klubu koji eto sada igra jako dobro u Bundesligi imamo igraca na poziciji defanzivnog veznog, koji nam je jako, jako potreban.
- DonCorleone
- Kontakt:
hm....grgr je napisao/la:LijevoDonCorleone je napisao/la:Hoffenheim tutnji, dje oni dodu, tu trava vise ne raste...ako nastave ovim ritmom sve je moguce, a jako mi je drago da u klubu koji eto sada igra jako dobro u Bundesligi imamo igraca na poziciji defanzivnog veznog, koji nam je jako, jako potreban.
kako li njega uklopiti u nasu formaciju u repki, a da igraju i on i Pjanic i Misimovic i Medunjanin. Nema sanse, neko mora na klupu. Jos kada dode Hajrovic.
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
ja bi Joseta i Medenog na sredini, Misketa i Izu prema naprijed. Kasnije Mire mijenja umornog Misketa, s tim da se na formacijski nista ne mijenja 

Ma ne moze on odigrati def.veznog
Boze dragi kako se mi bez potrebe patimo a sve imamo samo ne znamo iskoristit.Covjek se pati na lijevom beku umjesto da razvaljuje na def.veznom.Alasalamet.

Ne patimo se mi nego nas expert pati....Miske10 je napisao/la:Ma ne moze on odigrati def.veznogBoze dragi kako se mi bez potrebe patimo a sve imamo samo ne znamo iskoristit.Covjek se pati na lijevom beku umjesto da razvaljuje na def.veznom.Alasalamet.

Safet Susic=Propast BiH fudbala...
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
a koga bi ti trenutno stavio na lijevog beka, mozda bevaba?

Pa eto zuka je odigrao najbolju partiju u repci na beku neka erminator igra sa spahom ne moze nikako bit los...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.