FK Borac - Banja Luka - ARHIVA POSTOVA

Moderator/ica: vlakanje

jovanbl
Kontakt:

Re: FK Borac - Banja Luka

Post Postao/la jovanbl » 16 dec 2009, 11:56

gavra je napisao/la:U pravu si Jovane na pojacanjima se intenzivno radi a spisak se ne objavljuje iz tih razloga, mislim da se taj spisak nece ni objavljivati nego ce se samo objaviti imena koja su dogovrena u potpunosti.E sad sta sam ja nacuo naravno nista nije sigurno al ovo je forum pa mozemo baratati imenima.
Puzigaca je sve dalje od Borca, mislim da je on igrac koji bi nam pomogao al nije bas omiljen kod navijaca pa mozda i nije steta, Gruijc veoma blizu povratka ceka jos neke konbinacije u inostranstvu ako mu propadne eto ga ,i zadnje sto sam cuo je da je dogovoreno sa Purketom.
u svakom slucaju vidjecemo, nada umire zadnja :)
Mislim da grijesis za puzigacu moje informacije govore drugacije , al opet nikad se ne zna , i rekoh ya purketa prvi put cujem

zmaj_Bosne
Kontakt:

Post Postao/la zmaj_Bosne » 16 dec 2009, 11:58

Jedno pitanje: kakav vam je igrač Karalić? Ako sam pogriješio prezime nemojte me kritikovat, jer sam i ja to sada čuo ;)
Dragon Town

jovanbl
Kontakt:

Post Postao/la jovanbl » 16 dec 2009, 12:02

zmaj_Bosne je napisao/la:Jedno pitanje: kakav vam je igrač Karalić? Ako sam pogriješio prezime nemojte me kritikovat, jer sam i ja to sada čuo ;)
karalic igra za laktase, a igrao je u borcu, napadac, nije los, zna da bljesne , u laktasima je prvo ime, al ipak to su laktasi tamo nije pretjerano tesko biti prvo ime :)

killer
Kontakt:

Post Postao/la killer » 16 dec 2009, 16:35

& ? - ? & " 4. јануара $ $, а у ? & не $ " &. На $ $ су " " $ - / " ' теже него јесен " $ је " теже $ освојено него " на $ ".

- " су, ? " " " " ?, & ? & опасног ? " ? " " на " ?. - " ? у & првенства, зато ову " ' $ " $ се " ' $ " " ? у / ". " ' $ у & првенства " - &, јер ' $ $ " $ " - " је % ¥ % & ? ".

Стратег ?, " је с & " / ? у " ? ", ? $ је " у ' $ " $. ? је - " " ".

- У ' $ у $ $ ? $ ? $ јер са " страна зову " ", $ & ? & ". То - " " &. $, $ - " " " " & $ $ '. Наравно, ¥ - " " $ $, - ? " $. $ $ " - " " ¥ - & је ".

О " на $ $ % " не ? $ ".

- % " ' $ & ? &. Оно % је " ? је $ ' $ ' ? $ везног ". &, " " % на ", а & ' је " ? ?-&, & " " ?. ' $ & $ је " $, а у остварењу " " ' су " " " ' $ $ " " - & је ".
&

' " $ & $ ", & у " са " " $ $, $ " ? $ се ? " $ ".

- - са % ¥ % " " $ $ " у " са " & - $ у " ? &. " овог $ " ? ' $ - & је ".

---------------

:roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:
" " " & СВЕ,ЈА НЕ ' & &,ПРВА / " " У " ', " & СА &

vlado lesinar
Kontakt:

Post Postao/la vlado lesinar » 16 dec 2009, 17:51

killer je napisao/la:& ? - ? & " 4. јануара $ $, а у ? & не $ " &. На $ $ су " " $ - / " ' теже него јесен " $ је " теже $ освојено него " на $ ".

- " су, ? " " " " ?, & ? & опасног ? " ? " " на " ?. - " ? у & првенства, зато ову " ' $ " $ се " ' $ " " ? у / ". " ' $ у & првенства " - &, јер ' $ $ " $ " - " је % ¥ % & ? ".

Стратег ?, " је с & " / ? у " ? ", ? $ је " у ' $ " $. ? је - " " ".

- У ' $ у $ $ ? $ ? $ јер са " страна зову " ", $ & ? & ". То - " " &. $, $ - " " " " & $ $ '. Наравно, ¥ - " " $ $, - ? " $. $ $ " - " " ¥ - & је ".

О " на $ $ % " не ? $ ".

- % " ' $ & ? &. Оно % је " ? је $ ' $ ' ? $ везног ". &, " " % на ", а & ' је " ? ?-&, & " " ?. ' $ & $ је " $, а у остварењу " " ' су " " " ' $ $ " " - & је ".
&

' " $ & $ ", & у " са " " $ $, $ " ? $ се ? " $ ".

- - са % ¥ % " " $ $ " у " са " & - $ у " ? &. " овог $ " ? ' $ - & је ".

ma trebalo bi se ocekivati da se vrate grujic,karalic i puzigaca
---------------

:roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:

FK Sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la FK Sarajevo » 16 dec 2009, 18:21

Desifrirao sam prvi dio ostale nisam mogao koliko razumijem traze pojacanja u Novom Sadu i Beogradu a stvarno te take klubove ne shvatam zasto dovode propale talente iz Srbije i iz Hrvatske bude nekad i pogodaga ali vecinom su promasene investicije vi ste prosle godine imali Vukelju(ako se nevaram tako se zove) i onog Nenada Novakovica(mislim da je i on bio posudjen vam je od Borca iz Cacka)koliko znam bili su promaseni igraci u Sirokom i Slaviji svake godine otjeraju po 3-4 igraca iz Srbije i Hrvatske evo u Sirokom su otjerali Zuraka i Krizanovica i u Slaviji su 2 otjerali
Mi smo divovi svako nam je plijen nas je cijeli svijet u bordo obojen
Jedna si jedina,moja domovina.
Jedna si jedina,BOSNA I HERCEGOVINA!!!

gavra
Kontakt:

Post Postao/la gavra » 16 dec 2009, 19:56

Desifrirao sam prvi dio ostale nisam mogao koliko razumijem traze pojacanja u Novom Sadu i Beogradu a stvarno te take klubove ne shvatam zasto dovode propale talente iz Srbije i iz Hrvatske bude nekad i pogodaga ali vecinom su promasene investicije vi ste prosle godine imali Vukelju(ako se nevaram tako se zove) i onog Nenada Novakovica(mislim da je i on bio posudjen vam je od Borca iz Cacka)koliko znam bili su promaseni igraci u Sirokom i Slaviji svake godine otjeraju po 3-4 igraca iz Srbije i Hrvatske evo u Sirokom su otjerali Zuraka i Krizanovica i u Slaviji su 2 otjerali
E problem je sto se dovodi skart iz Srbije i Hrvatske, da se dovode igraci koji igraju prve lige to su za nase lige vrhunski igrace pa cak i iz druge lige, problem je sto se dovode igraci sto ne igraju nigdje, samo kad se sjetim Leotara one godine kad su bili prvaci al tad se imalo para pa su to bili pravi igraci koji su poslije napravili fine karijere neki su bili i Bih reprzentativci i cak reprzentativci Srbije.Kada bi se poradilo na kvalitetu umjesto kvantitetu to bi bila druga prica.

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 16 dec 2009, 20:03

Tko ce ti doci u ligu koja ima ulogu korumpirane i domacinske ukoliko moze igrati u koliko-toliko sredjenijoj. Brojni ce radije igrati u Medjimurju, npr., nego za najbolje BH klubove. Druga stvar ukoliko im mozes ispuniti uvjete, a traziti ce vise nego sto bi inace, plus obicno potpisu jednogodisnje ugovore. To nije stvar toliko klubova (bar ne onih koji su sredjeniji, profesionalniji i ustvari su ponuditi neke uvjete i placati igrace) koliko samog ratinga lige.
...Život za Široki...

vlado lesinar
Kontakt:

Post Postao/la vlado lesinar » 16 dec 2009, 20:30

ŠB_Fidelis je napisao/la:Tko ce ti doci u ligu koja ima ulogu korumpirane i domacinske ukoliko moze igrati u koliko-toliko sredjenijoj. Brojni ce radije igrati u Medjimurju, npr., nego za najbolje BH klubove. Druga stvar ukoliko im mozes ispuniti uvjete, a traziti ce vise nego sto bi inace, plus obicno potpisu jednogodisnje ugovore. To nije stvar toliko klubova (bar ne onih koji su sredjeniji, profesionalniji i ustvari su ponuditi neke uvjete i placati igrace) koliko samog ratinga lige.
sad bi ti rekao da je medjugorje bolje od bih klubova...medjugorje se moze porediti samo sa laktasima i mozda travnikom

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 16 dec 2009, 20:39

Rekoh Medjimurje, bolan.
Naravno da nije bolje, bitna razlika je sto igra u koliko-toliko sredjenijoj ili ljepse upakiranoj ligi i prosjecan ili iole bolji igrac ce radije igrati tu ukoliko ima ispunjene uvjete nego da se misli tko ce mu na nekom gostovanju u BH kakvog ''davljenika'' ili bivseg ''velikana'' polomiti nogu jer ''moraju dobiti''.
...Život za Široki...

vlado lesinar
Kontakt:

Post Postao/la vlado lesinar » 16 dec 2009, 20:50

ŠB_Fidelis je napisao/la:Rekoh Medjimurje, bolan.
Naravno da nije bolje, bitna razlika je sto igra u koliko-toliko sredjenijoj ili ljepse upakiranoj ligi i prosjecan ili iole bolji igrac ce radije igrati tu ukoliko ima ispunjene uvjete nego da se misli tko ce mu na nekom gostovanju u BH kakvog ''davljenika'' ili bivseg ''velikana'' polomiti nogu jer ''moraju dobiti''.
ma da medjimurje...to jest da su boli uslovi u njihovoj ligi i da je malo kvalitetnija al malo

gavra
Kontakt:

Post Postao/la gavra » 16 dec 2009, 20:51

Rekoh Medjimurje, bolan.
Ovo se u potpunosti slazem al ipak mislim da se stvari mijenjaju na bolje, primjer Borca odigrao je cijelu polusezonu pred punim tribinama ,normalnim sudjenjem,dosta utakmica na tvu,dolazili menadzeri da gledaju malog Bilbiju,odmah sad na polusezoni dolaze raznorazni menadzeri i nude igrace dok su ranije svi bjezali od Borca.

vlado lesinar
Kontakt:

Post Postao/la vlado lesinar » 16 dec 2009, 20:53

gavra je napisao/la:
Rekoh Medjimurje, bolan.
Ovo se u potpunosti slazem al ipak mislim da se stvari mijenjaju na bolje, primjer Borca odigrao je cijelu polusezonu pred punim tribinama ,normalnim sudjenjem,dosta utakmica na tvu,dolazili menadzeri da gledaju malog Bilbiju,odmah sad na polusezoni dolaze raznorazni menadzeri i nude igrace dok su ranije svi bjezali od Borca.
slazem se sa gavrom

killer
Kontakt:

Post Postao/la killer » 16 dec 2009, 21:08

Ne ocekujem previse od ovog prelaznog roka,jer gledajuci godinama unazad slabo se nasao neki igrac da se mogao okarakterisati kao "pojacanje" u pravom smislu te rijeci ;)
" " " & СВЕ,ЈА НЕ ' & &,ПРВА / " " У " ', " & СА &

borac_sampion
Kontakt:

Post Postao/la borac_sampion » 16 dec 2009, 23:25

na meti kluba su:desni bek iz bakua,lijevi bek koji je vec igrao u borcu,i avdukic iz rudara i neki almir kahrimanovic dolazi na probu iz velike kladuse :D
TREĆI PUT ČASTIMO

Trigger
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Trigger » 17 dec 2009, 01:53

Edin Džeko, fudbalski A reprezentativac BiH – najbolji sportista Bosne i Hercegovine za 2009. godinu

Bilbija najperspektivniji sportista Bosne i Hercegovine za 2009. godinu
Najperspektivnijim sportistom proglašen je Nemanja Bilbija, fudbaler banjalučkog Borca i mladi reprezentativac BiH, jedan od najboljih igrača Premijer lige, koji je svoje umijeće pokazao na najbolji mogući način ove sezone.
Bosno moja poharana....

tatamata
Kontakt:

Post Postao/la tatamata » 17 dec 2009, 08:40

borac_sampion je napisao/la:na meti kluba su:desni bek iz bakua,lijevi bek koji je vec igrao u borcu,i avdukic iz rudara i neki almir kahrimanovic dolazi na probu iz velike kladuse :D
Evo,a ja tebi tvrdim da ce taj Kahrimanovic iz Velike Kladuse biti bolje pojacanje od tog desnog beka iz Bakua. ;)

Uf,Avdukica nek dovedu to je pravo pojacanje!
Treci put castimo

jovanbl
Kontakt:

Post Postao/la jovanbl » 17 dec 2009, 09:08

tatamata je napisao/la:
borac_sampion je napisao/la:na meti kluba su:desni bek iz bakua,lijevi bek koji je vec igrao u borcu,i avdukic iz rudara i neki almir kahrimanovic dolazi na probu iz velike kladuse :D
Evo,a ja tebi tvrdim da ce taj Kahrimanovic iz Velike Kladuse biti bolje pojacanje od tog desnog beka iz Bakua. ;)

Uf,Avdukica nek dovedu to je pravo pojacanje!
koliko ja znam fiser ili novinari su pogrijesili, jer taj iz bakua nije desni bek , nego prednji vezni , radi se o aleksandru solicu, i nije igrao u borcu, nego u osijeku.

Tatamata, zasto mislis to o kahrimanovicu, znas nesto o njemu, ili cisto onako ??

tatamata
Kontakt:

Post Postao/la tatamata » 17 dec 2009, 09:46

jovanbl je napisao/la: Tatamata, zasto mislis to o kahrimanovicu, znas nesto o njemu, ili cisto onako ??
Nije mislio sam na to da se oni o kojima se najmanje pise i prica,uvijek najbolje pokazu!Npr.situacija Peric-Markic,o prvom se pisali spjevovi,dolazi iz Sturma,veliko pojacanje,a ustvari veliko nista,dok je drugi totalno nepoznat medjutim pokazao je da je klasa...
Treci put castimo

jovanbl
Kontakt:

Post Postao/la jovanbl » 17 dec 2009, 09:52

tatamata je napisao/la:
jovanbl je napisao/la: Tatamata, zasto mislis to o kahrimanovicu, znas nesto o njemu, ili cisto onako ??
Nije mislio sam na to da se oni o kojima se najmanje pise i prica,uvijek najbolje pokazu!Npr.situacija Peric-Markic,o prvom se pisali spjevovi,dolazi iz Sturma,veliko pojacanje,a ustvari veliko nista,dok je drugi totalno nepoznat medjutim pokazao je da je klasa...
slazem se da je peric promasaj al mislim da borac tu nije puno zijanio finansijski ,o kahrimanovicu nista ne znam

Zaključano

Natrag na “FK Borac”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.