Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal
Bez obzira na ovu nevidjenu sramotu , ocekujem sutra pobjedu .... ta ce pobjeda nasem #Č;_*/*"$ (ma ne znam kako da ga nazovem) dati pravo da kaze "vidite da smo jaki" ..... naravno dok ne dodje februar-mart (ove godine vjerovatno i prije) kada izgubimo i zadnju sansu za bilo kakav trofej.
Prvo poluvrijeme 2-0 .... i na kraju 3-0
Prvo poluvrijeme 2-0 .... i na kraju 3-0
tuzno kako je Arsenal pojedincima trn u oku i kako jedva cekaju i najmanju sitnicu da dodju i da pokusaju nesto ismijat i cirkus napravit...nekako sam uvjeren da ce doc 3 igraca do kraja roka,koje kvalitete ne bi da nagadjam al da ce bit nekih novina,najvjerovatnije hoce,nije arsen debil kakvim ga ljudi predstavljaju u zadnje vrijeme 

#Voajeroljupci na respiratorima.
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
Budimo realni,ovaj niz je duda varalica.od ovog niza je 80 % igrano protiv ekipa koje u ligi nisu mogle gore niti dole i koje su vec ispale iz lige.a kad nam united dosao te se jedva micali po terenu,nismo ih u stanju bili dobiti.wenger kaze da trazi kvalitet a ne kvantitu.govori to vec od zimskog prijelaznog roka,i jis ga nije stigao pronaci.mozda ga nade kad dobi otkaz.sutra treba pokazat zube odma na villi ako se odmah nece zaostati za vodecima,sto nam nije bas prolazilo zadnjih sezons.ocekujem pobjedu ali me nebi niti zacudio neki remi uz gol bentekea u nasoj mreziRockefeller je napisao/la:Ovako to izgleda u ligi:
![]()
30.1.2013 - 19.5.2013
24. kolo - 38. kolo
Pojak je ovaj Arsenal. Treba mu samo koji igrač radi širine. Dva do tri + koji iz akademije kao i uvijek i biće dobro.
Kad nas cika Wenger iznenadi pa dovede onog sto je trcao za autobusom i to dzabe
Ma ja sam se davno prestao misliti o tome koga ce dovesti a koga nece, dzabe se nervirate. Dovede, dovede, ne dovede idemo dalje, ha ja. Nadam se samo da je svijestan toga da je doslo takvo vrijeme da se mora lova trositi i talenat kupovati. I to sto se desilo da kupi nekog mladog jeftinog pa postane zvijezda, ne desava se ni to stalno. Arsenal je poznat po tome da pravi sampione, samo nemozes napraviti 2, 3 ili 5 sampiona svake sezone. A sta kaze, ima jos puno vremena za transfere hehe. Ako budemo cetvrti iduce sezone trebamo biti sretni. Mislim da je ovo sezona od ManCity-a.
GO Gunners!

Ma ja sam se davno prestao misliti o tome koga ce dovesti a koga nece, dzabe se nervirate. Dovede, dovede, ne dovede idemo dalje, ha ja. Nadam se samo da je svijestan toga da je doslo takvo vrijeme da se mora lova trositi i talenat kupovati. I to sto se desilo da kupi nekog mladog jeftinog pa postane zvijezda, ne desava se ni to stalno. Arsenal je poznat po tome da pravi sampione, samo nemozes napraviti 2, 3 ili 5 sampiona svake sezone. A sta kaze, ima jos puno vremena za transfere hehe. Ako budemo cetvrti iduce sezone trebamo biti sretni. Mislim da je ovo sezona od ManCity-a.
GO Gunners!

Ne obra se bostan, dok sljive ne popadaju...
Arsenal ce danas poderati Aston Villu i zadrzati lidersku poziciju. 
Imam osjecaj da ce bas da bude deracina. I to bez pojacanja.

dobro je nek si i ti nekad optimističanSamoZeljo je napisao/la:Arsenal ce danas poderati Aston Villu i zadrzati lidersku poziciju.

Uglavnom jedva čekaam

Vođa zna.
Danas mu je rodjendan... Sve najbolje Henry, znam da citas forum.
[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]
- HighburyHigh
- Kontakt:
Arsenal line up today; 4-2-1-3
Szczesny, Sagna, Kos, Mertesacker, Gibbs; Ramsey Chamberlain; Wilshere; Rosicky (LW), Giroud, Theo (RW)
Zanimljivo. Ako je tacno za Rosickog na krilu, onda definitivno Chamberlain preuzima centralnu ulogu kao u predsezoni. Ne znam kako je zamislio ovo sa dva DM-a, Ramsey-Wilshere nazad ili Ramsey-Chamberlain ? Sve trojica su vise ofanzivniji igraci, vidjet cemo kako ce ovo ispasti na djelu.
Szczesny, Sagna, Kos, Mertesacker, Gibbs; Ramsey Chamberlain; Wilshere; Rosicky (LW), Giroud, Theo (RW)
Zanimljivo. Ako je tacno za Rosickog na krilu, onda definitivno Chamberlain preuzima centralnu ulogu kao u predsezoni. Ne znam kako je zamislio ovo sa dva DM-a, Ramsey-Wilshere nazad ili Ramsey-Chamberlain ? Sve trojica su vise ofanzivniji igraci, vidjet cemo kako ce ovo ispasti na djelu.
Victoria Concordia Crescit.
Ko je na klupi???HighburyHigh je napisao/la:Arsenal line up today; 4-2-1-3
Ma ja mislim da ce OX na LW ili odmah uz Girouda a da je Rosicky centralni
SLOBODA NAVIJAČIMA
ko će bit na klupi nema klupe, vidiš da nam je tu čitav tim
.
huh koliko bi značilo da Giroud danas da gol

Vođa zna.
- Rockefeller
- Kontakt:
Ocigledno je ostavio Podolskog na klupu da ima bar jednu izmjenu napraviti. 

Idemo danas razmontirati Villu,i kao što je neko vec rekao kao lideri zavrišiti ovo kolo,nadam se i posljednje....
COYG!
COYG!
Tvrd je orah voćka čudnovata,al' je čekić sprava zajebana...
hoce li ko moci postaviti kakav link jer necu stici kuci gledati zbog posla pa bi i produzio dok trraje tekma.
Gunner4ever
Ne obra se bostan, dok sljive ne popadaju...
imatel SK link za ovu tekmu?
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Ma opet nije lose Cazorla Podolski i Ping Pong ce uci sigurnonedim1993 je napisao/la:ko će bit na klupi nema klupe, vidiš da nam je tu čitav tim.
SLOBODA NAVIJAČIMA

Bila bi furka da krene sa zvakama

SLOBODA NAVIJAČIMA
-
- Kontakt:
Haj ping pong hahahahhahahahahahhaennis je napisao/la:Ma opet nije lose Cazorla Podolski i Ping Pong ce uci sigurnonedim1993 je napisao/la:ko će bit na klupi nema klupe, vidiš da nam je tu čitav tim.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.