Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Liverpool FC
Kol'ko smo samo dobro igrali u svim aspektima igre...
Emancipate yourselves from mental slavery...
Memento Mori...
Memento Mori...
Nek' smo se rijesili ovih mesara . Po tradiciji frgava i teska utakmica . 3 boda osvojena , a sad samo napred .
Rolex312 je napisao/la:Za malo da ostanete bez jednog forumasa. Kako me srce steglo kad je onaj pucao penal, malo je falilo da me presjece.

Mignolet majstore! Ja kad sam vam govorio treba njega dovesti.

you'll never walk alone!
NIHAD ĐEDOVIĆ!
NIHAD ĐEDOVIĆ!
- Ponos Torina
- Kontakt:
Cim je glavonja uzeo da puca znao sam da ce Mignolet da odbrani
jos jedna odbrana Jonesu sa jendog metra

Zadnja izmjena: Ponos Torina, dana/u 17 avg 2013, 15:41, ukupno mijenjano 1 put.
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

Imamo li novog heroja ?

Jest me adrenalin spuco nmg vam opisat haha

Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
[youtube][/youtube]
Mingolet Mingolet Mingolet Mingolet Mingolet

Mingolet Mingolet Mingolet Mingolet Mingolet

realizaciju popraviti, ne dozvoljavati sebi ovakve drama zavrsnice, sljed put bi vrlo lako mogli prosuti bodove ovako i utakmica po utakmica pa sta bude. ovako kad gledam utakmicu i kad ovako dobro odigraju ja se tituli nadam koliko god nemoguce zvucalo, neso djecije u meni proradi.poz do sljed tekme
Trebalo da bude jedno 7-0... Koliko prilika danas, mora da se resava to u startu, cistih 5 sansi za gol smo imali, ali Jordan mnogo mekano, ovaj precku pogodi, ovome Enriqueu brani Begovic, ludara.
Pobedom startujemo u prvom kolu, ne secam se kad smo zadnji put to uradili...
Pobedom startujemo u prvom kolu, ne secam se kad smo zadnji put to uradili...
Zadnja izmjena: Paradajz, dana/u 17 avg 2013, 15:42, ukupno mijenjano 1 put.
Da se dovede Wilian i uz ostanak Suareza sigurno je da LFC ima realne, i vise nego realne sanse za top4. Prelijepa igra i u prvom kolu tri boda protiv vrlo nezgodnog protivnika. Mignolet pokaz'o klasu, na pocetku malo nesiguran ali poslije odlican.
Izgleda da se ne može gledati Liverpool-ova utakmica bez tableta za smirenje.
Henda danas našao ispitivati tehnologiju za gol liniju sa onom stativom
Henda danas našao ispitivati tehnologiju za gol liniju sa onom stativom

ae fino prva pobjeda na otvaranju jos od 08/9. Mignoletu je samo jedna tekma trebala da dokaze da je bolji od celave maskote zvane reina..

"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
vazna pobjeda, bitno je da ublijezimo kontinuitet pobjeda makar po 1-0, vjerujem da ce biti u vrhu ove godine
Beg vas je zahebavao citavu tekmu u zdrav mozak
odbranio je jedno 10-tak udaraca.
Na kraju klocina Agger zamalo da od gotovine napravi veresiju - sekunda je falila da pokloni bod Stoki....golman ga izvadi bruke i sramote.
Šatro u Barcu
bježi tamo danski klošaru
Inace, Liverpool mnogo bolji tim danas... trebali su davno riješiti tekmu...još u prvom poluvremenu.
Sturridge se teško odvaja od lopte, voli je ko majcinu sisu, spor u reakciji, vazda kasni sa predajom i on je taj koji vam koci napad.
Zbog toga ce biti i ove godine dosta prodaje bodova protiv slabijih protivnika

Na kraju klocina Agger zamalo da od gotovine napravi veresiju - sekunda je falila da pokloni bod Stoki....golman ga izvadi bruke i sramote.
Šatro u Barcu

Inace, Liverpool mnogo bolji tim danas... trebali su davno riješiti tekmu...još u prvom poluvremenu.
Sturridge se teško odvaja od lopte, voli je ko majcinu sisu, spor u reakciji, vazda kasni sa predajom i on je taj koji vam koci napad.
Zbog toga ce biti i ove godine dosta prodaje bodova protiv slabijih protivnika
Zadnja izmjena: 111, dana/u 17 avg 2013, 15:46, ukupno mijenjano 2 puta.
- Londonarsenal
- Kontakt:
Ne znam šta ste vi dobro vidjeli danas. Ovo je mnogo loše bez bilo kakve namjere provociranja.
1. Jako loša realizacija kao i prethodnih sezona
2. Jako loša odbrana jer svaki napad Stoke bila je ozbiljna prilika
3. Onda i ova terenska dominacija nije ništa dobro donijela
...
Po meni Stoke je danas zaslužio jedan bod
...
-
- Kontakt:
Dobar liverpool pravo. Jos nisu imali srece nikako. Izgleda da se Toure vraca ovom utakmicom, dobar bio pravo, Coutinho igracina, ostatak ekipe isto dobar, malo je Begovic poludio i eto. Moze ovo biti dobra sezona za redse.
- pride_of_merseyside
- Kontakt:
Jedva preživjeh, skratili su mi život po ko zna koji put, al' navikla sam na to na otvaranju sezone. Ovaj put se dobro završilo hvala Bogu.
Možemo biti zadovoljni konačno, ima još dosta toga da se popravi, ali sad trebamo uživati i biti sretni zbog pobjede i lijepog početka.
YNWA!

YNWA!
Gledao sam ekipe kako osvajaju ligu a igraju nikako . 3 boda se broje , igra ce biti bolja , ima se sad vise samopouzdanja .Londonarsenal je napisao/la:Ne znam šta ste vi dobro vidjeli danas. Ovo je mnogo loše bez bilo kakve namjere provociranja.
...
Veoma važna pobjeda odmah na startu .Prezadovoljan igrom ,Aspas dobar igrač ,a Mignolet je malo ne siguran na početku a poslije se fantastično odužio .YNWA 

Londonarsenal je napisao/la:Ne znam šta ste vi dobro vidjeli danas. Ovo je mnogo loše bez bilo kakve namjere provociranja.
...

Aj se ti kloni teme.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.