Fantasy Premier League
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Fantasy Premier League
Jestel spremni ??
Otkrit cu vam samo malo, u napadu imam Anelku i RVP.
Dal mislite dal ce Downing biti dobar ???
vi mislite da je bolje imati 10 odbrana a primit 5 komada il je bolje ne primit go a imat 3 odbrane na tekmi
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
I sam nesto kontam za Downinga. Ne znam, ja cu sacekati s njim. Nekako mi je Nolan bolji u ovom trenutku. Ako nista, sigurniji je za postizanje golova iz drugog plana.Apc je napisao/la:Jestel spremni ??
Nego, mogao bi Tottenhamov Chadli biti dobitak godine. Sta vi mislite (ja ga jos nemam u timu)?

"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Monolog je napisao/la:I sam nesto kontam za Downinga. Ne znam, ja cu sacekati s njim. Nekako mi je Nolan bolji u ovom trenutku. Ako nista, sigurniji je za postizanje golova iz drugog plana.Apc je napisao/la:Jestel spremni ??
Nego, mogao bi Tottenhamov Chadli biti dobitak godine. Sta vi mislite (ja ga jos nemam u timu)?
Ja kontam da ce Downing imati dosta asistencija ove sezone i da ce dat koji gol nije sad pod tolikim pritiskom a jos je jeftin samo 6mil, a Nolan 7mil jos Nolan cesto dobija crvene kartone
Kako da se prilkljucim vasoj ligi ? 

- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Ma dok se ne vrati Carroll, necu koristiti Downinga. Nece valjda asistirati Maigi i Vaz Teu.
Kad se vrati Carroll, onda cu forsirati Downinga (valjda ce "drvo" zabijati golove glavom). 

"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Halali sad tek vidim postaid je napisao/la:
Pošto mi je ovo prvi put da igram, pa da vas pitam šta misli te može li ovo proći ?
@Giancarlo vidim ti se malo bolje razumiješ, pa da tebe konkretno pitam ?

PS. Trebao si staviti Hazarda kao kapitena jer ima dvije utakmice u ovom kolu.
1942 1983 2001
Sturridge i Aspas su pun pogodak ...sretan je onaj ko ih je stavio 

Ja sam stavio prvog i isplatio se davanjem gola.xinxee je napisao/la:Sturridge i Aspas su pun pogodak ...sretan je onaj ko ih je stavio
Kako se odredjuju bodovi igraca koji nemaju gol il asistenciju?
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Stvaranje sanse daje bodove,sut prema golu takodjer...Kartoni ,Autogolovi smanjuju bodove..ugl. imas na oficijalnoj stranici od Fantasy lige nacin bodovanja...Otelo je napisao/la:Ja sam stavio prvog i isplatio se davanjem gola.xinxee je napisao/la:Sturridge i Aspas su pun pogodak ...sretan je onaj ko ih je stavio
Kako se odredjuju bodovi igraca koji nemaju gol il asistenciju?
Uf, sreća imam malog Kutinja u ekipi 

FK Željezničar ~ FC Arsenal !
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Pa Coutinho igra dobro,ali sta mu vrijedi,zasad samo 1 bodAsharaK je napisao/la:Uf, sreća imam malog Kutinja u ekipi

Bit ce bodova za Coutinha i Sturidga.Jos prvi kapaten.
A mene kretena tek sad vidim da nisam potvrdio transfer Sturidga aaaaaaaa

Ima dva boda Coutinho.
A mene kretena tek sad vidim da nisam potvrdio transfer Sturidga aaaaaaaa

Ima dva boda Coutinho.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Ima ako ti je kapiten , meni ima jedan .
Nemogu docekat utakmicu WBA vs Southampton...ocekujem tu pravu golijadu 

Samo jedno pitanje, imam ceha i begovica ko golmane, E osto mi je ceh na golu prije pocetka utakmica a begovic na klupi, sad me interesuje jesam li trebo stavit begovica i sad kad se zavrsi tekma Liverpool stoke, prije tekme celsia stavim opet ceha na go, ili to nije moguce do sljedeceg kola tek.
JBG Laik sam
JBG Laik sam

Nemozes mijenjat sad nista,dok ne zavrsi kolo ...BigBang je napisao/la:Samo jedno pitanje, imam ceha i begovica ko golmane, E osto mi je ceh na golu prije pocetka utakmica a begovic na klupi, sad me interesuje jesam li trebo stavit begovica i sad kad se zavrsi tekma Liverpool stoke, prije tekme celsia stavim opet ceha na go, ili to nije moguce do sljedeceg kola tek.
JBG Laik sam
To mi je i trebalo, hvala drug
Begovic samo 2 boda za sad :s

12 bodova za sad 

Samo da ostaje cleansheet za Mignoleta 
Walters 0 bodova
Mignolet 12

Walters 0 bodova
Mignolet 12

Zadnja izmjena: xinxee, dana/u 17 avg 2013, 15:33, ukupno mijenjano 1 put.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.