Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Liverpool FC
Jao crni Hendersone od gotovog veresiju!
Oooooooo Andy Andy, Andy Andy Andy Andy Roobertson!
Daj ko kakve tablete,ovo je nepodnosljivo

JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAO

JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAO
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
- alan_kardec
- Kontakt:
evo ga konačno!
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
He's our kepper,Beligan goalkepper he's name is Simon Mignolet
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
- Rockefeller
- Kontakt:
Treba ovde dati jos jedan gol i pobjeda je sigurna. Liverpool puno bolji, al' Stoka kad je god dosla pred gol Liverpoola napravila je veliku sansu.
Kako je skide Lucas
Malo steka u odbrani.Nesigurno izgleda.
Napad odlican.

Malo steka u odbrani.Nesigurno izgleda.
Napad odlican.
Dobro je . Sad igrati nasu dosadnu igru dodavanja i ako uđe jos jedna nek uđe . Mignolet huh
mogao nas je kostati ovo poluvrijeme , al' valjda ce biti bolji kako sezona bude odmicala . Sutrridge dobar , Coutinha ubiše , Lucas dobar .

- Consigliere
- Kontakt:
Fino kombinirate. Coutinho masina
Mogla bi sjevnuti LP ove godine

Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Cuj zamjena za Lucasa, Lav je nezamjenjiv. 8) Lijepo igramo, Stoke opasne iz prekida. Zamalo gol iz nepostojeceg kornera, ali dobro je.
- moj uzor-S.G
- Kontakt:
Igra obecava, mada treba to dosta bolje popraviti u realizaciji.
Aspas ne zasluzuje devetku, Henderson promasio zicer, Sturridge mora biti prisebniji pred golom. Steta za onaj dupli pas i odbranu Begovica Enriqe-u.
Coutinho i dalje briljira, ponajbolji na terenu, kakva intervencija Mignolet-a, strasno
Samo da ne primimo kakav fuserski gol..
Aspas ne zasluzuje devetku, Henderson promasio zicer, Sturridge mora biti prisebniji pred golom. Steta za onaj dupli pas i odbranu Begovica Enriqe-u.
Coutinho i dalje briljira, ponajbolji na terenu, kakva intervencija Mignolet-a, strasno

Samo da ne primimo kakav fuserski gol..
ZZ
Kakva igra.
Stoka po starom, ubitačni iz prekida, a drvosječe prave. Strahujem za Coutija nenormalno. Zabiti još jedan gol i vaditi Coutija pod hitno.
Ipak sam morao uzeti persen, zbog Hende i prečke Hutha...
Stoke pogubljene kad mi imamo prekid, dokaz Staridz i Toure.
Malo mi je Staridz predvidiv kad ide po desnoj strani, baka ga moja može pročitati jer ide vazda na lijevicu.
Sve u svemu, atomski nogomet, pravi engleski, sad nam treba dosta kondicije da izguramo drugo poluvrijeme.
Stoka po starom, ubitačni iz prekida, a drvosječe prave. Strahujem za Coutija nenormalno. Zabiti još jedan gol i vaditi Coutija pod hitno.
Ipak sam morao uzeti persen, zbog Hende i prečke Hutha...
Stoke pogubljene kad mi imamo prekid, dokaz Staridz i Toure.
Malo mi je Staridz predvidiv kad ide po desnoj strani, baka ga moja može pročitati jer ide vazda na lijevicu.
Sve u svemu, atomski nogomet, pravi engleski, sad nam treba dosta kondicije da izguramo drugo poluvrijeme.
Ja te volim, volim Željo..
OTNYS_YNWA je napisao/la:Cuj zamjena za Lucasa, Lav je nezamjenjiv. 8) Lijepo igramo, Stoke opasne iz prekida. Zamalo gol iz nepostojeceg kornera, ali dobro je.

"You'll Never Walk Alone"
- elninho_resTO
- Kontakt:
Imam dobar predosjecaj da cemo napokon imati malo srece,ili ako nista nece sve biti protiv nas
Prvi sut Stoka i precka nas spasava,inace karakteristicno da nas odma presjeku na pocetku iz nicega...
Pa onda ponisten gol (opravdano),i nasa precka i jos par promasenih prilika pa onda ne postojeci korner za njih.Odmah sam rekao evo primamo ga,opali onaj po golu vec sam prezalio sve kad Lucas sa gol linije spasava,u predhodnim sezonama bi gubili 2-0 kakve smo srece
Igra nije losa,kisa nam malo smeta,ali redamo prilike,Coutinho je zmaj,Sturidge nije spreman ali stvara prilike i na kraju ga i ubode....treba nam gol da ovo rjesimo u miru.

Prvi sut Stoka i precka nas spasava,inace karakteristicno da nas odma presjeku na pocetku iz nicega...
Pa onda ponisten gol (opravdano),i nasa precka i jos par promasenih prilika pa onda ne postojeci korner za njih.Odmah sam rekao evo primamo ga,opali onaj po golu vec sam prezalio sve kad Lucas sa gol linije spasava,u predhodnim sezonama bi gubili 2-0 kakve smo srece

Igra nije losa,kisa nam malo smeta,ali redamo prilike,Coutinho je zmaj,Sturidge nije spreman ali stvara prilike i na kraju ga i ubode....treba nam gol da ovo rjesimo u miru.
"DON'T HATE THE PLAYER, HATE THE GAME"
"BEEN THERE WON THAT"
Walk on, walk ooon with hope in your heart and you'll never walk alone, YOU'LL NEVER WALK ALONE
"BEEN THERE WON THAT"
Walk on, walk ooon with hope in your heart and you'll never walk alone, YOU'LL NEVER WALK ALONE
Mignolet malo na pocetku nesiguran, ali kako skide onaj sut iz volea

Nad nama nebo ima da gori!
Ovo je bio 99 gol Liverpoola pod palicom Šefa.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.