Prva liga FBiH 2013./2014.
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Prva liga FBiH 2013./2014.
Ovdje samo Gradina moze biti u prednosti, nikako ne moze Jedinstvo, jer Zrnic nas je ukopao X puta na nasem terenu.
Nek' se zna, da crveno-bijel naš je grad!
-
- Moderator
- Kontakt:
Čuo sam i ja da vas ne gotivi, ali polahko popustite sa sudijama. Ne može biti sudija kriv uvijek za poraz (domaćina ili gosta) istina, ima dosta slučajeva, ali ništa ne mora da znači pa da tako pišete odma. Igrači igraju isto tako, ako je neko puno kvalitetniji to će se vidjeti. A ništa novo nije da na strani dosta lošije izdanje gostiju bude uvijek i igra, takva nam je liga. Kad porediš ekipu u gostima i kući i njihovu igru 

OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys
Silver Town Boys
-
- Moderator
- Kontakt:
Šta ćemo za sutra hoće li biti kakav prenos 

OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys
Silver Town Boys
I ja se to pitam.Benjo_AFC86 je napisao/la:Šta ćemo za sutra hoće li biti kakav prenos
Los días que tu juegas, son todo lo que soy.
pitanje za administratore i moderatore...da li bi neko mogao ubaciti grbove svih ekipa na jedno mjesto
prošle sezone je to bilo na prvoj stranici ovakve teme, sada nema...pa ako nije problem, lijepo bi bilo da se ubaci
prošle sezone je to bilo na prvoj stranici ovakve teme, sada nema...pa ako nije problem, lijepo bi bilo da se ubaci
Undici stelle - ACM 1899
- badblueboylivno
- Kontakt:
Ubaci i ovo: http://thedino.net/mapa-sudionika.png" onclick="window.open(this.href);return false;badblueboylivno je napisao/la:Ubačeno.
-
- Moderator
- Kontakt:
hmm, ubačeno je to. Bar kod mene učitava, kod tebe nema ove slike?Casp3r je napisao/la:Ubaci i ovo: http://thedino.net/mapa-sudionika.png" onclick="window.open(this.href);return false;badblueboylivno je napisao/la:Ubačeno.
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys
Silver Town Boys
Ima Peđa, ali vidiš da tamo ima i Una i upitnici kod Troglava, a na ovoj što sam dodao je to uklonjeno. Drogerantu!Benjo_AFC86 je napisao/la:hmm, ubačeno je to. Bar kod mene učitava, kod tebe nema ove slike?Casp3r je napisao/la:Ubaci i ovo: http://thedino.net/mapa-sudionika.png" onclick="window.open(this.href);return false;badblueboylivno je napisao/la:Ubačeno.

-
- Moderator
- Kontakt:
Jebga Peđa slabo vidi ovih dana, udarilo sunce u očiCasp3r je napisao/la:Ima Peđa, ali vidiš da tamo ima i Una i upitnici kod Troglava, a na ovoj što sam dodao je to uklonjeno. Drogerantu!Benjo_AFC86 je napisao/la:hmm, ubačeno je to. Bar kod mene učitava, kod tebe nema ove slike?Casp3r je napisao/la:
Ubaci i ovo: http://thedino.net/mapa-sudionika.png" onclick="window.open(this.href);return false;

ubačeno

OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys
Silver Town Boys
Nažalost, ispada da od onog prijenosa nema ništa. Sve u svemu bila je to fina ideja, ali...
Ne razumijem gdje je zapelo. Koji meč neće proći?
Sto se tice prijenosa iz Bihaca na domacim tekmama uvijek bude tekstualno na nasem forumu, bujrum, koga god hoce da interesuje, ali sigurno da ce bit momaka i sa drugih utakmica koji ce javljat ovdje...
NK Jedinstvo 1919 - Zajedno kroz zivot idemo...
Jest, al kome cu javljat kad nista nije dogovoreno.Mirzoni89 je napisao/la:Sto se tice prijenosa iz Bihaca na domacim tekmama uvijek bude tekstualno na nasem forumu, bujrum, koga god hoce da interesuje, ali sigurno da ce bit momaka i sa drugih utakmica koji ce javljat ovdje...
-
- Moderator
- Kontakt:
Ja ću imati rezultat iz Tuzle i Bihaća.
Nešto ćemo i na FBiH radio slušati i uhvatiti

OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys
Silver Town Boys
- Ljumani_Banovici
- Kontakt:
zovi ti mene, ja cu ti javljat iz BanovicaBenjo_AFC86 je napisao/la:Ja ću imati rezultat iz Tuzle i Bihaća.

1947!
U okviru 1. kola Prve Lige FBiH, GOŠK je na stadionu Podavala bio bolji od mostarskog Branitelja sa 2-0 zahvaljujući golovima Željka Malčića u 70. i 75. minuti.
Gosti su bolje ušli u susret, Mornar je u posljednji trenutak izblokirao šut Bebanića. Na drugoj strani uzvraća Bošnjak, odlično je prošao dva gostujuća igrača ali i njegov udarac je izblokiran. Pokušao je i Baćak udarcem sa distance, ali to je lak posao za golmana Branitelja. Poslije toga Malčić odlično upošljava Lepinjicu čiji je šut izblokirao bivši GOŠK-ovac Ivan Raič. Imao je tu Marko Lepinjica i boljih mogućnosti, dribling ili upošljavanje kapetana domaćih Bošnjaka koji je sam bio na drugoj strani. Hrkać ruši Stepanovića na rubu kaznenog prostora, Bošnjak dobro izvodi slobodni udarac ali je Ramić dobro intervenirao.
Sve u svemu, GOŠK je u prvom poluvremenu imao terensku nadmoć ali po vrlo vrućem i sparnom vremenu prijetili su stihijski bez pravih prilika. Najozbiljniju bilježimo u 36. minuti kada Cvitković daje odličnu dijagonalu prema Malčiću koji je sa nekih 7-8 metara tukao ravno u golmana Ramića. Pred kraj prvog poluvremena dvije sumnjive situacije, po jedna i za GOŠK i za Branitelj. Prvo je za Lavove Ivan Perić odigrao dupli pas sa Bošnjakom ušao u kazneni prostor gdje je srušen od strane gostujuće obrane ali glavni sudac ne pokazuje na bijelu točku kao ni kada je Kaić poslije solo prodora ušao u 16-erac GOŠK-a gdje nakon duela s Mornarom završava na podu.
GOŠK je bolje otvorio drugo poluvrijeme, bilježimo par pokušaja Bošnjaka iz slobodnih udaraca, ali to je bilo to do 70. minute. Miljenko Bošnjak odlično proigrava Malčića kojeg kapetan gostiju Franjo Delić ruši na rubu kaznenog prostora i dobiva crveni karton. Slobodan udarac izvodi Željko Malčić i odlično pogađa u golmanovu stranu za 1-0 na radost 400-tinjak gledatelja. Pet minuta poslije Bošnjak poslije odličnog solo prodora po lijevoj strani upošljava Lepinjicu čiji udarac brani Ramić, lopta se odbija do Ereiza koji se dugo namještao i pogodio vratnicu, lopta se odbija do Malčića koji ljevicom lako posprema loptu u mrežu za 2-0. Do kraja, imao je Branitelj jednu šansu kada je tukao Čilić ali njegov udarac odlazi pored gola, a na drugoj strani rezervist Šimičić odlično upošljava Stjepanovića koji sa 10-ak metara mlako puca.
GOŠK: Sušac - Mornar Cvitković Perić Jelavić - Stjepanović Dodig Bošnjak Baćak Lepinjica - Malčić; rezerve: Raguž, Kojić, Bonacin (od 85.), Fuštin, Marić, Ereiz (od 65.), Šimičić (od 81.)
Svaka čast za informiranje o klubu, ali ovakve stvari ubuduće postavljaj na temu kluba ili kola na koje se ovo odnosi. Na ovoj temi pišemo općenite stvari o ligi, tipa ovaj post ispod o ekipi koja radi preglede kola i njihovom (ne)profesionalizmu, o odnosu Saveza prema ligi, praćenju iste, o problemima klubova i slično, ne prenosimo dojmove s utakmica.
moderator
Gosti su bolje ušli u susret, Mornar je u posljednji trenutak izblokirao šut Bebanića. Na drugoj strani uzvraća Bošnjak, odlično je prošao dva gostujuća igrača ali i njegov udarac je izblokiran. Pokušao je i Baćak udarcem sa distance, ali to je lak posao za golmana Branitelja. Poslije toga Malčić odlično upošljava Lepinjicu čiji je šut izblokirao bivši GOŠK-ovac Ivan Raič. Imao je tu Marko Lepinjica i boljih mogućnosti, dribling ili upošljavanje kapetana domaćih Bošnjaka koji je sam bio na drugoj strani. Hrkać ruši Stepanovića na rubu kaznenog prostora, Bošnjak dobro izvodi slobodni udarac ali je Ramić dobro intervenirao.
Sve u svemu, GOŠK je u prvom poluvremenu imao terensku nadmoć ali po vrlo vrućem i sparnom vremenu prijetili su stihijski bez pravih prilika. Najozbiljniju bilježimo u 36. minuti kada Cvitković daje odličnu dijagonalu prema Malčiću koji je sa nekih 7-8 metara tukao ravno u golmana Ramića. Pred kraj prvog poluvremena dvije sumnjive situacije, po jedna i za GOŠK i za Branitelj. Prvo je za Lavove Ivan Perić odigrao dupli pas sa Bošnjakom ušao u kazneni prostor gdje je srušen od strane gostujuće obrane ali glavni sudac ne pokazuje na bijelu točku kao ni kada je Kaić poslije solo prodora ušao u 16-erac GOŠK-a gdje nakon duela s Mornarom završava na podu.
GOŠK je bolje otvorio drugo poluvrijeme, bilježimo par pokušaja Bošnjaka iz slobodnih udaraca, ali to je bilo to do 70. minute. Miljenko Bošnjak odlično proigrava Malčića kojeg kapetan gostiju Franjo Delić ruši na rubu kaznenog prostora i dobiva crveni karton. Slobodan udarac izvodi Željko Malčić i odlično pogađa u golmanovu stranu za 1-0 na radost 400-tinjak gledatelja. Pet minuta poslije Bošnjak poslije odličnog solo prodora po lijevoj strani upošljava Lepinjicu čiji udarac brani Ramić, lopta se odbija do Ereiza koji se dugo namještao i pogodio vratnicu, lopta se odbija do Malčića koji ljevicom lako posprema loptu u mrežu za 2-0. Do kraja, imao je Branitelj jednu šansu kada je tukao Čilić ali njegov udarac odlazi pored gola, a na drugoj strani rezervist Šimičić odlično upošljava Stjepanovića koji sa 10-ak metara mlako puca.
GOŠK: Sušac - Mornar Cvitković Perić Jelavić - Stjepanović Dodig Bošnjak Baćak Lepinjica - Malčić; rezerve: Raguž, Kojić, Bonacin (od 85.), Fuštin, Marić, Ereiz (od 65.), Šimičić (od 81.)
Svaka čast za informiranje o klubu, ali ovakve stvari ubuduće postavljaj na temu kluba ili kola na koje se ovo odnosi. Na ovoj temi pišemo općenite stvari o ligi, tipa ovaj post ispod o ekipi koja radi preglede kola i njihovom (ne)profesionalizmu, o odnosu Saveza prema ligi, praćenju iste, o problemima klubova i slično, ne prenosimo dojmove s utakmica.
moderator
- TzBulevar87
- Kontakt:
Predpostavljam da će pregled prvog kola biti spreman tamo nekad u petak naveče. 

075
Bude li pregled na FTV ili to samo mediasystem.ba stavi na YT?TzBulevar87 je napisao/la:Predpostavljam da će pregled prvog kola biti spreman tamo nekad u petak naveče.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.