FK Borac - Banja Luka - ARHIVA POSTOVA

Moderator/ica: vlakanje

Pitar Bosanska Otoka
Kontakt:

Re: FK Borac - Banja Luka

Post Postao/la Pitar Bosanska Otoka » 15 dec 2009, 19:28

[q

I mene interesuju te glasine!
Hajd' kad si vec u BL, pitaj g. Šipovca i Fišera....
Hvala 8-)[/quote]

pa najvjerovantije ljubojevic na proljece ne igra u borcu, a sad gdje ce da igra pitanje je, mislim da ce biti slobodan igrac pa je do njega[/quote]
Kod vas svi imaju neke nadimke niko ziv skontati koji je igrac u pitanju :mrgreen: :mrgreen:[/quote]
lJUBOJEVIC
FK SARAJEVO

tatamata
Kontakt:

Post Postao/la tatamata » 15 dec 2009, 20:13

FK Sarajevo je napisao/la: Kod vas svi imaju neke nadimke niko ziv skontati koji je igrac u pitanju :mrgreen: :mrgreen:
Hehe,misli se na Darka Ljubojevica,37-godisnjeg veznjaka! :mrgreen:
Treci put castimo

FK Sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la FK Sarajevo » 15 dec 2009, 20:15

tatamata je napisao/la:
FK Sarajevo je napisao/la: Kod vas svi imaju neke nadimke niko ziv skontati koji je igrac u pitanju :mrgreen: :mrgreen:
Mlad covjek u najboljim godina tako jakog igraca bi svaki klub pozelio sam bi pobijedio sve ekipe :mrgreen: :mrgreen:
Mi smo divovi svako nam je plijen nas je cijeli svijet u bordo obojen
Jedna si jedina,moja domovina.
Jedna si jedina,BOSNA I HERCEGOVINA!!!

Pitar Bosanska Otoka
Kontakt:

Post Postao/la Pitar Bosanska Otoka » 15 dec 2009, 20:18

FK Sarajevo je napisao/la:
tatamata je napisao/la:
Mlad covjek u najboljim godina tako jakog igraca bi svaki klub pozelio sam bi pobijedio sve ekipe :mrgreen: :mrgreen:
pa mogli bi i Turkovica u napad pa da budemo ko Milan
FK SARAJEVO

tatamata
Kontakt:

Post Postao/la tatamata » 15 dec 2009, 20:19

FK Sarajevo je napisao/la: Mlad covjek u najboljim godina tako jakog igraca bi svaki klub pozelio sam bi pobijedio sve ekipe :mrgreen: :mrgreen:
Jbg.istina godine su ga stigle,ali igra kao 27-godisnjak! ;) U karijeri je nastupao za mnoge poznate klubove ukljucujuci Crvenu Zvezdu i Cadiz cini mi se...
Treci put castimo

RBA 1987
Kontakt:

Post Postao/la RBA 1987 » 15 dec 2009, 21:28

tatamata je napisao/la:
FK Sarajevo je napisao/la: Mlad covjek u najboljim godina tako jakog igraca bi svaki klub pozelio sam bi pobijedio sve ekipe :mrgreen: :mrgreen:
Jbg.istina godine su ga stigle,ali igra kao 27-godisnjak! ;) U karijeri je nastupao za mnoge poznate klubove ukljucujuci Crvenu Zvezdu i Cadiz cini mi se...
Bio je u Cadizu, ali mislim da nije odigrao ni jednu utakmicu, ali je igrao u Kastenjolu, Mađarskom MTK, Zvezdi...
"a kako ste vi njima stoku"
"TREĆI PUT ČASTIMO"

vlado lesinar
Kontakt:

Post Postao/la vlado lesinar » 15 dec 2009, 21:46

pozzdrav svima..odavno vec pratim ovaj forum pa sam se odlucijo da se prijavim...sto se tice naseg borca da li zna ko kada bi mogla poceti ova rekonstrukcija stadiona mada su sada uvjeti veoma teski

tatamata
Kontakt:

Post Postao/la tatamata » 15 dec 2009, 21:59

vlado lesinar je napisao/la:pozzdrav svima..odavno vec pratim ovaj forum pa sam se odlucijo da se prijavim...sto se tice naseg borca da li zna ko kada bi mogla poceti ova rekonstrukcija stadiona mada su sada uvjeti veoma teski
Vlado ebo ga ti,prvo pa musko! :mrgreen: Odlucio bez j,"uvjeti"-mislis uslovi?
Procitaj par prethodnih strana raspravljalo se dosta o toj rekonstrukciji... ;)
Treci put castimo

irfan41
Kontakt:

Post Postao/la irfan41 » 15 dec 2009, 22:01

tatamata je napisao/la:Kliber ide u Sarajevo?!Zna li neko vise?

koga poezuju god sa sarajevom, to su samo glasine, uprava nista ne rdi po pitanu pojacanja. lafo ceka ses pisak zelja 20tog
Kada dodje taj trenutak,Kad mi dodje sudnji dan,i pred Bogom ja sam spreman
ljubav da ti dam.Kada umrem i odem
i kad me ne bude,ja cu zaliti samo
sto nisam uz tebe.I na onom svijetu tamo
cut ce se moj glas:Bordo-bijeli cijeli zivot
ja navij'o sam za vas!

vlado lesinar
Kontakt:

Post Postao/la vlado lesinar » 15 dec 2009, 22:02

tatamata je napisao/la:
vlado lesinar je napisao/la:pozzdrav svima..odavno vec pratim ovaj forum pa sam se odlucijo da se prijavim...sto se tice naseg borca da li zna ko kada bi mogla poceti ova rekonstrukcija stadiona mada su sada uvjeti veoma teski
Vlado ebo ga ti,prvo pa musko! :mrgreen: Odlucio bez j,"uvjeti"-mislis uslovi?
Procitaj par prethodnih strana raspravljalo se dosta o toj rekonstrukciji... ;)
jbg desi se... ma citao sam al nema nista konkretno

gavra
Kontakt:

Post Postao/la gavra » 15 dec 2009, 22:25

Da li je neko nacuo nesto u vezi Nenada Stojanovica? ;)

vlado lesinar
Kontakt:

Post Postao/la vlado lesinar » 16 dec 2009, 07:54

gavra je napisao/la:Da li je neko nacuo nesto u vezi Nenada Stojanovica? ;)
da nije nenad stojakovic ja znam za toga da igra u beogradskom radu..da je ofanzivni igrac i daje njegova vrijednost procjenjena na oko 300 000 evra

vlado lesinar
Kontakt:

Post Postao/la vlado lesinar » 16 dec 2009, 07:58

vlado lesinar je napisao/la:
gavra je napisao/la:Da li je neko nacuo nesto u vezi Nenada Stojanovica? ;)
da nije nenad stojakovic ja znam za toga da igra u beogradskom radu..da je ofanzivni igrac i daje njegova vrijednost procjenjena na oko 300 000 evra
evo ga nenad stojanovic igra u napadu za javor iz ivanjice...ima 30 god i njegova cjena je oko 300 000evra

RBA 1987
Kontakt:

Post Postao/la RBA 1987 » 16 dec 2009, 08:07

Pa on je već jednom osvajao Premijer Ligu, sa Leotarom... Nenad Stojanović Purke, ljubimac Delija sa severa...
"a kako ste vi njima stoku"
"TREĆI PUT ČASTIMO"

tatamata
Kontakt:

Post Postao/la tatamata » 16 dec 2009, 08:31

Uprava bi trebala napraviti spisak ko odlazi i koga planiraju dovesti!Da se to objavi,pa da i mi vidimo da li je ova sadasnja uprava bolja od ovih proslih,i da li se planira izlazak u Evropu!

Inace taj Stojanovic je u ovoj polusezoni igrao u 10 utakmica i dao jedan gol cini mi se...Pojacanje ala Peric... :roll:
Treci put castimo

Simpatizer
Kontakt:

Post Postao/la Simpatizer » 16 dec 2009, 08:38

Stojanovic je slabo igrao zadnje 2 sezone.

Cini mi se da se ipak radi na pojacanjima. Sinoc sam dobio info da smo ponudili Skori "nemoralnu" ponudu :mrgreen: od preko 100 000 evra i da nas je odbio i spicio negdje u Juznu Ameriku. Izgleda da nece ostati ni u Sarajevu.
HAJ FAJV

tatamata
Kontakt:

Post Postao/la tatamata » 16 dec 2009, 08:41

Simpatizer je napisao/la:Stojanovic je slabo igrao zadnje 2 sezone.

Cini mi se da se ipak radi na pojacanjima. Sinoc sam dobio info da smo ponudili Skori "nemoralnu" ponudu :mrgreen: od preko 100 000 evra i da nas je odbio i spicio negdje u Juznu Ameriku. Izgleda da nece ostati ni u Sarajevu.
Ma dobro to je bilo i za ocekivati...Ipak je on malo stariji,i ovo mu je zadnji voz za inostranstvo,da pobjegne iz ovog cumeza! :mrgreen:
Bas me zanima kakva ce "pojacanja" uprava dovesti...Evo Spalevic im je vec utekao.
Treci put castimo

vlado lesinar
Kontakt:

Post Postao/la vlado lesinar » 16 dec 2009, 08:48

VB 1987 je napisao/la:Pa on je već jednom osvajao Premijer Ligu, sa Leotarom... Nenad Stojanović Purke, ljubimac Delija sa severa...
znam da je stojanovic prije igrao i u vosi,gengku i brizu cini mi se da je veoma iskusan

jovanbl
Kontakt:

Post Postao/la jovanbl » 16 dec 2009, 09:13

tatamata je napisao/la:Uprava bi trebala napraviti spisak ko odlazi i koga planiraju dovesti!Da se to objavi,pa da i mi vidimo da li je ova sadasnja uprava bolja od ovih proslih,i da li se planira izlazak u Evropu!

Inace taj Stojanovic je u ovoj polusezoni igrao u 10 utakmica i dao jedan gol cini mi se...Pojacanje ala Peric... :roll:
hmmm ima tu jedan problem kad se objavi spisak, nekad nastane otimacina za one za koje neki klub koji visoko rangira objavi interes (rajovic npr) , pa se to izjalovi, tako da ja razumijem ne objavljvanje spiska zeljenih pojacanja prije nego sto stvari makar djelimicno ne budu dogovorene, cuo sam da se vrlo ozbiljno radi na pojacanjima samo se drzi obavijeno velom tajnosti prema javnosti.
Cuo sam da je nova politika takva da upravni odbor mora da odobri svaki odlazak i dolazak pojedinacno na osnovu obrazlozenja sta se dobija a sta gubi konkretno s nekim transferom.

za skoru ovo sto rece simpatizer da budem iskren prvi put cujem, mislim za tu nemoralnu ponudu :) koja je odbijena :) mislim znam za onu pricu od prije pola mjeseca kad je fiser pomenuo da bbi voljli da vide skoru ali mislim da je to bila samo prica bez ozbiljne namjere da se i dovede skoro

takodje prvi put cujem za kombinacuju sa stojanovicem .

na neki nacin drago mi je sto se u javnosti ne ne barata bas sa nekim konkretnim imenima, jer je to nekad pokazatelj da se puno i ono sto je najvaznije ozbiljno radi na pojacanjima, no vrijeme ce pokazati mozda grijesim.

na kraju krajeva objavljen je spisak pozicija gdje se traze pojacanja, to je cini mi se sedam pozicija, pa sad kako rekoh vidjecemo, vrijeme ce pokazati sta se i kako se radi i da li nova uprava samo prica ili stvarno pravi tim za titulu i evropu.

gavra
Kontakt:

Post Postao/la gavra » 16 dec 2009, 10:50

U pravu si Jovane na pojacanjima se intenzivno radi a spisak se ne objavljuje iz tih razloga, mislim da se taj spisak nece ni objavljivati nego ce se samo objaviti imena koja su dogovrena u potpunosti.E sad sta sam ja nacuo naravno nista nije sigurno al ovo je forum pa mozemo baratati imenima.
Puzigaca je sve dalje od Borca, mislim da je on igrac koji bi nam pomogao al nije bas omiljen kod navijaca pa mozda i nije steta, Gruijc veoma blizu povratka ceka jos neke konbinacije u inostranstvu ako mu propadne eto ga ,i zadnje sto sam cuo je da je dogovoreno sa Purketom.

Zaključano

Natrag na “FK Borac”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.