Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci
Imal prijenos meca protiv Rusije?
..
Zadnja izmjena: grgr, dana/u 17 avg 2013, 12:07, ukupno mijenjano 1 put.
Posle rata je proslo 18g,ako su tada mogli ginuti ALihodzic,MArkovic,Firic,LErić,BEćiragić,Krasić i ostali za drzavni dres bez priprema,bez opreme bez icega zasto ovi danas ne mogu..O kakvom pisanju krvi govoris oni imaju pripreme ko i sve ostale selekcije,imaju uslove za rad,trening mogu se makar zrtvovati pišljivih 40min na terenu..grgr je napisao/la:Sve bi vam **** al ne mogu , gore covjek pljuje savez kao ti znas mater ti **** . Pet ljudi pisa krv da bi mogli izac na ove pripreme dostojanstveno u dresovima da mogu trenirat u vrhunskim uslovima i ti seres o savezu ? Koji ste vi smecari ova drzava je puna smecara samo pljujte samo od toga vise ni sami niste zasluzili. Pojma vi nemate pojma al neka , pljute vi acu ? Odjednom svi znate kako aco radi pojma vi nema smradovi jedni mrtvi. Gadi mi se nekad ova drzava radi ovih idiota koji ovde pisu ne znam kako imate obraza pisat o savezu samo ne znam. Sramota i sram jedan veliki, veceras utakmica nije vrijedna ni pomena al da se pljuje po igracima po jednom djedovicu koji bi umro za ovu drzavu da se pljuje po mirzi al nekad to je nas obraz onda se pitamo kako igraju za sloveniju lako i tako
Aco igr asamo na napad,na vanjski sut nista odbranu nismo popravili od kvalifikacija,a i o selektovanju igrac ase moze pricati
Eto ti si zakljucio na osnovu jedne pogldane utakmice da odbrana nije popravita, daj ne pricaj gluposti i opusti se covjece i ti i drugi koji pljuju po igracima, ovo su tek pripremne utakmice i sve ce puno bolje izgledati na turnirima u Ulmu i Ateni.zgembo89 je napisao/la:Posle rata je proslo 18g,ako su tada mogli ginuti ALihodzic,MArkovic,Firic,LErić,BEćiragić,Krasić i ostali za drzavni dres bez priprema,bez opreme bez icega zasto ovi danas ne mogu..O kakvom pisanju krvi govoris oni imaju pripreme ko i sve ostale selekcije,imaju uslove za rad,trening mogu se makar zrtvovati pišljivih 40min na terenu..grgr je napisao/la:Sve bi vam **** al ne mogu , gore covjek pljuje savez kao ti znas mater ti **** . Pet ljudi pisa krv da bi mogli izac na ove pripreme dostojanstveno u dresovima da mogu trenirat u vrhunskim uslovima i ti seres o savezu ? Koji ste vi smecari ova drzava je puna smecara samo pljujte samo od toga vise ni sami niste zasluzili. Pojma vi nemate pojma al neka , pljute vi acu ? Odjednom svi znate kako aco radi pojma vi nema smradovi jedni mrtvi. Gadi mi se nekad ova drzava radi ovih idiota koji ovde pisu ne znam kako imate obraza pisat o savezu samo ne znam. Sramota i sram jedan veliki, veceras utakmica nije vrijedna ni pomena al da se pljuje po igracima po jednom djedovicu koji bi umro za ovu drzavu da se pljuje po mirzi al nekad to je nas obraz onda se pitamo kako igraju za sloveniju lako i tako
Aco igr asamo na napad,na vanjski sut nista odbranu nismo popravili od kvalifikacija,a i o selektovanju igrac ase moze pricati
Nek' se zna, da crveno-bijel naš je grad!
-
- Kontakt:
Jeste vi pametnjakovići ikad prolazili pripreme? Utakmica u pripremama je pokazatelj maksimalno 30% snage tima upravo zbog prolaska kroz pripreme (napora za misice itd. kao sto je neko prije mene na odličan način to objasnio).
Mislim da oni na planiranju igre nisu uradili ni pola od planiranog upravo zbog prolaska kroz fizicki dio priprema, tj. pripremanja kondicije, uostalom, osim treninga, za uigravanje upravo sluze utakmice. A ova nam je bila treća i prva ozbiljna utakmica.
Niste optimisti za Eurobasket, Boze moj..svako ima pravo na svoje misljenje, ali da kritikujete tim, Acu, Mirzu, NIHADA DJEDOVICA, zbog jedne **** prijateljske PRIPREMNE utakmice?
Ubacice Mirza i do kraja ovih priprema 25+ poena nekom, onda cete sutati, bice to Mirza legendo nasa..jadi moji, jadni narode..
Mislim da oni na planiranju igre nisu uradili ni pola od planiranog upravo zbog prolaska kroz fizicki dio priprema, tj. pripremanja kondicije, uostalom, osim treninga, za uigravanje upravo sluze utakmice. A ova nam je bila treća i prva ozbiljna utakmica.
Niste optimisti za Eurobasket, Boze moj..svako ima pravo na svoje misljenje, ali da kritikujete tim, Acu, Mirzu, NIHADA DJEDOVICA, zbog jedne **** prijateljske PRIPREMNE utakmice?
Ubacice Mirza i do kraja ovih priprema 25+ poena nekom, onda cete sutati, bice to Mirza legendo nasa..jadi moji, jadni narode..
Ronaldo - Isco - Bale
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
Na stranu sve, ali kako je ovaj portal ispratio jednu prijateljsku utakmicu nase reprezentacije, izjave od skoro svakog igraca, tekstualni prenos.... Svaka cast !
FK Željezničar !!!
Boston Celtics !!!
Boston Celtics !!!
.
Zadnja izmjena: grgr, dana/u 17 avg 2013, 12:08, ukupno mijenjano 1 put.
@grgr bravo majstore,sve si upravu i slazem se sa tobom.
Pa kako te pripremne utaakmice moramo mi gubiti sto ne gube ekipe potiv kojih mi igramo.Da je igro goran dragic bilio bi +25 ko sale za njih.Nek suta mirza kadje otvoren,pa haj i nek preko ruke uzima,al mora li sutat sa 10 metara iz driblinga pa smijesno.Daj Boze da on zabijo po 40 poena ja bih bio najsretniji.Mirza iNihad igraju ovi ostali ko pioniri kad igraju sa akdetima samo dodaju lopte ovoj dvojici.Amar Dzeko je napisao/la:Jeste vi pametnjakovići ikad prolazili pripreme? Utakmica u pripremama je pokazatelj maksimalno 30% snage tima upravo zbog prolaska kroz pripreme (napora za misice itd. kao sto je neko prije mene na odličan način to objasnio).
- savatihotece
- Kontakt:
Popi tabletu za smirenje i nemoj da si ograničen lik koji misli da je samo on u pravu.grgr je napisao/la:Sve bi vam **** al ne mogu , gore covjek pljuje savez kao ti znas mater ti **** . Pet ljudi pisa krv da bi mogli izac na ove pripreme dostojanstveno u dresovima da mogu trenirat u vrhunskim uslovima i ti seres o savezu ? Koji ste vi smecari ova drzava je puna smecara samo pljujte samo od toga vise ni sami niste zasluzili. Pojma vi nemate pojma al neka , pljute vi acu ? Odjednom svi znate kako aco radi pojma vi nema smradovi jedni mrtvi. Gadi mi se nekad ova drzava radi ovih idiota koji ovde pisu ne znam kako imate obraza pisat o savezu samo ne znam. Sramota i sram jedan veliki, veceras utakmica nije vrijedna ni pomena al da se pljuje po igracima po jednom djedovicu koji bi umro za ovu drzavu da se pljuje po mirzi al nekad to je nas obraz onda se pitamo kako igraju za sloveniju lako i tako
Šta te boli k.... ako neko i piša po Savezu, ti si ko neki zaštitnik, a po rječniku bih rekao telohranitelj Saveza.
Ja ne vidim ni jednog posta čija osnovna poruka nije da treba bolje i slažem se. Rezultate rada Petrovića vidjet ćemo na prvenstvu, ovo što sad vidimo je obično sra...
Ja se iskreno nadam da mi možemo i znamo bolje. Živi bili pa vidjeli.
BRČKO BRČACIMA
ŽELJO MANIJACIMA
ŽELJO MANIJACIMA
ako je tako onda ti nista ne vidis, da se ne lazemo u startu
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
Dobro jutro negativci,sta ima
Jedva cekam vase reakcije kada dobijemo prvi mec...

Ja ne znam kako se ljudi mogu nervirati oko pripremne utakmice. Odgledao utakmicu totalno opušteno, vidim da su Slovenci mnogo uigraniji i da su im ruke opuštenije prilikom šuta, što je i normalno jer ljudi igraju već devetu utakmicu. Mi drveni, noge i ruke teške, što se vidi iz aviona, tek treća utakmica. Haj' malo ohanite živi bili, ima vremena da se to doradi, okanite se neke duboke analize, igramo li odbranu ili ne, šutira li Mirza previše bla, bla...Polako, o tome se može pisati tek u septembru!
kakvi su rusi, u kojem su sastavu? lijep koeficijent danas na njih 1,65 pa ne znam vrijedi li igrati 

Closed mouths don't get fed on this boulevard.
kilavi su i oni za sadLenBias je napisao/la:kakvi su rusi, u kojem su sastavu? lijep koeficijent danas na njih 1,65 pa ne znam vrijedi li igrati

- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Ma X k'o kuca. 

"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Tekma danas zatvorenog tipa ?
grgr je napisao/la:Tekma danas zatvorenog tipa ?
izgleda
odbrana solidna, napad ništa, ali ne vrijedi se jediti, ovo je smoa pripremna i tome i služi, prirodno je da će to biti mnogo bolje, ima još 5-6 pripremnih da se to posloži.
brine me jedino vidno živciranje mirze, on nešto kao lider, nervira se nepotrebno, a uopće ne unosi duh zajedništva i ne forca druge, kao npr kapiten spahić u fudbalskoj repci. još ako je tačno ovo što je par njih upratilo što su rekli slovenski komentatori, onda njega aco ne smije ni izvesti iz igre nego kad je ovom ćejf. ne sviđa mi takvo ponašanje.
nejasno mi šta je s bavketom, što ništa nije odigrao? ne pušta ga mirza?
andrija bi mogao biti prvi centar, ali bih volio i juku vidjeti, umjesto sinana (koji ipak može poluditi jednu utakmicu i odigrati odbranu) ili kikana (koji mi je na ovoj bio neupotrebljiv u oba pravca, ali eto, rano je kuditi). juka je pozitivno sportski drzak, i to mu itekako valja, druga je stvar što aco ne zna šta bi s njim, što je pokazao u kk sokovi.
mislim da šutalo, pored svega, nije taj kalibar za nivo evropskog prvenstva, od njega niš ne očekujem.
brine me jedino vidno živciranje mirze, on nešto kao lider, nervira se nepotrebno, a uopće ne unosi duh zajedništva i ne forca druge, kao npr kapiten spahić u fudbalskoj repci. još ako je tačno ovo što je par njih upratilo što su rekli slovenski komentatori, onda njega aco ne smije ni izvesti iz igre nego kad je ovom ćejf. ne sviđa mi takvo ponašanje.
nejasno mi šta je s bavketom, što ništa nije odigrao? ne pušta ga mirza?

andrija bi mogao biti prvi centar, ali bih volio i juku vidjeti, umjesto sinana (koji ipak može poluditi jednu utakmicu i odigrati odbranu) ili kikana (koji mi je na ovoj bio neupotrebljiv u oba pravca, ali eto, rano je kuditi). juka je pozitivno sportski drzak, i to mu itekako valja, druga je stvar što aco ne zna šta bi s njim, što je pokazao u kk sokovi.
mislim da šutalo, pored svega, nije taj kalibar za nivo evropskog prvenstva, od njega niš ne očekujem.
mislim da nije tačno da aco nesmije mirzu izvaditi iz igre,pa na početku priprema je rekao da će imati 10 utakmica u kojima će pokušati mirzu da uigra jer nije igrao više od godinu dana,tj.vrlo malo igrao...
Trenutno korisnika/ca: prisonbreak i 22 gosta.