Letić ili Ma-letićzizu1991 je napisao/la:Ko bi mogao umjesto Ševke upasti ako ne zaigra protiv Čelika, evo kažu na ss.ba da mu je nastup upitan ?
RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA
Re: RSD Velež Mostar
Koga ćemo na LB ako ode Leta na LMF?, i ako se ne varam, samo desnu stranu igra Maletić, a Ševko je većinom igrao LMF.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
Poznavajući Ibru bojim se da će opet Mujo završit na beku...
Da, yebe nas ta stvar sa Hebibovićem. Da se hoće kako opametit' ...
Trenutno nemamo adekvatne zamjene za njega, a Mujo dizelaš je katastrofalan na beku.
Onaj momak, Jakupović je jedno poluvrijeme prijateljske igrao na RB, međutim, nema šanse da ga stavi u ovakvoj utakmici u prvih 11. Čak šta više, ne znam niti da li je u prvih 18 ...
Trenutno nemamo adekvatne zamjene za njega, a Mujo dizelaš je katastrofalan na beku.
Onaj momak, Jakupović je jedno poluvrijeme prijateljske igrao na RB, međutim, nema šanse da ga stavi u ovakvoj utakmici u prvih 11. Čak šta više, ne znam niti da li je u prvih 18 ...
Ako vam se Pejić oporavio kao što rekoste da jeste, onda Letić na krilo, a Matijas na beka. 
Smoke Weed Everyday!
Jeste se oporavio, al neće biti spreman za ovaj susret. Voljeli bi mi da je to tako kako ti kažeš. 
Znači, ako Ševku zijanimo za ovaj susret, yebu nas krilne pozicije. Onda šansu možemo tražiti samo kroz sredinu, a naša igra se većinom bazirala po krilima. Yebada.
Volio bih kada bi sutra igrali po desnoj strani Maletić -> Hajdarević ( @pastrmka, oprosti mi.
)
Volio bih kada bi sutra igrali po desnoj strani Maletić -> Hajdarević ( @pastrmka, oprosti mi.
- NeretvanskaPastrmka
- Kontakt:
zizu1991 je napisao/la:Znači, ako Ševku zijanimo za ovaj susret, yebu nas krilne pozicije. Onda šansu možemo tražiti samo kroz sredinu, a naša igra se većinom bazirala po krilima. Yebada.![]()
Volio bih kada bi sutra igrali po desnoj strani Maletić -> Hajdarević ( @pastrmka, oprosti mi.)
UEFA TEAM RANKING 1989
43 Velez Mostar YUG 3.583
49 Hamburger SV Ger 3.500
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
117 Olympique Marseille Fra 1.875
126 Manchester United Eng 1.500
143 Paris Saint-Germain Fra 1.250
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
- NeretvanskaPastrmka
- Kontakt:
Svi zaboravili Jusufa Bega Basagica ako Sevkija ne bude igrao. Mozda i on sutra sjevne na dvije Maletine zavijuse s desne strane
UEFA TEAM RANKING 1989
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
Znam za Jusufbega, al ako on ne bude igrao, morati ćemo praviti rokadu, pogotovo ako ne bude igrao sa Ćemalovićem u napadu. A morati će. Možda pomjeri Jusufa lijevo, a Ramu stavi na AMF. 
- NeretvanskaPastrmka
- Kontakt:
Ako stavi Mirzu nakon njegovih briljantnih partija da igra od pocetka znaci lobi iz Palerma je jos tu. Nadam se da Ibro ima stav i da nece dopustiti petljanje u posao. Dinu cara u prvu postavuzizu1991 je napisao/la:Znam za Jusufbega, al ako on ne bude igrao, morati ćemo praviti rokadu, pogotovo ako ne bude igrao sa Ćemalovićem u napadu. A morati će. Možda pomjeri Jusufa lijevo, a Ramu stavi na AMF.
UEFA TEAM RANKING 1989
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
Fali nama 10 - ka, kao što reče titova na prošloj stranici. Onda žrtvujemo Jusufa na 10 - ci.
Okić je također, ako se može reći tako, " žrtvovan " na poziciji LMF. Obojica su primarno napadači.
Šta je sa Raševićem, jel on napadač ? Kako je moguće da se ne može dokazati, jer u napadu sa ovom postavkom praktički da i nema konkurencije.
Okić je također, ako se može reći tako, " žrtvovan " na poziciji LMF. Obojica su primarno napadači.
Šta je sa Raševićem, jel on napadač ? Kako je moguće da se ne može dokazati, jer u napadu sa ovom postavkom praktički da i nema konkurencije.
Lafo u Slaviji bio kvalitetan, i najednom prop'o k'o žeton. A " samo " mu 30god. Može on po ovim " livadama " još makar 2 - 3 godine kvalitetnog nogometa pružiti.
J...ga sad je prilika da se pokaže da li je ono u Širokom bio loš dan ili je to do ekipe?Nek odigraju dobro i nek se vidi ta borbenost pa kako bude.Lično mislim da će biti teško jer Čeliku je pobjeda imperativ,i mislim da će biti veliki pritisak na sudiju.Jedina sreća je što će biti prenos na areni pa će se moći vidjeti sve dobre i loše stvari naše ekipe.
Ako bi uzeli bod(ove) to bi bio ogroman korak Veleža ka vrhu tabele,jer lično mislim da će vrlo malo ekipa uzeti bod(ove9 na BP.
Ako bi uzeli bod(ove) to bi bio ogroman korak Veleža ka vrhu tabele,jer lično mislim da će vrlo malo ekipa uzeti bod(ove9 na BP.
MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE
Čelik mora dobiti a na nama je da ih iznenadimo s kojom kvalitetnom kontrom. 
1922 & 1878
'' Everton are bigger club than Liverpool. Everywhere you go on Merseyside you bump into Everton supporters. ''
Ex- Liverpool player Graeme Souness.
RŠD VELEŽ MOSTAR !!!
'' Everton are bigger club than Liverpool. Everywhere you go on Merseyside you bump into Everton supporters. ''
Ex- Liverpool player Graeme Souness.
RŠD VELEŽ MOSTAR !!!
-
MostaracVelezovac
- Kontakt:
Velez bi sa ovim pojacanjima trebao zabit barem 2 gola Celiku.
Znam da ni Celik nije losa ekipa, ali u muci se poznaju junaci i vrijeme je da Velez pocne uzimati bodove dobrim ekipama ako se planira Evropa.
Na guzove nema nista.
Znam da ni Celik nije losa ekipa, ali u muci se poznaju junaci i vrijeme je da Velez pocne uzimati bodove dobrim ekipama ako se planira Evropa.
Na guzove nema nista.
http://www.heroji.ba/midhat-hujdur/
Ne znam koliko je psihički spreman Jusufbeg nakon onog što mu je priredio kreten Luster. Vidilo se i protiv Iskre da nije onaj pravi. Vidićemo. U svakom slučaju svi u Zenicu. Forza Velež
Mostar u srcu Velez do groba
Šta je to bilo?Dena33 je napisao/la:Ne znam koliko je psihički spreman Jusufbeg nakon onog što mu je priredio kreten Luster. Vidilo se i protiv Iskre da nije onaj pravi. Vidićemo. U svakom slučaju svi u Zenicu. Forza Velež
Pa kreten (inače potrčko familije iz Palerma ), je pljunuo malog poslje utakmice sa Leotarom i zaprijetio mu . Valjda što je isti postigao gol, a njegov miljenik se po ko zna koji put nije znao sastavit s loptom. Mali se naravno prepo, a kako čujem i policija je obilazila dotičnog sa velikom glavom. Valjda je i uprava reagovala i smirila strasti. Vidićemo.
Mostar u srcu Velez do groba
- NeretvanskaPastrmka
- Kontakt:
Dena samni to ozna. Ma to je jos veca motivacija Jusufbegu da igra bolje i zasluzi mjesto napadaca ispred clana familije Don Vito CorleoneDena33 je napisao/la:Pa kreten (inače potrčko familije iz Palerma ), je pljunuo malog poslje utakmice sa Leotarom i zaprijetio mu . Valjda što je isti postigao gol, a njegov miljenik se po ko zna koji put nije znao sastavit s loptom. Mali se naravno prepo, a kako čujem i policija je obilazila dotičnog sa velikom glavom. Valjda je i uprava reagovala i smirila strasti. Vidićemo.
UEFA TEAM RANKING 1989
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.