Hvala na informacijamabh_navijac je napisao/la:Igračima iskre odgodjen glavni trening veceras zbog finala turniru u njihovom gradu , a u ekipi koja igra finale nastupa 5-6 prvotimaca kluba ... toliko o njihovim ambicijama sutra

Moderator/ica: GracanicaAA
Hvala na informacijamabh_navijac je napisao/la:Igračima iskre odgodjen glavni trening veceras zbog finala turniru u njihovom gradu , a u ekipi koja igra finale nastupa 5-6 prvotimaca kluba ... toliko o njihovim ambicijama sutra
Ma ja otkako pratim bartstvo i trebamo igrati sa iskrom u gracanici uvjek im je ista prica te nemaju plate,te ne treniraju itd a ovdje dodju jedva ih pobjedimo kao i prosli put sjecate se da smo dali gol u 96 min,zato treba zanemarit te njihove price i lafine i podrzat sutra momke a i oni trebaju ovu utakmicu shvatiti ozbiljno a ne padat na ove price.bh_navijac je napisao/la:Igračima iskre odgodjen glavni trening veceras zbog finala turniru u njihovom gradu , a u ekipi koja igra finale nastupa 5-6 prvotimaca kluba ... toliko o njihovim ambicijama sutra
jarane ja dok sam bio kadet i junior OFK Tuzle nisam smjeo igrat turnire Samir nas sve sa turnira rastjera ako iko igra, cak nas i kazni i ne igrmao po nekoliko utkamica... vidim Iskrini igraci igraju turnire ebe se njihbh_navijac je napisao/la:Igračima iskre odgodjen glavni trening veceras zbog finala turniru u njihovom gradu , a u ekipi koja igra finale nastupa 5-6 prvotimaca kluba ... toliko o njihovim ambicijama sutra
Cesc brate cesc a ne Casper , Casper je iz LukavcaPlavoZuti je napisao/la:Casper ...prico sam ti na forumu nkbratstvogracanica.ba o grbu...
govorio sam ako treba da postavite ovaj grb kao na mojoj slici...da lici na nesto a ne onaj sto se vuce godinama na svim stranicama sto lici kao da su se djeca uzela igrat sa bojankom...
Ma znam da je Fabregas u pitanju nego cito ovaj post od caspera sto je napiso pa se zamislio...cesc4 je napisao/la:Cesc brate cesc a ne Casper , Casper je iz LukavcaPlavoZuti je napisao/la:Casper ...prico sam ti na forumu nkbratstvogracanica.ba o grbu...
govorio sam ako treba da postavite ovaj grb kao na mojoj slici...da lici na nesto a ne onaj sto se vuce godinama na svim stranicama sto lici kao da su se djeca uzela igrat sa bojankom...![]()
Nema nista od toga....PlavoZuti je napisao/la:Ma znam da je Fabregas u pitanju nego cito ovaj post od caspera sto je napiso pa se zamislio...cesc4 je napisao/la:Cesc brate cesc a ne Casper , Casper je iz LukavcaPlavoZuti je napisao/la:Casper ...prico sam ti na forumu nkbratstvogracanica.ba o grbu...
govorio sam ako treba da postavite ovaj grb kao na mojoj slici...da lici na nesto a ne onaj sto se vuce godinama na svim stranicama sto lici kao da su se djeca uzela igrat sa bojankom...![]()
Trebas nafurat Dasu da obezbjedi uzivo prenos na netu i da se u taj prenos ubace reklame sponzora normalno uz dodatnu doplatu sponzora....to bi promovisalo klub, a i sponzori i bili vise zainteresovani
hladno ''nema ništa od toga''cesc4 je napisao/la:Nema nista od toga....PlavoZuti je napisao/la:Ma znam da je Fabregas u pitanju nego cito ovaj post od caspera sto je napiso pa se zamislio...cesc4 je napisao/la: Cesc brate cesc a ne Casper , Casper je iz Lukavca![]()
Trebas nafurat Dasu da obezbjedi uzivo prenos na netu i da se u taj prenos ubace reklame sponzora normalno uz dodatnu doplatu sponzora....to bi promovisalo klub, a i sponzori i bili vise zainteresovani
Gledat' ću ja da pišem ovdje na forumu iz Gračanice danas, ako nikog drugog nema.modecom je napisao/la:hoce li ko javljat iz gracanice
Ne moraš se mučiti, slati će meni cesc rezultat porukom pa ću pisati na temi 1. koloCasp3r je napisao/la:Gledat' ću ja da pišem ovdje na forumu iz Gračanice danas, ako nikog drugog nema.modecom je napisao/la:hoce li ko javljat iz gracanice
Istina buraz istina teren se odrzava maximalnoCasp3r je napisao/la:Teren vam stvarno izgleda odlično. Mislim da će još jači biti dok ove kiše počnu za mjesec-dva.
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
Hvala na cestitkama , nisam istog misljenja sto se tice Sadikovica a ni Mevke , Mevka je usao u igru i nakon 3 4 minute trckara po terenu umjesto da se bori...Po meni Damir Omerovic kad je usao unio je stranu zivost iako je bilo posljednjih 15 tak min....Sadikovic ucestvuje u igri , bodri,pokusava da ih motivira itd itd...Ali SRAMOTA VELIKA za nasu publiku stvarno koji su to licemjeri Boze me sakloni.Poveli smo 1:0 ono svi pljescu itd primamo gol krece standardno psovanje blize i dalje porodice(ajde to smo navikli na svim terenima) ali Boze dragi mladi Kahrimanovic (da se razumijemo nemam nista protiv momka) momak je dao go za 1:0 i od tad ga nema na terenu nikako , i u 25 min pri rez 1:1 vadi njega a ubacuje spica...I krece salva zvizdanja pljuvanja ma ne znam vise cega stvarno sramotno pa jel treba izvadit Kerima ili Muju ? Ne razumijem ljude nikako i onda kada taj isti Mujo zabi gol za 2:1 svi doticni su ustali i pljescu bravo bravo....Stvarno sramotno ali dobro idemo dalje....Bilo je srecom i normalnih ljudi na tribinama a i mali broj Marokanaca....Casp3r je napisao/la:Dobra ekipa, ali Sadiković vam ostruira igru i igrači ne mogu da budu na 100%. Mevka kad je ušao unjeo dosta živosti u igru, glupost je što ga je stavio na klupu, ali to je samo jedna od gluposti koje sam uočio kod Sadikovića.
Čestitke na pozitivnom otvaranju sezone!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.