NK Bratstvo Gračanica

Moderator/ica: GracanicaAA

cesc4
Kontakt:

Re: NK Bratstvo Gračanica

Post Postao/la cesc4 » 16 avg 2013, 16:32

bh_navijac je napisao/la:Igračima iskre odgodjen glavni trening veceras zbog finala turniru u njihovom gradu , a u ekipi koja igra finale nastupa 5-6 prvotimaca kluba ... toliko o njihovim ambicijama sutra ;)
Hvala na informacijama ;)
www.nkbratstvogracanica.com

Bratstvo81
Kontakt:

Post Postao/la Bratstvo81 » 16 avg 2013, 18:18

bh_navijac je napisao/la:Igračima iskre odgodjen glavni trening veceras zbog finala turniru u njihovom gradu , a u ekipi koja igra finale nastupa 5-6 prvotimaca kluba ... toliko o njihovim ambicijama sutra ;)
Ma ja otkako pratim bartstvo i trebamo igrati sa iskrom u gracanici uvjek im je ista prica te nemaju plate,te ne treniraju itd a ovdje dodju jedva ih pobjedimo kao i prosli put sjecate se da smo dali gol u 96 min,zato treba zanemarit te njihove price i lafine i podrzat sutra momke a i oni trebaju ovu utakmicu shvatiti ozbiljno a ne padat na ove price.

Casp3r
Kontakt:

Post Postao/la Casp3r » 16 avg 2013, 18:20

Mislim da sutra ipak Bratstvo upisuje prve bodove, roster je stvarno pretvrd da bi popustio kući protiv Iskre koja realno bi se mučila u 2. federalnoj - kamoli u ovoj do sada možda i najjačoj 1. federalnoj.

Vidimo se sutra.

PlavoZuti
Kontakt:

Post Postao/la PlavoZuti » 17 avg 2013, 06:52

Casper ...prico sam ti na forumu nkbratstvogracanica.ba o grbu...
govorio sam ako treba da postavite ovaj grb kao na mojoj slici...da lici na nesto a ne onaj sto se vuce godinama na svim stranicama sto lici kao da su se djeca uzela igrat sa bojankom...

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 17 avg 2013, 07:54

jarane ja dok sam bio kadet i junior OFK Tuzle nisam smjeo igrat turnire Samir nas sve sa turnira rastjera ako iko igra, cak nas i kazni i ne igrmao po nekoliko utkamica... vidim Iskrini igraci igraju turnire ebe se njih :)
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

modecom
Kontakt:

Post Postao/la modecom » 17 avg 2013, 08:08

[/quote]

jarane ja dok sam bio kadet i junior OFK Tuzle nisam smjeo igrat turnire Samir nas sve sa turnira rastjera ako iko igra, cak nas i kazni i ne igrmao po nekoliko utkamica... vidim Iskrini igraci igraju turnire ebe se njih :)[/quote]
jarane za prvo mjesto turnira je 6000 KM .dakle 10 igraca svima po 600 KM sad ti gledaj kad bi bio u slicnoj situaciji bi li i ti igro
srcu draga boja plava

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 17 avg 2013, 08:18

ebiga kod nas ovaj u tuzli turnir bio vjerovatno i sad ima nocni turnir je bio ebeno jak.. vjerovatno i vise para od toga.. ja bi igrao jer volim igrat , a to sto nama tad nije dao trener to je druga stvar...ebiga to je bilo podavno prije kazem kad sam bio kadet i junior to je haman prije 13-14 godina
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

cesc4
Kontakt:

Post Postao/la cesc4 » 17 avg 2013, 09:09

PlavoZuti je napisao/la:Casper ...prico sam ti na forumu nkbratstvogracanica.ba o grbu...
govorio sam ako treba da postavite ovaj grb kao na mojoj slici...da lici na nesto a ne onaj sto se vuce godinama na svim stranicama sto lici kao da su se djeca uzela igrat sa bojankom...
Cesc brate cesc a ne Casper , Casper je iz Lukavca ;) :D

PlavoZuti
Kontakt:

Post Postao/la PlavoZuti » 17 avg 2013, 10:15

cesc4 je napisao/la:
PlavoZuti je napisao/la:Casper ...prico sam ti na forumu nkbratstvogracanica.ba o grbu...
Ma znam da je Fabregas u pitanju nego cito ovaj post od caspera sto je napiso pa se zamislio...
Trebas nafurat Dasu da obezbjedi uzivo prenos na netu i da se u taj prenos ubace reklame sponzora normalno uz dodatnu doplatu sponzora....to bi promovisalo klub, a i sponzori i bili vise zainteresovani

cesc4
Kontakt:

Post Postao/la cesc4 » 17 avg 2013, 10:23

PlavoZuti je napisao/la:
cesc4 je napisao/la:
Ma znam da je Fabregas u pitanju nego cito ovaj post od caspera sto je napiso pa se zamislio...
Trebas nafurat Dasu da obezbjedi uzivo prenos na netu i da se u taj prenos ubace reklame sponzora normalno uz dodatnu doplatu sponzora....to bi promovisalo klub, a i sponzori i bili vise zainteresovani
Nema nista od toga....

Benjo_AFC86
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Benjo_AFC86 » 17 avg 2013, 10:30

cesc4 je napisao/la:
PlavoZuti je napisao/la:
cesc4 je napisao/la: Cesc brate cesc a ne Casper , Casper je iz Lukavca ;) :D
Nema nista od toga....
hladno ''nema ništa od toga'' :lol:
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys

cesc4
Kontakt:

Post Postao/la cesc4 » 17 avg 2013, 10:36

A sta cu brate dragi zavaravat i sebe i druge da ce biti nesto kad znam da nece...Znam kako razmislja pa zato sto je bilo u mojoj moci da napravim napravio sam evo stranicu sam napravio itd itd jbg to je to zasada ... :D

modecom
Kontakt:

Post Postao/la modecom » 17 avg 2013, 11:22

hoce li ko javljat iz gracanice
srcu draga boja plava

Casp3r
Kontakt:

Post Postao/la Casp3r » 17 avg 2013, 11:47

modecom je napisao/la:hoce li ko javljat iz gracanice
Gledat' ću ja da pišem ovdje na forumu iz Gračanice danas, ako nikog drugog nema.

Benjo_AFC86
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Benjo_AFC86 » 17 avg 2013, 12:14

Casp3r je napisao/la:
modecom je napisao/la:hoce li ko javljat iz gracanice
Gledat' ću ja da pišem ovdje na forumu iz Gračanice danas, ako nikog drugog nema.
Ne moraš se mučiti, slati će meni cesc rezultat porukom pa ću pisati na temi 1. kolo :D
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys

Casp3r
Kontakt:

Post Postao/la Casp3r » 17 avg 2013, 15:41

Teren vam stvarno izgleda odlično. Mislim da će još jači biti dok ove kiše počnu za mjesec-dva.

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk

cesc4
Kontakt:

Post Postao/la cesc4 » 17 avg 2013, 15:47

Casp3r je napisao/la:Teren vam stvarno izgleda odlično. Mislim da će još jači biti dok ove kiše počnu za mjesec-dva.

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
Istina buraz istina teren se odrzava maximalno :D

poskok123
Kontakt:

Post Postao/la poskok123 » 17 avg 2013, 15:52

FUDBALERI Iskre su upravo stigli a sudije su malo poranile,,,hahahah..Nesib ih malo voda po lokalnim restoranima,,,ljubazni domaćin ili nešto drugo,,,uglavnom ako sve bude regulare očekujem najmanje bod za goste,,,s obzirom na pripreme koje su prošli,,, :lol: :lol:

Casp3r
Kontakt:

Post Postao/la Casp3r » 17 avg 2013, 20:23

Dobra ekipa, ali Sadiković vam ostruira igru i igrači ne mogu da budu na 100%. Mevka kad je ušao unjeo dosta živosti u igru, glupost je što ga je stavio na klupu, ali to je samo jedna od gluposti koje sam uočio kod Sadikovića.

Čestitke na pozitivnom otvaranju sezone!

cesc4
Kontakt:

Post Postao/la cesc4 » 17 avg 2013, 20:39

Casp3r je napisao/la:Dobra ekipa, ali Sadiković vam ostruira igru i igrači ne mogu da budu na 100%. Mevka kad je ušao unjeo dosta živosti u igru, glupost je što ga je stavio na klupu, ali to je samo jedna od gluposti koje sam uočio kod Sadikovića.

Čestitke na pozitivnom otvaranju sezone!
Hvala na cestitkama , nisam istog misljenja sto se tice Sadikovica a ni Mevke , Mevka je usao u igru i nakon 3 4 minute trckara po terenu umjesto da se bori...Po meni Damir Omerovic kad je usao unio je stranu zivost iako je bilo posljednjih 15 tak min....Sadikovic ucestvuje u igri , bodri,pokusava da ih motivira itd itd...Ali SRAMOTA VELIKA za nasu publiku stvarno koji su to licemjeri Boze me sakloni.Poveli smo 1:0 ono svi pljescu itd primamo gol krece standardno psovanje blize i dalje porodice(ajde to smo navikli na svim terenima) ali Boze dragi mladi Kahrimanovic (da se razumijemo nemam nista protiv momka) momak je dao go za 1:0 i od tad ga nema na terenu nikako , i u 25 min pri rez 1:1 vadi njega a ubacuje spica...I krece salva zvizdanja pljuvanja ma ne znam vise cega stvarno sramotno pa jel treba izvadit Kerima ili Muju ? Ne razumijem ljude nikako i onda kada taj isti Mujo zabi gol za 2:1 svi doticni su ustali i pljescu bravo bravo....Stvarno sramotno ali dobro idemo dalje....Bilo je srecom i normalnih ljudi na tribinama a i mali broj Marokanaca....:D

Inace pobjeda 4:1 bolji smo bili poveli u 4 minuti greskom golmana go postigao mladi Kahrimanovic.Iskra izjednacila u 10 min cini mi se jedan igrac nakon centarsuta osto sam na drugoj stativi primio loptu i pogodio suprotni cosak....2:1 Delic nakon sjajnog solo prodora.. U drugom dijelu 3:1 Smajke nakon centarsuta Pante i 4:1 u sudijskoj nadoknadi iz kornera Panta glavom....Suljic 2x izlazio jedan na jedan s golmanom nazalost jednom golman brani drugi put sut preko gola ali popravice on tu realizaciju jer stvarno sjajno sebi pravi sansu i prostor za sut....:D

Odgovori

Natrag na “Prva liga FBiH”

Trenutno korisnika/ca: Quartararo, schalke, VivaLaStella i 11 gostiju.