FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Marciano i Raščić u Sandjefordu...šta oni skupljaju igrače iz Premier lige?? 

HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG
Editovao, razlog je nebitan.
Zadnja izmjena: Neutral, dana/u 19 avg 2013, 01:05, ukupno mijenjano 1 put.
je...ušli su sad u prvu ligu...zato se i pojačavaju...Rz88 je napisao/la:marciano je dobar igras, pa ljudi zele da udu u prvu ligu....
jaka su im pojacanjaKevin je napisao/la:je...ušli su sad u prvu ligu...zato se i pojačavaju...Rz88 je napisao/la:marciano je dobar igras, pa ljudi zele da udu u prvu ligu....

You are someone else I am still right here
sumnjam da bi ih bezveze uzimali da ih nisu pratili duze vrijeme..fera je napisao/la:jaka su im pojacanjaKevin je napisao/la:je...ušli su sad u prvu ligu...zato se i pojačavaju...Rz88 je napisao/la:marciano je dobar igras, pa ljudi zele da udu u prvu ligu....salim se iskreno dva dobra igraca marciano je vec par godina ponajbolji igrac nase lige a rale je ginuo na terenu u dresu sarajeva i ne sumnjam da ce to u norveskoj znati cijeniti
Zadnja izmjena: Neutral, dana/u 19 avg 2013, 01:04, ukupno mijenjano 1 put.
Pa ima toga svugdje jarane, pa citao sam neki dan za Berbatova da jedva ceka da se trening zavrsi da zapali cigaru..nema to puno vezeRz88 je napisao/la:rascic je ponio drine gore hehe da pusi, u nas igraci puse i igraju
Kad skontam nesto pametnije napisat cu
Zadnja izmjena: Neutral, dana/u 19 avg 2013, 01:10, ukupno mijenjano 1 put.
Eh to je vec stvar trenera, predsjednika, direktora i citave uprave kluba, znaci trebaju pomno motrit na igrace par dana prije utakmice, da ne bi dolazilo do takvih situacija, druga je stvar sto smo mi takav narod pa nam je disciplina na zadnjem mjestu..Rz88 je napisao/la:i thuram je pusio kako ssam cuo ali sta ces 90% ne pusi, u nas skoro svi a sa picem mislim dan prije tekme...
Kad skontam nesto pametnije napisat cu
Zadnja izmjena: Neutral, dana/u 19 avg 2013, 01:10, ukupno mijenjano 1 put.
OBAVJESTENJE POVODOM PREDSTOJECIH TURNIRA U MALOM FUDBALU
Zajednickim dogovorom Horde Zla nece organizovano dolaziti na predstojeci Bajramski i Bozicni turnir, te stoga pozivamo sve navijace da postuju odluku grupe u potpunosti.
Zajednickim dogovorom Horde Zla nece organizovano dolaziti na predstojeci Bajramski i Bozicni turnir, te stoga pozivamo sve navijace da postuju odluku grupe u potpunosti.
Svijet kada ruši se grade nisi sam, uvijek uz tebe sam ja spreman život da ti dam!
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ
Pa to se samo u nas gleda.Neki dan bio intervju sa Josipom Sesarom (doduse kosarkas)i on kaze da samo nasi glume neki profesionalizam i brane izlaske,alkohol i cigare,to u svijetu klubove ne zanima,ako si ti dobar(spreman)na treningu upravu i trenera ne zanima sta ti radis izvan terena.to u nas glume neki profesionalizam a 90% igraca nemaju niti profesionalne ugovore.Lovac je napisao/la:Eh to je vec stvar trenera, predsjednika, direktora i citave uprave kluba, znaci trebaju pomno motrit na igrace par dana prije utakmice, da ne bi dolazilo do takvih situacija, druga je stvar sto smo mi takav narod pa nam je disciplina na zadnjem mjestu..Rz88 je napisao/la:i thuram je pusio kako ssam cuo ali sta ces 90% ne pusi, u nas skoro svi a sa picem mislim dan prije tekme...
rascic pusi ronhil provjerenoPostao/la Rz88 dana 07 dec 2008, 17:25
rascic je ponio drine gore hehe da pusi, u nas igraci puse i igraju
Izgubili smo od Veleza 3-1.Danas u 16.45 protiv Olimpije.Jos jednom:
Svijet kada ruši se grade nisi sam, uvijek uz tebe sam ja spreman život da ti dam!
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ
Da jos dodam:
Za Sarajevo na ovom tuniru nastupaju: Hamzić, Hodžić, Dudo, Rizvanović, Mirvić, Gušo, Anel Škoro, Torlak, Kapetanović te još dva igrača iz mlađih kategorija.
Za Sarajevo na ovom tuniru nastupaju: Hamzić, Hodžić, Dudo, Rizvanović, Mirvić, Gušo, Anel Škoro, Torlak, Kapetanović te još dva igrača iz mlađih kategorija.
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ
Večeras Hayat sport 19.30h gost Mehmed Janjoš!
Sarajevo ako ne nadje nekoliko dobrih igraca,na proljece mu se dobro nepise
- DinceManijak
- Kontakt:
(Moram vam se obratit ovako, da ocuvamo komsijske odnose
)
Juventus gostuje na Koševu
Predsjednik UO Sarajeva, Hajrudin Šuman rekao je da će torinski Juventus 28. marta 2009. godine gostovati na Koševu.
Juventus je potvrdio dolazak u naš glavni grad. Biti će to prilika da gledatelji vide jednog od najvećih majstora nogometnih terena Del Piera i ostale velikane Juventusa. U pregovorima smo s još jednom velikom europskom ekipom, koju bi trebali ugostiti u maju sljedeće godine, rekao je Šuman
Eh da li je to sad patka, to neznam.
Pozzic

Juventus gostuje na Koševu
Predsjednik UO Sarajeva, Hajrudin Šuman rekao je da će torinski Juventus 28. marta 2009. godine gostovati na Koševu.
Juventus je potvrdio dolazak u naš glavni grad. Biti će to prilika da gledatelji vide jednog od najvećih majstora nogometnih terena Del Piera i ostale velikane Juventusa. U pregovorima smo s još jednom velikom europskom ekipom, koju bi trebali ugostiti u maju sljedeće godine, rekao je Šuman
Eh da li je to sad patka, to neznam.

Pozzic
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~Who Dares Wins~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
ma ko će ti ga znati 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 20 gostiju.