Brate mi smo uvek hitRooney88 je napisao/la:Brate Formula ima da bude hit sezone, proslu smo se kasno probudili, ovu idemo po sve rekorde.

vidi ga @ Dex brat , resio da se upusti u " internacionalne vode" kad su ljubav i sex u pitanju

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Brate mi smo uvek hitRooney88 je napisao/la:Brate Formula ima da bude hit sezone, proslu smo se kasno probudili, ovu idemo po sve rekorde.
Dakako, navratit ću na pivu, kafu, gusti sok, kad budem dolazio kod teTribalian je napisao/la:
vidi ga @ Dex brat , resio da se upusti u " internacionalne vode" kad su ljubav i sex u pitanju
Vrijem je jeldeuschtipak je napisao/la:Dex, kad porastes shvatices neke stvari.![]()
@Traktorista i @Legenda reala
Ti mali da sutis.Narin je napisao/la:Pršti iskustvo sa svih strana. :ugeek:
Slobodno me ignoriši,pričam gluposti,nervozan sam.uschtipak je napisao/la:Ti mali da sutis.Narin je napisao/la:Pršti iskustvo sa svih strana. :ugeek:
Ja sam punoljetan,al sam zato debil. :ugeek:uschtipak je napisao/la:Malesno, a zna za nervozu.![]()
Nisi debil i nikad neces biti.Gdje je zapelo ajde pricaj.Narin je napisao/la: Ja sam punoljetan,al sam zato debil. :ugeek:
Ma jednauschtipak je napisao/la:De, de, odapni ti.![]()
![]()
Mali, ko te dir'o da mu rebra lomimo?
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 4 gosta.