Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74

Unofficialpage
Moderator
Kontakt:

Re: Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci

Post Postao/la Unofficialpage » 16 avg 2013, 23:14

felix123 je napisao/la:Kad igramo sljedeću pripremu i ima li oće li ijedna televizija prenosit jednu od pripremnih ???
Sutra protiv Rusije, utakmica zatvorenog tipa, nema prensoa samo live score. Slijede turniri u Njemackoj i Grcoj, vjerovatno ce biti prenos, gdje ne znam :mrgreen:
Momak je inače legenda, mislim na Sea!

Damir Dzumhur!!!!

Roger Federer the Best!!!!!!!

sigurnoable
Kontakt:

Post Postao/la sigurnoable » 16 avg 2013, 23:27

Ovo je živi dokaz o nekvalitetnom radu našeg saveza.Ako zelimo neki uspjeh u seniorskoj selekciji onda se trebamo fokusirati na mlade igrače.Nije mi jasno zašto Nurkic nije pozvan umjesto Sinanovica pa ovaj Sinanovic je jedino za tresenje šljiva sa svojom igrom.Nije mi jasno zasto Vrabca nema sta ce nam ovaj Sutalo, nije mi jasno zasto ne pozovu mladog Buzu...
Jedino sa pruzanjem sanse mladim igracima mi mozemo opstati u kosarci drugacije ne ide jer trenutni igrači su talaske izuzetak su Teletović(mda ni on nije veceras pokazao nista, ko ne poznaje kosarku rekao bi da se radi o prosjecnom europskom igracu a ne o Nba igraču) i Zeko ostali su svi talaske pa cak i Đedovic kojeg smatram vis dugi niz godina kao izvikanog igrača a to je večeras i pokazao.

Petrović je odlično pojačanje za nasu repku ali budimo realni čovjek nema kvalitetan izbor igraca osim opet naglašavam Teletovića i Zeke.

Phantom
Kontakt:

Post Postao/la Phantom » 16 avg 2013, 23:28

Unofficialpage je napisao/la:A zasto se Mirzi ne smije prigovorit? Treba mu pustit da siluje sa udarcima ka kosu? Izvini prijatelju ali to se ne smije dozvolit niti jednom igracu. Svaka cast Mirzi, nas najbolji igrac, meni najdrazi igrac ali mora postojati pravil, mora se znati kad se treba stati sa sutom. Ne ide sut, postoje asistencije, smatram da Mirza i to podjednako dobro radi. :D

Treabju poradit na sutu, t moramo popravit, trebaju nam neke akcije. Ne moze se sve svoditi na Mirzu, cekat da on proradi, moraju se i drugi ukljucit.
pa eto to je kosarka nekad ide nekad ne ide..ne mozes suteru reci kad te ne ide nemoj pucat to je isto kockanje koliko god gubio reci ces sebi e sad cu dobiti..mi nijedan drugi koncept ne igramo nego sve na Mirzu..Jedine 3 pobjede u posljednjih nekoliko godina vrijednih pomena su pobjede protiv Gruzije,Hrvatske i Crne Gore..ne trebam te podsjecat da smo sve te tekme dobili iskljucivo na individualnim karakteristikama njega tako da sto se mene tice on ima kod mene kredita bez limita

barbarezsergej
Kontakt:

Post Postao/la barbarezsergej » 16 avg 2013, 23:34

ne mogu da vjerujem da se oko jednog poraza u prijateljskoj utakmici dize toliko prasine, tu su odmah grozni komentari po portalima mirza ovako mirza onako, djedovic ovo djedovic ono, u sloveniji ce nas svi derat necemo se dobro provest, pa ljudi dragi pa pogledajte malo evo srbija danas izgubi od gruzije pa sta sad, pa turska recimo prva tri pripremna meca katastrofa tri poraza i sta sad ne trebaju nikako na prvenstvo najbolje da ne idu jel to, pa tek nam je treca utakmica polako, a trebamo bogami i biti svjesni da mi nemamo sad nekakav dreem team pa da moramo sve dobit

mirza41
Kontakt:

Post Postao/la mirza41 » 16 avg 2013, 23:44

Ima li negdje snimak utakmice ili isječci za nas koji nismo bili u mogucnosti da gledamo? :P
"Ako ne pokusate ostvariti svoje snove ne znate koje su vam granice, a ako ih nemate - nemojte se ni baviti sportom."

sandiegochargers
Kontakt:

Post Postao/la sandiegochargers » 16 avg 2013, 23:45

Ljudi nadam se da me necete proglasiti padobrancem i da cete procitati post.

Sjecate se koliko smo lose izgledali na pripremnim utakmicama za prosli Eurobasket? Dvije pobjede (Makedonija i Italija), puno poraza od po 20+ razlike ( Srbija, Njemacka, Francuska, Grcka pa cak i Poljska)
Price tipa "nije to za nas", "samo cemo se obrukati" itd. Na kraju smo na Eurobasketu igrali lijepu kosarku, dobili dvije utakmice i da smo imali malo bolji suterski dan protiv Grcke ili Makedonije prosli bi dalje.

Normalno da Aco nece pokazivati sve adute na ovakvim utakmicama, to bi bila ludost. I problem je nas mentalitet. Neki dan sam na Kosevu tome posvjedocio iz prve ruke. Kraljevi dok dobijamo, a pljuju ih kada gube potpuno nebitnu utakmicu. Sabura.

MT3
Kontakt:

Post Postao/la MT3 » 16 avg 2013, 23:56

http://sportsport.ba/bh_kosarka/sinanov ... ili/111477" onclick="window.open(this.href);return false;
Oni nose drzavni dres :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: BRUKA
Ispred zgrade sa parkinga klepili mi Forda
šteta baš sam naš'o kome dobro da ga prodam
Neko drugi sad će moje auto da voza
dlanovi se znoje brate stigla me nervoza

arelinho
Kontakt:

Post Postao/la arelinho » 16 avg 2013, 23:57

MT3 je napisao/la:http://sportsport.ba/bh_kosarka/sinanov ... ili/111477
Trebao si se ti prijaviti savezu da te povedu u sloveniju da i ti igras

mirza41
Kontakt:

Post Postao/la mirza41 » 17 avg 2013, 00:02

A u kvalifikacijama je taj isti Sinanovic valjao? :O
"Ako ne pokusate ostvariti svoje snove ne znate koje su vam granice, a ako ih nemate - nemojte se ni baviti sportom."

JTS
Kontakt:

Post Postao/la JTS » 17 avg 2013, 00:04

pa, Sinanović je i rekao istinu .. niko njih ne pljuje, al' stvari se moraju nazivati pravim imenom, koliko god ružno zvučalo
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!

NON MOLLARE MAI

MT3
Kontakt:

Post Postao/la MT3 » 17 avg 2013, 00:08

edinjo-bih je napisao/la:
ti nas navijac...bruka...
Objasni mi zasto sam ja bruka od navijaca zar nisu veca bruka ovakve izjave??
Imas li mozga :?: :?: :?:
Ispred zgrade sa parkinga klepili mi Forda
šteta baš sam naš'o kome dobro da ga prodam
Neko drugi sad će moje auto da voza
dlanovi se znoje brate stigla me nervoza

Vedad87
Kontakt:

Post Postao/la Vedad87 » 17 avg 2013, 00:11

Pašalić: Moramo najviše raditi na poboljšanju timske igre
“If all else perished, and he remained, I should still continue to be; and if all else remained, and he were annihilated, the universe would turn to a mighty stranger.”

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 17 avg 2013, 00:12

Pa mozda zato sto covjek sam priznaje da to veceras nije bio maksimum koji mogu pruziti i da ne trazi nikakav drugi alibi poput starta priprema, umora, ali je isto tako svjestan da u natjecateljskoj utakmici ne bi bas tako bilo?
...Život za Široki...

sigurnoable
Kontakt:

Post Postao/la sigurnoable » 17 avg 2013, 00:20

Moze li mi tko reći zašto Teletović u zadnje vrijeme nosi tegle na očima je li mu slabi vid ili je to neki "nba fazon".

NIJE PROVOKACIJA VEC ME BAS ZANIMA!!

kobe24
Kontakt:

Post Postao/la kobe24 » 17 avg 2013, 00:34

sigurnoable je napisao/la:Moze li mi tko reći zašto Teletović u zadnje vrijeme nosi tegle na očima je li mu slabi vid ili je to neki "nba fazon".

NIJE PROVOKACIJA VEC ME BAS ZANIMA!!
Ima astigmatizam. :D
"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."

Yucca
Kontakt:

Post Postao/la Yucca » 17 avg 2013, 00:39

Gledao sam tekmu nisam optimista sto se tice EP ali imaju opravdanje tek 3 utakmica vidjet cemo kako ce to izgledati do pocetka prvenstva

Niko me ne moze ubijediti da mjesta nije bilo za Juku svaka cast i Stipanovicu i ostalima ali ovo sto oni igraju mogao je i Juka bez problema mozda cak i bolje usto momak bi skupljao iskustvo ovako :?
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 17 avg 2013, 00:48

MT3 je napisao/la:
edinjo-bih je napisao/la:
ti nas navijac...bruka...
Objasni mi zasto sam ja bruka od navijaca zar nisu veca bruka ovakve izjave??
Imas li mozga :?: :?: :?:
malo realnosti nebi bilo na odmet. ljudi se nalaze u sred priprema za nastup na EP, cijeli avgust ce trenirati i trcati po slovenackim planinama i sta ja znam,... umjesto da se brckaju po plazama... i dodjes ti iz udobne fotelje dok se gladis po mudima kazes da se momci ne trude jer nisu dali zadnji atom snage na nekoj bezveznoj sparing utakmici. nema smisla.

sigurnoable
Kontakt:

Post Postao/la sigurnoable » 17 avg 2013, 00:49

Vidjelo se da je astigmatizam uticao veceras za 3 poena ali korekcija će uspjeti ipak je to SAD PRODUCTION LENS :)

Bellucci
Kontakt:

Post Postao/la Bellucci » 17 avg 2013, 00:53

Vedad87 je napisao/la:Pašalić: Moramo najviše raditi na poboljšanju timske igre
eh ovo me najvise brine..ne pokazuju zajednistvo na terenu...mirza u svom nekom svijetu...sve se moze desiti umor,los suterski dan al ako ne budu ginuli jedan za drugog i ako ne bude onog zara i zelje za pobjedom(cega vcrs nije bilo)dzaba ti sve..za nadat se da ce biti bolje

Odgovori

Natrag na “Košarkaška reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Proximic, TripleThreat i 17 gostiju.