To ti je dobra stvar... ebay, amazon i ove ostale strane k/p web stranice i polako. Malo pocetnog uloga i fino ces zaraditi....Bosniacum Lilium je napisao/la:ovo mi vise vuce na britanski skinhead stil.alacious je napisao/la:![]()
AgresivnoĐubre,ovo nešto kao navijački class?
Oi Oi Oi
Kontao sam pokrenuti shop preko pika. Da uzmem robe tamo po njemackoj, swag & style, vidim da je furka to
odjeca, patike etc etc
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: odjeca, patike etc etc
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
moracu to malo istraziti.
Npr. nalazio sam satove npr. 1.50 $ one iz kine, sto se kod nas prodaju po 15 KM najmanje. Plus popust na kolicinu, kolicina/free shipment i sl.
Vidio bi da pocnem s nekom malom kolicnom, pa kako bude islo
Npr. nalazio sam satove npr. 1.50 $ one iz kine, sto se kod nas prodaju po 15 KM najmanje. Plus popust na kolicinu, kolicina/free shipment i sl.

Vidio bi da pocnem s nekom malom kolicnom, pa kako bude islo

Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Ne naručuj prevelike količine, carinici mogu procijeniti da je to komercijalno i pošiljka ćao
2-3 komada i lagano 

Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
ma kakvi komercijalno, hocu džeci po selu da podijelim 

Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
To ti carinicima pričaj 

Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
Ima u Borovu 'vako slično na sniženju oko 50-60 kmDex je napisao/la:
Možda ovakve uzmem sebi

Tako blizu, a tako daleko.
- AgresivnoDjubre
- Kontakt:
Pa brate ide pravim putem,i treba tako.karlovacko je napisao/la:![]()
Emire jesi skont'o da se ustipak lozi na tebe ?

Jos nisam naucio kosulju peglat,danas kad sam je peglo malo sam se sprzio pa imam jos opekotinu na ruci.

Cudno je kako je malo potrebno da budemo sretni, a jos cudnije kako nam cesto bas to malo nedostaje.

LANET OLSUN!
Ja volim, volim, volim samo tebe, i samo tebi, tebi dajem sve, sa Istoka ces cuti nasu pjesmu, Sarajevo volim te!
Ja volim, volim, volim samo tebe, i samo tebi, tebi dajem sve, sa Istoka ces cuti nasu pjesmu, Sarajevo volim te!
to stoji, ima kopija koje nisu daleko od originala kvalitetom dok cijenom itekako jesu ali ruku na srce ima tako losih kopija da ne vrijedi markicu dati za iste, npr nikada nisam shvatao kupovanje fake air max patika, doduse ovde vise mislim na prepoznavanje da nisu original, air max original je strasna patika, nevjerovatno dobra dok je air max ovaj sto nosi 99% osoba kod nas izaziva gadjenjeLBJ MVP je napisao/la:Kinezi prave sve originale tako da ni kopije koje naprave nisu loše,gotovo su kao originali.Čitao sam nedavno članak o tome(ne mogu da ga sad nađem)kako u Kini svi koriste kopije poznatih proizvoda jer su jeftiniji,a nisu lošijeg kvaliteta.

Closed mouths don't get fed on this boulevard.
E hajmo. Valjda ima neko od vas ko trenira fudbal. Možda je i golman.
Gdje kupujete golmanske stvari, rukavice, trenerke i ostalo. Npr u Sa?
Gdje kupujete golmanske stvari, rukavice, trenerke i ostalo. Npr u Sa?
Allegri je gospodin!
Sport Vision, Sport Life
I had an appointment with you tonight… in Samarra.
- AgresivnoDjubre
- Kontakt:
Pijaca.
Cudno je kako je malo potrebno da budemo sretni, a jos cudnije kako nam cesto bas to malo nedostaje.
Evolution87 je napisao/la:
e ovako ja nesta razmisljam, da malo promijenim. skoro uvijek se sisam na keca pa sad cekam samo da mi kosa naraste
meni još 1-2 šišanja i apsolutno ista

FORZA MARŠAL !!!
Na prodaju levis farmerke , tom tailor farmerke , u pm za linkove
Ja nisam poseban. Običan čovjek sa običnim mislima. Vodim običan život. Nema spomenika koji je posvećen meni i moje će ime biti zaboravljeno. Ali u jednoj stvari sam uspio. Volio sam svoj klub svim srcem i dušom, a za mene to je uvijek bilo dovoljno.

Udario sam maloprije haman identicnu ovoj frizuri. Samo da mi je jos pozadi malo vise stanjila, bilo bi savrseno.
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
Ja ću ovaj stajling prekopirat :kava:
I had an appointment with you tonight… in Samarra.
Je li ovo Mata?Puma je napisao/la:
Udario sam maloprije haman identicnu ovoj frizuri. Samo da mi je jos pozadi malo vise stanjila, bilo bi savrseno.

"Give me what I want and I'll go away"
"See you in another life, brother."
Real Madrid
"See you in another life, brother."
Real Madrid
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:

"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 19 gostiju.