Mirza Teletović
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Re: Mirza Teletović
Evo slika, mozda ti bude jasnije.

"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
najbolje objasnjenje sta su hipsterinerminh74 je napisao/la:koje je znacenje ove rijeci?!ŠB_Fidelis je napisao/la: Koja je hipstercina ovaj Teletovic, nevjerovatno.

'Uzmite stari pulover svoje bake, naočale u stilu Boba Dylana i jeans hlače do koljena. Na noge obujte starke, a u ruke stavite limenku pive i bam – evo hipstera!'
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
znaci izvedenica iz rijeci hipy
covjece sto starim
covjece sto starim
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10
nerminh74 je napisao/la:znaci izvedenica iz rijeci hipy
covjece sto starim
+1
Jest ali hipy bi bili tipovi sa dugom (po mogucnosti 5 dana neopranom kosom)naocalima tipa Lenonke,majicom sa milion drecavih boja,farmerke tipa k'o Zeljko Bebek sedamdesetih,cole sa potpeticom cirka 10 centi i umjesto limenke dobra vutra.nerminh74 je napisao/la:znaci izvedenica iz rijeci hipy
covjece sto starim
Tako da bas nimalo slicnosti sa tom izvedenicom nemaju.
Vise lici na garavog hip hopistu DMC

Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
ukratko , hipsteri se previše trude , da izgleda kao da se ne trude za svoj izgled koji oponaša blažu verziju onoga što je harishp opisao .. ali dobro , dosta o ovome , tema je Mirza Teletovićharishp je napisao/la:Jest ali hipy bi bili tipovi sa dugom (po mogucnosti 5 dana neopranom kosom)naocalima tipa Lenonke,majicom sa milion drecavih boja,farmerke tipa k'o Zeljko Bebek sedamdesetih,cole sa potpeticom cirka 10 centi i umjesto limenke dobra vutra.nerminh74 je napisao/la:znaci izvedenica iz rijeci hipy
covjece sto starim
Tako da bas nimalo slicnosti sa tom izvedenicom nemaju.
Vise lici na garavog hip hopistu DMC

Odavno nisam gluplji tekst procitaoenrike je napisao/la:http://www.bhbasket.ba/?p=8534
Avdić bi džaba komentarisao utakmice repke, a u prenosima drugih reprezentacija sve reprezentacije pomene da su učesnice eurobasketa ali ne pomene našu reprezentaciju cccccc

Slažem se, ali u potpunosti. Prvo, Avdic je za mnoge nase komentatore ono što je Michael Jordan u košarci. Završio studije u Americi, zna svoje znanje i odlično radi svoj posao. Ovo je jedna ubleha ciljano išla da ga osramoti. Fuj...adnan24 je napisao/la:Odavno nisam gluplji tekst procitaoenrike je napisao/la:http://www.bhbasket.ba/?p=8534
Avdić bi džaba komentarisao utakmice repke, a u prenosima drugih reprezentacija sve reprezentacije pomene da su učesnice eurobasketa ali ne pomene našu reprezentaciju cccccc![]()
“If all else perished, and he remained, I should still continue to be; and if all else remained, and he were annihilated, the universe would turn to a mighty stranger.”
- BernardBarnjak
- Kontakt:
Taj tekst uopste nije glup vec je zasnovan na cinjenicama. Mene zanima koja ce TV prenositi utakmice sa Eurobasketa. Ako je to drzavna TV (FTV ili BHTV) zasto se angazuje eksterni novinar pored novinara kojima je ta kuca maticna? Svi znamo kakva je finanscijska situacija na drzavnim TV stanicama i po meni je nepotrebno ovako angazovanje vanjskog novinara- cisto financijski i na ovo gledam kao redovni platisa radio/TV usluga. Samo da napomenem da se slazem da je nesporan kvalitet Avdića i da su puno losiji ovi sa drzavnih TV-a ali po meni jedini razlog njegovog (ne)angažovanja bi trebao biti finansijske prirode.
I meni je muka slusati raznorazne Belmine, Radoncice, Kristice, Spahe itd.
Dalje, Avdić nije zavrsio fakultet u USA vec u Sarajevu na FPN odsjek novinarstvo.
Ovo je samo nastavak borbe izmedju Avdića i Konakovica. Nekoliko puta Avdić je javno kritikovao košarkaški savaz (citaj Harun Mahmutovic- kumstvo sa Konakovicem) a prije desetak godina je i Konakovic se licno angazovao da Avdic dobije otkaz (sto je i bilo) na sportcentru...
Meni je najvise zasmetao dio o Savoviću.
Ovo je moje misljenje i molio bih u startu da me preskoce svi koji su spremni na raspravu o ovoj temi.
Hvala.
Dalje, Avdić nije zavrsio fakultet u USA vec u Sarajevu na FPN odsjek novinarstvo.
Ovo je samo nastavak borbe izmedju Avdića i Konakovica. Nekoliko puta Avdić je javno kritikovao košarkaški savaz (citaj Harun Mahmutovic- kumstvo sa Konakovicem) a prije desetak godina je i Konakovic se licno angazovao da Avdic dobije otkaz (sto je i bilo) na sportcentru...
Ovo je moje misljenje i molio bih u startu da me preskoce svi koji su spremni na raspravu o ovoj temi.
Hvala.
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
BernardBarnjak je napisao/la:Taj tekst uopste nije glup vec je zasnovan na cinjenicama. Mene zanima koja ce TV prenositi utakmice sa Eurobasketa. Ako je to drzavna TV (FTV ili BHTV) zasto se angazuje eksterni novinar pored novinara kojima je ta kuca maticna? Svi znamo kakva je finanscijska situacija na drzavnim TV stanicama i po meni je nepotrebno ovako angazovanje vanjskog novinara- cisto financijski i na ovo gledam kao redovni platisa radio/TV usluga. Samo da napomenem da se slazem da je nesporan kvalitet Avdića i da su puno losiji ovi sa drzavnih TV-a ali po meni jedini razlog njegovog (ne)angažovanja bi trebao biti finansijske prirode.
Hvala.
Sve je rečeno

Maybe I look like I don't care but deep down inside of me I don't give a single fuck!
dobro, ali morate priznati debilnost onog dijela gdje pakuju avdiću da se dao u trenerske vode samo zato što čovjek rekao šta misli o mirzinoj igri (na stranu je li u pravu ili ne), pa se zaogrnuli kiddom kao argumentom. što čovjek ne bi komentarisao i dao svoj sud?
a dio oko (ne)prihvatanja igranja za repku je toliko kompleksan i ovisan od ličnosti do ličnosti i objektivnim okolnostima, da je nezahvalno ozbiljno truliti na tu temu...
a dio oko (ne)prihvatanja igranja za repku je toliko kompleksan i ovisan od ličnosti do ličnosti i objektivnim okolnostima, da je nezahvalno ozbiljno truliti na tu temu...
Hajde samo prebacite ovu diskusiju na drugu temu 

Maybe I look like I don't care but deep down inside of me I don't give a single fuck!
Dobro je bona , skontali smo da pises na portalu.
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
ja sam stigao do drugog pasusa i rijeci "nesumljivo" i tu sam prestao citati. nepismeni likovi nasli pljuvati po avdicu. a vidim i da autor(i) nema(ju) muda da se potpise/u.Vedad87 je napisao/la:Slažem se, ali u potpunosti. Prvo, Avdic je za mnoge nase komentatore ono što je Michael Jordan u košarci. Završio studije u Americi, zna svoje znanje i odlično radi svoj posao. Ovo je jedna ubleha ciljano išla da ga osramoti. Fuj...adnan24 je napisao/la:Odavno nisam gluplji tekst procitaoenrike je napisao/la:http://www.bhbasket.ba/?p=8534
Avdić bi džaba komentarisao utakmice repke, a u prenosima drugih reprezentacija sve reprezentacije pomene da su učesnice eurobasketa ali ne pomene našu reprezentaciju cccccc![]()
"Po cistom individualnom kvalitetu od CP3a s vrhunca je bolji samo Magic Johnson"
"Paul George nije superstar. Argument: Superstara ne trpa Joe Ingles u dzep"
"Paul George nije superstar. Argument: Superstara ne trpa Joe Ingles u dzep"
Kako retardiran tekst sa basket.ba.Hajde sto je novinar nepismen,nego i izmislja neke ''greske u koracima'' Avdic poznaje Teletovica 10000000% bolje od Kidda,kosarku ne poznaje bolje opcenito,ali sto se tice skautinga i tu sigurno zna vise od Kidda,tako da,ne mora znaciti ako se neko zove Jason Kidd da on ima svo znanje svijeta,Mourinho je bio niko i nista kao igrac,ali sam siguran da od Papeta zna jednu ili dvije vise o fudbalu.
- BernardBarnjak
- Kontakt:
Najbolje bi bilo da se onda Avdić uhvati trenerskog posla i svima pokaze koliko zaista zna o kosarci. A divno bi bilo da je KSBIH angažovao Avdića kao direktora A reprezentacije (sta god znacilo to radno mjesto) a ne Stojanovića.
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
Mislim da bi trebao prekinuti ovu "napetu" raspravu oko komentatora. Šta vi mislite momci iz treće smjene (stara ekipa)?
ma nikad nije ni bilo napetosti brate,ovdje vazda dobra atmosfera..pratis li saru jel pocrnila ?nele-BHF je napisao/la:Mislim da bi trebao prekinuti ovu "napetu" raspravu oko komentatora. Šta vi mislite momci iz treće smjene (stara ekipa)?

Pratim pratim, nešto mi se previše mota po onim bejzbol utakmicama ili šta već... xD
Kevin Garnett propušta sve back-to-back utakmice
Jason Kidd danas je izjavio kako će Kevin Garnett vjerojatno propustiti sve back-to-back utakmice, prenosi Stefan Bondy. Garnett je ove sezone stigao u Brooklyn kao glavno pojačanje zajedno s Paulom Piercom, Andrei Kirilenkom i Jasonom Terryjem, a poziciju glavnog trenera preuzeo je Kidd.
Za sve one koji se slabije razumiju u engleske nazive, back-to-back utakmice zapravo znače igranje dvije noći zaredom. To znači da bi Garnett, prema slušbenom rasporedu, propustio 17 utakmica regularne sezone. U tih 17 utakmica vjerojatno bi mogli vidjeti Mirzu Teletovića kao početnog krilnog centra.
Jason Kidd danas je izjavio kako će Kevin Garnett vjerojatno propustiti sve back-to-back utakmice, prenosi Stefan Bondy. Garnett je ove sezone stigao u Brooklyn kao glavno pojačanje zajedno s Paulom Piercom, Andrei Kirilenkom i Jasonom Terryjem, a poziciju glavnog trenera preuzeo je Kidd.
Za sve one koji se slabije razumiju u engleske nazive, back-to-back utakmice zapravo znače igranje dvije noći zaredom. To znači da bi Garnett, prema slušbenom rasporedu, propustio 17 utakmica regularne sezone. U tih 17 utakmica vjerojatno bi mogli vidjeti Mirzu Teletovića kao početnog krilnog centra.
Nek' se zna, da crveno-bijel naš je grad!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.