Nogometni savez BiH
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- Ponos Torina
- Kontakt:
Re: Nogometni savez BiH
Jeste ufatili se hamze kao da je ovo teheran ili bagdad
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
- neko_iz_mase
- Kontakt:
ahahah Slavica ko da je kod Bake isla na instrukcije Engleskoga. hhahaha
fon nomber for aor faks.... tri ejt seven, tri tri
fon nomber for aor faks.... tri ejt seven, tri tri
Jedna država, dva entiteta, tri naroda, četiri pi**e materine.
Nezasluzuju ovo temu...
Tricolorii su crveni od glave do pete, dok su Bošnjaci i bikova u Rodeu luda kad god imamo posjed. To je pakao u Zenici!
Ako cemo se vec boriti protiv ovih lopova onda treba KONSTANTNO da vrsimo pritisak na njima kako bi ih konacno srusili. Netrebamo vise funkcionisati po principima : "Yebes ti probleme u Savezu kada reprezentacija igra dobro i ima rezultate" ili "Reprezentacija igra lose, Savez Napolje, hajmo ih rusit!". Idalje mi nije jasno koja je korist bila da se igra pred praznim tribinama protiv Azerbejdzana u Zenici ako ce, u sljedecoj utakmici protiv Bugarske i to nakon dovodenja novog selektora, biti ponovo 10 000 navijaca na Bilinom Polju i tada nece niko najavljivati bojkot utakmice niti ce iko spominjati stanje u Savezu. Tokom cijeli ciklus ovih kvalifikacija, niko nije ni u jednom trenutku (osim nakon utakmice protiv NK Rijeke i mozda malo nakon utakmice protiv Irana) spominjao situaciju oko NFSBIH. Cak su clanovi BHFanaticosa dosta sutili o svemu tome.Tek nakon sto smo se oprostili od SP, od jednom smo se sjetili sta se dogodilo prije dolazka Cire na mjestu selektora (tacnije nacin na koji je Kodro dobio otkaz). Zaista se pitam kakve bi se price vodile o nogometnom savezu da smo, slucajno, zavrsili na 4. mjestu u grupi a ne na 2. mjestu!
U svakom slucaju, ako zelimo promjene, netrebamo vise ovako razmisljati (cast onima koji nemisle ovako!).
Manki...Punto..ahahha, davno sam ovo slusao, genijalna Slavica 
Support Velez, It's logical! ★
Bravo Tare, zrelo razmisljanje.Tarik14 je napisao/la:Ako cemo se vec boriti protiv ovih lopova onda treba KONSTANTNO da vrsimo pritisak na njima kako bi ih konacno srusili. Netrebamo vise funkcionisati po principima : "Yebes ti probleme u Savezu kada reprezentacija igra dobro i ima rezultate" ili "Reprezentacija igra lose, Savez Napolje, hajmo ih rusit!". Idalje mi nije jasno koja je korist bila da se igra pred praznim tribinama protiv Azerbejdzana u Zenici ako ce, u sljedecoj utakmici protiv Bugarske i to nakon dovodenja novog selektora, biti ponovo 10 000 navijaca na Bilinom Polju i tada nece niko najavljivati bojkot utakmice niti ce iko spominjati stanje u Savezu. Tokom cijeli ciklus ovih kvalifikacija, niko nije ni u jednom trenutku (osim nakon utakmice protiv NK Rijeke i mozda malo nakon utakmice protiv Irana) spominjao situaciju oko NFSBIH. Cak su clanovi BHFanaticosa dosta sutili o svemu tome.Tek nakon sto smo se oprostili od SP, od jednom smo se sjetili sta se dogodilo prije dolazka Cire na mjestu selektora (tacnije nacin na koji je Kodro dobio otkaz). Zaista se pitam kakve bi se price vodile o nogometnom savezu da smo, slucajno, zavrsili na 4. mjestu u grupi a ne na 2. mjestu!U svakom slucaju, ako zelimo promjene, netrebamo vise ovako razmisljati (cast onima koji nemisle ovako!).
93,4 % " !!!
Hvala care!ambrozija je napisao/la:Bravo Tare, zrelo razmisljanje.Tarik14 je napisao/la:Ako cemo se vec boriti protiv ovih lopova onda treba KONSTANTNO da vrsimo pritisak na njima kako bi ih konacno srusili. Netrebamo vise funkcionisati po principima : "Yebes ti probleme u Savezu kada reprezentacija igra dobro i ima rezultate" ili "Reprezentacija igra lose, Savez Napolje, hajmo ih rusit!". Idalje mi nije jasno koja je korist bila da se igra pred praznim tribinama protiv Azerbejdzana u Zenici ako ce, u sljedecoj utakmici protiv Bugarske i to nakon dovodenja novog selektora, biti ponovo 10 000 navijaca na Bilinom Polju i tada nece niko najavljivati bojkot utakmice niti ce iko spominjati stanje u Savezu. Tokom cijeli ciklus ovih kvalifikacija, niko nije ni u jednom trenutku (osim nakon utakmice protiv NK Rijeke i mozda malo nakon utakmice protiv Irana) spominjao situaciju oko NFSBIH. Cak su clanovi BHFanaticosa dosta sutili o svemu tome.Tek nakon sto smo se oprostili od SP, od jednom smo se sjetili sta se dogodilo prije dolazka Cire na mjestu selektora (tacnije nacin na koji je Kodro dobio otkaz). Zaista se pitam kakve bi se price vodile o nogometnom savezu da smo, slucajno, zavrsili na 4. mjestu u grupi a ne na 2. mjestu!U svakom slucaju, ako zelimo promjene, netrebamo vise ovako razmisljati (cast onima koji nemisle ovako!).
Bravo Tare, zrelo razmisljanje.[/qambrozija je napisao/la:Tarik14 je napisao/la:Ako cemo se vec boriti protiv ovih lopova onda treba KONSTANTNO da vrsimo pritisak na njima kako bi ih konacno srusili. Netrebamo vise funkcionisati po principima : "Yebes ti probleme u Savezu kada reprezentacija igra dobro i ima rezultate" ili "Reprezentacija igra lose, Savez Napolje, hajmo ih rusit!". Idalje mi nije jasno koja je korist bila da se igra pred praznim tribinama protiv Azerbejdzana u Zenici ako ce, u sljedecoj utakmici protiv Bugarske i to nakon dovodenja novog selektora, biti ponovo 10 000 navijaca na Bilinom Polju i tada nece niko najavljivati bojkot utakmice niti ce iko spominjati stanje u Savezu. Tokom cijeli ciklus ovih kvalifikacija, niko nije ni u jednom trenutku (osim nakon utakmice protiv NK Rijeke i mozda malo nakon utakmice protiv Irana) spominjao situaciju oko NFSBIH. Cak su clanovi BHFanaticosa dosta sutili o svemu tome.Tek nakon sto smo se oprostili od SP, od jednom smo se sjetili sta se dogodilo prije dolazka Cire na mjestu selektora (tacnije nacin na koji je Kodro dobio otkaz). Zaista se pitam kakve bi se price vodile o nogometnom savezu da smo, slucajno, zavrsili na 4. mjestu u grupi a ne na 2. mjestu!U svakom slucaju, ako zelimo promjene, netrebamo vise ovako razmisljati (cast onima koji nemisle ovako!).
Tarik,
sta ces ti rusit? **** ga ja zivis u Kanadi, nemas ni 18 godina a rusio bi nesto.
...stanje jednog naroda neće se promijenit , dok se mi sami NE PROMIJENIMO!
1. Ja imam 20 godina.soko je napisao/la:Bravo Tare, zrelo razmisljanje.[/qambrozija je napisao/la:Tarik14 je napisao/la:Ako cemo se vec boriti protiv ovih lopova onda treba KONSTANTNO da vrsimo pritisak na njima kako bi ih konacno srusili. Netrebamo vise funkcionisati po principima : "Yebes ti probleme u Savezu kada reprezentacija igra dobro i ima rezultate" ili "Reprezentacija igra lose, Savez Napolje, hajmo ih rusit!". Idalje mi nije jasno koja je korist bila da se igra pred praznim tribinama protiv Azerbejdzana u Zenici ako ce, u sljedecoj utakmici protiv Bugarske i to nakon dovodenja novog selektora, biti ponovo 10 000 navijaca na Bilinom Polju i tada nece niko najavljivati bojkot utakmice niti ce iko spominjati stanje u Savezu. Tokom cijeli ciklus ovih kvalifikacija, niko nije ni u jednom trenutku (osim nakon utakmice protiv NK Rijeke i mozda malo nakon utakmice protiv Irana) spominjao situaciju oko NFSBIH. Cak su clanovi BHFanaticosa dosta sutili o svemu tome.Tek nakon sto smo se oprostili od SP, od jednom smo se sjetili sta se dogodilo prije dolazka Cire na mjestu selektora (tacnije nacin na koji je Kodro dobio otkaz). Zaista se pitam kakve bi se price vodile o nogometnom savezu da smo, slucajno, zavrsili na 4. mjestu u grupi a ne na 2. mjestu!U svakom slucaju, ako zelimo promjene, netrebamo vise ovako razmisljati (cast onima koji nemisle ovako!).
![]()
Tarik,
sta ces ti rusit? **** ga ja zivis u Kanadi, nemas ni 18 godina a rusio bi nesto.
2. Zivim u Kanadi ali idem u BIH 2-3 puta godisnje.
3. Nisam nikad rekao da cu ih ja rusit, samo sam rekao da se mobilizovati.
Sta tebi vrijedi ako si stariji od njega, kada ti mozak funkcionira k'o sat na Subotickoj katedrali.soko je napisao/la: sta ces ti rusit? **** ga ja zivis u Kanadi, nemas ni 18 godina a rusio bi nesto.
93,4 % " !!!
Najveci problem tzv. rata protiv saveza je sto nema nikakva druga realna opcija od ovih sto sad sjede. Ko ce doc? Pa vjeruju li i Fanaticosi sami da ce Susic, Bajevic i Halihodzic doc u savez? To su treneri, i nece vrijeme bacat u savezu.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
I dok cijela država priča o izboru novog selektora naše fudbalske reprezentacije, iz N/FS BiH kao zmija noge kriju naredbe pristigle iz FIFA-e i UEFA-e. Svjetska i Evropska federacija po svaku cijenu odlučile su uvesti red u našu urušenu "kuću fudbala“.
Piše: Bakir Tiro
Ustavne fudbalske promjene
Doslovce traže "fudbalske ustavne promjene“ u zemlji čije državne institucije funkcionišu dišući na škrge. Nakon što su višemjesečnim pritiskom isforsirali "moralne ostavke“ nepravomoćno osuđenih na pet godina zatvora, Muniba Ušanovića do 1. januara v.d. generalnog sekretara, te Miodraga Kureša, sekretara za finansije, FIFA i UEFA krenule su u čistku Predsjedništva N/FS BiH.
U "mapi puta“ upućenoj na adresu Saveza u sarajevskoj ulici Ferhadija na broju 30, iz Ciriha i Niona traže da u 2010. godini N/FS BiH izmjeni Statut, odnosno „izborni fudbalski zakon“. Naime, FIFA i UEFA ne žele da naš fudbal, to jeste Savez funkcioniše na političkom principu sa tročlanim Predsjedništvom. Zahtijevaju da do avgusta naredne godine i N/FS BiH, kao i ostale njihove članice, ima predsjednika u četverogodišnjem mandatu.
Dosta je rasipanja novca po svijetu
Osim efikasnijeg rada, ovim potezom Sepp Blatter, predsjednik FIFA-e i Michel Platini, predsjenik UEFA-e sa svojim saradnicima indirektno žele onemogućiti rasipanje novca. Delegacije N/FS BiH do sada bile su najbrojnije na svim kongresima FIFA i UEFA. I, dok su sve nacionalne asocijacije imale po dva ili tri člana (predsjednik, generalni sekretar i eventualno prevodilac), naš Savez na kongrese i sastanke u UEFA i FIFA predstavljala je istinska mala "ekskurzija“, sa tri člana Predsjedništva, generalni sekretarom i prevodiocem. "Udarili“ su tako na budžet i moćnih institucija, te FIFA i UEFA neće više da plaćaju turističke obilaske svijeta za najmnogobrojniju delegaciju, mnogobrojniju i od najmnogoljudnije zemlje na svijetu, Kine. Stvarno, i bilo je krajnje vrijeme da im neko stane ukraj!
Komisije N/FS BiH naš problem
I tu nije kraj priči oko enormnog trošenja fudbalskog novca u jednoj od najsiromašnijih zemalja Evrope. N/FS BiH funkcioniše na gotovo identičan način kao rasipnički državni aparat Bosne i Hercegovine. Komisije Saveza, njih 13, sve broje po šest članova. Formirane su, uredno, po nacionalnom ključu, po principu 2:2:2. Npr. samo jedna sjednica N/FS BiH košta od minimalnih 800 do 1.200 KM. Članovima komisija isplaćuju se putni troškovi dolaska na sastanke u Sarajevo, dnevnice u iznosu od 40 KM i radne takse od 60 maraka, pa i ne čudi što je N/FS BiH u dugu oko tri miliona maraka.
Nažalost, FIFA i UEFA u "mapi puta“ za bolje sutra fudbala u BiH ne spominje da bi i broj ljudi u komisijama trebao bit smanjen!? No, to je naš problem. Ali, ko će ga riješiti u "mračnom krugu“ N/FS BiH, kada su članovima gotovo svih komisija dobri prijatelji "foteljaša“ u Predsjedništvu i Izvršnom odboru?!
Fudbal kopija politike
Cijela priča oko "fudbalskih ustavnih promjena“ u ovoj zemlji mogla bi završiti kao i višegodišnja agonija oko izmjene Ustava BiH, zbog čega država ne može zakoračiti ka EU, dok nam susjedi iz obližnjih zemalja od 19. decembra mašu iz bezviznog voza ka ostalim zemljama razvijene Evrope. Fudbal je izvanredna kopija političke slike u ovoj zemlji. Za ukidanje Predsjedništva N/FS BiH i izbor predsjednika Saveza u četverogodišnjem mandatu je većina fudbalskih poslanika iz većih gradova Federacije.
Protiv ukidanja Predsjedništva N/FS BiH apriori su iz Republike Srpske, jer u FS RS i njihovi funkcioneri u N/FS BiH smatraju da "državni Savez mora raditi na principu državnog uređenja zemlja“. I u zapadnoj Hercegovini dijele mišljenje svojih ratnih i poratnih partnera u razgradnji Bosne i Hercegovine. Međutim, ima i onih koji misle da fudbal, odnosno nogomet treba napraviti funkcionalniji iskorak, te nisu toliki tvrdolinijaši kao u manjem bh. entitetu.
Moguća suspenzija iz FIFA-e i UEFA-e
FIFA i UEFA su bile jasne i glasne! Na osnovu naloga upućenog u N/FS BiH, krajem aprila ili početkom maja mora zasjedati Skupština našeg Saveza kako bi izmijenila Statut i način izbora u izbornoj 2010. godini. Prema njemu Predsjedništvo N/FS BiH mora biti ukinuto, te u avgustu biti sazvana Vanredna Skupština N/FS BiH koja bi izabrala predsjednika u četverogodišnjem mandatu.
Ipak, da bi se provele "fudbalske ustavne promjene“ na skupštinskom zasjedanju, prema dosadašnjem "frankeštajnskom“ Statutu N/FS BiH, od 60 delegata (40 iz F BiH i 20 iz RS) njih 45 mora glasati za jačanje institucija u državnom Savezu. Teško, jer velika većina delegata u Skupštini N/FS BiH je produžena ruku destruktivnih političkih stranaka.
Ne provedu li striktne naredbe iz FIFA i UEFA u 2010. godini, nije isključeno da naš Savez bude suspendovan iz članstava FIFA-e i UEFA-e. Konkretno, našim klubovima mogao bi biti zabranjen nastup u UEFA kupovima, reprezentacijama u kvalifikacijama za velika međunarodna takmičenja.
Sa FIFA-om i UEFA-om nema šale. Potezi iz Ciriha i Niona konkretniji su i radikalniji od ovdašnjih OHR-ovih.
Ako ništa, zbog mogućih pogubnih kazni dobro doš'o predsjedniče N/FS BiH u 2010. godini. Ma kako se zvao i ma ko bio…
Piše: Bakir Tiro
Ustavne fudbalske promjene
Doslovce traže "fudbalske ustavne promjene“ u zemlji čije državne institucije funkcionišu dišući na škrge. Nakon što su višemjesečnim pritiskom isforsirali "moralne ostavke“ nepravomoćno osuđenih na pet godina zatvora, Muniba Ušanovića do 1. januara v.d. generalnog sekretara, te Miodraga Kureša, sekretara za finansije, FIFA i UEFA krenule su u čistku Predsjedništva N/FS BiH.
U "mapi puta“ upućenoj na adresu Saveza u sarajevskoj ulici Ferhadija na broju 30, iz Ciriha i Niona traže da u 2010. godini N/FS BiH izmjeni Statut, odnosno „izborni fudbalski zakon“. Naime, FIFA i UEFA ne žele da naš fudbal, to jeste Savez funkcioniše na političkom principu sa tročlanim Predsjedništvom. Zahtijevaju da do avgusta naredne godine i N/FS BiH, kao i ostale njihove članice, ima predsjednika u četverogodišnjem mandatu.
Dosta je rasipanja novca po svijetu
Osim efikasnijeg rada, ovim potezom Sepp Blatter, predsjednik FIFA-e i Michel Platini, predsjenik UEFA-e sa svojim saradnicima indirektno žele onemogućiti rasipanje novca. Delegacije N/FS BiH do sada bile su najbrojnije na svim kongresima FIFA i UEFA. I, dok su sve nacionalne asocijacije imale po dva ili tri člana (predsjednik, generalni sekretar i eventualno prevodilac), naš Savez na kongrese i sastanke u UEFA i FIFA predstavljala je istinska mala "ekskurzija“, sa tri člana Predsjedništva, generalni sekretarom i prevodiocem. "Udarili“ su tako na budžet i moćnih institucija, te FIFA i UEFA neće više da plaćaju turističke obilaske svijeta za najmnogobrojniju delegaciju, mnogobrojniju i od najmnogoljudnije zemlje na svijetu, Kine. Stvarno, i bilo je krajnje vrijeme da im neko stane ukraj!
Komisije N/FS BiH naš problem
I tu nije kraj priči oko enormnog trošenja fudbalskog novca u jednoj od najsiromašnijih zemalja Evrope. N/FS BiH funkcioniše na gotovo identičan način kao rasipnički državni aparat Bosne i Hercegovine. Komisije Saveza, njih 13, sve broje po šest članova. Formirane su, uredno, po nacionalnom ključu, po principu 2:2:2. Npr. samo jedna sjednica N/FS BiH košta od minimalnih 800 do 1.200 KM. Članovima komisija isplaćuju se putni troškovi dolaska na sastanke u Sarajevo, dnevnice u iznosu od 40 KM i radne takse od 60 maraka, pa i ne čudi što je N/FS BiH u dugu oko tri miliona maraka.
Nažalost, FIFA i UEFA u "mapi puta“ za bolje sutra fudbala u BiH ne spominje da bi i broj ljudi u komisijama trebao bit smanjen!? No, to je naš problem. Ali, ko će ga riješiti u "mračnom krugu“ N/FS BiH, kada su članovima gotovo svih komisija dobri prijatelji "foteljaša“ u Predsjedništvu i Izvršnom odboru?!
Fudbal kopija politike
Cijela priča oko "fudbalskih ustavnih promjena“ u ovoj zemlji mogla bi završiti kao i višegodišnja agonija oko izmjene Ustava BiH, zbog čega država ne može zakoračiti ka EU, dok nam susjedi iz obližnjih zemalja od 19. decembra mašu iz bezviznog voza ka ostalim zemljama razvijene Evrope. Fudbal je izvanredna kopija političke slike u ovoj zemlji. Za ukidanje Predsjedništva N/FS BiH i izbor predsjednika Saveza u četverogodišnjem mandatu je većina fudbalskih poslanika iz većih gradova Federacije.
Protiv ukidanja Predsjedništva N/FS BiH apriori su iz Republike Srpske, jer u FS RS i njihovi funkcioneri u N/FS BiH smatraju da "državni Savez mora raditi na principu državnog uređenja zemlja“. I u zapadnoj Hercegovini dijele mišljenje svojih ratnih i poratnih partnera u razgradnji Bosne i Hercegovine. Međutim, ima i onih koji misle da fudbal, odnosno nogomet treba napraviti funkcionalniji iskorak, te nisu toliki tvrdolinijaši kao u manjem bh. entitetu.
Moguća suspenzija iz FIFA-e i UEFA-e
FIFA i UEFA su bile jasne i glasne! Na osnovu naloga upućenog u N/FS BiH, krajem aprila ili početkom maja mora zasjedati Skupština našeg Saveza kako bi izmijenila Statut i način izbora u izbornoj 2010. godini. Prema njemu Predsjedništvo N/FS BiH mora biti ukinuto, te u avgustu biti sazvana Vanredna Skupština N/FS BiH koja bi izabrala predsjednika u četverogodišnjem mandatu.
Ipak, da bi se provele "fudbalske ustavne promjene“ na skupštinskom zasjedanju, prema dosadašnjem "frankeštajnskom“ Statutu N/FS BiH, od 60 delegata (40 iz F BiH i 20 iz RS) njih 45 mora glasati za jačanje institucija u državnom Savezu. Teško, jer velika većina delegata u Skupštini N/FS BiH je produžena ruku destruktivnih političkih stranaka.
Ne provedu li striktne naredbe iz FIFA i UEFA u 2010. godini, nije isključeno da naš Savez bude suspendovan iz članstava FIFA-e i UEFA-e. Konkretno, našim klubovima mogao bi biti zabranjen nastup u UEFA kupovima, reprezentacijama u kvalifikacijama za velika međunarodna takmičenja.
Sa FIFA-om i UEFA-om nema šale. Potezi iz Ciriha i Niona konkretniji su i radikalniji od ovdašnjih OHR-ovih.
Ako ništa, zbog mogućih pogubnih kazni dobro doš'o predsjedniče N/FS BiH u 2010. godini. Ma kako se zvao i ma ko bio…
Kod: Označi sve
http://www.sarajevo- x.com/bih/clanak/091222070Re: Nogometni savez BiH
Tarik,
sta ces ti rusit? **** ga ja zivis u Kanadi, nemas ni 18 godina a rusio bi nesto.[/quote]
1. Ja imam 20 godina.
Nedavno si rekao da imas 17 godina, al iako imas 20 nema veze. Ides u BiH 2-3 puta godisnje, let iz kanade za BiH ili put kosta preko 1000 Eura, plus ostali troskovi. Znaci negdje 5000 se potrosi. Fino je tebi u Kanadi.
1. Ja imam 20 godina.soko je napisao/la:![]()
Tarik,
Nedavno si rekao da imas 17 godina, al iako imas 20 nema veze. Ides u BiH 2-3 puta godisnje, let iz kanade za BiH ili put kosta preko 1000 Eura, plus ostali troskovi. Znaci negdje 5000 se potrosi. Fino je tebi u Kanadi.
Roditelji mi mogu obezbijediti let ali sve to nije vazno! Vratimo se temi!
Nek si mu spust'o Tare, svaka ti dala.

"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
- velez_mostar
- Kontakt:
Ja mislim da bi morali sto cesce davati do znanja FIFA-i ,i UEFA-i kakvo je stanje u nasem nogometu,kako se stvari moraju mjenjati,pa cak i praviti mirna skupljanja pred sjedistem ovih kuca..jer ipak,oni nisu toliko upuceni u kako katastrofalnom stanju se nalazi nas fudbal na celu sa ovim savezom,
Sto se tice ovog klipa ,ne znam da li da se smijem ,ili da placem ,ili samo da sutim slusajuci ovo,pa to je nevjerovatno...jos kaze "nas generalni sekretar ne prica engleski".,hahahahaha..hahahaha...GENERALNI SEKRETAR NOGOMETNOG SAVEZA ,GLAVNI COVJEK ,LICE SAVEZA ,LICE NOGOMETA ,REPREZENTACIJE ,LICE KROZ KOJE SE GLEDA NAS FUDBAL OD STRANE LIDERA OSTALIH SAVEZA ,LICE KOJEMU SE OBRACAJU TAKVE INSTANCE KAO STO SU FIFA ,UEFA,hahahahah...zao mi je ,ne prica engleski ,jezik koji moras znati da bi radio u ducanu ,i prodavao kokice!
Sto se tice ovog klipa ,ne znam da li da se smijem ,ili da placem ,ili samo da sutim slusajuci ovo,pa to je nevjerovatno...jos kaze "nas generalni sekretar ne prica engleski".,hahahahaha..hahahaha...GENERALNI SEKRETAR NOGOMETNOG SAVEZA ,GLAVNI COVJEK ,LICE SAVEZA ,LICE NOGOMETA ,REPREZENTACIJE ,LICE KROZ KOJE SE GLEDA NAS FUDBAL OD STRANE LIDERA OSTALIH SAVEZA ,LICE KOJEMU SE OBRACAJU TAKVE INSTANCE KAO STO SU FIFA ,UEFA,hahahahah...zao mi je ,ne prica engleski ,jezik koji moras znati da bi radio u ducanu ,i prodavao kokice!
Ako trebamo bojkotovati i štrajkati nisu krivi IGRAČI NI SELEKTORI....već savez mafija sijedi,promijenili fotelje.već dignut narod dva dana u sarjevo svi pred savez mirno demonstrirat na civiliziran način.pa nek sudstvo vide ,promijenit sustav njima imunitet ukinut nedat im radit,pritisnut sve organe vlasti.
SRAMOTAAA!nema nafake , dok ovakvi KROJE NAM POLITIKU I SPORT!!!!!!!
a mi šutimo bit će bolje

SRAMOTAAA!nema nafake , dok ovakvi KROJE NAM POLITIKU I SPORT!!!!!!!
a mi šutimo bit će bolje
Fi hajati.
GO Bosno.
GO Bosno.
Loptice jesi li kusala da slobodno vrijeme provodis sa barbikama, ocigledno da ce to biti korisnije i za teba a i za nas . 
93,4 % " !!!
Trenutno korisnika/ca: aezakmi, Goalgetter, Google Adsense [Bot], Proximic i 28 gostiju.