Kakve bi samo carlame pravili ako zaigraju zajedno
Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
- Ponos Torina
- Kontakt:
Re: Liverpool FC
Gledati Williana i Coutinha u istom timu neprocjenjivo

usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
35m bi trebalo biti dovoljno, i vise nego dovoljno... Musker zna sve, najpouzdaniji od ovih insajdera, a i Karl takodje...
A izmedju njih Sule.Ponos Torina je napisao/la:Gledati Williana i Coutinha u istom timu neprocjenjivo![]()
![]()
Bio bi to jedan od jacih napada EPL-a po imenima
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
-----------Coutinho--------Otelo je napisao/la:A izmedju njih Sule.Ponos Torina je napisao/la:Gledati Williana i Coutinha u istom timu neprocjenjivo![]()
![]()
Bio bi to jedan od jacih napada EPL-a po imenima
Suarez--Stturidge--Willian
eine kleine perversion
- peppo_owen
- Kontakt:
@gio10 prije bih te pustio pšenicu da mi gazis nego da mi konu diras 
Mogao bih halaliti kad bi sutra izgubili ali pod uslovom da dovedemo Wiliana.Al meni taj transfer nekako nestvarno zvuci
Mogao bih halaliti kad bi sutra izgubili ali pod uslovom da dovedemo Wiliana.Al meni taj transfer nekako nestvarno zvuci
ko igra za raju i zanemaruje tatiku,zavrsice karijeru u nizerazrednom "Vratniku"
- Ponos Torina
- Kontakt:
Willian je prije 1.5 godinu pricao lijepe stvari o Liverpoolu tako da mislim ako nasi daju ponudu od 25-30M on je nas... 
Obraduj nas rasta

Obraduj nas rasta

usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
ajde williane sta cekas vise 
Willian + Coutinho = 

Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
BREAKING - Willian's agent confirms Manchester United are interested in signing him. The player would love to play Champions League.
Ako se ovi ukljuce, ne treba kritikovati komitet i Rodgersa.
Yebi ga, u takvoj smo situaciji
Ako se ovi ukljuce, ne treba kritikovati komitet i Rodgersa.
Yebi ga, u takvoj smo situaciji
Ja te volim, volim Željo..
- Ponos Torina
- Kontakt:
Willian Borges da Silva has just started following Lucas Leiva, LFC Brasil, and LFC on twitter.

Moja zelja za sutra: Mignolet;Johnson,Toure,Agger,Emrique;Lucas,Gerrard,Henderson,Sterling,Sturridge,Coutinho
A, vrlo moguce je da i od prve zapocne il Aspas il Allen umjesto Sterlinga. Jedva cekam
A, vrlo moguce je da i od prve zapocne il Aspas il Allen umjesto Sterlinga. Jedva cekam
Walk on, with hope in your hearts.
- Ponos Torina
- Kontakt:

ja bi prije rekao grosse PERVERSION!!!fanatic je napisao/la:
-----------Coutinho--------
Suarez--Stturidge--Willian
eine kleine perversion
Stern des Südens
neki lik napravio fake profil williana i odma se svi nafurali da ce doci.
You are someone else I am still right here
pusti nas da malo mastamo, dok nije pocela prva utakmicafera je napisao/la:neki lik napravio fake profil williana i odma se svi nafurali da ce doci.
Walk on, with hope in your hearts.
Ne bih reko da je lazni...
Evo i Blanc danas izjavio da Sakho hoce da ide.
Samo da je ovu dvojicu dovest i ne mora vise niko doci!
Evo i Blanc danas izjavio da Sakho hoce da ide.
Samo da je ovu dvojicu dovest i ne mora vise niko doci!
Oooooooo Andy Andy, Andy Andy Andy Andy Roobertson!
Pa i maltene su svi Higuaina iz Arsenala pratili i on Artetu i Santia pa nije došao, ako dodje biće vam extra ali biće teško dovesti ga ako dodje klub koji nudi CL i normalno dobru platu.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.