Igrao je Filip i zabio tri poena..vladedivac je napisao/la:Baš tako, sve zasad ide kako treba.neno#4 je napisao/la: Dobro je to sve..Nek' se igraju napete zavrsnice od pocetka, kasnije ce to puno da koristi..Dosta se i danas rotiralo, dosta mijenjalo..
Neno, znam da si rekao da je utakmica bila zatvorenog tipa, ali možeš li reći da li je Filip igrao, možda koju riječ o njegovom učinku. Bilo šta, minuti, poeni, išta?
Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci
Nenad Markovic & Drazen Petrovic
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
Kako sada stvari stoje, uspjeli smo dogovoriti stream utakmice u petak tako da će naši navijači po prvi put u pripremnom periodu moći pogledati našu reprezentaciju!
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
U koliko je tekma veceras,ko prenosi hoce li biti streama??
SLOBODA NAVIJAČIMA
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
Jbt. pa post iznad ti piseennis je napisao/la:U koliko je tekma veceras,ko prenosi hoce li biti streama??

Anfernee "Penny" Hardaway #1
konačno tekma večaras na slo 2, 20,35 sati, iako je tek treća pripremna da vidimo gdje smo i šta smo, posebno me interesuje onaj dio acine izjave da smo odbranu značajno popravili/što i nije teško jer je u kvalifikacijama nismo ni igrali/ i da u pojedinim trenucima igramo tako dobro da ga je "strah".Mene je opet strah da koliko god smo bolji nego u kvalifikacijama, nismo dovoljno dobri da dobijemo Litvaniju, Srbiju i Crnu goru, pa ni Makedoniju i Latviju, al nek momci kvalitetno okončaju pripreme, pa na EP srce na teren, pa šta bog da.
Zanimljiva Acina odluka..
Nenad Markovic & Drazen Petrovic
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
- BernardBarnjak
- Kontakt:
?neno#4 je napisao/la:Zanimljiva Acina odluka..
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
Šta je to bilo ?
Ne pitajte ga dzaba, ocito da i ova vijest nije za javnost. 

Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
Nije za javnost al malo se forumske vode moraju zatalasati ...
Al lik ocigledno komplekse nasao lijeciti ovdje. Koja je svrha ovog posta bila? Sad normalno ide... nije za javnost.BIHfan je napisao/la:Ne pitajte ga dzaba, ocito da i ova vijest nije za javnost.

ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
I kaze sto ga prozivaju.Greivis je napisao/la:Al lik ocigledno komplekse nasao lijeciti ovdje. Koja je svrha ovog posta bila? Sad normalno ide... nije za javnost.BIHfan je napisao/la:Ne pitajte ga dzaba, ocito da i ova vijest nije za javnost.
Ja mislim da je Aco odlucio ubaciti Stipanovica u petorku a da Kikan pocinje s klupe.
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Neno kakva odluka? 

Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Moguce. Al to i ne bi bilo neko iznenadjenje. Mislim da bi on trebao biti uz Teletovica, Djedovica i Wrightica siguran starter. Samo se pitam ko je peti?BIHfan je napisao/la: I kaze sto ga prozivaju.
Ja mislim da je Aco odlucio ubaciti Stipanovica u petorku a da Kikan pocinje s klupe.
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Masic ili Persic, ne vjerujem da i jedan drugi igrac moze biti starter.Greivis je napisao/la:Moguce. Al to i ne bi bilo neko iznenadjenje. Mislim da bi on trebao biti uz Teletovica, Djedovica i Wrightica siguran starter. Samo se pitam ko je peti?BIHfan je napisao/la: I kaze sto ga prozivaju.

Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Greivis je napisao/la:Moguce. Al to i ne bi bilo neko iznenadjenje. Mislim da bi on trebao biti uz Teletovica, Djedovica i Wrightica siguran starter. Samo se pitam ko je peti?BIHfan je napisao/la: I kaze sto ga prozivaju.
Vjerovatno Gordic ce pocet na dvici, na ovim slikama sa treninga se vidi da Aco forsira Gordu na dvici.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
Masic ?Greivis je napisao/la:Moguce. Al to i ne bi bilo neko iznenadjenje. Mislim da bi on trebao biti uz Teletovica, Djedovica i Wrightica siguran starter. Samo se pitam ko je peti?BIHfan je napisao/la: I kaze sto ga prozivaju.
Gordic na 2 ?
Filip Adamović otpao iz konkurencije za EP 

Košarka je kompleksna nauka koju geniji čine toliko prostom da i "budale" misle da mogu da igraju na tom nivou!
ko zeli gledat:
http://bstream4.net/index3.html" onclick="window.open(this.href);return false;
http://bstream4.net/index2.html" onclick="window.open(this.href);return false;
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG
drug sto meni izbaci neku drugu stranicu i onda gore u cosku moram ici skip,pa opet mi izbaci to i opet idem skip i tako u nedogled ?Kevin je napisao/la:ko zeli gledat:

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.