NK Bratstvo Gračanica
Moderator/ica: GracanicaAA
-
- Moderator
- Kontakt:
Re: NK Bratstvo Gračanica
Sigurno da je Muslimović trener koji voli Bratstvo. Sadiković je prošle sezone tri kluba promijenio za mjesec dana.
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys
Silver Town Boys
-
- Kontakt:
Sadikovic je doveden kao dobar trenerA covjek koji god je klub vodio,taj klub se za opstanak borio.
-
- Interni moderator
- Kontakt:
sad necu da ulazim u to kakav je trener Sadikovic al da ima neko ko voli pare vise od tog lika...tesko...covjek bi se bukvalno n.a.g.u.z.i.o za marku....javna je tajna da je OTIMAO od djece u mladzim kategorijama Slobode...provlacio one koji bolje i vise plate....mislim,nemojte da vas sad crnim...on je u svakom slucaju murinjo za ovog nase trenera u pokusaju..al da covjek sve gura kroz kesh,gura...znaci..mogul igrat..mozes...tolko i tolko...vidim ga neki dan sa suljom na slatini..nesto se objasnjavaju

DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
-
- Moderator
- Kontakt:
Sve je istina.. kod nas je ubacio tatinog sina da igra i ta utakmica nas je koštala mnogo, protiv Širokog njegov igrač što mu je dao lovu pravi grešku u 93 minuti i izjednačenje 2-2...staragarda je napisao/la:sad necu da ulazim u to kakav je trener Sadikovic al da ima neko ko voli pare vise od tog lika...tesko...covjek bi se bukvalno n.a.g.u.z.i.o za marku....javna je tajna da je OTIMAO od djece u mladzim kategorijama Slobode...provlacio one koji bolje i vise plate....mislim,nemojte da vas sad crnim...on je u svakom slucaju murinjo za ovog nase trenera u pokusaju..al da covjek sve gura kroz kesh,gura...znaci..mogul igrat..mozes...tolko i tolko...vidim ga neki dan sa suljom na slatini..nesto se objasnjavaju![]()
![]()
Gradina (dvije sedmice) --> Sloboda (dvije sedmice) --> Olimpic (par sedmica)

OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys
Silver Town Boys
staragarda je napisao/la:vidim ga neki dan sa suljom na slatini..nesto se objasnjavaju![]()
![]()

Vala i da se nisi ukljucio ne bi nista izgubilisensation1991 je napisao/la:Citajuci vase nerealne price,i zavaravanja oko ulaska u Premijer ligu BiH morao sam se ukljuciti na ovom forumu..

http://nkbratstvogracanica.com/" onclick="window.open(this.href);return false; sajt i zvanicno pusten u promet 

www.nkbratstvogracanica.com
-
- Moderator
- Kontakt:
Napokoncesc4 je napisao/la:http://nkbratstvogracanica.com/ sajt i zvanicno pusten u promet

-
- Kontakt:
Eh sad svi sa foruma ss.ba da se registrujete na nas forum.. 

- 7aprildomemoj
Što mi olako zaboravljamo našu prošlost. Dok drugi klubovi stavljaju godine osnivanja 1919, 1922 itd. mi za Bratstvo kažemo 1945. OK tad se inteziviralo igranje nogometa u Gračanici ali malo ljudi zna da između dva svjetska rata, znači period 1918-1939 godina u gradu su bila dva fudbalska kluba koji su bili gradski rivali plus jedan đački klub. Zar Bratstvo nije moglo naslijediti jedan od njih recimo NK Bosanac? Ionako je u ratu mijenjalo ime u NK Gračanica pa opet nekad u NK Bratstvo. Ljepše bi izgledalo da na grbu bude godina 1920 i naziv NK Bosanac 

moj uzor-S.G je napisao: Ako nastave kaznjavat klubove za baklje i gramofon ( :facepalm: ) a na ovo ostanu gluhi i nijemi, prvo Sarajevo treba da digne glas a valjda ostali to i podrze.[/quote]
Ajde svi sa teme registrujte se na forum http://nkbratstvogracanica.com/forum/index.php" onclick="window.open(this.href);return false;
http://nkbratstvogracanica.com/sadikovi ... o-pobjede/" onclick="window.open(this.href);return false; 
---------------
Edit;
dopušteno je objaviti link zvanične stranice ovde, ali nemoj pretjerivati baš, jer će ti ovi sa ''više vlasti'' (
) blokirati stranicu sa foruma ovde.. kao što su već nekima uradili
moderator

---------------
Edit;
dopušteno je objaviti link zvanične stranice ovde, ali nemoj pretjerivati baš, jer će ti ovi sa ''više vlasti'' (

) blokirati stranicu sa foruma ovde.. kao što su već nekima uradili

moderator
Iskra ... luke ... vrijeme odlicno ... @modecom dobro doso 

Eh hvala ti sto si mi rekao , necu vise , jbg nisam znaocesc4 je napisao/la:http://nkbratstvogracanica.com/sadikovi ... o-pobjede/
---------------
Edit;
) blokirati stranicu sa foruma ovde.. kao što su već nekima uradili![]()
moderator

-
- Kontakt:
PREUZETO SA PORTALA "prva liga federacija bih" posto od nasih to niko nije objavio da kazem rezime priprema(koliko odigrani utakmica,poraza pobjeda,najbolji strijelci) zato ima ovaj potal!!!!!!
Ekipa Nk Bratstvo Gracanica sa pripremama je krenula 5 jula ove godine sa nekim vaznim izmjenama oko igrackog a i trenerskog kadra,sto se tice trenerskog kadra tu je umjeso dosadasnjeg trenera Nusreta Muslimovica i njegovog pomocnika Ferika Dizdarevica, dosao Denis Sadikovic sa pomocnicima Zejnilagicem i Šerifovicem,kompletne pripreme su odradjenje u Gracanici, od igrackog kadra novi igraci su smajlovic,delic,zukic iz gradine te suljic iz buducnosti,takodjer odigrano je 8 prijateljski utakmica od kojih je i finale kupa tk sa tuzlanskom Slobodm (pobjeda 2 0),u 8 odigrani utakmica igraci su ostvarili 7 pobjeda i jedan poraz u generalnoj probi protiv Mlodosti (doboj-kakanj)....Gol razlika u 8 utakmica je 16:4
Najbolji strijelac ekipe na pripremama je Edin Šuša inace štoper sa postignuti 6 golova
Drugi strijelac ekipe je Damir Smajlovic sa 4 postignuta gola
Treci strijelac ekipe je Kerim Kadric sa 2 postignuta gola
Ekipa Nk Bratstvo Gracanica sa pripremama je krenula 5 jula ove godine sa nekim vaznim izmjenama oko igrackog a i trenerskog kadra,sto se tice trenerskog kadra tu je umjeso dosadasnjeg trenera Nusreta Muslimovica i njegovog pomocnika Ferika Dizdarevica, dosao Denis Sadikovic sa pomocnicima Zejnilagicem i Šerifovicem,kompletne pripreme su odradjenje u Gracanici, od igrackog kadra novi igraci su smajlovic,delic,zukic iz gradine te suljic iz buducnosti,takodjer odigrano je 8 prijateljski utakmica od kojih je i finale kupa tk sa tuzlanskom Slobodm (pobjeda 2 0),u 8 odigrani utakmica igraci su ostvarili 7 pobjeda i jedan poraz u generalnoj probi protiv Mlodosti (doboj-kakanj)....Gol razlika u 8 utakmica je 16:4
Najbolji strijelac ekipe na pripremama je Edin Šuša inace štoper sa postignuti 6 golova
TAJ NEKO KO VODI PORTAL JE PACIJENT TESKI cuj susa najbolji strijelac de nek se on malo skonta sta pise....Bratstvo81 je napisao/la:PREUZETO SA PORTALA "prva liga federacija bih" posto od nasih to niko nije objavio da kazem rezime priprema(koliko odigrani utakmica,poraza pobjeda,najbolji strijelci) zato ima ovaj potal!!!!!!
-
- Kontakt:
Nezzz cesc ti bi trebo znati ko je najbolji strijelac ja sam samo ovo kopiro od admina pomenute stranice a sto se tice strijelaca ja mislim da je Šuša dao najvise golova na ovim pripremnim utakmicama uglavnom dao je vise od ovih spiceva jer negdje je neko pomenuo da je šuša dao 1 gol gradini,dao je 3 na turniru u jelahu i dao slobodi 1 to je ukupno 5 znaci jedan manje od pomenutog admina a sad imal koji igrac da je dao vise od 5 golova tipa spicevi (smajlovic,suljic,halilovic,mrkovic),volio bi da nam ti izneses statistiku priprema i strijelaca da se uvjerimo 

konačno, prava utakmica...
protiv Iskre smo skoro zijanili na proljeće (Šuša u zadnjim sekundama za jedva 1:0), iako smo ih maznuli u Bugojnu
ovo prolongiranje prvenstva sigurno je više godilo njima nego nama, oni mogu odigrati na svježinu utakmicu-dvije
valjda ne bude problema mada ne treba ništa shvatiti olahko jer bi moglo biti problema
Nerko neće igrati, a vidjeli smo da kad ne igra Nerko ne igra ni odbrana i sigurno smo dosta slabiji bez njega pozadi
ipak ne očekujem da nas napadaju nego da mi napadamo njih
mene bi zadovoljila bilo kakva pa čak i minimalna pobjeda, samo nek se pišu bodovi
protiv Iskre smo skoro zijanili na proljeće (Šuša u zadnjim sekundama za jedva 1:0), iako smo ih maznuli u Bugojnu
ovo prolongiranje prvenstva sigurno je više godilo njima nego nama, oni mogu odigrati na svježinu utakmicu-dvije
valjda ne bude problema mada ne treba ništa shvatiti olahko jer bi moglo biti problema
Nerko neće igrati, a vidjeli smo da kad ne igra Nerko ne igra ni odbrana i sigurno smo dosta slabiji bez njega pozadi
ipak ne očekujem da nas napadaju nego da mi napadamo njih
mene bi zadovoljila bilo kakva pa čak i minimalna pobjeda, samo nek se pišu bodovi

Undici stelle - ACM 1899
Šuša i Smajlović po 4 gola ! Kahrimanović 3 , Kadric 2 i jos neki po jedan pogodak....Bratstvo81 je napisao/la:Nezzz cesc ti bi trebo znati ko je najbolji strijelac ja sam samo ovo kopiro od admina pomenute stranice a sto se tice strijelaca ja mislim da je Šuša dao najvise golova na ovim pripremnim utakmicama uglavnom dao je vise od ovih spiceva jer negdje je neko pomenuo da je šuša dao 1 gol gradini,dao je 3 na turniru u jelahu i dao slobodi 1 to je ukupno 5 znaci jedan manje od pomenutog admina a sad imal koji igrac da je dao vise od 5 golova tipa spicevi (smajlovic,suljic,halilovic,mrkovic),volio bi da nam ti izneses statistiku priprema i strijelaca da se uvjerimo

Zadnja izmjena: cesc4, dana/u 16 avg 2013, 16:28, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
Igračima iskre odgodjen glavni trening veceras zbog finala turniru u njihovom gradu , a u ekipi koja igra finale nastupa 5-6 prvotimaca kluba ... toliko o njihovim ambicijama sutra 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.