Zvjezdan Misimović

zizu1991
Kontakt:

Re: Zvjezdan Misimović

Post Postao/la zizu1991 » 22 jul 2013, 16:08

Otkud to @JTS ?
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 22 jul 2013, 16:58

Evo i Njemci prenijeli:

16.19 Uhr: Bahnt sich da ein Wechsel eines alten Bekannten an? Zvjezdan Misimovic will offenbar in die Bundesliga zurück. Genauer gesagt zum 1. FC Nürnberg. Laut "sport.ba" hofft der bosnische Mittelfeldspieler, dass sein derzeitiger Arbeitgeber Guizhou Renhe F.C. einer Vertragsauflösung zustimmt. Mal sehen, was da noch kommt ...

Sudeci po izvoru, nista od ovoga slika

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 22 jul 2013, 17:11

Na TM-u se takodjer prica o ovome i mogucnost transfera je ocigledno veoma izvjesna. Za nadati se da ce Miske promijeniti sredinu i vratiti se u Nurnberg u kojem je igrao sa dosta uspjeha i iz kojeg je na kraju krajeva otisao u Wolfsburg i tamo zaradio status legende.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

gringobih
Kontakt:

Post Postao/la gringobih » 22 jul 2013, 17:51

Bice to extra ako zavrsi u Nimbergu....
Mi nikad vise necemo imati igraca kao Misketa, da je Pjanic igra protiv Grcke mi sigrno nebi bili sad prvi u grupi...
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY

BadrHari
Kontakt:

Post Postao/la BadrHari » 22 jul 2013, 18:15

Kad je otisao u Kinu pomislio sam da je dio pomladjivanja repke u kojoj Zahirovic, Pjanke i ekipa mjenjaju Rahimica, njega i ostale starije igrace reprezentacije...
Naravno ocekivao sam i dalje da zove Zvjezdana jer je ipak najveca legenda u historiji nase reprezentacije i nemamo kvalitetnijeg kreatora igre iako je u 30-im godinama.

Ali od igre nisam puno ocekivao jer iskreno ko u Kinu ode i napusti lige 5-ice ne stavlja formu na prvo mjesto nego nesto drugo.

Ali Miske je odradio pripreme sa Guizhou Rehne i pruzio mozda i najbolju partiju za Reprezentaciju od Belgije 2009.
Povratkom u drugu najjacu ligu svijeta moze postati jos bolji i da nam u Brazilu ako Bogda bude bolji nego ikad.

gringobih je napisao/la:Mi nikad vise necemo imati igraca kao Misketa.
+1
Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.

No4
Kontakt:

Post Postao/la No4 » 01 avg 2013, 16:55

Duboki naklon, velikom gospodinu! Na put oko svijeta za reprezentaciju.zivio!

zgembo89
Kontakt:

Post Postao/la zgembo89 » 02 avg 2013, 15:01

Mene je cudilo zasto hoce da dodje sad 14tog na utakmicu mozda ima kakve veze sa transferom u NJemacku jer nemojte mi reći samo srce da je u pitanju kad ima 2 dana posle utakmicu sa Gughzijem..

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 02 avg 2013, 15:11

zgembo89 je napisao/la:Mene je cudilo zasto hoce da dodje sad 14tog na utakmicu mozda ima kakve veze sa transferom u NJemacku jer nemojte mi reći samo srce da je u pitanju kad ima 2 dana posle utakmicu sa Gughzijem..
Odgođena je utakmica.
DRUG NEBI TI PUNCA

Cautinho
Kontakt:

Post Postao/la Cautinho » 07 avg 2013, 12:25

slika

Valjda Miske i Zlaja budu u sastavu za pola sata.
Keep walking.

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 07 avg 2013, 13:23

Igraju obojica.

Evo link: http://www.soccer4you.info/europafootball.html" onclick="window.open(this.href);return false;
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

insider
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la insider » 07 avg 2013, 14:39

Kakva asistencija za treći gol, i ona duga lopta kod drugog gola kada je Muslim zabio za 2:0.
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 15 avg 2013, 16:24

i sinoc dominacija opet :D ..ne mozemo mi bez njeg dzaba je
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 15 avg 2013, 16:37

ultrasstyle_tz je napisao/la:i sinoc dominacija opet :D ..ne mozemo mi bez njeg dzaba je
Još samo da malo poradi na kondiciji, već je oko 60' pao.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

Amar Dzeko
Kontakt:

Post Postao/la Amar Dzeko » 15 avg 2013, 16:39

Saurman je napisao/la:
ultrasstyle_tz je napisao/la:i sinoc dominacija opet :D ..ne mozemo mi bez njeg dzaba je
Još samo da malo poradi na kondiciji, već je oko 60' pao.
a Boga mi i na kilazi :mrgreen:
Ronaldo - Isco - Bale

"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.

DonCorleone
Kontakt:

Post Postao/la DonCorleone » 16 avg 2013, 13:05

Ovaj covijek mora podhitno mjenjati sredinu i naci kvalitetan klub i ligu. Godinama igrati za jednu od najboljih reprezentacija Evrope i imati angazman u Kini je nedopustivo u buducnosti. Nije mi jasno kako nijedan jedini klub iz lige petice pored onih silnih asistencija i golova za repku nije odlucio da ga angazuje, u cemu je problem da Zvjezdan igra u Kini, meni nije jasno. Zar bas ni jedan jedini klub nema interesa za njega, dok je kod nas alfa i omega, ne znam cudno je to.
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.

kinder_jaje
Kontakt:

Post Postao/la kinder_jaje » 16 avg 2013, 13:12

DonCorleone je napisao/la:Ovaj covijek mora podhitno mjenjati sredinu i naci kvalitetan klub i ligu. Godinama igrati za jednu od najboljih reprezentacija Evrope i imati angazman u Kini je nedopustivo u buducnosti. Nije mi jasno kako nijedan jedini klub iz lige petice pored onih silnih asistencija i golova za repku nije odlucio da ga angazuje, u cemu je problem da Zvjezdan igra u Kini, meni nije jasno. Zar bas ni jedan jedini klub nema interesa za njega, dok je kod nas alfa i omega, ne znam cudno je to.
Covjek u godinama otisao da uzme pare i ja to postujem,ako moze neka pomogne neka igra ali mislim da se opet udebljao :?

Cautinho
Kontakt:

Post Postao/la Cautinho » 16 avg 2013, 13:40

Covjek dobro igra u klubu,jedna je i od najvecih zvijezda same lige,i sto je najvaznije,kada igra za reprezentaciju pruza izvrsne partije.
Neka ga tamo,igra dobro i ustalio se,prva postava uvijek.
Keep walking.

hurem
Kontakt:

Post Postao/la hurem » 16 avg 2013, 17:26

gdje god igrao on je majstor...kako mi ga je bilo zao sad protiv SAD-a...kakve je zamisli imao, ali ga onaj lulic nista ne konta, i propadne akcija...njega najbolje dzeko razumije...a potom pjanic...
ne moze svako asistirati...a miske je u tome najbolje...
klasa ostaje...ne mora ni trcati, ali njega trebamo na terenu...

viKK
Kontakt:

Post Postao/la viKK » 17 avg 2013, 08:17

miske se može pokazati sjajan protiv malo sporijih i statičnijih reprezentacija , kao što je to bilo protiv defanzivne grčke . protiv reprezentacija koje puno trče i koje su brze , kao što je bilo protiv SAD-a, miske ne može doći do izražaja , jer on je takav fudbaler koji jako malo trči .. bez obzira na to , sa dovoljno prostora može nešto uraditi , kao što je bilo u toj utakmici protiv SAD-a , kada je upisao asistenciju .

međutim , ima drugi problem , meni se čini kao da se opet udebljao .. :?

robijas_Ri
Kontakt:

Post Postao/la robijas_Ri » 17 avg 2013, 09:08

Miske Bog, otac, Allah, i on je tu samo da dijeli lopte a ne da trci, jer nema niko zadnji pas ko Miske dzaba njihovo letanje...

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.