Pa brate, gdje ti je Benz ili MorataL_blancos je napisao/la:----------CR-----Bale-----
-------------Ozil-----------
-------Modric----Isco----
-------------Illara--------
Marcelo-Ramo-Varane-Dani
San Iker
To je to.

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko
Pa brate, gdje ti je Benz ili MorataL_blancos je napisao/la:----------CR-----Bale-----
-------------Ozil-----------
-------Modric----Isco----
-------------Illara--------
Marcelo-Ramo-Varane-Dani
San Iker
To je to.
Koga izabra sugradjaninu ?neo je napisao/la:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Koji strucnjaci u pm!
Ovo je protiv Barce bez Isca. Njega sam žrtvovao da dodam još jednog u sredinu.Raul_64 je napisao/la:Zaboravio si onog malog, kako mu je ime **** ..
Moćno izgleda, što jest jest.Raul_64 je napisao/la:--------------------------------Casilas/Diego Lopez---------------------------------
--------Carvajal/Arbeloa--------Ramos/Nacho-------Varane/Pepe-----Marcelo/Coentrao----------
-----------------------------Ilarramendi/Xabi/Khedira/Casemiro-------------------------
-----------------------Isco/Kaka---------------------------------Modric----------------------------------
-----------Mesut/Di Maria--------------Benzema/Morata----------Ronaldo/Jese-------------
Ma jok ba svejedno mi je, no smijesan mi ovaj potencijalni sastav.Raul_64 je napisao/la:Koga izabra sugradjaninu ?neo je napisao/la:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Koji strucnjaci u pm!
Ronalda il Garethabila je rasprava.
Ustvari ti si siguran da ce CR7 doci , oslobodila se i sedmica jos
Istina.hule_barca je napisao/la:Sad kad nema Arbeloe u prvih 11, imate mnogo više šansi za trofeje
Opet će CR da nadmojestianonymousHD je napisao/la: jer Benzema i Morata sami celu sezonu, to jednostavno ne ide. Jedan je debel, drugom još treba utakmica i samopouzdanja.
Ronaldo vec dosta vremena igra neku vrstu napadaca, a da mu Benz i Higuain pokrivaju ledja. Sa Ronaldom koji ima slobodnu ulogu u napadu i Baleom da mu dadnes istu takvu ulogu mislim da ne fali nikakav napadac. Mislim da pored Ronalda i Balea u timu ne treba vise potrosaca lopti.Pa brate, gdje ti je Benz ili Moratamora biti nekakav napadac gore jbg.... ili je to samo protiv Barce tako
![]()
To su moguce samo formacijske opcije ako dodje, znas i ti sam da je meni apsolutno svejedno i da ne forsiram nesto njegov dolazak. Do nedavno sam bio i pomalo protiv transfera dok nisam shvatio da ce doci kao i Modric.RickBlaine je napisao/la:O kojem ti Baletu pricas Elvine? :kava:
btw. Pero: "Unitedu ne bih prodao ni virus" :kava:
Nema dileme. Kikser klupa.Debe decidir entre Casillas y Diego López en la portería
El gran dilema de Ancelotti
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.