Ovo treba pljuhnut po jednom na svakoj stranici.Sheyi je napisao/la:Henderson je napisao/la:14.08.13. Bosna i Hercegovina - SAD 3 : 4
07.06.13. Latvija - Bosna i Hercegovina 0 : 5
22.03.13. Bosna i Hercegovina - Grčka 3 : 1
06.02.13. Slovenija - Bosna i Hercegovina 0 : 3
14.11.12. Alžir - Bosna i Hercegovina 0 : 1
16.10.12. Bosna i Hercegovina - Litva 3 : 0
12.10.12. Grčka - Bosna i Hercegovina 0 : 0
11.09.12. Bosna i Hercegovina - Latvija 4 : 1
07.09.12. Lihtenštajn - Bosna i Hercegovina 1 : 8
15.08.12. Wales - Bosna i Hercegovina 0 : 2
01.06.12. Meksiko - Bosna i Hercegovina 2 : 1
Tačno sam neke likove poželio vidjeti na ovoj temi, nisam ih vidio od juna prošle godine. Danas je za njih prvi maj, praznik ponovnog uzimanja tastature u ruke. Treba ih razumjeti, nije lahko skupljati bijes u sebi 14 mjeseci i onda napokon dočekati taj dan bez da se šta napiše.
Uživajte u prazniku još 3 sedmice a onda opet sve po starom.
Safet Sušić - Pape
Re: Safet Sušić - Pape
Susic jeste napravio izmjene koje je napravio ali, nije pala mrtva glava.
Ne vidim razlog za tako velike kritike. (dok je bilo i ja sam ga kritikovao)
Covjek je, nadam se, konacno vidio da Vrsajevic nije za repku.
Stvarno misliš da nije znao da Vršajević nije za repku?SamoZeljo je napisao/la:Susic jeste napravio izmjene koje je napravio ali, nije pala mrtva glava.
Pa vjerovatno zna ali misli da nema boljeg.Batko je napisao/la:Stvarno misliš da nije znao da Vršajević nije za repku?SamoZeljo je napisao/la:Susic jeste napravio izmjene koje je napravio ali, nije pala mrtva glava.
Mislim da Vrsajevic nije puno iznad nivoa Premijer Lige (BiH).
Ovaj poraz ce biti dobar,samo ako iz njega nesto naucimo.Ako i na narednom spisku budemo gledali Vrsajevica,Sunjica i Zahirovica.Onda to fakat prelazi u cisti bezobrazluk.Ne vidim na osnovu cega navedeni zasluzuju poziv u repku.
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!
Vrsajevic nije uopste iznad nivoa Premijer Lige BiH.Cak bi ovdje mogao pronaci kvalitetnije i bolje igrace od njegaSamoZeljo je napisao/la:Pa vjerovatno zna ali misli da nema boljeg.Batko je napisao/la:Stvarno misliš da nije znao da Vršajević nije za repku?SamoZeljo je napisao/la:Susic jeste napravio izmjene koje je napravio ali, nije pala mrtva glava.
Mislim da Vrsajevic nije puno iznad nivoa Premijer Lige (BiH).
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!
taman ovako nesto sa i htio napisati! Cinjenica je da susic ima rezultate, kao sto je cinjenica da ima i dobre igrace, ali brate, cinjenica je da u utakmici protiv amerike ni on sam nije znao sta je htio od onolikog broja izmjena, siguran sam da ga je ponio rezultat na poluvremenu. I on sam to treba da skonta (ako vec nije) i da kaze, ok, moja greska sa eksperimentom u drugom poluvremenu, valjda zato i sluze prijateljske utakmice, ali gresku treba priznati. Drzi bicakcica 70 minuta na desnom beku, a zna da pored zdravog mujdze to nikada nece igrati - to je GRESKA, jer nama treba STOPER, i to pod hutno treba dobar stoper! Kod Safeta je tako tesko uci u tu grupu 20-ak igraca, ali isto tako jos teze ispasti iz nje, a to nije dobro, igrac se moze procijeniti i na treninzima.TMovac je napisao/la:Ovaj poraz ce biti dobar,samo ako iz njega nesto naucimo.Ako i na narednom spisku budemo gledali Vrsajevica,Sunjica i Zahirovica.Onda to fakat prelazi u cisti bezobrazluk.Ne vidim na osnovu cega navedeni zasluzuju poziv u repku.
P.S. Hajmo sto prije zaboraviti ameriku, zbiti redove, pobjediti Slovacku i ici u Brazil, akoboga....
Volim te Bosno!!!
Ako je istina ono da je bio primoran izrvsiti odmah 4 izmjene zbog povreda,onda to mozemo pripisati samo losoj sreci.A ako je nesto drugo u pitanju,onda je to greska selektora.Ali svi mi grijesimo,pa...Uglavnom nije napravljena neka velika steta.xavi26 je napisao/la:taman ovako nesto sa i htio napisati! Cinjenica je da susic ima rezultate, kao sto je cinjenica da ima i dobre igrace, ali brate, cinjenica je da u utakmici protiv amerike ni on sam nije znao sta je htio od onolikog broja izmjena, siguran sam da ga je ponio rezultat na poluvremenu. I on sam to treba da skonta (ako vec nije) i da kaze, ok, moja greska sa eksperimentom u drugom poluvremenu, valjda zato i sluze prijateljske utakmice, ali gresku treba priznati. Drzi bicakcica 70 minuta na desnom beku, a zna da pored zdravog mujdze to nikada nece igrati - to je GRESKA, jer nama treba STOPER, i to pod hutno treba dobar stoper! Kod Safeta je tako tesko uci u tu grupu 20-ak igraca, ali isto tako jos teze ispasti iz nje, a to nije dobro, igrac se moze procijeniti i na treninzima.TMovac je napisao/la:Ovaj poraz ce biti dobar,samo ako iz njega nesto naucimo.Ako i na narednom spisku budemo gledali Vrsajevica,Sunjica i Zahirovica.Onda to fakat prelazi u cisti bezobrazluk.Ne vidim na osnovu cega navedeni zasluzuju poziv u repku.
P.S. Hajmo sto prije zaboraviti ameriku, zbiti redove, pobjediti Slovacku i ici u Brazil, akoboga....
Sto se tice Bicakcica on u toj utakmici samo nije bio jos napadac i golman.Druge sve pozicije je tokom utakmice igrao (u zavisnosti od izmjena),I mislim da ce on ciniti stoperski tandem sa Spahicem.
Sto se tice pozicije defanzivni vezni uz generala (koji nazalost ne moze odigrati vise od 20-tak minuta) tu trenutno vidim Medunjanina koji iako je vise orijentiran ka ofanzivi mislim da moze bolje odigrati i dati na toj poziciji od Zahirovica (barem dok ne dodje Kolasinac,a onda tu poziciju preuzima Salihovic),A svakako bi trebalo pruziti priliku (u nekoj od narednih prijateljskih ili ukoliko vec ranije odradimo posao.Da mi dobijemo Slovake u obje,a Grci kiksaju) pruziti priliku Besicu,Tomicu (koji vec duze vrijeme igra fantasticno i koji je protiv Plzena odigrao utakmice zivota),Zoloticu ako se vrati u prijasnju formu,te Hadzicu kada dobije papire.Valjda ce barem 1 od ove cetvorice odigrati na toj poziciji kako zapovjeda.A ne da trckara po terenu i ne zna jel dosao ili posao,i da se gubi ko abdest u kupleraju,Zahirovicu kao Zahirovicu svaka cast trudi se,ali jednostavno momak nije kvalitet za repku.Mozda nisu ni ova 4,ali to ne mozemo znati dok ne dobiju priliku i ne pokazu sta znaju i kako se uklapaju u tim.
Ja ne znam sto sto lik poziva i daje veliku minutazu onom nasem "Generalu" razumijem ja da je on borben i da daje maksimum u svakoj utakmici i da je velika legenda CSKA ali lik je ostario i koliko on htio i trudio se da bude na nekom nivou,godine mu to ne dozvoljavaju i plus ne igra za svoj klub.
Bolje bi bilo da pokusa i proba naci neku dostojnu zamjenu u narednom periodu.
- molotovljev
Ujedno si postavio pitanje i odgovorio na isto. Eto sad znas zasto "lik" racuna na generala.Celtic je napisao/la:Ja ne znam sto sto lik poziva i daje veliku minutazu onom nasem "Generalu" razumijem ja da je on borben i da daje maksimum u svakoj utakmici i da je velika legenda CSKA ali lik je ostario i koliko on htio i trudio se da bude na nekom nivou,godine mu to ne dozvoljavaju i plus ne igra za svoj klub.
Zadnju recenicu ne treba posebno komentarisati, vidjeli smo koliko mogu te "vase" dostojne zamjene..
Zato tisu, uzivaj do kraja kvalifikacija i usput uci portugalski, trebat ce ti !
Vratice se misevi ponovo u svoje rupe..
F.K.SARAJEVO
Nezamjeram Papetu ovaj poraz i cak ga i branim ali ovo je definitivno nesto sto sam zaboravio dodati. Potpis.TMovac je napisao/la:Ovaj poraz ce biti dobar,samo ako iz njega nesto naucimo.Ako i na narednom spisku budemo gledali Vrsajevica,Sunjica i Zahirovica.Onda to fakat prelazi u cisti bezobrazluk.Ne vidim na osnovu cega navedeni zasluzuju poziv u repku.
Narocito je istina jer za Slovacku cemo imati Mujdzu i Hajrovica. Zahirovica jos nekako i mogu svariti ali ovu prvu dvojicu nikako.
- maroonGiant
- Kontakt:
Drag mi je igrac al' Rahimic je citavu proslu sezonu u svim takmicenjima odigrao citavih 18 minuta...samo 7 puta je na klupi bio, do Brazila vjerovatno nece ni toliko odigrati a uci ce i u 39 godinu zivota... ne znam stvarno zasto ga forsira, da se oprosti u Brazilu...pa daj vrati onda i Barbareza i Bolica nek se i oni oproste na svjetskom, pa nismo merhamet...molotovljev je napisao/la:Ujedno si postavio pitanje i odgovorio na isto. Eto sad znas zasto "lik" racuna na generala.Celtic je napisao/la:Ja ne znam sto sto lik poziva i daje veliku minutazu onom nasem "Generalu" razumijem ja da je on borben i da daje maksimum u svakoj utakmici i da je velika legenda CSKA ali lik je ostario i koliko on htio i trudio se da bude na nekom nivou,godine mu to ne dozvoljavaju i plus ne igra za svoj klub.
Zadnju recenicu ne treba posebno komentarisati, vidjeli smo koliko mogu te "vase" dostojne zamjene..
Zato tisu, uzivaj do kraja kvalifikacija i usput uci portugalski, trebat ce ti !
Plus jos sVrsajevic koji ima zanimljivog menadzera i jos par zalutalih igraca, nadam se da ih necemo gledati vise...
maroonGiant je napisao/la:Drag mi je igrac al' Rahimic je citavu proslu sezonu u svim takmicenjima odigrao citavih 18 minuta...samo 7 puta je na klupi bio, do Brazila vjerovatno nece ni toliko odigrati a uci ce i u 39 godinu zivota... ne znam stvarno zasto ga forsira, da se oprosti u Brazilu...pa daj vrati onda i Barbareza i Bolica nek se i oni oproste na svjetskom, pa nismo merhamet...molotovljev je napisao/la:Ujedno si postavio pitanje i odgovorio na isto. Eto sad znas zasto "lik" racuna na generala.Celtic je napisao/la:Ja ne znam sto sto lik poziva i daje veliku minutazu onom nasem "Generalu" razumijem ja da je on borben i da daje maksimum u svakoj utakmici i da je velika legenda CSKA ali lik je ostario i koliko on htio i trudio se da bude na nekom nivou,godine mu to ne dozvoljavaju i plus ne igra za svoj klub.
Plus jos sVrsajevic koji ima zanimljivog menadzera i jos par zalutalih igraca, nadam se da ih necemo gledati vise...
Rahimic ce nam svakako trebati u Brazilu.Treba nam neko sa iskustvom ko moze zatvoriti utakmicu zadnjih 20 minuta.A on to sigurno moze iako ne igra.Treninzi CSKA znaju biti intezivniji nego utakmice PL BiH.Ali ono sto se namece jeste ko da odigra oni prvih 70 minuta?Zahirovic je tu vec 2 godine (mozda i vise,nisam siguran),a nije sekunde napredovao,cak je i stagnirao.ako uzmemo svih 6 bodova protiv Slovaka,odmah narednu tekmu poceti lagano uigravati malog Besica ili Zolotica (ako se vrati u formu u kojoj je bio prije povrede) i onda da do SP imamo stabilnog i solidnog zadnjeg veznog.Jos ako Kola dodje prije SP-a,ma nece nam biti zime.
Svaka cast Papetu na potezu sa onim izmjenama!
ono je bila odlicna pokazna vjezba da se publika smiri a i pojedini igraci, koji su utuvili sebi u glavu da su oni ozbiljan i jak tim koji moze cuda da uradi u Brazilu.
Na dobrom smo putu, ali daleko da smo jaka reprezentacija,...jaka znaci duga klupa i kad fale tri standardna igraca da se ne primjeti na terenu.
ono je bila odlicna pokazna vjezba da se publika smiri a i pojedini igraci, koji su utuvili sebi u glavu da su oni ozbiljan i jak tim koji moze cuda da uradi u Brazilu.
Na dobrom smo putu, ali daleko da smo jaka reprezentacija,...jaka znaci duga klupa i kad fale tri standardna igraca da se ne primjeti na terenu.
- Consigliere
- Kontakt:
Meni nisu jasni ovi Papetovi advokati kad pocnu spominjati isprobavanje igraca i sl. Pa zar ekipa: Avdija, Zahirovic, Sunjic... nije vec pokazala koliko moze ili ne moze?
Sta je falilo pozvati Cocalica, Husejinovica, Hadzica pa da se barem dobije malo sira slika na koga se to moze racunati u buducim utakmicama, pa cak i po cijenu poraza?
Ako Pape nije skontao do sada da su Avdija i Zahirovic igraci B kategorije koji ne bi mogli primirisati nekoj ozbiljnijoj nacionalnoj selekciji, onda bi se trebali organizovati da mu kupimo nove naocale! Eto, nije skontao u 2 godine, a poluvrijeme mu je otvorilo oci? Ma, daaaj...
Sta je falilo pozvati Cocalica, Husejinovica, Hadzica pa da se barem dobije malo sira slika na koga se to moze racunati u buducim utakmicama, pa cak i po cijenu poraza?
Ako Pape nije skontao do sada da su Avdija i Zahirovic igraci B kategorije koji ne bi mogli primirisati nekoj ozbiljnijoj nacionalnoj selekciji, onda bi se trebali organizovati da mu kupimo nove naocale! Eto, nije skontao u 2 godine, a poluvrijeme mu je otvorilo oci? Ma, daaaj...

Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Slazem se sa tobom,jedino sto smatram jeste da bi Hadzic sigurno bio pozvan,ali on jos uvijek nema sportsko drzavljanstvo.Nesto je zapelo kod FIFA-e,trazili su da se dopuni dokumentac.ija.Barem je taj info kruzio po nasim medijima kada je objavljena informacija da je Hajrovic dobio zeleno svijetlo da igra za nas.Consigliere je napisao/la:Meni nisu jasni ovi Papetovi advokati kad pocnu spominjati isprobavanje igraca i sl. Pa zar ekipa: Avdija, Zahirovic, Sunjic... nije vec pokazala koliko moze ili ne moze?
- DonCorleone
- Kontakt:
@tMovac
poce od utakmice sa Turskom u gostima do Portugala, Rahimic nije mogao pomoci na iskustvo, jer su nas te ekipe toliko u 16terac zgurali, da disati nismo mogli. Pored Misimovica i Medunjanina u vezi, Rahimic briljira iskustvom ali on je tako spor da on i ti navedeni igraci zajedno ne mogu vrsiti nikakav presing i nas defanzivni vezni red, pada u sekundama i protivnik se nalazi u nasem 16tercu, dje vatra gori. Francuska nas je u drugom poluvremenu na fizicku spremu dobila, neki ovde spominju Spahica kao glavnog krivca, ti likovi pojma nemaju, glavni uzrok padu je cinjenica da mi fizicki ne mozemo parirati najboljim ekipama, i tako ce biti i na Svjetskom kao da sada gledam. Zabicemo se u 16terac a protivnik ce stisnuti jer je DANASNJI FUDBAL 90 % SPREMA, a nas vezni red je sve samo ne spreman. Jedan igra u Kini, Rahimic uopste ne igra vec godinu dana, a Medunjanin u slabasnoj Turskoj. Mi imamo veliki problem u vezi, i nadam se da cemo sto prije naci pravog defanzivnog veznog, jer ovako necemo uspjeti nista na SP, ako dodemo do njega.
poce od utakmice sa Turskom u gostima do Portugala, Rahimic nije mogao pomoci na iskustvo, jer su nas te ekipe toliko u 16terac zgurali, da disati nismo mogli. Pored Misimovica i Medunjanina u vezi, Rahimic briljira iskustvom ali on je tako spor da on i ti navedeni igraci zajedno ne mogu vrsiti nikakav presing i nas defanzivni vezni red, pada u sekundama i protivnik se nalazi u nasem 16tercu, dje vatra gori. Francuska nas je u drugom poluvremenu na fizicku spremu dobila, neki ovde spominju Spahica kao glavnog krivca, ti likovi pojma nemaju, glavni uzrok padu je cinjenica da mi fizicki ne mozemo parirati najboljim ekipama, i tako ce biti i na Svjetskom kao da sada gledam. Zabicemo se u 16terac a protivnik ce stisnuti jer je DANASNJI FUDBAL 90 % SPREMA, a nas vezni red je sve samo ne spreman. Jedan igra u Kini, Rahimic uopste ne igra vec godinu dana, a Medunjanin u slabasnoj Turskoj. Mi imamo veliki problem u vezi, i nadam se da cemo sto prije naci pravog defanzivnog veznog, jer ovako necemo uspjeti nista na SP, ako dodemo do njega.
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.
Odlicna naliza naseg najveceg problema, nemamo klasicnog zadnjeg veznog koji bi fizickom snagom i trcanjem (kondicija) razbijao protivnicku igru prema naprijed i da je uz to ima solidan pas da loptu uputi prema ofanzivnim igracima.DonCorleone je napisao/la:@tMovac
Ali nam je zato valjalo njegovo iskustvo protiv Latvije kada je ubijao Latvijce grubim startovima i na kraju izborio crveni karton i samim tim olakšao pobjedu. Ima nekih ekipa protiv kojih nam je on potreban ali ima i ekipa protiv kojih on ne može igrti.
Pape sa izmjenama? Slab? Ko ubaci Misketa u drugom poluvremenu protiv Bjelorusije? Ko ubaci Svraku protiv Alžira u gostima? Oba ta igrača su nama svojim pogotcima donijeli pobjede. Mrsko mi dalje nabrajati.
Da smo mi izgubili prvo poluvrijeme, kada je igrala naša najjača postava, imao bi Pape i kod mene minus. Ali nije. Sam je izjavio da je morao izvršiti četiri izmjene a to je promjenilo čitav tok utakmice. Naravno da se neće Asmir kritikovati iako nije ništa odbranio. Kriv je Pape. Od januara pa na ovamo Asmir je primio pedesetak golova a još je jednom demonstrirao svoje neznanje kod slobodnih udaraca.
Da Pape nije nikoga novog pozvao rekli bi što nije nikog novog pozvao. Da nije nijednu izmjenu izvršio rekli bi što ih je džaba zvao. Da nije probao nešto novo rekli bi Pape dosadan ( doduše i jeste dosadan, non stop pobjeđuje ). Nekima je pokazao zašto se kruži tih 15, 16 igrača uvijek, jer mi nemamo bolje. Pokazao je i igračima i navijačima da treba šutjeti,jer nismo veliki onoliko koliko sebe vidimo pred ogledalom.
Papanska politika, još se napušta stadion čim se počelo da gubi. Eto ispade mi navikli da pobjeđujemo i ovo kao neko čudo za nas. Prvi put u historiji smo prvi na tabeli nakon 6 utakmica i prvi put u historiji smo 13. na rang listi. Ne znamo šta ćemo sa sebe pa kao Pjanića ganja Barcelona, Real, City ... Ma svi ga ganjaju. Realnost je pak da njega ganjaju jedino navijači Rome zbog njegovih izjava da je lijepo što je Lazio pobjedio pogotkom Lulića. Realnost je da je ekipa u kojoj je Spahić igrao uvijek propadale. Od Lokomotive, Seville pa sada i Anzhija. Čim je otišo iz Montpelliera ova ekipa je osvojila titulu. Realnost je da su Mujdža i Salihović rođeni povrijeđeni, da naši igrači sad imaju a sad nemaju klub. Zna se ko igra na najvećem nivou i ko to u svakoj utakmici dokazuje: Džeko i Ibišević. Oni su drugi svijet za sve ostale igrače naše reprezentacije.
Do jučer smo igrali prijateljske utakmice sa Rijekom, Katarom, Iranom... a sada ko fol bez polufinala SP nema priče. Nije Papetu lahko, valja ovo sve istrpiti. Bošnjo nema mjere, ili si u nebesima ili si zakopan u zemlju. Nema ništa između toga dvoga.
Pape sa izmjenama? Slab? Ko ubaci Misketa u drugom poluvremenu protiv Bjelorusije? Ko ubaci Svraku protiv Alžira u gostima? Oba ta igrača su nama svojim pogotcima donijeli pobjede. Mrsko mi dalje nabrajati.
Da smo mi izgubili prvo poluvrijeme, kada je igrala naša najjača postava, imao bi Pape i kod mene minus. Ali nije. Sam je izjavio da je morao izvršiti četiri izmjene a to je promjenilo čitav tok utakmice. Naravno da se neće Asmir kritikovati iako nije ništa odbranio. Kriv je Pape. Od januara pa na ovamo Asmir je primio pedesetak golova a još je jednom demonstrirao svoje neznanje kod slobodnih udaraca.
Da Pape nije nikoga novog pozvao rekli bi što nije nikog novog pozvao. Da nije nijednu izmjenu izvršio rekli bi što ih je džaba zvao. Da nije probao nešto novo rekli bi Pape dosadan ( doduše i jeste dosadan, non stop pobjeđuje ). Nekima je pokazao zašto se kruži tih 15, 16 igrača uvijek, jer mi nemamo bolje. Pokazao je i igračima i navijačima da treba šutjeti,jer nismo veliki onoliko koliko sebe vidimo pred ogledalom.
Papanska politika, još se napušta stadion čim se počelo da gubi. Eto ispade mi navikli da pobjeđujemo i ovo kao neko čudo za nas. Prvi put u historiji smo prvi na tabeli nakon 6 utakmica i prvi put u historiji smo 13. na rang listi. Ne znamo šta ćemo sa sebe pa kao Pjanića ganja Barcelona, Real, City ... Ma svi ga ganjaju. Realnost je pak da njega ganjaju jedino navijači Rome zbog njegovih izjava da je lijepo što je Lazio pobjedio pogotkom Lulića. Realnost je da je ekipa u kojoj je Spahić igrao uvijek propadale. Od Lokomotive, Seville pa sada i Anzhija. Čim je otišo iz Montpelliera ova ekipa je osvojila titulu. Realnost je da su Mujdža i Salihović rođeni povrijeđeni, da naši igrači sad imaju a sad nemaju klub. Zna se ko igra na najvećem nivou i ko to u svakoj utakmici dokazuje: Džeko i Ibišević. Oni su drugi svijet za sve ostale igrače naše reprezentacije.
Do jučer smo igrali prijateljske utakmice sa Rijekom, Katarom, Iranom... a sada ko fol bez polufinala SP nema priče. Nije Papetu lahko, valja ovo sve istrpiti. Bošnjo nema mjere, ili si u nebesima ili si zakopan u zemlju. Nema ništa između toga dvoga.
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
Bravo. Sve se slažem. Samo ovo za Spahića mi malo nejasno. Kažeš čim je otišao iz Montpelliera ovi uzeli titulu? To zbog Spahe? Onda eto ispade i da je Raul smetao Špancima i da oni zbog njega nisu mogli biti evropski ili svjetski prvaci. Čim je Raul otišao, ovi prvaci.Henderson je napisao/la:Ali nam je zato valjalo njegovo iskustvo protiv Latvije kada je ubijao Latvijce grubim startovima i na kraju izborio crveni karton i samim tim olakšao pobjedu. Ima nekih ekipa protiv kojih nam je on potreban ali ima i ekipa protiv kojih on ne može igrti.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.