Red bi bio svak po 2 KM pobjedniku

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
to ne bi bilo lose 2-3 km da ide pobjednikuEdin TM87 je napisao/la:Joj sta nas je![]()
Red bi bio svak po 2 KM pobjedniku
?collector je napisao/la:imal bujruma za ulazak u ligu.... ????
Pa da neko kopira moj trud i moju ekipicu od uglavnom nepoznatih potencijalahanniz je napisao/la:Hoće li još ko objaviti svoj tim do početka lige?
ja sam svoj tim davno napravio, uostalom ko kaže da bi ja tvoj tim kopirao?xinxee je napisao/la:Pa da neko kopira moj trud i moju ekipicu od uglavnom nepoznatih potencijalahanniz je napisao/la:Hoće li još ko objaviti svoj tim do početka lige?..gledaj ti svoj tim,a ne tudji
Si đe skaut sta imaxinxee je napisao/la:Pa da neko kopira moj trud i moju ekipicu od uglavnom nepoznatih potencijalahanniz je napisao/la:Hoće li još ko objaviti svoj tim do početka lige?..gledaj ti svoj tim,a ne tudji
Edin TM87 je napisao/la:Si đe skaut sta imaxinxee je napisao/la:Pa da neko kopira moj trud i moju ekipicu od uglavnom nepoznatih potencijalahanniz je napisao/la:Hoće li još ko objaviti svoj tim do početka lige?..gledaj ti svoj tim,a ne tudji
![]()
Jesi bacio oko na Redmana, jel' ti on prva violina tima![]()
Joj da ima kakva nagrada ubio bih kruh u vamavako cu rutinski se prosetat...
Aspas iz LiverpoolaAsharaK je napisao/la:Altidore ili Kone iz Evertona, ili neki jeftiniji od 7€![]()
Ajde pomoć ...
Ala si navalio sa tim nagrada, nema stranice da ne pročitam kako ćeš razvaliti, ima li kakvih nagrada. Eto ti brate nagrade odlične. Pobijedi u overall ranku i boli te racku ha yaEdin TM87 je napisao/la:
Joj da ima kakva nagrada ubio bih kruh u vamavako cu rutinski se prosetat...
Ja sam uzeo Konea. Gotovo sigurno će biti prvi napadač ekipe jer je Jelavićeva forma dosta pala i mislim da ima potreban kvalitet za neku sasvim solidnu sezonu.xinxee je napisao/la:Aspas iz LiverpoolaAsharaK je napisao/la:Altidore ili Kone iz Evertona, ili neki jeftiniji od 7€![]()
Ajde pomoć ...
Igrao jako dobro u pre-sezoni,a Suarez suspendiran 6 utakmica+Sturridge povrjedjen
Pa promijeni tim. Bale (vjerovatno) nece igrati, a sve povrijedjene igrace zamijeni.Otelo je napisao/la:Ja sam vec u problemima:25 % sanse da Bale zaigra,50 % za Vertonhogena a Vermallen out do polo septembra.
Uradio sam to.Doveo Hazarda mjesto Bale,Bainsa mjesto Varmallena a s obzirom da igram sa 3 stopera Vertonhogena sam ostavio na klupi pa ga ubacim umjesto Risea kad se vrati.Monolog je napisao/la:Pa promijeni tim. Bale (vjerovatno) nece igrati, a sve povrijedjene igrace zamijeni.Otelo je napisao/la:Ja sam vec u problemima:25 % sanse da Bale zaigra,50 % za Vertonhogena a Vermallen out do polo septembra.Oni ti sigurno nece donijeti bodove, a zamijenis im onim za koje smatras da hoce. Poslije vratis transfere kad/ako tvoji prvobitni igraci zaigraju i to je to.