ATP Tour
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: ATP Tour
J.e.b.o li ga švabo mrtvi u dupe, nokautira ga i onda mu pomogne da ustane. Mrš
"I think for me the most talented of all times was Rios. But unfortunately he doesn't want to continue his tennis career, because when it's too easy for you, then it's boring. For me, tennis is not so easy" - Marat Safin
Profesionalnitenis.com
Profesionalnitenis.com
joj riječnika....formance je napisao/la:J.e.b.o li ga švabo mrtvi u dupe, nokautira ga i onda mu pomogne da ustane. Mrš
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Od januara mu govorim da se oprosti i on neće.
'Rječnik' se kaže.DANTES je napisao/la:joj riječnika....
"I think for me the most talented of all times was Rios. But unfortunately he doesn't want to continue his tennis career, because when it's too easy for you, then it's boring. For me, tennis is not so easy" - Marat Safin
Profesionalnitenis.com
Profesionalnitenis.com
a na njemačkom?formance je napisao/la:'Rječnik' se kaže.DANTES je napisao/la:joj riječnika....
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
SchwuchtelDANTES je napisao/la:a na njemačkom?formance je napisao/la:'Rječnik' se kaže.DANTES je napisao/la:joj riječnika....
Bravo Tommy idiote, bravo 

Profesionalnitenis.com
Profesionalnitenis.com
yep kaze se, al recimo i ja bih uvijek rekao rijecnikformance je napisao/la:'Rječnik' se kaže.DANTES je napisao/la:joj riječnika....

★★★★★★★★★★
Roger Federer
Borac Banjaluka
NEW JERSEY Nets
" ?
★★★★★★★★★★
Roger Federer
Borac Banjaluka
NEW JERSEY Nets
" ?
★★★★★★★★★★
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Bravo Roger! Potreban mu je bio jedan ovakav mec 

Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Ništa, počinjem odsad za Nadala navijati. Vidim da sam to trebao davno uraditi.
Profesionalnitenis.com
Profesionalnitenis.com
Ne znam ni ja kako se je 'The One' vratio... Ali svaka mu čast! Teško će biti igrati slijedeći match ma koga god dobio iz matcha Nadal - Dimitrov.
"...i zaista, Sušić je iznenadio. Ne samo Nigerijce, već i cijeli nogometni svijet tako što je u najvažnijoj utakmici u povijesti reprezentacije na travnjak poslao sastav bez lijevog beka..."
Don't raise your voice, improve your argument.
Don't raise your voice, improve your argument.
-
- Kontakt:
Nije ovdje mjesto ,al oprostite.. mec Stosur-Halep..igrao bih na Halep,al da vidim vase misljenje..
Stosur bih ja igrao.TMmanija2012 je napisao/la:Nije ovdje mjesto ,al oprostite.. mec Stosur-Halep..igrao bih na Halep,al da vidim vase misljenje..
Nego, da se vratimo na temu, Fedex se mučio pravo, bilo mi ga žao gledati prvu polovinu meča, ali sam vjerovao u preokret, em sam ga čekao na kladionici, em ga volim. Haas i sa 35 odličan. Ma novi reket ne leži Federeru, vidi se da mu je teško kontrolirati i da nema ponekad taj osjećaj za forhende kakvog smo ga inače naučili.
Elem, očekivao sam Raonica u četvrtfinalu, ali eto Isner zasluženo prođe.
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?
na gemoveTMmanija2012 je napisao/la:Nije ovdje mjesto ,al oprostite.. mec Stosur-Halep..igrao bih na Halep,al da vidim vase misljenje..
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Igra sa starim reketom.insider je napisao/la:
Ma novi reket ne leži Federeru, vidi se da mu je teško kontrolirati i da nema ponekad taj osjećaj za forhende kakvog smo ga inače naučili.
Genius, outrageous, the best ever! RF!
Nisam gledao meč ali volim kad se Roger slatko napati.
Onda i sam sebe motivise i može dobiti dosta mečeva.
Onda i sam sebe motivise i može dobiti dosta mečeva.
Hajde Griša 

Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
- ArthurBishop
- Kontakt:
GOAT još nije za starog gvožđa
Al' Tommy mi svaki dan sve više iznenađuje, definitvno "mini" Federer, užitak bilo gledati meč.

Al' Tommy mi svaki dan sve više iznenađuje, definitvno "mini" Federer, užitak bilo gledati meč.
Željezničar za život cijeli!
-
- Kontakt:
Nije ti niko hakovao acc??formance je napisao/la:Ništa, počinjem odsad za Nadala navijati. Vidim da sam to trebao davno uraditi.

Fino Rafa, mada mi se bolje sinoc ucinilo

- legenda reala
- Kontakt:
6:2 prvi set, lagano pada i Mašin jbač, a sutra idol ima da plače naravno Edinov 

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.