FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

FC BAYERN
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la FC BAYERN » 15 dec 2009, 18:00

EmirTM87 je napisao/la:
prijeratni mangup je napisao/la:e ovako komsije evo jedna info koju sam cuo licno od ELDARA HASANOVICA.
rekao mi je da ce doci u zelju ako mu daju na ruke 20 000 KM,usput ima i ponudu da predje u SALZBURG ,jer kako kaze dobar je sa VLADAVICEM jos u vrijeme dok je bio u ZILINI kolko sam ga skontao zajedno su djelili stan,znaci 20 000 KM na ruke i on ce potpisati sa zeljom.Sad ako CULUM moze uzeti 30 000 moze i on 20 000 vase je dijete.
ps.izvinjavam se sto pisem na vasoj temi al eto cisto da znate..veli ki pozdrav
cuj treba preci u Salzburg zato sto je dobar sa vladavicem...hahaha
Bas nigdje veze ko da je Salzburg neki klub iz nase lige :D Ljudi igraju u europi ...

BlueSharks
Kontakt:

Post Postao/la BlueSharks » 15 dec 2009, 18:08

FC BAYERN je napisao/la:
EmirTM87 je napisao/la:
prijeratni mangup je napisao/la:e ovako komsije evo jedna info koju sam cuo licno od ELDARA HASANOVICA.
rekao mi je da ce doci u zelju ako mu daju na ruke 20 000 KM,usput ima i ponudu da predje u SALZBURG ,jer kako kaze dobar je sa VLADAVICEM jos u vrijeme dok je bio u ZILINI kolko sam ga skontao zajedno su djelili stan,znaci 20 000 KM na ruke i on ce potpisati sa zeljom.Sad ako CULUM moze uzeti 30 000 moze i on 20 000 vase je dijete.
ps.izvinjavam se sto pisem na vasoj temi al eto cisto da znate..veli ki pozdrav
cuj treba preci u Salzburg zato sto je dobar sa vladavicem...hahaha
Bas nigdje veze ko da je Salzburg neki klub iz nase lige :D Ljudi igraju u europi ...
Pa Vladavić koji je bio jedan od glavnih igrača Salzburga, možda i glavni sjedi na klupi, a šta će Eldar raditi koji ne igra ni u Žilini :roll: .Čuj onoga kad možemo dati za Ćuluma 30.000 možemo i za naše dijete 20.000, to je bacanje para ja mislim da mi za njega nismo dibili ni feninga, i sad da plaćamo odnosno bacamo 20.000 na njeg :roll: Mislim da za 20.000 možemo dovesti mnogo kvalitetnijeg igrača ili ako već mislimo vraćati našu djecu, nek onda vrate Sipovića il Žerića koji su mnogo jeftiniji i bit će kvalitetniji igrači od njeg, bar po meni.Mislim da bi najbolji potez naše uprave u januarskom prelaznom roku bila vraćanje Duraka.To je najveća bosanska nad po meni.
Strauss Junior

19TM87
Kontakt:

Post Postao/la 19TM87 » 15 dec 2009, 18:14

jooj da se hoce vise sta poceti konkretno desavat, da ne pisemo vise neke gluposti,nagadjanja, "provjerene informacije" i tako to pocevsi od mene pa i svi ostali :D
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA

Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 15 dec 2009, 18:48

19TM87 je napisao/la:jooj da se hoce vise sta poceti konkretno desavat, da ne pisemo vise neke gluposti,nagadjanja, "provjerene informacije" i tako to pocevsi od mene pa i svi ostali :D
Meni vise mrsko citat forum nista konkretno nema tako da .. :D Volio da bi da neko slaze da se malo radujem :mrgreen:

maximus_genius

Post Postao/la maximus_genius » 15 dec 2009, 19:02

nime_tm87 je napisao/la:
19TM87 je napisao/la:jooj da se hoce vise sta poceti konkretno desavat, da ne pisemo vise neke gluposti,nagadjanja, "provjerene informacije" i tako to pocevsi od mene pa i svi ostali :D
Meni vise mrsko citat forum nista konkretno nema tako da .. :D Volio da bi da neko slaze da se malo radujem :mrgreen:
Real prodaje Benzemu a meni je Benzema reko preko facebook-a da ce doc 90% u zelji a sto se tice nase djece Dzeko dolazi 100% meni reko preko msn-a a od golmana je Vad Der Sar je imo zelju da zavrsi karijeru na gravici al to je stara lakrdija pa cisto sumnjam da ce ga amar htjet,al ako niko bolji nebude htio odlazi Van der Sar na godinu ipo 100%.

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 15 dec 2009, 19:18

maximus_genius je napisao/la:
nime_tm87 je napisao/la:
Real prodaje Benzemu a meni je Benzema reko preko facebook-a da ce doc 90% u zelji a sto se tice nase djece Dzeko dolazi 100% meni reko preko msn-a a od golmana je Vad Der Sar je imo zelju da zavrsi karijeru na gravici al to je stara lakrdija pa cisto sumnjam da ce ga amar htjet,al ako niko bolji nebude htio odlazi Van der Sar na godinu ipo 100%.
Moze proc' neka malo ,znaci radi se. 8-) Neka, nekaa :mrgreen:

maximus_genius

Post Postao/la maximus_genius » 15 dec 2009, 19:35

Meni vise mrsko citat forum nista konkretno nema tako da .. :D Volio da bi da neko slaze da se malo radujem :mrgreen:[/quote]
Real prodaje Benzemu a meni je Benzema reko preko facebook-a da ce doc 90% u zelji a sto se tice nase djece Dzeko dolazi 100% meni reko preko msn-a a od golmana je Vad Der Sar je imo zelju da zavrsi karijeru na gravici al to je stara lakrdija pa cisto sumnjam da ce ga amar htjet,al ako niko bolji nebude htio odlazi Van der Sar na godinu ipo 100%.[/quote]
Moze proc' neka malo ,znaci radi se. 8-) Neka, nekaa :mrgreen:[/quote]

Ma al sta ce nam Dzeko i Benzema Pored onog velemajstora Popovica i mlade nade BiH nogometa Alena Mesanovica :mrgreen:

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 15 dec 2009, 19:42

maximus_genius je napisao/la:Meni vise mrsko citat forum nista konkretno nema tako da .. :D Volio da bi da neko slaze da se malo radujem :mrgreen:
Real prodaje Benzemu a meni je Benzema reko preko facebook-a da ce doc 90% u zelji a sto se tice nase djece Dzeko dolazi 100% meni reko preko msn-a a od golmana je Vad Der Sar je imo zelju da zavrsi karijeru na gravici al to je stara lakrdija pa cisto sumnjam da ce ga amar htjet,al ako niko bolji nebude htio odlazi Van der Sar na godinu ipo 100%.[/quote]

Ma al sta ce nam Dzeko i Benzema Pored onog velemajstora Popovica i mlade nade BiH nogometa Alena Mesanovica :mrgreen:[/quote]
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Da nam je onaj Pepe umjesto Bajica, kaze nemogu sad povrjedjen sam ,, a nudili mi realu 50 miliona :mrgreen: To je sica za nas ;) :mrgreen: Imamo, moze se 8-)

maximus_genius

Post Postao/la maximus_genius » 15 dec 2009, 20:10

nime_tm87 je napisao/la:
maximus_genius je napisao/la:Meni vise mrsko citat forum nista konkretno nema tako da .. :D Volio da bi da neko slaze da se malo radujem :mrgreen:

Ma al sta ce nam Dzeko i Benzema Pored onog velemajstora Popovica i mlade nade BiH nogometa Alena Mesanovica :mrgreen:[/quote]
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Da nam je onaj Pepe umjesto Bajica, kaze nemogu sad povrjedjen sam ,, a nudili mi realu 50 miliona :mrgreen: To je sica za nas ;) :mrgreen: Imamo, moze se 8-)[/quote]

Nebi volio da Pepe dodze jer je ruzan :mrgreen:

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 15 dec 2009, 20:19

Ima te temu za chat,razumijem ja sve,dosadno je,pauza je,ali uozbiljite se malo...
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

maximus_genius

Post Postao/la maximus_genius » 15 dec 2009, 20:23

bistrikboy je napisao/la:Ima te temu za chat,razumijem ja sve,dosadno je,pauza je,ali uozbiljite se malo...
Ok i pobrisi ove postove u kojima sam se zezo

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 15 dec 2009, 20:54

tax je napisao/la:daj osobi vlast da vidis kakva je to se dokazuje i sada ovaj bistrik se ufuro pravo
Takav je to posao !
Bistrikboy jedan je od nas! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

DinoTM
Kontakt:

Post Postao/la DinoTM » 15 dec 2009, 21:35

Kad ce novi salovi???

TheManiacs
Kontakt:

Post Postao/la TheManiacs » 15 dec 2009, 21:35

DinoTM je napisao/la:Kad ce novi salovi???
Prije nove godine..
Na vjernost ti se kunem !
THE MANIACS 1987

Željovac
Kontakt:

Post Postao/la Željovac » 15 dec 2009, 21:39

Panionios za Cocalića nudi 50.000 Eura, s tim da je još i sam Cocalić ponudio oprostiti ŽELJI 45.000 KM duga. Amar razmišlja. A alternativa je da Coca potpiše za neki klub iz naše lige(ne Sarajevo) i da ŽELJO ne dobije ni marke i još bude tužen za taj dug. No, Amar razmišlja! Sutra bi trebali odgovoriti na ponudu Panioniosa.
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.

Visca el Višća!

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 15 dec 2009, 22:11

Pa malo s obzirom da je ponajbolji stoper lige.
...Život za Široki...

TheManiacs
Kontakt:

Post Postao/la TheManiacs » 15 dec 2009, 22:12

Željovac je napisao/la:Panionios za Cocalića nudi 50.000 Eura, s tim da je još i sam Cocalić ponudio oprostiti ŽELJI 45.000 KM duga. Amar razmišlja. A alternativa je da Coca potpiše za neki klub iz naše lige(ne Sarajevo) i da ŽELJO ne dobije ni marke i još bude tužen za taj dug. No, Amar razmišlja! Sutra bi trebali odgovoriti na ponudu Panioniosa.
Nemogu da vjerujem da budala oce da ode za 50. 000 eura
c.c.c :roll:
Na vjernost ti se kunem !
THE MANIACS 1987

Pirke_TM87
Kontakt:

Post Postao/la Pirke_TM87 » 15 dec 2009, 22:17

TheManiacs je napisao/la:
Željovac je napisao/la:Panionios za Cocalića nudi 50.000 Eura, s tim da je još i sam Cocalić ponudio oprostiti ŽELJI 45.000 KM duga. Amar razmišlja. A alternativa je da Coca potpiše za neki klub iz naše lige(ne Sarajevo) i da ŽELJO ne dobije ni marke i još bude tužen za taj dug. No, Amar razmišlja! Sutra bi trebali odgovoriti na ponudu Panioniosa.
Nemogu da vjerujem da budala oce da ode za 50. 000 eura
c.c.c :roll:
E za ovu alternativu je ispao cigan nad ciganima. Zeljo mu stvori ime, da prostor da napreduje i fol spreman i da tuzi... Da su ne znam kakvih uslovi ja mu zbog ovakvog ponasanja vise nikad nebi dao da primirse grbavici, a ovakvi kao on se brzo vrate...

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 15 dec 2009, 22:27

To nije odsteta nego kompenzacija za treniranje i klubovi se skoro pa uvijek dogovore oko toga, i u nekim slucajevima odreknu ako se igrac proda prije isteka ugovora.Samim tim nije losa ponuda ipak je to 100 000 KM i ne znam za taj dug prema Coci ali vjerujem da mu imamo duzni para nije jedini i on oprosti tih 45 000 uopste nije zanemarljivo to je 150 000KM za igraca koji je vec fakticki otisao iz kluba.Mislim da ce Amar naravno prihvatiti samo taktizira i pokusava izvuci nesto vise para.I **** li mu Olimpik glavu celavu...I ako ode negdje u nasu ligu opet se mora platiti znaci nigdje nece moci dzaba pa ni u nasu ligu...
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

19TM87
Kontakt:

Post Postao/la 19TM87 » 15 dec 2009, 22:30

pile87 je napisao/la:
To nije odsteta nego kompenzacija za treniranje i klubovi se skoro pa uvijek dogovore oko toga, i u nekim slucajevima odreknu ako se igrac proda prije isteka ugovora.Samim tim nije losa ponuda ipak je to 100 000 KM i ne znam za taj dug prema Coci ali vjerujem da mu imamo duzni para nije jedini i on oprosti tih 45 000 uopste nije zanemarljivo to je 150 000KM za igraca koji je vec fakticki otisao iz kluba.Mislim da ce Amar naravno prihvatiti samo taktizira i pokusava izvuci nesto vise para.I **** li mu Olimpik glavu celavu...I ako ode negdje u nasu ligu opet se mora platiti znaci nigdje nece moci dzaba pa ni u nasu ligu...

slazem se sa pile87...50k eu je sasvim fina cifra za nekog ko svakako nece ostati u klubu i kome je istekao ugovor...a to da li smo sa cocom trebali bolje proci to se trebalo mnogo ranije razmisljat
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA

Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 22 gosta.