BiH - USA (14.08.2013)

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Trinity74
Kontakt:

Re: BiH - USA (14.08.2013)

Post Postao/la Trinity74 » 15 avg 2013, 13:36

Ja samo molim dragog Boga da ni selektor a ni reprezentativci ne čitaju postove pojedinaca (pljuvača)... Toliko od mene! Pozdrav

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 15 avg 2013, 13:39

Trinity74 je napisao/la:Ja samo molim dragog Boga da ni selektor a ni reprezentativci ne čitaju postove pojedinaca (pljuvača)... Toliko od mene! Pozdrav
Kako je selektor pljuno na pobjedu i na nas na tribinama - ja molim dragog Boga nek cita i neka se stidi svoje budalescine....
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."

sanji
Kontakt:

Post Postao/la sanji » 15 avg 2013, 13:40

Trinity74 je napisao/la:Ja samo molim dragog Boga da ni selektor a ni reprezentativci ne čitaju postove pojedinaca (pljuvača)... Toliko od mene! Pozdrav
Evo njemci kritikuju Hummelsa i Mertesackera za sinocni nastup, mangelhaft,sto znaci ne zadovoljavajuci,, jesu li i oni pjuvaci sada? Evo ti link http://www.****.de/" onclick="window.open(this.href);return false;
Zadnja izmjena: sanji, dana/u 15 avg 2013, 13:41, ukupno mijenjano 1 put.

Bayern@heart
Kontakt:

Post Postao/la Bayern@heart » 15 avg 2013, 13:40

+1

Ko razumiju se oni nešto u taktike ,znalci ala Football manager,Top Eleven manager

IN SAFET WE TRUST

Keenan.-
Kontakt:

Post Postao/la Keenan.- » 15 avg 2013, 13:40

Konzerva je napisao/la:Nikad boljeg selektora nismo imali od Susica, da sam i ja bio selektor isto bi uradio kao on a i vi sigurno.
dzaba sto vam Susic kaze , zalili su se na povrede neki igraci pa ih je izveo a ujedno zelio da proba druge igrace.
Fuad Muzurović?
FK Željezničar
Chelsea FC

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 15 avg 2013, 13:41

Nebitan poraz i ni po cemu vrijedno pljuvanja ili detaljnog analiziranja, ali ipak dobrodosao poraz iz razloga sto ce vratiti igracima i selektoru u glavu da ima jos puno posla i svega ostalog do Brazila, ovako znas da nema opustanja i bolje da se katkad desi, nego da se covjek zanosi da je nepobjediv fakticki sve dok ne naidje na stabilniji nogometni kolektiv.
...Život za Široki...

Yucca
Kontakt:

Post Postao/la Yucca » 15 avg 2013, 13:48

Jedni te isti se ovdje ponavljaju vec 20 stranica i oni nas pokusavaju uvjeriti da je poraz sramota da cemo pasti na listi itd..... Susic neznalica igraci limitirani itd.....

Stvarno perete na ruke :roll: :roll: :arrow:

SUSICU ODLAZI :mrgreen: :lol:
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Miske10
Kontakt:

Post Postao/la Miske10 » 15 avg 2013, 13:50

Begovic-los,nonsalantan,krivac za 2 gola Bicakcic-dobar,pravo pjacanje,uz Spahica prvi izbor na stopera. Zukanovic-spor,brzi protivnicki igraci ga lako pretrce,dobar u petercu,cistac-nije za prve postave(eventualno na lijevom beku) Spahic-imao probleme sa odlicnim Altidorom,zahvaljujuci njemu nismo primili gol u prvom poluvremenu-bez njega mi smo u rangu Latvije. Salihovic-igra na pogresnoj poziciji i propada,nije on kriv ni za sta. Rahimic-star ali i takav doktor za konkurenciju,mora igrat do ne nadjemo boljeg. Pjanic-momak ima ozbiljnu krizu igre duzi period,nadam se da ce se vratiti na pravi put. Misimovic-mozak,doktor,alfa i omega nase igre,sve sto smo napravili u prvom pol.on je kreirao(2 gola,asistencija Dzeki kod sanse Ibisevica,asistencija Pjanicu-bez njega ne mozemo. Lulic-nije u takmicarskoj formi,teske noge,paklen igrac,njemu nista ne zamjeram. Dzeko,majstor,definitivno jedan od najboljih napadaca danasnjice,izludio amerikance. Ibisevic-nas Pipo,ubica,brutalni egzekutor. Medunjanin-dobar,majstor,meraklija,treba igrati umjesto Pjanica dok se ovaj ne vrati u formu. Stevanovic-na hladjenje dok se ne popravi,los,ne zasluzuje poziv. Zahirovic-trci vamo tamo bez cilja-prekriziti. Vrsajevic-prekriziti i naka ga Sead pokusa prodati sam. Sunjic-ostavljen na vjetrometini da uz Bicakcica kojeg prvi put vidi u zivotu drzi odbranu-ne krivim ga ni za sta-mozda za tribina. Visca-dok ne nadje solidan klub prekriziti,inace vrlo dobar,vidi se da zna,asistirao Dzeki-najbolja izmjena sinoc.

NeretvanskaPastrmka
Kontakt:

Post Postao/la NeretvanskaPastrmka » 15 avg 2013, 13:51

ŠB_Fidelis je napisao/la:Nebitan poraz i ni po cemu vrijedno pljuvanja ili detaljnog analiziranja, ali ipak dobrodosao poraz iz razloga sto ce vratiti igracima i selektoru u glavu da ima jos puno posla i svega ostalog do Brazila, ovako znas da nema opustanja i bolje da se katkad desi, nego da se covjek zanosi da je nepobjediv fakticki sve dok ne naidje na stabilniji nogometni kolektiv.
Ne kontas ti o cemu je rijec. Po cemu su oni stabilniji??? Papetova greska sto je radio pogresne izmjene u pogresno vrijeme. Mi smi bolji od USA ali boli sto nije ispostovao 30 000 ljudi koji su dosli da vide pobjwdu bez obzira sto je prijateljska. Moze se i protiv Famosa vidit kakav je ko igrac,gdje ce onog sunjica ubacit protiv amera. To mu ja ne mogu oprostiti. Izgubiti kad je neko bolji svaka cast ali onako kao sinoc :twisted:
UEFA TEAM RANKING 1989

43 Velez Mostar YUG 3.583
49 Hamburger SV Ger 3.500
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
117 Olympique Marseille Fra 1.875
126 Manchester United Eng 1.500
143 Paris Saint-Germain Fra 1.250

hule_barca
Kontakt:

Post Postao/la hule_barca » 15 avg 2013, 13:53

Meni jedino što je sinoć zasmetalo jeste početak drugog poluvremena. Toliko smo konfuzno izgledali, isto kao u košarci do prije godinu dvije, kada smo svaki put u 3/4 katastrofa bili. Početkom drugog poluvremena sa svim tim izmjenama ja zaista nisam mogao skontati ko gdje šta igra. Sad pomislim Vršajević desno na krilu, pa na beku, Stevanović špica, pa lijevo na krilu, pa desno na krilu, pa sam onda pomislio da ne igramo sa 3 pozadi kao protiv Lihtenštajna. To mi je jedino zasmetalo. Kasnije se ipak to malo promijenilo pa je i ta formacija licila na nesto zadnjih 20 minuta barem na papiru.
Mes Que Un Club

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 15 avg 2013, 13:53

NeretvanskaPastrmka je napisao/la:
ŠB_Fidelis je napisao/la:Nebitan poraz i ni po cemu vrijedno pljuvanja ili detaljnog analiziranja, ali ipak dobrodosao poraz iz razloga sto ce vratiti igracima i selektoru u glavu da ima jos puno posla i svega ostalog do Brazila, ovako znas da nema opustanja i bolje da se katkad desi, nego da se covjek zanosi da je nepobjediv fakticki sve dok ne naidje na stabilniji nogometni kolektiv.
Ne kontas ti o cemu je rijec. Po cemu su oni stabilniji??? Papetova greska sto je radio pogresne izmjene u pogresno vrijeme. Mi smi bolji od USA ali boli sto nije ispostovao 30 000 ljudi koji su dosli da vide pobjwdu bez obzira sto je prijateljska. Moze se i protiv Famosa vidit kakav je ko igrac,gdje ce onog sunjica ubacit protiv amera. To mu ja ne mogu oprostiti. Izgubiti kad je neko bolji svaka cast ali onako kao sinoc :twisted:
+1 e to je to
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."

BARNYCLE
Kontakt:

Post Postao/la BARNYCLE » 15 avg 2013, 13:57

bparena je napisao/la:
fedeltafrotta je napisao/la:joj ovog frajera sto ga "cijeni" barbarez jes naporan, *ebo ti bilino polje usta vise si naporan pasa

podrška safetu ;)
Podrzi ti Safeta za steku .... ybga yes da Bilino Polje boli al' ono donosi i pobjede kito pasina...
Nit je BP nezamjenljiv stadion, nit je Zenica centar svijeta! Nije bitno gdje se igra bitno je ko i kako igra! Niko NE spori da je reprezentacija najvece uspjehe ostvarila na BP, ali sto se mene tice nek igraju i u Brckom samo neka pobjede i konacno odemo u Brazil! Da smo pametni ko sto nismo, napravili bi stadion koji ima oko 50 000 mjesta, pa bi svi mogli kupiti kartuu, a ne gledati onaj cirkus koji gledamo kad treba kupiti kartu za neku utakmicu reprezentacije! A ta prica da je Zenica mjesto gdje nam niko nista ne moze pala je u vodu davno, davno! Ljudi koji vole ovu drzavu i reprezentaciju doci ce da se igra i u CEKRCICIMA! I sigurno navijaju isto bilo gdje da se nalaze! Sjedi i moli Boga da odemo u Brazil!
I dogovorite se visee...je li juce na stadionu bila dijaspora ili glupa SARAJEVSKA publika koja ne zna navijati! Gledali smo mi nase blamaze u sred Zenice, ali tad nije bila kriva publika ili ukleti stadion! Cuj stadion uklet! Svasta mi mozemo umisliti i zamisliti! DAJ NAM BOZE PAMETI I DA KONACNO ODEMO U BRAZIL!
Svasta danas ljudi sebi daju za pravo......svasta!
... 1 RG + 8 WB + 6 AO + 5 US = 20 GRAND SLAMS... ROGER FEDERER! ...
Kada igra Federer, tenis izdaleka izgleda kao da ima smisla!
Najveci!
Thank God the beauty of tennis is still safe in the hands of Roger Federer.

Trinity74
Kontakt:

Post Postao/la Trinity74 » 15 avg 2013, 14:00

@pbarena i @sanji !!! To se vas dvojica pronašli u mom postu ili mi se čini ? Mrsko mi je sada tražiti po starim postovima ali ubijeđen sam 100% da ste vi i vama slični imali puna usta hvale nakon utakmice sa Latvijom.

Sheyi
Kontakt:

Post Postao/la Sheyi » 15 avg 2013, 14:03

Uvijek ima mjesta za hejtere, pa da Susic nije napravio nijednu izmjenu i do kraja im zabili 3,4 gola onda bi ovi isti napali na njega "Pa sto ne mjenja, koji **** igramo prijateljske, zna li Safet sta je prijateljska, tele konj magarac...", takav smo narod.
Meni je bilo jasno kakvih ovdje pacenika ima od one utakmice s Lihtenstajnom, jer eto primili smo gol, dzaba sto smo dali 8..

*p!p!t@*
Kontakt:

Post Postao/la *p!p!t@* » 15 avg 2013, 14:04

Hvala vam fudbalski znalci što mi i posljednju želju za praćenjem fudbala ubište. M'rš na akademiju retardi božiji pa zamjenite Sušića, a ne ovdje bezveze nabijati postove. :roll:
Urbanovo = Prknovčići

Pravda za Prknovčiće!

Red Army prestati neće nikada!

Keenan.-
Kontakt:

Post Postao/la Keenan.- » 15 avg 2013, 14:04

BARNYCLE je napisao/la:
bparena je napisao/la:
fedeltafrotta je napisao/la:joj ovog frajera sto ga "cijeni" barbarez jes naporan, *ebo ti bilino polje usta vise si naporan pasa

podrška safetu ;)
Podrzi ti Safeta za steku .... ybga yes da Bilino Polje boli al' ono donosi i pobjede kito pasina...
Nit je BP nezamjenljiv stadion, nit je Zenica centar svijeta! Nije bitno gdje se igra bitno je ko i kako igra! Niko NE spori da je reprezentacija najvece uspjehe ostvarila na BP, ali sto se mene tice nek igraju i u Brckom samo neka pobjede i konacno odemo u Brazil! Da smo pametni ko sto nismo, napravili bi stadion koji ima oko 50 000 mjesta, pa bi svi mogli kupiti kartuu, a ne gledati onaj cirkus koji gledamo kad treba kupiti kartu za neku utakmicu reprezentacije! A ta prica da je Zenica mjesto gdje nam niko nista ne moze pala je u vodu davno, davno! Ljudi koji vole ovu drzavu i reprezentaciju doci ce da se igra i u CEKRCICIMA! I sigurno navijaju isto bilo gdje da se nalaze! Sjedi i moli Boga da odemo u Brazil!
I dogovorite se visee...je li juce na stadionu bila dijaspora ili glupa SARAJEVSKA publika koja ne zna navijati! Gledali smo mi nase blamaze u sred Zenice, ali tad nije bila kriva publika ili ukleti stadion! Cuj stadion uklet! Svasta mi mozemo umisliti i zamisliti! DAJ NAM BOZE PAMETI I DA KONACNO ODEMO U BRAZIL!
Svasta danas ljudi sebi daju za pravo......svasta!
Dijaspora uglavnom. Ne može mi niko reći da mi (sarajlije) ne znamo navijati/ne volimo repku kao ovi u Zenici. I što se tiće pljuvanja, raji je najviše krivo zbog načina na koji smo izgubili (čitaj gluposti) i zbog protivnika od kojeg smo zijanili. Sad će se naftaši kofrčit' pola godine sa ovom pobjedom i pričati kako su uzeli malu terorističku Bosnu u po' Sarajeva.
Zadnja izmjena: Keenan.-, dana/u 15 avg 2013, 14:09, ukupno mijenjano 2 puta.
FK Željezničar
Chelsea FC

TMmanija2012
Kontakt:

Post Postao/la TMmanija2012 » 15 avg 2013, 14:05

Jbt kako jedan poraz syebe sve..prijateljska tekma..mjesec prije dvomeca sa Slovacima..jesmo li trebali lomiti nase igrace i rizikovati povrede..nedo Bog da se neko povrijedi od bitnih igraca,sta bi onda,vidjeli smo sinoc koliko vrijede njihove zamjene..i meni je bilo krivo sto smo zijanili,al ipak je bitnije da su svi zdravi i spremni za Slovacku.

Yucca
Kontakt:

Post Postao/la Yucca » 15 avg 2013, 14:06

Trinity74 je napisao/la:@pbarena i @sanji !!! To se vas dvojica pronašli u mom postu ili mi se čini ? Mrsko mi je sada tražiti po starim postovima ali ubijeđen sam 100% da ste vi i vama slični imali puna usta hvale nakon utakmice sa Latvijom.

Druze nisu imali materijala da pljuju bili u rupama jer smo gazili sve sad izgubili u PRIJATELJSKOJ eto njih iz rupa ima materijala na pretek tacno smo ovna teska fuj :oops: :oops: :evil:
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

AzRimiRzA
Kontakt:

Post Postao/la AzRimiRzA » 15 avg 2013, 14:06

Meni nije krivo za poraz ni malo. Safet je morao uraditi te zamjene a dao je nekima sansu i sad se zna koga pozvati opet.

Vise mi je krivo za one koji su napustali teren prije kraja. Boli me briga koji je razlog, to uvijek izgleda kretenski.

TMmanija2012
Kontakt:

Post Postao/la TMmanija2012 » 15 avg 2013, 14:07

Daj vise manite se price Sarajlije i Bilino Polje..igra se na BP i sta sad,mana je jedina kapacitet,al jbg nema bolje.

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 2 gosta.