Nogometna reprezentacija Hrvatske

Ko je najbolji golman u povijesti reprezentacije

Ladić
10
17%
Pletikosa
18
31%
Subašić
31
53%

Ukupno glasova: 59

Signore
Kontakt:

Re: Nogometna reprezentacija Hrvatske

Post Postao/la Signore » 12 avg 2013, 21:47

SiamoNoi je napisao/la:DOMINIK PICAK!!Gotovo.Kraj.Kakva sprdacina.
Ne znam koliko si gledao Lokomotivu prosle sezone i koliko ove. Mali ima potencijala, medju najboljim golmanima lige je, pa je sasvim logicno da ga se pozove na jednu prijateljsku utakmicu. Vjerojatno ce sjediti na klupi, dobit malo poticaja za daljnji rad i svi sretni. Za iduci poziv ce se vjerojatno nacekati, ne vidim niceg loseg u tome, mlade treba da se gura ili barem ovako malo potakne.

Za Malocu OK, prijateljska je, a od njega se kao nesto i ocekuje, pa ajde da ga vidimo. Za Pivarica je vec smijesno, on nije kvalitet za reprezentaciju, niti ima potencijal da to bude, ali je ovaj poziv ujedno i pokazatelj koliko je Hrvatska tanka na lijevom boku.

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 13 avg 2013, 14:42

Livaja smatra da ga je Štimac trebao zvati prije Halilovića i Rebića!

Službena verzija glasi da je Livajin menadžer tražio da izbornik Kovač zbog umora poštedi njegovog pulena nastupa protiv Lihtenštajna, ali to se nije dogodilo.

Kad je onomad Blaž Slišković prelazio iz Veleža u Hajduk njegovi su ga Mostarci ispratili riječima: “Splićani, eto vam igrača, ali i belaja.”

Ima tako nekih igrača koji su genijalni nogometaši, ali opet osobiti, posebni i u životnoj igri izvan nogometnih terena. Baka je bio jedan od takvih uz koje se već zarana zalijepila etiket genija i ‘belaja’. U Splitu se živo prepričavalo kako je Baka svoje najbolje partije odigrao na utakmicama uoči kojih je bježao iz karantena, a u Hajduku su bili toliko očajni da nisu znali hoće li se svojeglavi Mostarac uopće pojaviti na utakmici.

Neponovljivog Bake Sliškovića, kojeg su, gle čuda, obožavali navijači i treneri, uvijek se sjetim kad se otvori tema nekog neprilagođenog tipa, nekoga tko se ne uklapa u šablonizirani model krotkog i poslušnog nogometnog profesionalca. Najsvježiji primjer je Marko Livaja.

Pošteda zbog umora

“Taj je tip lud k’o puška”, reći ćete kad pročitate vijest da je Livaju Niko Kovač izbacio iz mlade reprezentacije jer mu se ovaj nije odazvao na poziv da dođe igrati za U-21 Hrvatsku protiv Lihtenštajna.

Službena verzija glasi da je Livajin menadžer tražio da izbornik Kovač zbog umora poštedi njegovog pulena nastupa na utakmici protiv Lihtenštajna, ali to se nije dogodilo. Otad se Livaja ne javlja izborniku Kovaču, ne odgovara na pozive i SMS poruke pa mu je Niko poručio: “ Livaja nam više ne treba!”

OK, znali smo da je Niko Kovač “njemačka škola”, nepopustljiv i odlučan, i dali bismo mu za pravo sto posto da se ne stječe dojam kako je lako trenirati strogoću na Livaji. Jer za Mateja Delača, friškog vratara Vojvodine, naprimjer, nije bilo nikakvih problema, njega je izbornik Kovač oslobodio gostovanja kod neugodnog Lihtenštajna.

Ispada da ne vrijede ista pravila za sve. Što je dopušteno Jupiteru nije volu, to je stara maksima. Da ne govorimo o tome da se Alena Halilovića pozivalo s akcija kadetske reprezentacije da bi zaigrao za Dinamo u Ligi prvaka. Znači, može se, kad se hoće...

Tempirana bomba

No, nije to opravdanje za Livaju koji se već proslavio svoj biserima. Svađao se s trenerom Colantuonom u Atalanti, potukao se sa suigračem Radovanovićem, a već ga je i izbornik Dinko Jeličić bio izbacio iz reprezentacije i kazao da ga više nikad neće zvati.

Livaja je takav tip, dečko je tempirana bomba i nikad ne znaš kako će reagirati.

Marko se ne oglašava pa ne možemo iz prve ruke saznati što je razlog njegova umora. Oni koji su mu bliski tvrde da je umoran od toga što prije njega u A-reprezentaciju ulazi Halilović koji je zamjena u Dinamu, ili Rebić koji igra u Splitu, dok on koji standardno igra u Atalanti mora čekati na red.

Bahahaha... pa ovakvi tipovi igrača nisu zaslužili niti jedan poziv u neku nacionalnu vrstu, odnosno u ovom slučaju "Vatrene". Svaka čast Niki Kovaču što ovom debilu nije oprostio za'ebavanje sa nacionalnim dresom, totalno ga podržavam.
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.

- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !

Smrt nacionalizmu !!

Damian
Kontakt:

Post Postao/la Damian » 13 avg 2013, 16:54

U 17:00h je kvalifikacijska utakmica protiv Lihtenstajna:

Zelenika
Vrsaljko
Datkovic
Mikanovic
Bubnjic
Radosevic
Situm
Brozovic
Milicevic
Misic
Petkovic

Klupa:

Sluga
Zuparic
Gorupec
Tomicic
Caktas
Orsic
Kis
RIP CITY!

Dok dišem ja ću živjeti za Modree!

Damian
Kontakt:

Post Postao/la Damian » 13 avg 2013, 18:11

Vodimo 0:1 (23') Brozovic!

0:2 Brozovic
0:3 Petkovic
0:4 Misic
0:5 autogol.

8-)
RIP CITY!

Damian
Kontakt:

Post Postao/la Damian » 14 avg 2013, 21:14

Bravo Igore!!

Unisti i ovo sto imamo. Pa ne mogu vjerovat. A ko da gledam sta ce reci poslije utakmice idiot manipulatorski.
RIP CITY!

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 14 avg 2013, 21:29

Štimac bruka Hrvatsku.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

viKK
Kontakt:

Post Postao/la viKK » 14 avg 2013, 21:42

sramota da reprezentacija sa ovakvim igračima trune zbog ovakvog selektora... jedva su zabili i ovaj gol.

Sent from my GT-I8190 using Tapatalk 2

Damian
Kontakt:

Post Postao/la Damian » 14 avg 2013, 22:11

Steta za ove decke u plavim dresovima.

Navijao sam da ostane nerijeseno ili da bar nam uvale jos jedan. Ovako ce to ostat na umoru i svemu sto ce idiot reci. Da samo izgubili mozda bi se ensto i poduzelo, mada i tako tesko.

Sramota, nsita drugo. I jos kad smo zabili za 3:2 smije se jbem mu. Koje djubre!!!
RIP CITY!

dubrava
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la dubrava » 14 avg 2013, 22:35

Štimac i Mihajlović vode mrtvu trku u količini gluposti.
Bit će zanimljivo u Beogradu.
"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 14 avg 2013, 22:45

A mene napadose kad sam govorio kako je igra pod Stimcevom palicom katastrofalna. :lol:
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

Damian
Kontakt:

Post Postao/la Damian » 14 avg 2013, 23:15

http://sportske.jutarnji.hr/stimac--rek ... -/1119908/" onclick="window.open(this.href);return false;

I dalje smo glavni na Balkanu slika
RIP CITY!

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 15 avg 2013, 01:28

Signore je napisao/la:
SiamoNoi je napisao/la:DOMINIK PICAK!!Gotovo.Kraj.Kakva sprdacina.
Ne znam koliko si gledao Lokomotivu prosle sezone i koliko ove. Mali ima potencijala, medju najboljim golmanima lige je, pa je sasvim logicno da ga se pozove na jednu prijateljsku utakmicu. Vjerojatno ce sjediti na klupi, dobit malo poticaja za daljnji rad i svi sretni. Za iduci poziv ce se vjerojatno nacekati, ne vidim niceg loseg u tome, mlade treba da se gura ili barem ovako malo potakne.

Za Malocu OK, prijateljska je, a od njega se kao nesto i ocekuje, pa ajde da ga vidimo. Za Pivarica je vec smijesno, on nije kvalitet za reprezentaciju, niti ima potencijal da to bude, ali je ovaj poziv ujedno i pokazatelj koliko je Hrvatska tanka na lijevom boku.
Ma kakav Picak.Ja tog decka poznajem ,nemam nista protiv njega,ali on nije kvaliteta za reprezentaciju.To kako se Stimac igra s pozivima se tako ne radi.Uskoro ce nam postat normalno i kad ovaj pozove igraca tipa Mesaric jer eto svatko zasluzuje priliku.

England
Kontakt:

Post Postao/la England » 15 avg 2013, 09:57

Evo kopa od sinoć, uvjek vjerni polako odlaze u zaborav, hebat im majkku treba. Plačenici.

slika
Tom Hanks je bio vatrogasac i **** nam je svima mater.

England
Kontakt:

Post Postao/la England » 15 avg 2013, 10:27

Spektakl kao uvod za okršaj na Marakani: Boban i Šuker u Nišu protiv veterana Srbije

Samo dan uoči velike kvalifikacijske utakmice između Hrvatske i Srbije na Marakani, u Nišu će se na stadionu Čair odigrati humanitarna utakmica između veterana spomenutih selekcija.

Srpski mediji prenose kako će gledatelji imati priliku uživati u majstorijama Zvone Bobana i Davora Šukera s jedne strane te Bate Mirkovića i Save Miloševića s druge. Sav prihod ići će u humanitarne svrhe.

- Predloženo je da organizacija bude u Beogradu, Novom Sadu, Kruševcu ili Nišu, ali bez prevelikog razmišljanja je odabran Niš jer su hrvatski nogometaši ovdje uvijek bili cijenjeni i poštovani - rekao je direktor veteranske reprezentacije Srbije Dragoljub Gajević.
Boban neće doći, nije on kreten kao šuker maloumnik.
Tom Hanks je bio vatrogasac i **** nam je svima mater.

starmo94
Kontakt:

Post Postao/la starmo94 » 15 avg 2013, 11:38

Pobjeda je pobjeda! :mrgreen:

Tritolone
Kontakt:

Post Postao/la Tritolone » 15 avg 2013, 12:28

Jedino dobro iz ove utakmice je pogodak Rebica, odavno nismo imali napadaca koji je u stanju sam dobiti utakmicu, negdje sam procita da je momak teski profesionalac, nista izlasci, cuga ovo ono, samo trening. Drago mi je također da je Dudu dao 2 komada, bilo bi strasno imat njega u pravoj formi sad kada dođu odlucujuce utakmice.

Steta sta nam je savez takav kakav je, da su barem malo posteni vec sad bi Stimac bio bivsi. Igra Hrvatske u kratko vrijeme se srozala strasno. Jedini nacin da se to popravi je da ovaj amater ode sa klupe.
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!

Urlando contro il cielo

Tu regina di milano
Io son pazzo di te

Go into a room too fast kid, the room eats you.

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 15 avg 2013, 12:38

A jeste na Naneta žugali (čast pojedincima) gdje ste god mogli i stigli, a ovaj jbni amater uništi sve dobro po čemu su Vatreni bili prepoznatljivi. Jbt, igra im se srozala na nivo neke Norveške ili Islanda...
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.

- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !

Smrt nacionalizmu !!

Tritolone
Kontakt:

Post Postao/la Tritolone » 15 avg 2013, 13:03

Bilic je pred kraj mandata poceo gubit konce, posvađa se sa par igraca i jednostavno je mora ic. Ljudi su se nadali promjeni na bolje a nama je dosa najgori izbornik u pov reprezentacije. Ona igra koja je krasila ovu momcad je totalno izgubljena a i atmosfera oko reprezentacije je nikakva.

Kaze stimac vratili smo se na pobjednicki kolosjek, pa jbt pobjedio si reprezentaciju koja je uz Andoru najlaksi moguci protivnik i to jedva i on se jos hvali...sramota.

Urlando contro il cielo

Tu regina di milano
Io son pazzo di te

Damian
Kontakt:

Post Postao/la Damian » 17 avg 2013, 15:01

Prema pisanju talijanskih medija, Benitez je odlucio Radosevica gurnut u prvu momcad!

Konacno, ocekujem ga vec protiv Srbije. I iskreno radije on nego Vukojevic
RIP CITY!

Tritolone
Kontakt:

Post Postao/la Tritolone » 17 avg 2013, 15:09

Tesko da ce igrat u prvoj, Behrami i Inler su ispred njega. Cak mislim da ce na posudbu ove sezone, nedavno sam cita intervju sa njim i prica je da ce mozda ove sezone u Chievo.

Kad smo vec kod te pozicije u repci ja bi priliku prvo pruzio Ademiu. Nevjerojatno kako se momak razvija, i prije je bio odlican ali u zadnjih par mjeseci igra nevjerojatno. Bolji je od Vuka i Badelja trenutno, a i bilo bi strasno glupo da Kovacic opet mora glumit defenzivca dok imamo Ademia.

Urlando contro il cielo

Tu regina di milano
Io son pazzo di te

Odgovori

Natrag na “Nogomet u Hrvatskoj”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.