Ne znam sta se naklapas i ispravljas bez ikakve potrebe.Pa i ne racunaju se u klupsku statistiku , racunaju se u njegovu statistiku. I zato kad kazem zabio je u svim takmicenjima 32 znaci da tu spadaju golovi i za repku. Jer se u svim takmicenjima takmici Vedad Ibisevic i zato u sva takmicenja spadaju i prijateljske utakmice repke kao i kvalifikacione...viKK je napisao/la:24 bez golova za reprezentaciju .. realno ti golovi za repku se ne trebaju računati u njegovu klubsku statistiku , koja je ionako sasvim dobra .grgr je napisao/la:Ne treba ni zaboravit da je vedo prosle sezone utrpo 32 gola ukupno u svim takmicenjima ...
Vedad Ibisevic
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Vedad Ibisevic
ok je , samo sto sam ja rekao prije toga vezano za njegovu klupsku statistiku , koliko je golova dao , pq te nisam razumio iz prve ..
Sent from my GT-I8190 using Tapatalk 2
Sent from my GT-I8190 using Tapatalk 2
- Principatus
- Kontakt:
Kako je lijepo imati ovakva dva napadaca naprijed, Vedu i Dzeku. Perfektna kombinacija.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
- Omerbavarac
- Kontakt:
Ako je igdje napravljena greska to je vadjene Vede iz igre. Napad je previse otupio a njegov izlaskom nije imao ko da vrsi pritisak na stopere Amerike koji su kasnije izvlacili loptu bez problema prema svojim veznjacima.
Sjajna forma, sjajan igrac.
Sjajna forma, sjajan igrac.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Na ESPN-u su komentatori "napali" fudbalski savez SAD-a sto Vedo ne igra za njih. Kao, zamislite dvojac "Altidore - Ibisevic". To dovoljno govori koliko ga cijene.
Ali, cijenimo ga i mi.
Vedo je i danas obavio svoj posao - trcao, pritiskao i na kraju zabio gol. Sve sto i inace radi.
Bravo Vedo

Ali, cijenimo ga i mi.

Bravo Vedo

"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
-
- Kontakt:
Vedo trenutno na četvrtom mjestu najboljih strijelaca reprezentacije svih vremena sa 18 golova. Ispred njega Bolić sa 22 a onda Miske 25 i Džeko 31. Znači još 4 gola i prelazi na 3 mjesto a nije daleko od Misketa. Dugo će trebati nekome da prestigne ovaj trojac onda na vrhu .
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
ma Vedu nikada nece svi cijeniti i gotiviti ko Dzeku. Ali on radi masivan posao u rep. Jedan od najboljih igraca unutra 16. Treba biti realan i reci da je van njega haman beskoristan.
Jednostavno, prva postava je nezamisliva bez njega
Jednostavno, prva postava je nezamisliva bez njega

Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
vedo je vladar peterca .. koliko je samo taj igrač koristan praveći pritisak na igrače zadnje linijie protivnika , pa on obavlja i svoj i džekin posao .
Da nije bilo one hebene povrede, mogao je momciluk da ore po Engleskoj al eto sta je tu je Boze moj 

- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
hehe,pomalo smijesno gledat Vedu i Spahu jedan protiv drugog 

ahmic je napisao/la:hehe,pomalo smijesno gledat Vedu i Spahu jedan protiv drugog
Jos ga i Spahic cuva

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Ima li iko sopcast link 

- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
ima li neko sopcast link
ne mogu nikako da nadjem, svaki stream, slika ocajna

Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Ibizevic je napisao/la:Ima li iko sopcast link
sop://broker.sopcast.com:3912/139893" onclick="window.open(this.href);return false;

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
http://nutjob.eu/njtvx9.html" onclick="window.open(this.href);return false;Ibizevic je napisao/la:Ima li iko sopcast link
Evo ti ovaj, nije slika ali bar ne stopa.
Svako ko se imalo razumije u fudbal vidi kolika je njegova vrijednost za ekipu
šta se ovo dešava sa štutgartom? godinama nisam vidio ovako prazan stadion u bundesligi... 

''Uvijek je bilo velikih igrača i ranije i sada i u budućnosti'' Pape (čovjek izvan vremena)
-
- Kontakt:
Iskreno veceras prizeljkujem da ih Rijeka dobije da smijene ovu spodobu od trenera, nikakve jasne ideje u igri oni nemaju sve napamet i na silu...
smijenice oni njeg i ako dobije rijeku ako nastavi pusit u bundesu..a naravno da je bolje da dobiju da igra vedo evropsku ligurobijas_Ri je napisao/la:Iskreno veceras prizeljkujem da ih Rijeka dobije da smijene ovu spodobu od trenera, nikakve jasne ideje u igri oni nemaju sve napamet i na silu...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.