Novi selektor BiH nogometne reprezentacije?

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

mahalas
Kontakt:

Re: Novi selektor BiH nogometne reprezentacije?

Post Postao/la mahalas » 15 dec 2009, 20:06

-Barcelona- je napisao/la:
Pauk je napisao/la:glupo pitanje o barbarezu a jos gluplja opcija, ali pitaj svog zemljaka eldina jakupovica on ce sigurno reci da je barba svajcarac kao on al nazalost ne slovenac kao ti
jel to telegram na tajnom slogu :lol:
heheheh jarane nebi ga ni interpol dešifriro hahha
sa Bosnom tugujem, Bosni se radujem
Bosna je život, života mog
Bosno ti si šampion.........

Adinjo
Kontakt:

Post Postao/la Adinjo » 15 dec 2009, 20:12

Wolverine je napisao/la:na kraju ce Mateus bit selektor.

svi koji misle da ce Barbarez bit selektor, varaju sami sebe. i ja bi volio njga, ali savez je to.

A vidi ovo, to i te kako bi ovi uhljupi mogli da iskoriste, da znaju.

MIslim, nismo sada podijeljeni kao nacija, sto se tice Barbe, kao sto je bio primjer sa Cirom Derpeom. Svi ga volimo. Idol nacije. I sad kojim slucajem, Barba postane selektor, i ne uspije na funkciji. Niko ne bi mogao pljuvati po njemu, (nadam se da nece, a kakvi smo mi, strah me da bi ga moglo snaci isto ko sa Markovicem u kosarci nedaj Boze), tako da bi Savez ostao cist, jednostavno bi rekli vi ste ga trazili, nije nasa krivica. Tako da bi mogao biti pozitivan potez za njih da ga postave.

Zato me malo strah za Barbu, da ga postave za selektora. Samo radi toga, inace ja bih ga sutra zelio vidjeti na klupi. Ili druga opcija za njega je sami vrh Savez, sa njim na celu sa svojim suradnicima bili bi sila.
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.

★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Mirza_Hordas
Kontakt:

Post Postao/la Mirza_Hordas » 15 dec 2009, 20:18

Adinjo je napisao/la: A vidi ovo, to i te kako bi ovi uhljupi mogli da iskoriste, da znaju.

MIslim, nismo sada podijeljeni kao nacija, sto se tice Barbe, kao sto je bio primjer sa Cirom Derpeom. Svi ga volimo. Idol nacije. I sad kojim slucajem, Barba postane selektor, i ne uspije na funkciji. Niko ne bi mogao pljuvati po njemu, (nadam se da nece, a kakvi smo mi, strah me da bi ga moglo snaci isto ko sa Markovicem u kosarci nedaj Boze), tako da bi Savez ostao cist, jednostavno bi rekli vi ste ga trazili, nije nasa krivica. Tako da bi mogao biti pozitivan potez za njih da ga postave.

Zato me malo strah za Barbu, da ga postave za selektora. Samo radi toga, inace ja bih ga sutra zelio vidjeti na klupi. Ili druga opcija za njega je sami vrh Savez, sa njim na celu sa svojim suradnicima bili bi sila.

ma nemaju oni šta govoriti nije naša krivica.....nema potrebe sad govoriti za šta su oni krivi

ne moramo ni za 20 godina ići na neko takmičenje samo da ti iz saveza napuste svoje fotelje
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.

"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"

carina
Kontakt:

Post Postao/la carina » 15 dec 2009, 20:30

ciroljupci, zdravo, zdravo heeh....jos da i vi odete sa njim, dobro bi bilo.....
malo nas je, ali idemo do kraja....pozdravljam usput sve one koji od pocetka do kraja teze samo jednom cilju:
sergej, sergej, sergej barbarez....:)))))))

Kao sto dino merlin pjeva....sve je laz, osim tebe.....kupi prnje i dolazi ovamo...

carina
Kontakt:

Post Postao/la carina » 15 dec 2009, 20:37

harry_90 je napisao/la:Bazdarevic je dobar igrac bio,al ko trener je kanta,nemoze 2 dobre utakmice da uveze,ccccc :roll: ja mislim da bi barbarez bio dobar,pa da barem snjim pokusamo :D
nemas sta majstore pokusavati....mislim na one, koji bi htjeli da udju sa nama u rat prema savezu i napretku svega ovde...lako je laprdati okolo.....jedini covjek opjevan u pjesmama bhf..znas onaj stih na kraju, kad sergej zatrese mrezu...a garantujem ti( nije nikakva forumska prica), da ce dati sve od sebe, i da nece poslije muniba dovesti nekog drugog "muniba", a nece sigurno ni onog lokalnog anonimusa iz rajvosa....

evo, pa malo slusaj za pocetak:

ackeey
Kontakt:

Post Postao/la ackeey » 16 dec 2009, 09:03

harry_90 je napisao/la:Bazdarevic je dobar igrac bio,al ko trener je kanta,nemoze 2 dobre utakmice da uveze,ccccc :roll: ja mislim da bi barbarez bio dobar,pa da barem snjim pokusamo :D

Ovo 90 u tvom nicku vjerovatno obiljezava godiste...
Zbog toga je sve jasno, kada je Mesa bio drugi u Africkoj Ligi prvaka ti si vjerovatno igrao slicica sa "rajom".
Nastranu sala, mislim da je Mesa jedan od boljih takticara, a to nam definitivno i treba.
Najbolja solucija bi bila da to zajedno rade Barbarez i Mesa...
I naprijed, i naprijed, i naprijed....

hroni
Kontakt:

Post Postao/la hroni » 16 dec 2009, 09:13

Barbarez selektor 99,90% jutros dobio nezvaničnu potvrdu,jos su ostale formalnosti da se obave oko imenovanja,mada uvijek postoji ono 0,10% sto bi moglo iskrsnut

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 16 dec 2009, 11:54

hroni je napisao/la:Barbarez selektor 99,90% jutros dobio nezvaničnu potvrdu,jos su ostale formalnosti da se obave oko imenovanja,mada uvijek postoji ono 0,10% sto bi moglo iskrsnut
mozda ce Barbarez na kraju biti selektor ali cisto sumnjam da su se vec dogovorili oko svega.
koja je to procedura, prvo se svi u izvrsnom odboru moraju dogovoriti pa onda pregovori sa Barbarezom.... potrajace to

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 16 dec 2009, 12:16

ackeey je napisao/la:

Zbog toga je sve jasno, kada je Mesa bio drugi u Africkoj Ligi prvaka ti si vjerovatno igrao slicica sa "rajom".
Nastranu sala, mislim da je Mesa jedan od boljih takticara, a to nam definitivno i treba.
Jest jarane 90 sam godiste,imas neki problem???ja samo kazem ono sto jest,i sam znas da sa grenoblom ne moze 2 dobre tekme da uveze,jesam li sta slagao,ovdje se ne radi kako je Mesa igrao,i ne biramo koga cemo dovest za repku da igra,vec ko ce da je trenira koliko ja vidim :D
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

_dreamer_
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la _dreamer_ » 16 dec 2009, 12:27

harry_90 je napisao/la:
ackeey je napisao/la:

Jest jarane 90 sam godiste,imas neki problem???ja samo kazem ono sto jest,i sam znas da sa grenoblom ne moze 2 dobre tekme da uveze,jesam li sta slagao,ovdje se ne radi kako je Mesa igrao,i ne biramo koga cemo dovest za repku da igra,vec ko ce da je trenira koliko ja vidim :D
pa nisi nista pogrijesio ukoliko se fudbal prati od ove godine... zapitaj se kako je sa ovom ispodprosjecnom ekipom mesa dosao u prvu ligu i kako se dobar dio prosle sezone drzao... nije ni on cudotvorac... ima najgori kadar u ligi...
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 16 dec 2009, 12:34

Vjerovatno je Sergej pravi covjek za posao. Ostali kandidati imaju vise trenerskog iskustva, ali Sergej mi djeluje kao osoba sa veoma cvrstim karakterom, odlicno poznaje igrace i mislim da je jedini kandidat kojeg javnost nece popljuvati u slucaju eventualnog neuspjeha.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

mrzim_ulizice
Kontakt:

Post Postao/la mrzim_ulizice » 16 dec 2009, 12:37

Virtu4l je napisao/la:Vjerovatno je Sergej pravi covjek za posao. Ostali kandidati imaju vise trenerskog iskustva, ali Sergej mi djeluje kao osoba sa veoma cvrstim karakterom, odlicno poznaje igrace i mislim da je jedini kandidat kojeg javnost nece popljuvati u slucaju eventualnog neuspjeha.
a sto ga nebi pljuvali poslije neuspjeha ako nezna da radi taj poso neka ga ne prihvata ............sta treba doc da se uci i da nas baci na fifinoj listi na 100 mjesto i mi da ga ne pljujemo

chichak
Kontakt:

Post Postao/la chichak » 16 dec 2009, 14:43

Sada su poceli da spominju i Faruka Hadzibegica kao mogucu opciju za selektora.On bi htjeo da sjedne na klupu...da mi ne budemo zelili da se vrati Ciro...jer Faruk je po meni najgora moguca opcija!!!
...nisu mogli da te ugase!!!

loptica
Kontakt:

Post Postao/la loptica » 16 dec 2009, 14:45

Nadam se da samo neće bit Kranjčar čujem tjeraju ga samo da on ne bude kandidat ,propali slučaj :twisted:
Fi hajati.
GO Bosno.

chichak
Kontakt:

Post Postao/la chichak » 16 dec 2009, 14:49

Joj drug ti poceo pratit Mesu od 2009 god. O kakvim ti kantama pricas o nekim losim nizovima...hoces da ti argumentujem neke nizove Mese ili ces se sam potruditi da nadogradjujes svoje znanje!?
...nisu mogli da te ugase!!!

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 16 dec 2009, 15:15

Virtu4l je napisao/la:Vjerovatno je Sergej pravi covjek za posao. Ostali kandidati imaju vise trenerskog iskustva, ali Sergej mi djeluje kao osoba sa veoma cvrstim karakterom, odlicno poznaje igrace i mislim da je jedini kandidat kojeg javnost nece popljuvati u slucaju eventualnog neuspjeha.
Ti jarane k'o da zivis u onoj pjesmi Branka Kockice''u svjetu postoji jedno carstvo i tako dalje :mrgreen:
Barba ako bude izabran i sam ces se iznenaditi kako ce u rekordnom vremenu biti popljuvan.
Ili ce biti koji se klinac prihvata stolice kad nema iskustva ili mozda pitanja kao jeli opet zaposlio sestru u savezu.
Ili nesto drugo i to od prve tekme i nedao bog loseg rezultata.
Da ne govorim ako slucajno pozove ili nepozove nekoga sto raja gotivi ili ne gotivi.
Iskreno receno ja sam protiv da se draga lica izaberu za selektora,jer nisu zasluzili da se skoro sigurno stave na stub srama,koji je neminovan dok je i jedna stara faca u savezu.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 16 dec 2009, 15:17

Ne treba hvala,ja gledam za dobro repke,i sam znas da Mesa nemoze 2 dobre utakmice uvezat sa grenoblo,jes prosle godine islo,al sad nikako,nemam nista protiv njega nek vodi repku,al posto vi gledate u proslost i kakav je on bio igrac,to sad nema nikakve veze,gleda se trenersko iskustvo,pa i nek sjedne na klupu volio bih da vidim sta ce to on uradit...i necu niskim da se svadjam zbog nekog trenera ko ce nam vodit repku,a ne bi me cudilo da nijedan od ove 4 ne vodi repku,mozda dovedu nekog srbina ili stranca :roll:

Jure

Post Postao/la Jure » 16 dec 2009, 15:18

Kvalifikacije za EP pocinju mislim u Listopadu 2010 godine, a Svjetsko prvenstvo u nogometu zavrsava par mjeseci ranije...sasvim dovoljno da Vahid Halilhodzic preuzme ekipu, nakon sto napusti Obalu Bjelokosti. Mislim da bi on bio najbolje rijesenje za nasu reprezentaciju.

buja
Kontakt:

Post Postao/la buja » 16 dec 2009, 15:21

harry_90 je napisao/la:Ne treba hvala,ja gledam za dobro repke,i sam znas da Mesa nemoze 2 dobre utakmice uvezat sa grenoblo,jes prosle godine islo,al sad nikako,nemam nista protiv njega nek vodi repku,al posto vi gledate u proslost i kakav je on bio igrac,to sad nema nikakve veze,gleda se trenersko iskustvo,pa i nek sjedne na klupu volio bih da vidim sta ce to on uradit...i necu niskim da se svadjam zbog nekog trenera ko ce nam vodit repku,a ne bi me cudilo da nijedan od ove 4 ne vodi repku,mozda dovedu nekog srbina ili stranca :roll:
ne moze uvezati dvije dobre utakmice sa Grenoblom .. .a uveo ih u prvu liguu inetersantno :mrgreen: :mrgreen:
Godine prolaze, zivot se mijenja nasa ljubav ostaje...
...za sva vremena...
1921

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 16 dec 2009, 15:24

buja je napisao/la:
harry_90 je napisao/la:Ne treba hvala,ja gledam za dobro repke,i sam znas da Mesa nemoze 2 dobre utakmice uvezat sa grenoblo,jes prosle godine islo,al sad nikako,nemam nista protiv njega nek vodi repku,al posto vi gledate u proslost i kakav je on bio igrac,to sad nema nikakve veze,gleda se trenersko iskustvo,pa i nek sjedne na klupu volio bih da vidim sta ce to on uradit...i necu niskim da se svadjam zbog nekog trenera ko ce nam vodit repku,a ne bi me cudilo da nijedan od ove 4 ne vodi repku,mozda dovedu nekog srbina ili stranca :roll:
ne moze uvezati dvije dobre utakmice sa Grenoblom .. .a uveo ih u prvu liguu inetersantno :mrgreen: :mrgreen:
ako ih je uveo u prvu ligu,sad ce ih vratit :D

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.