BiH - USA (14.08.2013)
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: BiH - USA (14.08.2013)
Nakon svakog crvenog kartona moraš odmarat makar jednu.U ovom slučaju da je Spaha dobio crveni ne bi igro prvu protiv Slovaka.Salihović je protiv Portugala dobio crveni karton,kao i Lilić pa ih nismo imali u prvim utakmicama kvalifikacija.Žuti karton u prijateljskoj ne znači ništa.
Zadnja izmjena: samocelik, dana/u 15 avg 2013, 00:07, ukupno mijenjano 1 put.
Godinama su te topili, ali ostao si jak kao Čelik!
Naravno da se ne racuna...Amar Dzeko je napisao/la:Ne racuna se bolanDukeOfWellington je napisao/la:Ko je to smislio da mi je samo znat. Bože sačuvaj pravila.samocelik je napisao/la: Računa se
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
- Rockefeller
- Kontakt:
I ja mislim da je to ovako.samocelik je napisao/la:Nakon svakog crvenog kartona moraš odmarat makar jednu.U ovom slučaju da je Spaha dobio crveni ne bi igro prvu protiv Slovaka.Salihović je protiv Portugala dobio crveni karton,kao i Lilić pa ih nismo imali u prvim utakmicama kvalifikacija.Žuti karton u prijateljskoj ne znači ništa.
-
- Kontakt:
Pa naravno da su odmarali kad su dobili crvene kartone u sluzbenim utakmicama.samocelik je napisao/la:Nakon svakog crvenog kartona moraš odmarat makar jednu.U ovom slučaju da je Spaha dobio crveni ne bi igro prvu protiv Slovaka.Salihović je protiv Portugala dobio crveni karton,kao i Lilić pa ih nismo imali u prvim utakmicama kvalifikacija.Žuti karton u prijateljskoj ne znači ništa.
Cuj prenosi se karton iz prijateljskih..Sto mozete lupati gluposti, stvarno u tome granice ne postoje

Zadnja izmjena: Amar Dzeko, dana/u 15 avg 2013, 00:10, ukupno mijenjano 1 put.
Ronaldo - Isco - Bale
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
varas se...idi na stranicu http://www.uefa.com" onclick="window.open(this.href);return false; i nadji prailnik...pa ces da naucis mnogo toga o oficijalnim "prijateljskim" utakmicama reprezentacija...nije to prijateljska utakmica nasih timova za pripreme za sezonu...oficijalna je utakmica i vazi za fifin a tako i uefin ranking.badblueboylivno je napisao/la:Ne želim pričati o tome jesam li pametan ili ne.PlavoZuti je napisao/la:kad si toliko pametan znas li da nam ovakve utakmice mogu odluciti dali cemo biti nosioci u barazu ili ce nam opet Portugal ocitat lekciju...
Reprezentacija BiH u baraž za SP neće ići, a ovo nikako ne odlučuje o nositeljstvu u baražu za EP.
Previously, up until 2006, the UEFA national team coefficient was also used for the seeded draw of World Cup qualification groups in Europe, while the draw for final tournament groups of the World Cup was always seeded on the basis of the official FIFA World Rankings. The reason why UEFA stopped using UEFA national team coefficients for the seeding of World Cup qualification groups was a request from FIFA to only use the official FIFA ranking for all seeded draws related to the World Cup tournament.
Izmjene

Susicu Safete otjeraj selektora reprezentacije ako mu opet ovakvo ludilo padne na pamet,pa nije ovo bajramski turnir da se selektor tako zaigra,ovo je repezentacija za cije se utakmice uvijek s jezoom i strepnjom ceka,bilo da su prijeteljske ili kvalif..Ameriii nam se smiju Sfete..otjeraj je Sajo ako ovo ponovis..ti Mourinho ovo onoo..
-
- Kontakt:
Reci cu samo jedno Lulic je veceras bio gori nego Vrsajevic 

Sušić je neponovljivi genije......
Obično prijateljske utakmice reprezentacije me ne mogu iznervirat, pogotovo kada gazimo u kvalifikacijama.
Ali čovjek je toliko amaterski poteza napravio večeras, da stvarno pomisliš da se šalio.
A Zukanovića je baš na vrijeme izveo, kada je sve potonulo.
Na vrijeme se baš sjetio i Bičakčića na stopera stavit.
Šta li sad konta, ko da mu igra pored Spahe stopera?
Utakmica izgubljena, vodstvo prokockano, stvari koje su se trebale testirat, nisu se dovoljno testirale....Ispadne mala korist od ove utakmice.....

Obično prijateljske utakmice reprezentacije me ne mogu iznervirat, pogotovo kada gazimo u kvalifikacijama.
Ali čovjek je toliko amaterski poteza napravio večeras, da stvarno pomisliš da se šalio.
A Zukanovića je baš na vrijeme izveo, kada je sve potonulo.

Šta li sad konta, ko da mu igra pored Spahe stopera?
Utakmica izgubljena, vodstvo prokockano, stvari koje su se trebale testirat, nisu se dovoljno testirale....Ispadne mala korist od ove utakmice.....

Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
Nije ovako, kad je prijateljska onda se ne racuna za kvalifikacijske tekme, sjecam se Brace i Wörnsa posle tekme sa svabama, Braco crveni dobio i bila ista prica, i posle toga Braco naravno igrao u kvalama, dakle NE RACUNA SE.Rockefeller je napisao/la:I ja mislim da je to ovako.samocelik je napisao/la:Nakon svakog crvenog kartona moraš odmarat makar jednu.U ovom slučaju da je Spaha dobio crveni ne bi igro prvu protiv Slovaka.Salihović je protiv Portugala dobio crveni karton,kao i Lilić pa ih nismo imali u prvim utakmicama kvalifikacija.Žuti karton u prijateljskoj ne znači ništa.
Anfernee "Penny" Hardaway #1
Poraz u pravo vrijeme. Da se malo spustimo a pogotovo, da shvatimo da do Brazila treba jos znoja i znoja prolit.
Papetov poraz, mjenjao rano i previše, mjenjao i sistem u odbrani, filozofirao i obrukao se. U biti ništa nismo saznali sto do sada nismo znali. Šteta da je i Bičo pokvario svoj dojam iz prvog djela i ispao žrtva Papetove taktike...
- Donnie Darko
- Kontakt:
Ne mogu da vjerujem da ima likova koji misle da se crveni iz prijateljskih utakmica prenose na kvalifikacije 

Ne znam moguče da ste i vi u pravu.PRije dvije-tri godine jedan je Izraelac dobio crveni u priajteljskoj i nije igrao sliejdeći kvalifikacionu.Možda je dobio neku zabranu od Fife.Ali u svakom slučaju ću sad proguglat malo i pokušat naći taj podatak.
Zadnja izmjena: samocelik, dana/u 15 avg 2013, 00:15, ukupno mijenjano 1 put.
Godinama su te topili, ali ostao si jak kao Čelik!
Reufe djeca nam se smiju.
Razbit cu tv radi ovih sa espna, **** im altidore nanu ko da je ronaldo
Razbit cu tv radi ovih sa espna, **** im altidore nanu ko da je ronaldo
Donnie Darko je napisao/la:Ne mogu da vjerujem da ima likova koji misle da se crveni iz prijateljskih utakmica prenose na kvalifikacije
Trebao si ih pustiti jos da razglabaju

Zadnja izmjena: Yucca, dana/u 15 avg 2013, 00:15, ukupno mijenjano 1 put.
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Ne moze ovako, Dzeko nista ne bi mogao, iz razloga sto je usamljen u napadu, a i tanki smo po krilima! Mnogo puta smo to mogli vidjeti kada se igralo sa jacim reprezentacijama. Ja bi' radije da on pocne sa Ibisevicem zajedno u paru, a tamo negdje oko 70. minute, kad se Vedo umori, uvesti Hajrovica da imamo dva jaka krilna igraca. Sto se tice Salihovica na pozicija zadnjeg veznog, i ja bih ga licno volio tu gledati, ali mislim da ga Susic nikad nece staviti na tu poziciju. Tu ce opet poceti Rahimic, ako dotad ne bude kakvih povreda, a uzmemo li u obzir koliko (ne)igra, ostatak se zna... Po mom misljenju, i ovakav je kvalitetniji od Zahirovica. Dakle, Sejo ce ici na svoju, u reprezentaciji, "prirodnu" poziciju, poziciju lijevog beka.barsa77 je napisao/la:Protiv Slovačke oprezno i trkački:
------------------------------------------Begović-----------------------------------------
Mujdža---------------Bičakčić----------------------Spahić------------------Zukanović
------------------------Medunjanin--------------Salihović-------------------------------
---Pjanić------------------------------Misimović--------------------------------Lulić---
-------------------------------------------Džeko------------------------------------------
Pjanić da se uvlači u sredinu i otvara Mujdži stranu,lijevo Lulić,Zuka striktno defanzivno
Vjerovatno ce biti sve isto kao i danas, samo sto ce Mujdza zauzeti svoju poziciju, a stopera ce igrati ili Ermin ili Ervin.

"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."
Sušić je večeras napravio odlične stvari, iskoristio je prijateljsku utakmicu protiv dobrog protivnika upravo za ono zašto prijateljske utakmice i služe. Probao je nove stvari, probao je različite kombinacije, dao je šansu novim i mlađim igračima.. Ne može se to na treninzima provjeriti. I bolje da je to sada uradio, bolje da je sad bacio ovog malog Edhema
u vatru, nego da nam počne protiv Slovaka u Zenici i ne daj Bože napravi neku pizd.ariju koja će nas koštati bodova. Sad makar znamo na čemu smo, i za njega, i za Šunjića, Vršajevića i sve ostale.

Vraticemo mi Amerima na svijetskom u kosarci
- TMmanija2012
- Kontakt:
Vala je i BEG veceras bio ocajan na golu.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.