BiH - USA (14.08.2013)

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

slavko njegus
Kontakt:

Re: BiH - USA (14.08.2013)

Post Postao/la slavko njegus » 14 avg 2013, 23:39

LenBias je napisao/la:
slavko njegus je napisao/la:pa ni ja ne bih isao na noge BHT.. Jedino da je Suko bio e onda bih odtrcao...
isli su za njim da ga dovedu, bas to je bilo u kadru na tvu ali on je samo otisao, ne znam sta si ti gledao samo ako si gledao utakmicu na tvu, jednostavno se pokupio jer on vjerovatno ne misli da je pogrijesio
Ipak si bio u pravu. Ni rijeci na press o tome... dovoljno za veceras. Laku noc.

TMovac
Kontakt:

Post Postao/la TMovac » 14 avg 2013, 23:40

Malo sam razocaran porazom,al sve u svemu sam zadovoljan.Prvo poluvrijeme smo odlicno odigrali i vjerujem da je ostao isti sastav,da bi smo im uvalili 5-cu.Jedina greska veceras je jednostavno previse izmjena odjednom.Trebalo se to malo razgoditi i ubacivati svako 10 min u 2 pol po 1 ili 2 igraca.Al sta je tu je.Ubjedjen sam da cemo razmontirati Slovake u obje tekme,a onda do svjetskog valjda ce tu upasti Kolasinac i nadam se Arslanagic.Izet je vec tu.A zahvaliti se Sunjicu i Vrsajevicu,pa mozda i Zahirovicu.Svakako ce Salihovic biti na toj poziciji DMC-a kada Kola dodje,a kao rezerve mu vidim Medunjanina,Besica i Zolu (koji ce za Zahirovica do SP-a biti P.Viera).Mislim na zadnju dvojicu
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 14 avg 2013, 23:40

vendeta87 je napisao/la:
Head je napisao/la:Begovic
Mujdza-Spahic-Bicakcic-Kolasinac
-------Salihovic--
Hajrovic-Misimovic-Pjanic
Dzeko-Ibisevic

Klupa:
Fejzic
Zukanovic
Vranjes
Lulic
Hadzic
Rahimic
Ibricic
Medunjanin
Husejinovic

Otjerati:Vrsajevica,Sunjica,Viscu,Zahirovica,Stevanovica posalti kod psihologa.
Jesil ti gledao tekmu veceras pa Visca ti je bio najolji od ovih sto su usli s klupe, ja znam da ti gotivis Husejinovica al sto ga guras preko ledja Visce i Stevanovica.

Visca je moj qrac.Covjek igra za turskog drugoligasa,da je nesto pokazao u turskoj ligi sa reputacijom reprezentativca mogao je barem naci nekog turskog prvoligasa.Qrina i to zesca.
1946

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 14 avg 2013, 23:40

Kolasinac taman na poziciju lijevog beka i da Salihovica konacno prestanem gledati tamo. Njega i one centarsuteve gdje lopta ide u pravcu njegovog kretanja - iskljucivo pravo. :mrgreen:

Sejada na sesticu i sve ce biti lakse. Dakle, kljuc je iskljucivo KOLASINAC.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

Edvin_Mg
Kontakt:

Post Postao/la Edvin_Mg » 14 avg 2013, 23:42

-------Salihovic--
Dzeko-Ibisevic

Klupa:
Fejzic
Zukanovic
Vranjes
Lulic
Hadzic
Rahimic
Ibricic
Medunjanin
Husejinovic

Tako nekako,mi trenutno imamo 12-13 dobrih igraca,ovo sve da Bog sacuva... Ako jedan Vrsajevic igra za 13.repku svijeta ili Zahirovic koji vrijedi malo jace od pola miliona i oni igraju za 13.reprezentaciju svijeta ?

vendeta87
Kontakt:

Post Postao/la vendeta87 » 14 avg 2013, 23:43

Head ja se slazem s tobom da je Husejnovic zasluzio poziv al moras biti svjestan da bio on pravio probleme i nebi htio sjediti na klupi, a realno on ima sanse da bude u repci samo kao treci napadac! A to sto pises za bilo kojeg igraca nase repke da je k..... (za Viscu) pripisacu cinjenici da si Pitar pa nevolis Zeljovca!
Zadnja izmjena: vendeta87, dana/u 14 avg 2013, 23:45, ukupno mijenjano 1 put.

DukeOfWellington
Kontakt:

Post Postao/la DukeOfWellington » 14 avg 2013, 23:44

Monolog je napisao/la:Kolasinac taman na poziciju lijevog beka i da Salihovica konacno prestanem gledati tamo. Njega i one centarsuteve gdje lopta ide u pravcu njegovog kretanja - iskljucivo pravo. :mrgreen:

Sejada na sesticu i sve ce biti lakse. Dakle, kljuc je iskljucivo KOLASINAC.
Ovom prilikom na board meetingu moderacije predloži da priča o Seu Rušiocu postane poželjna na svim temama i da se za istu više ne dijele banovi nego pohvale.

alemsa
Kontakt:

Post Postao/la alemsa » 14 avg 2013, 23:44

Eo na espnu, "kakvo vrhunski odigrano drugo poluvrijeme, ono je prava slika Amerike"
Niko ne spominje 5 izmjena jare Susica, samo se rezultat gleda....

**** ga....

Ado1921
Kontakt:

Post Postao/la Ado1921 » 14 avg 2013, 23:44

Poznata Husrefova "Nismo imali sreće" HAHAHAHHAHAHAHAH
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja." Ivica Osim.

FCB

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 14 avg 2013, 23:45

DukeOfWellington je napisao/la: Ovom prilikom na board meetingu moderacije predloži da priča o Seu Rušiocu postane poželjna na svim temama i da se za istu više ne dijele banovi nego pohvale.
Mogu samo predloziti da se banuju ip adrese. :mrgreen:
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 14 avg 2013, 23:45

ja sranja u Egiptu :o :o :o .

Cautinho
Kontakt:

Post Postao/la Cautinho » 14 avg 2013, 23:46

Jebyga,izgubili smo,ali smo dobili na druge nacine.
Pape je malo izvagao ekipu,i sad ima neku predstavu kako da slozi ekipu koja ce izgurati kvalifikacije i donijeti nam Brazil.
Neki igraci su zakazali i sami sebi pokazali put prema vratima reprezentacije.
Ameri dobri,Altidore jak igrac.
Samo pozitiva,ovo je bio samo test i priprema.
Keep walking.

PlavoZuti
Kontakt:

Post Postao/la PlavoZuti » 14 avg 2013, 23:46

badblueboylivno je napisao/la:Ne kenjajte kvake. Izgubilo se u prijateljskoj utakmici, Pape je htio vidjeti na koga može računati u sljedeće dvije prijelomne utakmice, utakmice u kojima se odlučuje o sudbini bosanskohercegovačkog nogometa.

Nema apsolutno nikakvih zamjerki za poraz u ovom FIFA-inom šizoterminu. Uostalom, nije se igralo protiv Saudijske Arabije ili Nikaragve.
kad si toliko pametan znas li da nam ovakve utakmice mogu odluciti dali cemo biti nosioci u barazu ili ce nam opet Portugal ocitat lekciju...

i isprobava se 10 -15 minuta jedan ili dva igraca....ne vadi se iz utakmice SPAHIC, IBISEVIC, SALIHOVIC i Rahimic u isto vrijeme i to na poluvremenu.... i ubacujes Sunjica, Stevanovica, Vrsajevica, i van kondicije i forme Zahirovica....
a na klupi i dalje ostavljas Prilicno dobrog Viscu i odlicnog Medunjanina koji sa lakocom prenosi igru i daje extra lopte...

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 14 avg 2013, 23:47

vendeta87 je napisao/la:Head ja se slazem s tobom da je Husejnovic zasluzio poziv al moras biti svjesan da bio on pravio probleme i nebi htio sjediti na klupi, a realno on ima sanse da bude u repci samo kao treci napadac! A to sto pises za bilo kojeg igraca nase repke da je k..... (za Viscu) pripisacu cinjenici da si Pitar pa nevolis Zeljovca!
Sesar je kurcina zesca.

znaci govorim objektivno,sigurno en bi napad'o Papeta jer sam pitar po tvom al napadam.
Neke stvari corav insan vidi.

Da je stariji Vrsajevic selektor ne bi zvao sina u repku al ga Pape zove.
Ima on neke kriterije preko kojih prelazi.
Nemamo treceg napadaca a Muslimovic u istom klubu sa Misketom dominira,jedan dobije poziv jedan en dobije.
Necu zvati igraca bez ekipe,zovne Zahirovica.
Necu zvati one koji nisu standardni zovne Svrsajevica koji nije standardan u prosjecnom hrvatskom prvoligasu.

Svaka njemu cast na rezultatiam u kvalifikacijama,al ako postoji materijala za napredak zasto to ne uciniti,nego stagnirati u mjestu?
1946

LenBias
Kontakt:

Post Postao/la LenBias » 14 avg 2013, 23:50

slavko njegus je napisao/la:
LenBias je napisao/la:
slavko njegus je napisao/la:pa ni ja ne bih isao na noge BHT.. Jedino da je Suko bio e onda bih odtrcao...
isli su za njim da ga dovedu, bas to je bilo u kadru na tvu ali on je samo otisao, ne znam sta si ti gledao samo ako si gledao utakmicu na tvu, jednostavno se pokupio jer on vjerovatno ne misli da je pogrijesio
Ipak si bio u pravu. Ni rijeci na press o tome... dovoljno za veceras. Laku noc.
podvukao rep i usutio se, bas ono sto nije trebao uraditi
Closed mouths don't get fed on this boulevard.

PlavoZuti
Kontakt:

Post Postao/la PlavoZuti » 14 avg 2013, 23:50

-------Salihovic--
Dzeko-Ibisevic

Klupa:
Fejzic
Zukanovic
Vranjes
Lulic
Hadzic
Rahimic
Ibricic
Medunjanin
Husejinovic

sve se slazem osim za Viscu...momak je odigro dobro protiv Latvije...treba mu dat vise prilike...Zahirovic van forme...treba mu malo vremena da se vrati u formu...Sunjic i Vrsajevic slabo...Stevanovic jos mlad... bit ce dobar za gdinu dvije...

BigBang
Kontakt:

Post Postao/la BigBang » 14 avg 2013, 23:51

Al poenta cijele price je, da ovo sto vi trubite kako je on vagao neke igrace, i kao slagao ekipu je samo nasa teorija. Jer protiv slovacke uz mozda hajrovica i kolasinca ekipa ce ostat ista, jos cemo morati gledati zahirovica, vrsajevica sunjica picke materine. Zapamtite sta vam kazem, nista pape nije naucio od ove tekme, a molim b.o.ga da ovo sto pricam nije istina.

DonCorleone
Kontakt:

Post Postao/la DonCorleone » 14 avg 2013, 23:52

Bicakcic je na svom debiju odigrao desnog beka, desnog stopera i ljevog stopera. Da se odigralo jos pola sata, gledaoci bi imali priliku gledati Bicakcica na svom debiju kao golmana i napadaca i po potrebi kao ljevog beka, jer za desnog nije.
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.

reptile
Kontakt:

Post Postao/la reptile » 14 avg 2013, 23:52

Edin Visca je danas pokazao da nam je gotovo samo on svijetla tacka nase jadne klupe.
shandrlike-tandrlike

samocelik
Kontakt:

Post Postao/la samocelik » 14 avg 2013, 23:52

Svako ko je realan vidio je danas da je Višća odigro sjajno.Sad što je igro za Želju i da ga zbog toga omalovažava neko je krajnje ludo.
Godinama su te topili, ali ostao si jak kao Čelik!

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.