Safet Sušić - Pape

bavarian_bk
Kontakt:

Re: Safet Sušić - Pape

Post Postao/la bavarian_bk » 03 avg 2013, 12:46

Saurman je napisao/la:
bavarian_bk je napisao/la:Pu **** majku , kad vi poredite Ibričića sa Sesarom, Svrakom i tamo nekim degenima , stvarno imate nekih problema u glavi. Kada Svraka i Sesar postignu u karijeri bar pola koliko je Ibro , onda ga možete spominjati zajedno s njima.

E jest napravio karijeru vrijednu divljenja. :lol:
Svraka bi dao ono malo života što će mu proći u čežnji da pređe u Tursku ili Rusiju samo da dostigne pola od Ibrinog :D

viKK
Kontakt:

Post Postao/la viKK » 03 avg 2013, 14:43

Turska i Rusija su za Svraku Engleska i Njemačka ..

Henderson
Kontakt:

Post Postao/la Henderson » 08 avg 2013, 18:15

Hvala ti Pape što si nas doveo na 13-to mjesto na svijetu. Ljepši poklon za bajram nismo mogli dobiti. Hvala najboljem selektoru u historiji fudbalske reprezentacije Bosne i Hercegovine. 8-)
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).

BaDa12
Kontakt:

Post Postao/la BaDa12 » 08 avg 2013, 19:06

U zadnje vrijeme, osim off-topica vezanog za (ne)pozivanje i karijere određenih veznjaka, ništa se drugo ne piše na ovoj temi osim čestitki za napredak na FIFA listi. Valjda je jedino to moglo zaustaviti određene navijače da prestanu blatiti lik i djelo ovog čovjeka.

Do kraja, Pape! Onda do kraja! 8-)
"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.

Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka

TMovac
Kontakt:

Post Postao/la TMovac » 08 avg 2013, 19:44

Cartman je napisao/la:Ne znam zasto se Svraka i Sesar stavljaju u istu korpu stalno. Ok ranije kad su bili jedini igraci iz PL, ali Sesar je se dokazao u Turskoj i sad ostvario transfer tamo. Ovaj drugi ne moze ni u Iran doc.
Ovako kada citas sa strane tvoj post ispada da se Sesar prodao i otisao iz nase lige jer je igracina i kvalitet vise u odnosu na Svraku,a da ovaj igra jos u nasoj ligi jer je kloc i jer ga niko nece (nemoj me pogresno shvatiti ne mislim da je Svraka neka velika igracina,on i Sesar su u pet deka),Svraka je jos tu samo zbog toga sto igra u Zelji.Za razliku od ostallih klubova iz nase lige politika Zeljeznicara je da igrace ne prodaje pod svaku cijenu i u bescjenje.Da li Zeljo trazi previse love za Svraku u to nebi ulazio.Ali svakako podrzavam takvu politiku.Kada se samo sjetim za koji su sitnis otisli Dzeko,Buba i Stila.Dodje mi da placem.

I za kraj izvinjavam se modovima za OFF :mrgreen:
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!

EuroSport
Kontakt:

Post Postao/la EuroSport » 09 avg 2013, 19:52

Svaka cast Safete Susicu jer prati igre nasih reprezentativaca. Svraka nije zasluzio, nek mu ovo bude opomena. A Sesera nije imao kluba pola godine, on zadugo ne treba u reprezntaciju.
Sto se tice Ibricica nikakav igrac, realno.

Svaka Cast Pape na 13. mjestu.

LenBias
Kontakt:

Post Postao/la LenBias » 14 avg 2013, 22:47

#papeodlazi
Closed mouths don't get fed on this boulevard.

D€LUX
Kontakt:

Post Postao/la D€LUX » 14 avg 2013, 22:51

LIKE za papeta koji misli da Husejinovic nije spreman za repku pa taj ce odigrati na zahirovicevom mjestu , 10 puta bolje od njega... hebo te sejo tvoj brat njegov menadzer , prodat mora se provizija uzet mrs seljacino jedna iz zavidovica , nisi menadzer nego selektor majmune jedan!!
>>No body likes us but we dont care<<

Denizli
Kontakt:

Post Postao/la Denizli » 14 avg 2013, 22:57

Hahahaha.Menu smijesno ovo

Pa, bolan.Sacekaj s izmjenama malo.Vidjelo se da tandem Spahic-Rahimic funkcionise.Rahimic je daleko bolja opcija s 44 godine da igra nego Zahirovic, ko misli drugacije, fakat ga zalim.Sunjic je majstor odbrane :D

Prolaze u nas dio kao da smo Svicarski sir.Sta je ovo?

Fakat.Pozitivno je da ce Hajrovic nadam se dobiti poziv sto prije

A, tu treba veliku cistku napraviti, jer ima ljudi koji su zalutali. :(

gollum
Kontakt:

Post Postao/la gollum » 14 avg 2013, 23:03

Zanimljivo, izmedju utakmica mnogi ovdje prave neki svoj spisak, koga bi trebalo izbaciti, koga ubaciti, te se koristi argument "zasto sluze prijateljske utakmice nego da proba neke igrace". Medjutim, kad se dozivi poraz, ipak to nije najvaznije, nego isti ti postavljaju pitanja "zasto je napravio toliko izmjena na poluvremenu"...Nikad ugoditi...
Seks je užitak, a gol je ekstaza.

"Taktika je bila ne primiti gol. Funkcionirala je odlično sve dok nismo primili gol."

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 14 avg 2013, 23:09

gollum je napisao/la:Zanimljivo, izmedju utakmica mnogi ovdje prave neki svoj spisak, koga bi trebalo izbaciti, koga ubaciti, te se koristi argument "zasto sluze prijateljske utakmice nego da proba neke igrace". Medjutim, kad se dozivi poraz, ipak to nije najvaznije, nego isti ti postavljaju pitanja "zasto je napravio toliko izmjena na poluvremenu"...Nikad ugoditi...
Nit' oduzet, nit' dodat.
8-)
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

gringobih
Kontakt:

Post Postao/la gringobih » 14 avg 2013, 23:12

Monolog je napisao/la:
gollum je napisao/la:Zanimljivo, izmedju utakmica mnogi ovdje prave neki svoj spisak, koga bi trebalo izbaciti, koga ubaciti, te se koristi argument "zasto sluze prijateljske utakmice nego da proba neke igrace". Medjutim, kad se dozivi poraz, ipak to nije najvaznije, nego isti ti postavljaju pitanja "zasto je napravio toliko izmjena na poluvremenu"...Nikad ugoditi...
Nit' oduzet, nit' dodat.
8-)
Izvini ko to na svijetu ne zna osim Safeta da Sunjic, Vrsajevic, Zahirovic, nisu za repke????????
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY

Rockefeller
Kontakt:

Post Postao/la Rockefeller » 14 avg 2013, 23:15

Nisu za repke al' Njemačke repke, za bosanske ne znam što nisu. Nit' Bosanac ima boljeg nit' su oni izbacili koga boljeg sa spiska.

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 14 avg 2013, 23:17

Nisam ga nikada nešto aman kritikovao, nit' pljuvao kao neki ovdje, nedaj Bože, al' za ovo večeras mislim da je glavni krivac upravo Safet.
Shvatam da je prijateljska tekma u pitanju, da se igrači moraju probat', da vidimo na čemu smo itd itd, al' brate ne možeš ono uraditi, onako rano 4-5 izmjena napravit', onakve rokade u timu puknut' odjednom - nevjerovatno zaista.

Al' hajde, dobro, sreća pa je prijateljska, možda nam je upravo ovo trebalo, možda je upravo ovo Safetu trebalo da shvati neke stvari, da vidi na čemu smo, da vidi tu "snagu" naše klupe.

Šunjiću kuća što dalje od repke bila, amin. Taj ne bi mogao mene čuvat', a ne onakvu mrcinu od igrača kakav je Altidore.
To je sve što ću za onog hajvana reći, mazlum.

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 14 avg 2013, 23:21

Safet jeste "krivac" za ovo veceras, ali svjestno je isao na rizik i to je ok, malo suvise rizikovao, stvarno nista dramaticno. 2 igraca izmjeniti, malo ubrzati igru zbog kontri, pa kasnije uvoditi druge. No on je izgleda zelio da baci sve u vatru i nadao se da ce zamjene biti jos zednije za pobjedom, ali su se momci izgubili.

Ali na drugu stranu prvih 45 minuta smo bili jaci. I to je najbitnije, jer cemo tako igrati kvalifikacije, i za to je on isto krivac.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 14 avg 2013, 23:21

morate shvatiti da mi nemamo sirinu na klupi, to nas malo yebe
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

Henderson
Kontakt:

Post Postao/la Henderson » 14 avg 2013, 23:36

- Morao sam izvršiti četiri izmjene na poluvremenu. Salihović i Ibišević su stigli ozlijeđeni, bilo je planirano da igraju samo jedno poluvrijeme. Nije bio plan da izvedem Spahića. Međutim, morao sam ga izvesti kako ga ne bih izgubio za Slovačku.
Nek malo slave i ovi što navrate jednom godišnje na temu tj. kada izgubimo.
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).

skyisthelimit

Post Postao/la skyisthelimit » 14 avg 2013, 23:38

Strucnjaci jedva docekali da izgubimo pa da sa rahatlukom otvore ovu temu i dobro se istresu.. Onaj gore se javlja jer je izgubio pare na kladi ( zanimljivo, takvi se uvijek jave kad izgubimo, a ne i kad dobijemo ). Sta treba covjece, da te zalimo ????

I da, koliko me sjecanje sluzi svaka nesPretno izgubljena friendly utakmica nam se vrati u mnogo vaznijim kvalifikacijskim utakmicama. Sjetite se samo kako smo izgubili protiv Brazila, Irske i Mexica..

Protiv Brazila je Susic izvrsio samo 4 izmjene i to pred kraj utakmice..
Protiv Mexica 5 izmjena, takodjer pred kraja utakmice...

Tada se prozivao zbog malog broja igraca, a sada se kritikuje jer je svima dao priliku da igraju..

Da zakljucim na kraju. Veceras ovu utakmicu protiv amera vjerovatno ne bi izgubili da se sa izmjenama cekalo do 70 minuta. Ali ako ce ovaj poraz kao i prethodni prijateljski utjecati na smirivanje tenzija i vrucih glava onda sam svakako ZA tj potpisujem svaki poraz u prijateljskoj utakmici jer znamo sta slijedi u kvalama. 8-)
15.10 - 15.06 ...

No4
Kontakt:

Post Postao/la No4 » 14 avg 2013, 23:46

Super provjera..neki igraci su pokazali svoj domet, i to je ono,zbog čega se i igraju ove utakmice.sad ce u šiš:braća Hajrovici, Hadzic, Kolosinac, Vranjes, Besic..
Pape zna!

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 14 avg 2013, 23:51

slika

zov' ga Pape !
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.