BiH - USA (14.08.2013)

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

slavko njegus
Kontakt:

Re: BiH - USA (14.08.2013)

Post Postao/la slavko njegus » 14 avg 2013, 23:29

pa ni ja ne bih isao na noge BHT.. Jedino da je Suko bio e onda bih odtrcao...

Yucca
Kontakt:

Post Postao/la Yucca » 14 avg 2013, 23:29

adriano_leite je napisao/la:
gringobih je napisao/la: Ja nisam izbio pare i moral od 30000 ljudi na Kosevu nego tvoj expert, povedi ga kuci...
Dok vodi moju reprezentaciju ja cu pisati zuvijek za dobro te repke...A tvoj golubar nek bjezi u Pariz, ja sam ovdje jeo lecu ne on...
Kralju, nisi ti jedini jeo lecu, mnogi su jeli lecu, a mnogi nisu cak ni nje imali, pa opet ne seremo svi koliko ti mozes da seres.

Covjek je neumoran nide veze :oops: :evil:
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Rockefeller
Kontakt:

Post Postao/la Rockefeller » 14 avg 2013, 23:30

BlueIsTheColor je napisao/la:Altidore, Dempsey, Donovan, Jones?
Znam ih i ja nabrojati, ali ako pratim slabije klubove i niže lige ne znači i da pratim dobre igrače.

LenBias
Kontakt:

Post Postao/la LenBias » 14 avg 2013, 23:30

slavko njegus je napisao/la:pa ni ja ne bih isao na noge BHT.. Jedino da je Suko bio e onda bih odtrcao...
isli su za njim da ga dovedu, bas to je bilo u kadru na tvu ali on je samo otisao, ne znam sta si ti gledao samo ako si gledao utakmicu na tvu, jednostavno se pokupio jer on vjerovatno ne misli da je pogrijesio
Closed mouths don't get fed on this boulevard.

mikeaziz
Kontakt:

Post Postao/la mikeaziz » 14 avg 2013, 23:31

gringobih je napisao/la:
mikeaziz je napisao/la:
gringobih je napisao/la: Ja nisam izbio pare i moral od 30000 ljudi na Kosevu nego tvoj expert, povedi ga kuci...
Pa nisam ni ja neki miljenik Papeta, ali si ti takvo g.ovno od covjeka da je to nesnosljivo. A vatru u ruku stavljam da ti na bilo kakvu utakmicu nisi otisao, pa min 5 godina. Vjerovatno te je nekad stari vodio na utakmicu da vidis kako to izgleda.
hahahahhahahahahahaahah Hoces oziljak iz Tirane da uslikam????

Onako levat da ti kazem da sam na vise gostujucih tekmi repke bio nego ne...
A sad idi polozi kravi lokalboy...
Nema. Sad sad si me ubijedio. Cuj oziljak da mi slika. hahahah

Sta god bilo ti nisi covjek, vec obicni nezadovoljni djecak kojem sve zivo smeta. Ne znas pohvalit, al kad treba popljuvat prvi si u redu. Bravo majstore.

PlavoZuti
Kontakt:

Post Postao/la PlavoZuti » 14 avg 2013, 23:31

Znaju li ovi nasi struck javi da se I ova prijateljska utakmica racuna prema slijedecim kvalifikacijama...da I od nje zavisi da li cemo biti u prvoj, drugoj ili trecoj jakosnoj skupini.

Ko prvo uigravas tim...znaci izvedi postavu sa kojom ces igrati protiv Slovacke, da vidis kako ide i dali sta treba mjenjat...a ove ljepotane sto se nezna znajul ili neznajul...napravi neoficijalnu utakmicu protiv mlade repke ili reprezentacije premijer lige pa da vidis ko ce se pokazat....eventualno pruzit priliku nekome protiv slabije reprezentacije i pred utakmicu sa Latvijom, Litvanijom ili Lihtenstajnom, a ne pred utakmicu sa Slovackom ili Grckom....

Ko drugo, ne mjenja se 4 igraca odjednom.... i nemjenja se najgori igraci prvo pa onda ubacujes ono sto vrijedi....
Stevanovicu dosta 15 min, Zahirovicu bez priprema i utakmica dosta i 20-30 min...Vrsajevicu dosta i 10 min.... Sunjicu dosta 10 takodje...

Medunjanin je prva postava...

Trebo je izvest istu ekipu kao i protiv Latvije ...izuzev povrijedjenog Mujdze kojeg eto moze zamjenit Bicakcic...

Begovic je ko motka...treba pod hitno vjezbat reflekse... lopta preletila zivi zid a on ko panj stoji...odraz mu je 0 kao i brzina...dobar na kornerima na neki nacin i eto onako je siguran kad mu vratis loptu....

Igra danas 0 ...previse dugih lopti koje su poklonjene Americi da pocnu novi napad...osjetilo se da nema Medunjanina koji je glavna veza lijeve i desne strane...

ohhhh i nikad.....al bas nikad vise utakmicu ne treba odigrat u Sarajevu...na bilo kojem stadionu....ova publika nije ni za saha, opere, kuglanja, a kamoli BiH reprezentacije....samo se cuje ono bjedno "Bosna je sampion o oo ooo" i to je sve sto se culo....13 000 u Zenici >>>>> 130 000 u Sarajevu a kamoli 25 000

badblueboylivno
Kontakt:

Post Postao/la badblueboylivno » 14 avg 2013, 23:32

Ne kenjajte kvake. Izgubilo se u prijateljskoj utakmici, Pape je htio vidjeti na koga može računati u sljedeće dvije prijelomne utakmice, utakmice u kojima se odlučuje o sudbini bosanskohercegovačkog nogometa.

Nema apsolutno nikakvih zamjerki za poraz u ovom FIFA-inom šizoterminu. Uostalom, nije se igralo protiv Saudijske Arabije ili Nikaragve.
Hayley <3

111
Kontakt:

Post Postao/la 111 » 14 avg 2013, 23:32

vendeta87 je napisao/la:
111 je napisao/la:Jenkiji su sasvim solidna ekipa, a mi smo se nafurali da smo vec sad prvaci svijeta.
I dobro nam je sad legao ovaj šamar, taman da se uozbiljimo sa Slovacku.
Sušić je namazan lik..dao je šansu ovim igracima sa klupe, da ih sutra može nabiti nogom, a to su redom Šunjić, Vršajević i Zahirović...od ranije se zahvalio Sesaru i Svraki...eto 5 igraca ce biti nogirano i to su dobre stvar kod ovih prijateljskih utakmica, da se vidi na koga se može racunati, a na koga ne može.
Višća i Stevanović pokazali da imaju neki kvalitet, ali da još nisu za prvih 11...znaci i oni na klupu, jer nemaju šta tražiti u prvom sastavu.
Bičakčić se pokazao kao pojacanje, a ocekujemo Hajrovića i Kolašinca i to je to.
Nemamo mi puno kvalitetnih igraca
Cini mi se da si upravu, ova tekma je izgovor za Papeta da ih konaco nogira!
Pa mora brate tako, nema druge... a namazan je Pape...a da nije ovo uradio, da im se zahvalio bez ove šanse (a dao im je citavo poluvrijeme u kojem su prokockali vodstvo od 2-0 i primili cetiri gola). svi bi ga napadali , pogotovui novinari, što ih je nogirao, što im nije dao šansu da se pokažu, što ovo, što ono...e sad smo vidjeli veceras u drugom poluvremenu i nemamo ko šta reci kad ih sutra nabije nogom....za nogiranje i služe prijateljske, jer se tu isprobava...a može se i dobiti neki igrac za selekcije.

zamorano
Kontakt:

Post Postao/la zamorano » 14 avg 2013, 23:33

Ovo Koševo je definitivno ukleto...Ponekad na njemu i Sarajevo pobjedi :D Ljudi prijateljska je tekma ba...laganini...Vi zapeli ko da je svjetsko prvenstvo...prekosutra niko i nece spominjati ovu tekmu ;)
::::SAMO ČELIK::::

slavko njegus
Kontakt:

Post Postao/la slavko njegus » 14 avg 2013, 23:34

A majke vam otkud sad to da Zahirovic ne valja??? On neke ranije tekme nije uopste bio los...

LenBias
Kontakt:

Post Postao/la LenBias » 14 avg 2013, 23:34

na kosevu definitivno vise ne treba odigrati ni jednu jedinu utakmicu, nema nama HAJRA tamo
Closed mouths don't get fed on this boulevard.

vendeta87
Kontakt:

Post Postao/la vendeta87 » 14 avg 2013, 23:35

111 je napisao/la:
vendeta87 je napisao/la:
111 je napisao/la:Jenkiji su sasvim solidna ekipa, a mi smo se nafurali da smo vec sad prvaci svijeta.
I dobro nam je sad legao ovaj šamar, taman da se uozbiljimo sa Slovacku.
Sušić je namazan lik..dao je šansu ovim igracima sa klupe, da ih sutra može nabiti nogom, a to su redom Šunjić, Vršajević i Zahirović...od ranije se zahvalio Sesaru i Svraki...eto 5 igraca ce biti nogirano i to su dobre stvar kod ovih prijateljskih utakmica, da se vidi na koga se može racunati, a na koga ne može.
Višća i Stevanović pokazali da imaju neki kvalitet, ali da još nisu za prvih 11...znaci i oni na klupu, jer nemaju šta tražiti u prvom sastavu.
Bičakčić se pokazao kao pojacanje, a ocekujemo Hajrovića i Kolašinca i to je to.
Nemamo mi puno kvalitetnih igraca
Cini mi se da si upravu, ova tekma je izgovor za Papeta da ih konaco nogira!
Pa mora brate tako, nema druge... a namazan je Pape...a da nije ovo uradio, da im se zahvalio bez ove šanse (a dao im je citavo poluvrijeme u kojem su prokockali vodstvo od 2-0 i primili cetiri gola). svi bi ga napadali , pogotovui novinari, što ih je nogirao, što im nije dao šansu da se pokažu, što ovo, što ono...e sad smo vidjeli veceras u drugom poluvremenu i nemamo ko šta reci kad ih sutra nabije nogom....za nogiranje i služe prijateljske, jer se tu isprobava...a može se i dobiti neki igrac za selekcije.
Svaka ti cast tacno si napisao ono sto je i meni bilo na umu da napisem!

samocelik
Kontakt:

Post Postao/la samocelik » 14 avg 2013, 23:36

LenBias je napisao/la:na kosevu definitivno vise ne treba odigrati ni jednu jedinu utakmicu, nema nama HAJRA tamo
:lol: :lol: :lol:
Godinama su te topili, ali ostao si jak kao Čelik!

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 14 avg 2013, 23:37

Begovic
Mujdza-Spahic-Bicakcic-Kolasinac
-------Salihovic--
Hajrovic-Misimovic-Pjanic
Dzeko-Ibisevic

Klupa:
Fejzic
Zukanovic
Vranjes
Lulic
Hadzic
Rahimic
Ibricic
Medunjanin
Husejinovic

Otjerati:Vrsajevica,Sunjica,Viscu,Zahirovica,Stevanovica posalti kod psihologa.
1946

DukeOfWellington
Kontakt:

Post Postao/la DukeOfWellington » 14 avg 2013, 23:38

slavko njegus je napisao/la:A majke vam otkud sad to da Zahirovic ne valja??? On neke ranije tekme nije uopste bio los...
Neke ranije tekme nije bio loš, al zadnjih par je stroga truba.

Amar Dzeko
Kontakt:

Post Postao/la Amar Dzeko » 14 avg 2013, 23:38

Head je napisao/la:Stevanovica posalti kod psihologa.
A tebe kod psihijatra.

P.S. Lulica na klupu :lol:
Zadnja izmjena: Amar Dzeko, dana/u 14 avg 2013, 23:39, ukupno mijenjano 1 put.
Ronaldo - Isco - Bale

"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.

robijas_Ri
Kontakt:

Post Postao/la robijas_Ri » 14 avg 2013, 23:38

Poraz dosao u pravo vrijeme, kao sto kaze Safet. Neka su nas ljudi malo spustili, da vidimo da i nismo tolko jaki ako se ne zapne. Mi smo i dalje mala reprezentacija jer nemamo širine igrackog kadra i taj nedostatak kvalitete se mora nadoknadit borbenoscu i maksimalnim oprezom za svaku utakmicu.

vendeta87
Kontakt:

Post Postao/la vendeta87 » 14 avg 2013, 23:39

Head je napisao/la:Begovic
Mujdza-Spahic-Bicakcic-Kolasinac
-------Salihovic--
Hajrovic-Misimovic-Pjanic
Dzeko-Ibisevic

Klupa:
Fejzic
Zukanovic
Vranjes
Lulic
Hadzic
Rahimic
Ibricic
Medunjanin
Husejinovic

Otjerati:Vrsajevica,Sunjica,Viscu,Zahirovica,Stevanovica posalti kod psihologa.
Jesil ti gledao tekmu veceras pa Visca ti je bio najbolji od ovih sto su usli s klupe a jedan od boljih na cijeloj tekmi, ja znam da ti gotivis Husejinovica al sto ga guras preko ledja Visce i Stevanovica.
Zadnja izmjena: vendeta87, dana/u 14 avg 2013, 23:39, ukupno mijenjano 1 put.

111
Kontakt:

Post Postao/la 111 » 14 avg 2013, 23:39

slavko njegus je napisao/la:A majke vam otkud sad to da Zahirovic ne valja??? On neke ranije tekme nije uopste bio los...
Realno, lik je kar'na obicna od igraca.
Za njega je 37-godišnji Rahimić, koji vec dvije godine sjedi na klupi CSKA i koji mu može biti otac, i sad magistar fudbala na pozicije zadnjeg veznog.
Znaci, nema šta tražiti u selekciji....pa sve se veceras vidjelo u drugom poluvremenu....teren je jedino mjerilo.
Uspjeli su prokockati 2-0 i primiti 4 komada...to znaci u prevodu = sutra obavezno nogiranje ovih rezervista sa klupe

Kobe Bryant
Kontakt:

Post Postao/la Kobe Bryant » 14 avg 2013, 23:39

Unknown Genius je napisao/la:Sada kada pogledam ova utakmica bi mogla da bude jako dobra za nas. Naravno, za to je potrebno Sušićevo pametno razmišljanje i da mu ova utakmica dođe kao prilika za formiranje rostera ekipe. Očigledno je da Vršajević i Šunjić nemaju šta tražiti u ovakvoj reprezentaciji, nisu ni do sada ništa pokazali, a večerašnjim nastupom su (nadam se) sebi zatvorili vrata repke na duži period. Zahirovića treba ostaviti, jer je do sada uvijek davao maksimum i igrao koliko se od njega očekuje, večeras je bio kriminalan ali mislim da je do sada zaslužio da mu se jedan ovakav nastup oprosti. Od Stevanovića nema trenutno koristi, dobar je igrač i uvijek sam za da ga pozove, ali je van forme i dok ne bude konstantno igrao u timu ni u repci ne treba ulaziti u igru.

Salihovića treba što prije vratiti u sredinu terena, lik NE ZNA ubaciti loptu, a to je ključno za poziciju na kojoj ga sad forsira. Nadam se da ćemo dobiti tu pojačanje u vidu Kolašinca i njega upariti sa Lulićem, a Salihovića staviti na DMC-a. Bičakćić vrijedno pojačanje, može se boriti sa Zukom za mjesto u ekipi. Po meni ovi igrači su u opticaju za ekipu:

Golmani: Begović, Fejzić, Burić
Odbrana: Mujdža, Vranješ, Bičakćić, Spahić, Zukanović, Pandža, Kolašinac
Sredina: Salihović, Rahimić, Zahirović, Medunjanin, Pjanić, Misimović, Husejinović, Hajrović, Stevanović, Lulić, Višća
Napad: Džeko, Ibišević.

Volio bih gledati ovih XI, jest da je nekako nezamislivo bez Misketa, ali treba probati i sa pravim desnim krilom u ekipi, da nam se igra ne bazira samo na lijevu stranu. Ako Kolašinac do Slovačke ne riješi papire, onda nema druge nego Sejo na lijevog beka, a Zahirović/Rahimić na zadnjeg veznog.
-----------------Begović--------------------
Mujdža - Spahić - Zukanović - Kolašinac
----------------Salihović--------------------
Hajrović-------Pjanić----------------Lulić
------------Ibišević - Džeko----------------
97,5 % SE SLAŽEM ;)

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.