BiH - USA (14.08.2013)

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

rope11
Kontakt:

Re: BiH - USA (14.08.2013)

Post Postao/la rope11 » 14 avg 2013, 23:23

Opet smo se previse digli u nebesa. Citam ja i citam danas, pa to se najavljuje 3 razlike za nas ko da igramo protiv San Marina. :lol:
Ja samo sutim i gledam, a od pocetka sam imao neki predosjecaj da cemo izgubiti. Al' haj, da ne kvarim raji dozivljaj, nije svaki dan tekma ... :mrgreen:

Nije to lose izgledalo u prvom poluvremenu, par dobrih asistencija i golova, moglo je biti i vise, ali vjerujem da bi bolje pristupili igri da nije bila prijateljska. Isto tako se mora uzeti u obzir da pojedinim igracima sezona nije ni pocela, vidjelo se na vecini neuigranost i losa forma. Pjanic i Lula neprepoznatljivi, a bilo je jos takvih.

Po meni je greska bila sto je Susic prerano izvadio igrace, trebao je sacekati bar jos 15-ak minuta i onda postepeno vaditi, ovako su izgledali ko ovce na terenu, nisu znali ni sami gdje trce.
Sto se tice onog Vrsajevica, meni se sere kad ga vidim. Ne znam samo odakle njega iskopase pa u reprezentaciju, tesko nama ako nemamo bolje alternative po boku ... :roll:

Uglavnom, bilo pa proslo, bit ce bolje, ovo je samo vazna lekcija za ubuduce.
Zadnja izmjena: rope11, dana/u 14 avg 2013, 23:25, ukupno mijenjano 1 put.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.

FORZA MILAN !

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 14 avg 2013, 23:24

dinoze je napisao/la:Poznaje li neko njihovu repku ja znam daim je falio Donovan, Dempssy
Beasley, Onyewu i Edu meni padaju na pamet. :?
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 14 avg 2013, 23:24

Koji smo mi jad od navijaca. :evil:

Zalosno je ovo sve sto pisete, kako vas nije sram.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 14 avg 2013, 23:25

Monolog je napisao/la:
dinoze je napisao/la:Poznaje li neko njihovu repku ja znam daim je falio Donovan, Dempssy
Na pocetku je komentator rekao da im fali 4 igraca ,valjda ovi sto igraju u njihovoj ligi.

Yucca
Kontakt:

Post Postao/la Yucca » 14 avg 2013, 23:25

Omerbavarac je napisao/la:Koji smo mi jad od navijaca. :evil:

Zalosno je ovo sve sto pisete, kako vas nije sram.

Potpis tacno sramota :oops: :oops: :evil:
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

gringobih
Kontakt:

Post Postao/la gringobih » 14 avg 2013, 23:25

mikeaziz je napisao/la:
gringobih je napisao/la: Ja nisam izbio pare i moral od 30000 ljudi na Kosevu nego tvoj expert, povedi ga kuci...
Pa nisam ni ja neki miljenik Papeta, ali si ti takvo g.ovno od covjeka da je to nesnosljivo. A vatru u ruku stavljam da ti na bilo kakvu utakmicu nisi otisao, pa min 5 godina. Vjerovatno te je nekad stari vodio na utakmicu da vidis kako to izgleda.
hahahahhahahahahahaahah Hoces oziljak iz Tirane da uslikam????

Onako levat da ti kazem da sam na vise gostujucih tekmi repke bio nego ne...
A sad idi polozi kravi lokalboy...
Zadnja izmjena: gringobih, dana/u 14 avg 2013, 23:26, ukupno mijenjano 1 put.
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY

ehoraje
Kontakt:

Post Postao/la ehoraje » 14 avg 2013, 23:26

vendeta87 je napisao/la:
Head je napisao/la:Svoje kredite su ispucali Sunjic,Zahirovic,Vrsajevic.

Ovoj ekipi prisojiti Kolasinca,Hajrovica,Husejinovica i da nam klupa barem lici na nesto.

Inace zukanovic kriminalan veceras,kao i Lulic i Salihovic.
Susic takodjer zasluzuje kritiku,pozitivna kritika je uvijek dobra.
Slazem se stobom ja ih nebih pozivao do kraja kvalifikacija.
Oni su svoje kredite davno ispucali,zapravo nikad ni nisu trebali biti u repki,ali sta ces kad je Sejo Susic i onaj drugi Darko mescini menadzer svoj trojici!!!Normalno Pape u talu i Ameri te ubiju!!!!!!!i Zukanovic je njihov,zapravo ovi veceras najlosiji su njihovi igraci slucajno......

BlueIsTheColor
Kontakt:

Post Postao/la BlueIsTheColor » 14 avg 2013, 23:26

Rockefeller je napisao/la:Ma ova Amerika je drugorazredna reprezentacija i ovo je senzacija dragi ljudi. Šta se palite. :roll:

Oni dobrog igrača nemaju. Izbacio je jednom i trećeligaš Real Madrida al' to je bilo samo jednom, senzacionalno. Nešto jača reprezentacija od Litvanije i Latvije, u rangu sa Slovencima.

Da igramo 10 takmičarskih utakmica protiv Amerike ne bi nam više od dva gola dali i ne bi pobjedili niti jednu.
Altidore, Dempsey, Donovan, Jones?
...ni države, ni vlasti sve, nisu mogle da te ugase, jer stojimo, prkosimo, u srcima te našim nosimo..

dinoze
Kontakt:

Post Postao/la dinoze » 14 avg 2013, 23:26

Monolog je napisao/la:
Uh pa i oni su ameri, to su dobri igraci .
Znaci sve u svemu i nije neko iznendzenje da su jaki

111
Kontakt:

Post Postao/la 111 » 14 avg 2013, 23:26

Jenkiji su sasvim solidna ekipa, a mi smo se nafurali da smo vec sad prvaci svijeta.
I dobro nam je sad legao ovaj šamar, taman da se uozbiljimo sa Slovacku.
Sušić je namazan lik..dao je šansu ovim igracima sa klupe, da ih sutra može nabiti nogom, a to su redom Šunjić, Vršajević i Zahirović...od ranije se zahvalio Sesaru i Svraki...eto 5 igraca ce biti nogirano i to su dobre stvar kod ovih prijateljskih utakmica, da se vidi na koga se može racunati, a na koga ne može.
Višća i Stevanović pokazali da imaju neki kvalitet, ali da još nisu za prvih 11...znaci i oni na klupu, jer nemaju šta tražiti u prvom sastavu.
Bičakčić se pokazao kao pojacanje, a ocekujemo Hajrovića i Kolašinca i to je to.
Nemamo mi puno kvalitetnih igraca

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 14 avg 2013, 23:26

gringobih je napisao/la: Ja nisam izbio pare i moral od 30000 ljudi na Kosevu nego tvoj expert, povedi ga kuci...
Dok vodi moju reprezentaciju ja cu pisati zuvijek za dobro te repke...A tvoj golubar nek bjezi u Pariz, ja sam ovdje jeo lecu ne on...
Kralju, nisi ti jedini jeo lecu, mnogi su jeli lecu, a mnogi nisu cak ni nje imali, pa opet ne seremo svi koliko ti mozes da seres.
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND

Mes Que Un Club!

Mi smo Horde Zla sa Sjevera...

slavko njegus
Kontakt:

Post Postao/la slavko njegus » 14 avg 2013, 23:27

A sta pisemo? Da je zajebao sto je mijenjao pola tima? Pa jeste zajebao je. i sta. Idemo dalje. Valjda je i on toga svjestan pa ce to reci na pressici.

klasik
Kontakt:

Post Postao/la klasik » 14 avg 2013, 23:27

Ljudi prijateljska je utakmica, i meni je ba krivo, al ajd razumijem Papeta, hoce covjek da vidi na cemu je, sta nek se povrijedi Spahic (za jezik se ugrizo) Pjanic, Ibisevic, pa mora covjek vidit sa cim raspolaze.

Vama je svima u glavi da sto prije uletimo u top 10 reprezentacija, al polako baa nije hica taman do Brazila bice.
ᴛᴜᴢʟᴀɴꜱᴋᴀ ꜱʟᴏʙᴏᴅᴀ

barsa77
Kontakt:

Post Postao/la barsa77 » 14 avg 2013, 23:27

Unknown Genius je napisao/la:Sada kada pogledam ova utakmica bi mogla da bude jako dobra za nas. Naravno, za to je potrebno Sušićevo pametno razmišljanje i da mu ova utakmica dođe kao prilika za formiranje rostera ekipe. Očigledno je da Vršajević i Šunjić nemaju šta tražiti u ovakvoj reprezentaciji, nisu ni do sada ništa pokazali, a večerašnjim nastupom su (nadam se) sebi zatvorili vrata repke na duži period. Zahirovića treba ostaviti, jer je do sada uvijek davao maksimum i igrao koliko se od njega očekuje, večeras je bio kriminalan ali mislim da je do sada zaslužio da mu se jedan ovakav nastup oprosti. Od Stevanovića nema trenutno koristi, dobar je igrač i uvijek sam za da ga pozove, ali je van forme i dok ne bude konstantno igrao u timu ni u repci ne treba ulaziti u igru.

Salihovića treba što prije vratiti u sredinu terena, lik NE ZNA ubaciti loptu, a to je ključno za poziciju na kojoj ga sad forsira. Nadam se da ćemo dobiti tu pojačanje u vidu Kolašinca i njega upariti sa Lulićem, a Salihovića staviti na DMC-a. Bičakćić vrijedno pojačanje, može se boriti sa Zukom za mjesto u ekipi. Po meni ovi igrači su u opticaju za ekipu:

Golmani: Begović, Fejzić, Burić
Odbrana: Mujdža, Vranješ, Bičakćić, Spahić, Zukanović, Pandža, Kolašinac
Sredina: Salihović, Rahimić, Zahirović, Medunjanin, Pjanić, Misimović, Husejinović, Hajrović, Stevanović, Lulić, Višća
Napad: Džeko, Ibišević.

Volio bih gledati ovih XI, jest da je nekako nezamislivo bez Misketa, ali treba probati i sa pravim desnim krilom u ekipi, da nam se igra ne bazira samo na lijevu stranu. Ako Kolašinac do Slovačke ne riješi papire, onda nema druge nego Sejo na lijevog beka, a Zahirović/Rahimić na zadnjeg veznog.
-----------------Begović--------------------
Mujdža - Spahić - Zukanović - Kolašinac
----------------Salihović--------------------
Hajrović-------Pjanić----------------Lulić
------------Ibišević - Džeko----------------
Kakva bi ovdje bila promaja u sredini!Ako već igraš sa krilnim igračima onda u sredini moraš imat tri igrača,što iz igre izvlači drugog napadača!!!
vamossssss Barsa,naprijed Bosna

lisander
Kontakt:

Post Postao/la lisander » 14 avg 2013, 23:28

Evo ga pocelo je jadnici napadaju safeta, zadnje dvije godine sve glatko dobijamo, trebao nam je jedan poraz, pokazali su da neki nisu za repku, od ovog meca to je ono najvaznije.

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 14 avg 2013, 23:28

Rockefeller je napisao/la:Ma ova Amerika je drugorazredna reprezentacija i ovo je senzacija dragi ljudi. Šta se palite. :roll:

Oni dobrog igrača nemaju. Izbacio je jednom i trećeligaš Real Madrida al' to je bilo samo jednom, senzacionalno. Nešto jača reprezentacija od Litvanije i Latvije, u rangu sa Slovencima.

Da igramo 10 takmičarskih utakmica protiv Amerike ne bi nam više od dva gola dali i ne bi pobjedili niti jednu.
U 100 utakmica ne bi 2x presli na nasu polovinu. :roll: :mrgreen:
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

LenBias
Kontakt:

Post Postao/la LenBias » 14 avg 2013, 23:28

slavko njegus je napisao/la:A sta pisemo? Da je zajebao sto je mijenjao pola tima? Pa jeste zajebao je. i sta. Idemo dalje. Valjda je i on toga svjestan pa ce to reci na pressici.
rekao bi on to odmah nakon utakmice u kamere ali se pokupio kao kakva hinja i nestao samo
Closed mouths don't get fed on this boulevard.

ulaznica
Kontakt:

Post Postao/la ulaznica » 14 avg 2013, 23:28

rope11 je napisao/la: pa to se najavljuje 3 razlike za nas ko da igramo protiv San Marina
Bilo je krenulo, da su isti igraci izasli u drugom poluvremenu, bio bih San Marino.

Po meni je greska bila sto je Susic prerano izvadio igrace
ma nemoj mi reci...

Uglavnom, bilo pa proslo, bit ce bolje, ovo je samo vazna lekcija za ubuduce.
Ovo jedino lekcija Papetu, nikom vise.

vendeta87
Kontakt:

Post Postao/la vendeta87 » 14 avg 2013, 23:28

111 je napisao/la:Jenkiji su sasvim solidna ekipa, a mi smo se nafurali da smo vec sad prvaci svijeta.
I dobro nam je sad legao ovaj šamar, taman da se uozbiljimo sa Slovacku.
Sušić je namazan lik..dao je šansu ovim igracima sa klupe, da ih sutra može nabiti nogom, a to su redom Šunjić, Vršajević i Zahirović...od ranije se zahvalio Sesaru i Svraki...eto 5 igraca ce biti nogirano i to su dobre stvar kod ovih prijateljskih utakmica, da se vidi na koga se može racunati, a na koga ne može.
Višća i Stevanović pokazali da imaju neki kvalitet, ali da još nisu za prvih 11...znaci i oni na klupu, jer nemaju šta tražiti u prvom sastavu.
Bičakčić se pokazao kao pojacanje, a ocekujemo Hajrovića i Kolašinca i to je to.
Nemamo mi puno kvalitetnih igraca
Cini mi se da si upravu, ova tekma je izgovor za Papeta da ih konaco nogira!

dinoze
Kontakt:

Post Postao/la dinoze » 14 avg 2013, 23:28

Jeste li gledali ono skautiranje Amera naseg tima, ocijenili su da nam je u udarnoj postavi najslabija karika Begovic i da je prosjecan golman, koji lako prima golove iz slobodnih udaraca.

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.