BiH - USA (14.08.2013)
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- Unknown Genius
- Kontakt:
Re: BiH - USA (14.08.2013)
Sada kada pogledam ova utakmica bi mogla da bude jako dobra za nas. Naravno, za to je potrebno Sušićevo pametno razmišljanje i da mu ova utakmica dođe kao prilika za formiranje rostera ekipe. Očigledno je da Vršajević i Šunjić nemaju šta tražiti u ovakvoj reprezentaciji, nisu ni do sada ništa pokazali, a večerašnjim nastupom su (nadam se) sebi zatvorili vrata repke na duži period. Zahirovića treba ostaviti, jer je do sada uvijek davao maksimum i igrao koliko se od njega očekuje, večeras je bio kriminalan ali mislim da je do sada zaslužio da mu se jedan ovakav nastup oprosti. Od Stevanovića nema trenutno koristi, dobar je igrač i uvijek sam za da ga pozove, ali je van forme i dok ne bude konstantno igrao u timu ni u repci ne treba ulaziti u igru.
Salihovića treba što prije vratiti u sredinu terena, lik NE ZNA ubaciti loptu, a to je ključno za poziciju na kojoj ga sad forsira. Nadam se da ćemo dobiti tu pojačanje u vidu Kolašinca i njega upariti sa Lulićem, a Salihovića staviti na DMC-a. Bičakćić vrijedno pojačanje, može se boriti sa Zukom za mjesto u ekipi. Po meni ovi igrači su u opticaju za ekipu:
Golmani: Begović, Fejzić, Burić
Odbrana: Mujdža, Vranješ, Bičakćić, Spahić, Zukanović, Pandža, Kolašinac
Sredina: Salihović, Rahimić, Zahirović, Medunjanin, Pjanić, Misimović, Husejinović, Hajrović, Stevanović, Lulić, Višća
Napad: Džeko, Ibišević.
Volio bih gledati ovih XI, jest da je nekako nezamislivo bez Misketa, ali treba probati i sa pravim desnim krilom u ekipi, da nam se igra ne bazira samo na lijevu stranu. Ako Kolašinac do Slovačke ne riješi papire, onda nema druge nego Sejo na lijevog beka, a Zahirović/Rahimić na zadnjeg veznog.
-----------------Begović--------------------
Mujdža - Spahić - Zukanović - Kolašinac
----------------Salihović--------------------
Hajrović-------Pjanić----------------Lulić
------------Ibišević - Džeko----------------
Salihovića treba što prije vratiti u sredinu terena, lik NE ZNA ubaciti loptu, a to je ključno za poziciju na kojoj ga sad forsira. Nadam se da ćemo dobiti tu pojačanje u vidu Kolašinca i njega upariti sa Lulićem, a Salihovića staviti na DMC-a. Bičakćić vrijedno pojačanje, može se boriti sa Zukom za mjesto u ekipi. Po meni ovi igrači su u opticaju za ekipu:
Sredina: Salihović, Rahimić, Zahirović, Medunjanin, Pjanić, Misimović, Husejinović, Hajrović, Stevanović, Lulić, Višća
Volio bih gledati ovih XI, jest da je nekako nezamislivo bez Misketa, ali treba probati i sa pravim desnim krilom u ekipi, da nam se igra ne bazira samo na lijevu stranu. Ako Kolašinac do Slovačke ne riješi papire, onda nema druge nego Sejo na lijevog beka, a Zahirović/Rahimić na zadnjeg veznog.
Zadnja izmjena: Unknown Genius, dana/u 14 avg 2013, 23:15, ukupno mijenjano 1 put.
Moje ime ovdje od sad znači pravda.
Mene je ovo drugo pol. vratila u neka ne tako davna vremena( mracna vremena) nase reprezentacije kad su igrali raznorazni tatini sinovi, stricevice od ljudi u savezu itd. ovo nam stvarno nije trebalo jer kako najlakse poljuljati atmosferu u timu nego porazom i budalestinama A UPRAVO TOGA smo bili svijedoci veceras, a krivim iskljucivo susica za to.Sta on kao ne zna mogucnosti avdije i tonija nego ih mora odjednom uvoditi pred visemiliunskim auditorijom pa da sve svi kolektivno brukamo??!?Sto neko ranije napisa nisu i lulic i pjanic veceras bili dobri, ali dzeko, miske spaha fantasticni.Begovic jako los veceras, dok je jedini dobitak veceras bicakcic iako je i on igrao na neprirodnoj poziciji(pa doklee viseeee!?!?!?).
I jos za kraj onaj tukac sa terena i komentator u mraku praznog koseva pricaju totalne nebuloze spoinju historijske utakmice.Stvarno od onako lijepog ambijenta i atmosfere do jada i tuge brzo dodjesmo, jer tako je to sve skupa veceras izgledalo na bht-u.I evo mene je ovaj poraz fakat zabolio pa vise nego i neki kvalifikacioni i samo molim boga da ovo vecerasnje ruglo ne utice na momke koji trebaju da igraju za repku ,koji imaju kvalitet i koji su iznijeli ove kvalifikacije.
I jos za kraj onaj tukac sa terena i komentator u mraku praznog koseva pricaju totalne nebuloze spoinju historijske utakmice.Stvarno od onako lijepog ambijenta i atmosfere do jada i tuge brzo dodjesmo, jer tako je to sve skupa veceras izgledalo na bht-u.I evo mene je ovaj poraz fakat zabolio pa vise nego i neki kvalifikacioni i samo molim boga da ovo vecerasnje ruglo ne utice na momke koji trebaju da igraju za repku ,koji imaju kvalitet i koji su iznijeli ove kvalifikacije.
"Kad je selo složno i jedna djevojka je dosta"
Slavi pobjedu, sta ces na forumu.JoeCelt je napisao/la:Samo da pozdravim "djecicu" koja su cijelo vrijeme pisala "sta ce amerikanci"!
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
- legenda reala
- Kontakt:
Pa šta ćeJoeCelt je napisao/la:Samo da pozdravim "djecicu" koja su cijelo vrijeme pisala "sta ce amerikanci"!

Da smo bili iole ozbiljniji ne bi gola dali, a ne da bi pobjedili, i sam vidiš da smo ih pustali da ne bi ulazili u euforiju pred tekme sa Slovačkom i došo si ovdje da pričaš o nekoj jakoj Americi

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
- masteRofPoker
- Kontakt:
Sluasaj djecak, mozda nisi pratio utakmicu, ali realno, 4-1 bi zavrsilo da je ostala ova ekipa iz 1.poluvremena. Zato idi i dalje da bacas drkicu na MLS ligu.JoeCelt je napisao/la:Samo da pozdravim "djecicu" koja su cijelo vrijeme pisala "sta ce amerikanci"!
I kad gubis tu smo mi, tvoji vjerni sinovi!
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
DeMarcus Cousins centar Sacramenta je jedna velika zvijer i uvijek ga na kladionici igrajte preko ponudene granice koseva. Hvala.
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
DeMarcus Cousins centar Sacramenta je jedna velika zvijer i uvijek ga na kladionici igrajte preko ponudene granice koseva. Hvala.
isto i tebe sa finim, fer, dobrim amerikancima kojima treba crveni tepih prostirati dok idu u kontru i da im se slucajno ne zvizdi tako dobrima, ne znam sta trazis na ovom forumu, siguran sam da ti nije ni najmanje krivo sto je nasa reprezentacija izgubila vecerasJoeCelt je napisao/la:Samo da pozdravim "djecicu" koja su cijelo vrijeme pisala "sta ce amerikanci"!
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
A vala ako cemo i realno mi smo an klupi imali samo dva igraca.Medunjanina i Stevanovica.
Ovo ostalo mozes nafatat po premierligaskim terenima.
Ovo ostalo mozes nafatat po premierligaskim terenima.
1946
Koji si ti proljev od frajera. Jel ti Safet nekog bliznjeg pocijepao pa ga toliko mrzis. Odkako pratim ovaj forum ti seres po Safetu, a kad pobijedimo nidje te. Vratis se u rupu, mada ti nemas zivota, ti si uvijek u rupi.gringobih je napisao/la:A pobjedjuju LLL i penzionersku Grcku....Jak je nema dalje....trxel je napisao/la:Safet je vrh od trenera za nasu repku... Veliki treneri gube u nebitnim utakmicama...
Svaka rijec ti je namjestu, samo me zabrinjava cinjenica da nemamo nikog za poziciju klasicnog zadnjeg veznog ili bolje receno razbijaca za protivnicku igru.Unknown Genius je napisao/la:Sada kada pogledam ova utakmica bi mogla da bude jako dobra za nas. Naravno, za to je potrebno Sušićevo pametno razmišljanje i da mu ova utakmica dođe kao prilika za formiranje rostera ekipe. Očigledno je da Vršajević i Šunjić nemaju šta tražiti u ovakvoj reprezentaciji, nisu ni do sada ništa pokazali, a večerašnjim nastupom su (nadam se) sebi zatvorili vrata repke na duži period. Zahirovića treba ostaviti, jer je do sada uvijek davao maksimum i igrao koliko se od njega očekuje, večeras je bio kriminalan ali mislim da je do sada zaslužio da mu se jedan ovakav nastup oprosti. Od Stevanovića nema trenutno koristi, dobar je igrač i uvijek sam za da ga pozove, ali je van forme i dok ne bude konstantno igrao u timu ni u repci ne treba ulaziti u igru.
Šta je sa vama?Prošlu prijateljsku dobijemo glat,a vi što nije prob'o ovog,što nije prob'o onog!!!Sad prob'o pa izgubio e nije treb'o ovako.Šta je trebao protiv Slovačke da ubaci Šunjića ili Višću ili Vršajevića?Ovako je vidio da to nije kalibar za repku i mislim da su potpisali sebi lagani izlazak iz repke.Da je ostavio prvi tim i uradio 2-3 standardne izmjene pobijedili bi lagano,a vi bi u tom slučaju kukali kako nije nikoga probao.A vi što pišete o bratu menadžeru ili dajte konkretne dokaze ili ne dosađujte više.
MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE
Dovoljno, samo jos Slovake, i onda sigurna karta u Brazil, gdje niko ne pita kako si dosao, i gdje je svima u glavi samo sto bolji plasman... : crnakahva..gringobih je napisao/la:A pobjedjuju LLL i penzionersku Grcku....Jak je nema dalje....trxel je napisao/la:Safet je vrh od trenera za nasu repku... Veliki treneri gube u nebitnim utakmicama...

Zadnja izmjena: trxel, dana/u 14 avg 2013, 23:20, ukupno mijenjano 1 put.
Sir Alex Ferguson´the greatest manager of all time´
Ferguson said: "United can do anything, believe me. They've got that great philosophy and history, they will always do well."
Ferguson said: "United can do anything, believe me. They've got that great philosophy and history, they will always do well."
Ja nisam izbio pare i moral od 30000 ljudi na Kosevu nego tvoj expert, povedi ga kuci...mikeaziz je napisao/la:Koji si ti proljev od frajera. Jel ti Safet nekog bliznjeg pocijepao pa ga toliko mrzis. Odkako pratim ovaj forum ti seres po Safetu, a kad pobijedimo nidje te. Vratis se u rupu, mada ti nemas zivota, ti si uvijek u rupi.gringobih je napisao/la:A pobjedjuju LLL i penzionersku Grcku....Jak je nema dalje....trxel je napisao/la:Safet je vrh od trenera za nasu repku... Veliki treneri gube u nebitnim utakmicama...
Dok vodi moju reprezentaciju ja cu pisati zuvijek za dobro te repke...A tvoj golubar nek bjezi u Pariz, ja sam ovdje jeo lecu ne on...
Zadnja izmjena: gringobih, dana/u 14 avg 2013, 23:20, ukupno mijenjano 1 put.
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
Onaj lav sa BHT rece da je Amerima falilo 6 standardnih? Poznaje li neko njihovu repku ja znam daim je falio Donovan, Dempssy i to je to ko su ostali. Mislim ako su ovako igrali bez 6 standardnih onda su bas jaki.
BTW koliko je bilo navijaca veceras, bez ikakve zafrkancije barem na TV je poprilicno lose navijanje bilo, srcaniji su mi oni ameri bili sto su navijali.
BTW koliko je bilo navijaca veceras, bez ikakve zafrkancije barem na TV je poprilicno lose navijanje bilo, srcaniji su mi oni ameri bili sto su navijali.
BiH (3-4) Safet Susic
- Rockefeller
- Kontakt:
Ma ova Amerika je drugorazredna reprezentacija i ovo je senzacija dragi ljudi. Šta se palite.
Oni dobrog igrača nemaju. Izbacio je jednom i trećeligaš Real Madrida al' to je bilo samo jednom, senzacionalno. Nešto jača reprezentacija od Litvanije i Latvije, u rangu sa Slovencima.
Da igramo 10 takmičarskih utakmica protiv Amerike ne bi nam više od dva gola dali i ne bi pobjedili niti jednu.

Oni dobrog igrača nemaju. Izbacio je jednom i trećeligaš Real Madrida al' to je bilo samo jednom, senzacionalno. Nešto jača reprezentacija od Litvanije i Latvije, u rangu sa Slovencima.
Da igramo 10 takmičarskih utakmica protiv Amerike ne bi nam više od dva gola dali i ne bi pobjedili niti jednu.
BIH - Skomina 3-6ulaznica je napisao/la:BiH (3-4) Safet Susic
Zadnja izmjena: gringobih, dana/u 14 avg 2013, 23:22, ukupno mijenjano 1 put.
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
- DonCorleone
- Kontakt:
Joj care osuga me vise sa tim Amerikancima. De zivota ti malo ohladi, pogotovo sada, na poluvremenu te nije bilo ni na mapi, sada si izasao iz rupe.JoeCelt je napisao/la:Samo da pozdravim "djecicu" koja su cijelo vrijeme pisala "sta ce amerikanci"!
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.
Pa nisam ni ja neki miljenik Papeta, ali si ti takvo g.ovno od covjeka da je to nesnosljivo. A vatru u ruku stavljam da ti na bilo kakvu utakmicu nisi otisao, pa min 5 godina. Vjerovatno te je nekad stari vodio na utakmicu da vidis kako to izgleda.gringobih je napisao/la: Ja nisam izbio pare i moral od 30000 ljudi na Kosevu nego tvoj expert, povedi ga kuci...
- NeretvanskaPastrmka
- Kontakt:
A moj Susicu uvukao si nesigurnost prije najvaznije utakmice plus si se posrao na 30 000 ljudi koji su dosli da uzivaju a ne da frazove dozivljavaju 2 poluvrijeme. Ako nisi vidio prvih 45 min snagu USA onda nisi dobar s glavom. Pape dobro razmisli i ne glupiraj se vise izblamirali smo se veceras pravo. Hocemo pobjedu protiv Slovaka
UEFA TEAM RANKING 1989
43 Velez Mostar YUG 3.583
49 Hamburger SV Ger 3.500
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
117 Olympique Marseille Fra 1.875
126 Manchester United Eng 1.500
143 Paris Saint-Germain Fra 1.250
43 Velez Mostar YUG 3.583
49 Hamburger SV Ger 3.500
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
117 Olympique Marseille Fra 1.875
126 Manchester United Eng 1.500
143 Paris Saint-Germain Fra 1.250
- el-fighter
- Kontakt:
Veceras se vidjelo da smo za klasu ispred Amerike sto se fudbala tice. Da smo igrali u najjacem sastavu do kraja utakmice petardu bi im uvalili. Igrali smo odlicno u prvom poluvremenu i samo da se jos popravi komunikaciju izmedju igraca na terenu bit ce to odlicno. Imali smo dosta nesporazuma na terenu i mnogo izgubljenih lopti zbog toga. Istina da je ruzno sto smo izgubili, ali meni je svejedno. Svako ko malo bolje prati fudbal vidio je da smo veceras mogli Amerikancima ubiti volju za fudbalom.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.