kao što će biti i zvezda kad npr Terzić opet preuzme.... dokazan poslovni čovjek lice sa naslovnice...braoolyo je napisao/la:Pa Partizan je izgleda jedini klub koji je zadovoljan sa trenutnim stanjem u savezu. Biće da je to s nekim razlogom.
Super liga Srbije
Moderatori/ce: geronimo,VanBasten,Devil,dubrava,Trigger
Re: Jelen Super liga Srbije
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Zar niste bili prvaci i za vrijeme Terzića? I ako nam Vučić, Čović i Đurić ne mogu namjestiti titulu, šta tu Terzić može promijeniti?
a šta može promijeniti Tole ako jesu? moraš shvatiti da su sve to krimosi i vaši i naši... kada Đura ode iz Partizan mi ćemo imati dugove ko i vi... onda će se neko sjetiti Bjeke i Zeke ko što se danas sjećaju Džaje, pa će i njih vratiti... a to su sve krimosi i ovi i oni... samo što su Bjeko, i Zeko, i Džaja ipak znali fudbal, nisu prodavali sve živo... njihova mana je bila, pa šta fali da uzmem malo i sebi, valjda sam zaslužio to je gotovo moje...braoolyo je napisao/la:Zar niste bili prvaci i za vrijeme Terzića? I ako nam Vučić, Čović i Đurić ne mogu namjestiti titulu, šta tu Terzić može promijeniti?
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Tole lopove
[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]
Dugo te nije bilo Sale.
Šta kažu izvori iz Vlade, je l' i ove godine prodata titula?

Mora se malo akcijati zenski svet...Em sloboda,em leto...
Ne treba prodavati,dacemo vam sami za dz....Nasi izgleda ne stizu nista da rade,zabrojali se brojeci pare. Ako to ne iskoristite uz sav ovaj vetar,onda stvarno...

Ne treba prodavati,dacemo vam sami za dz....Nasi izgleda ne stizu nista da rade,zabrojali se brojeci pare. Ako to ne iskoristite uz sav ovaj vetar,onda stvarno...
- alan_kardec
- Kontakt:
sasagmp je napisao/la:Ne treba prodavati,dacemo vam sami za dz..
pa dajte je više, majka mu stara! i vama ih je neko davao.
koliko pričate da ćete je dati, više sam počeo i vjerovati u to.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
Daju nam titulu već 5 godina i onda kad je jednom stvarno osvojimo biće ono: "Jesmo vam rekli?"
Smoke Weed Everyday!
Evo ih u horu "av,av,av"....Aj se dogovorite jel vam mi ne damo ili Tole? 

Dogovorite se prvo vi sami sa sobom je l' nam dajete tu titulu više ili ne. 

Smoke Weed Everyday!
Pa kud ces bolju ponudu od ovoga sada? Rasprodati ceo tim,dovesti igrace koji nisu igrali po godinu i vise nigde.....kud ces bolju ponudu? 

Pogledaj ti ove njuške s videa samo, pa njima ne bi bilo dovoljno ni da igraju Djura, Babić i ona direktorka marketinga lično.sasagmp je napisao/la:Tole lopove![]()
[youtube][/youtube]

Smoke Weed Everyday!
- alan_kardec
- Kontakt:
sasagmp je napisao/la:Evo ih u horu "av,av,av"....Aj se dogovorite jel vam mi ne damo ili Tole?
vi i tole ste jedno te isto.
sasagmp je napisao/la:Pa kud ces bolju ponudu od ovoga sada? Rasprodati ceo tim,dovesti igrace koji nisu igrali po godinu i vise nigde.....kud ces bolju ponudu?
ih ko vas ne zna...

samo da napomenem, Pazar se herojski držao, kapa dole.

Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
1. Zatvor u Spužu
Tomislav Karadžić je 1961 godine udario izvesnog Bešovića flašom za sodu u glavu, u predelu oka. Momak je bio životno ugrožen i hitno iz Crne Gore prebačen helikopterom u Sarajevo, gde ga je operisao dr Vladimir Čavka. Bešović je preživeo, ali je izgubio oko i ostao trajni invalid. Tomislav Karadzić je uhapšen i osuđen na godinu i po dana zatvora. Zatvorsku kaznu je služio u Spužu, ali je posle odležanih šest meseci zavrbovan od strane policije da radi kao cinkaroš i na njihov zahtev je pušten. Odlazi na studije u Novi Sad, a posle za Suboticu gde se zapošljava i ostaje da živi.
2. Šverc nafte i alkohola
Godine 1989. Radoman Božović smenjuje Tomislava Karadžića kao neuspešnog privrednika koji je uništio Subotičku mesnu industriju "29 Novembar". Karadžić na ivici egzistencije prodaje kasetofone na buvljoj pijaci u Subotici. Onda ga se sete njegovi šefovi iz policije, Vlajko Stoiljković i Mihalj Kertes, i omogućavaju mu šverc nafte i alkohola preko obližnje granice. Karadžić je 90-ih godina bio gospodar graničnih prelaza Horgoš i Kelebija, gde švercom stiče ogromno bogatstvo.
Danas je Tomislav Karadžić jedan od najbogatijih ljudi u Srbiji, a da niko ne zna čime se on u stvari bavio. Kada je u alkoholisanom stanju voli da se pohvali kako ima 50 miliona evra u imovini i keshu. Bilo bi interesantno uporediti tu imovinu i plaćene poreze u poslednjih 20 godina.
3. FK Spartak i FS Vojvodine
Početkom 90-ih godina preuzima FK Spartak, koji je uz pomoć političkih moćnika i nameštanja održavao u prvoj ligi, čak i kada su prvenstvo završavali kao poslednji na tabeli. Godine 1999, prva liga je proširena da poslednje plasirani FK Spartak ne bi ispao. Kada je posle petooktobarskih promena ostao bez političke zaštite, FK Spartak sa Karadžićem na čelu ispada u 3. ligu, a sam Karadžić biva oteran i sa pozicije predsednika FS Vojvodine tako što su ga delegati gađali jajima na sednici skupštine FSV.
4. Izgradnja kuće fudbala
Rukovodstvo FSS se hvali izgradnjom kuće fudbala, a to bi moglo da se pretvori u bruku, skandal i aferu. Godine 2009 počela je izgradnja kuće fudbala i završena je 2011. godine. Koštala je 14 miliona evra i građena je donacijama FIFA i UEFA, sredstvima Vlade republike Srbije i kreditima od banaka. Iako su bili u obavezi da raspisuju tendere zbog trošenja i budžetskih sredstava, to nije rađeno. Sve, ili gotovo sve poslove su dobijale firme iz Subotice, čiji su vlasnici prijatelji Tomislava Karadzića. Jedan od njih je Pedja Petričević, koji je privođen 2011 od strane policije ali je pušten posle intervencije Karadžića.
Postoje osnovane indicije da su se prilikom ugovaranja poslova naduvavale cene i posle toga isplaćivana razlika čelnicima saveza koji su kontrolisali izbor izvođača. Sumnja se i da je kvalitet izgradnje mnogo niži od predviđene i da je tu ukradeno više od 30%. Išlo se samo na šminkanje i onu narodnu „drži vodu dok majstori odu“. Već sada zgrada prokišnjava na mnogim mestima. Priča se po fudbalskoj Srbiji da su sve to radili dosta nepismeno i nekontrolisano tako da su jedan drugog hvatali u malverzacijama i sada imaju jedan drugoga u šaci. Iz toga i proističe takva vezanost između njih, strah da onaj koji bude pušten niz vodu ne progovori. Neki članovi Upravnog Odbora preduzeća „Kuća fudbala“ su podnosili ostavke na članstvo jer nisu hteli da učestvuju u malverzacijama. Kolaju i priče po fudbalskoj Srbiji sa tačnim iznosima koliko je ko uzeo novca za sebe.
- DukeOfWellington
- Kontakt:
pitam se šta bi rekao da navijači npr Partizan ili Zvezde ovo poriče npr Mandzukicu?
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Ev ja cu umjesto njegaDANTES je napisao/la:pitam se šta bi rekao da navijači npr Partizan ili Zvezde ovo poriče npr Mandzukicu?

- DukeOfWellington
- Kontakt:
Iskreno govoreći ne bi me bilo uopšte briga. U JSL me zanima samo šta se dešava u FK Novi Pazar.DANTES je napisao/la:pitam se šta bi rekao da navijači npr Partizan ili Zvezde ovo poriče npr Mandzukicu?
- djoleprijedor
- Kontakt:
Jesu nevini ko majka "Devet Jugovića".....anti_zli je napisao/la:Ev ja cu umjesto njegaDANTES je napisao/la:pitam se šta bi rekao da navijači npr Partizan ili Zvezde ovo poriče npr Mandzukicu?isto vazi i za mandzu , zasto je mandzo velicao hrvatske generale ( mislim da su proglaseni nevinim) dok je ovaj glupan velicao zlocinca....nadam se da ce espresno biti istjeran
Mens sana in corpore sano.
@djole nije bitno sta ti mislis

RIP CITY!
Dok dišem ja ću živjeti za Modree!
Dok dišem ja ću živjeti za Modree!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.