Pa makar nisu daleko klupske pripremne utakmice. Bilo je i tu.

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
slavko njegus je napisao/la:Sa ovakvim igracima bi i Husref odveo repku u Brazil![]()
![]()
**** te Amar Osim u pakasAeGon099 je napisao/la:ustani kad izgovaraš ime ovog gospodina balo balavi.robery20 je napisao/la:odma Susic kriv za sve,nmg da vjerujem poganog naroda na ovom forumu,sve neki ublehasi,**** vas Amar Osim
nebi sigurno, nebi imali sreceslavko njegus je napisao/la:Sa ovakvim igracima bi i Husref odveo repku u Brazil![]()
![]()
Nema kluba,Susic ga zbog toga nije pozvo,glupo je pricat o Bicakcicu nesto nakon 1.utakmice,momak je dobar,1.poluv je dobro odigro,za 2. nije on kriv nistaPauk je napisao/la:Zasto Kung fu Pandza nije vise u reprezentaciji?
Jeli povreda jos uvjek ili?
Licno mislim da je Pandza bolji nego Zukanovic i Bicakcic
To je jedina prilika da ti igraci igraju zajedno, zato se i zove prijateljska utakmicaanonymousHD je napisao/la:Ne mogu ni zamisliti da na klupi imamo pravog stručnjaka, koji se razume u nogomet, a ne parmaka koji pojma nema. Shvati lik na poluvremenu sve igrače vadi i ubacuje zadnju liniju koja u životu zaedno nije igrala. To samo može jedan jedini Pape Sušić.
Vladu za selektora!!!
Vuna ti, ´ha´ ? Pao na kladari?stomaklija je napisao/la:Mislimo da smo najjaci na svijetu jer smo dobili Lihtenštajne, Malte, Luxemburge i sl. Tek sada se vidi sbaga reprezentacije, Iole malo jača repka da po ušima. Begović, ministar odbrane?? Pa 3 gola su njegova. O sušiću ne bih trošio tastaturu.....
Pa mi kod da smo izgubili finale SP-a a ne pisljivu prijateljesku tekmu protiv SAD-a.milomlat je napisao/la:vendeta87 je napisao/la:Imam osjecaj da su neki jedva docekali ovaj poraz pa da ospu baljbu po igracima i po Susicu, Ovo je bila priateljska tekma iz koje treba sada povuci neke pouke a ne udarati ko Maksim po diviziji. Prva postava nam je odlicna i rasturila bi SAD jednu 4:0. Susic je po meni izvrsio pravovremeno izmjene i tako smo vidjeli sa kavom klupom raspolazemo. Sunjic, Vrsajevic i Zahirovic trenuto (naglasavam trenutno) nisu za repke i nebi ih trebalo ni pozivati protiv Slovacke. Za Sunjica imamo zamjenu u Bicakcicu, za Vrsajevica imamo Vranjesa. a pozicijia zadnjeg veznog je naj kriticnija jer nakon vecerasnje tekme osta nam 37-godisnji Rahimic kao najaci igrac na toj poziciji.
pa ti ih brate hvali i kad treba i kad ne treba , pa cemo proc i kao kod Cire. Covjek nam isprica bajku, mi na nju nalegnemo i zaspimo, a on profucka cistu priliku da se plasiramo na veliko takmicenje. Selektor i igraci su tu da ih se kritikuje kada zjbu stvar, i da ih se pohvali kada odigraju dobro , kao u prvom poluvremenu. Za pårvo pouvrijeme kapa dolje svima, za drugo, svima osim Dzeki, noga u guzicu, i da se dozovu pameti.
Naravno, vidiš ekipice predvođene Ivicom.. upiš živivendeta87 je napisao/la:Imam osjecaj da su neki jedva docekali ovaj poraz pa da ospu baljbu po igracima i po Susicu
Samo se nadati da je to i Pape napokon shvatioDukeOfWellington je napisao/la:
3. Nema potrebe probat' Vršajevića ili Šunjića da znaš da nisu za reprezentaciju, to zna svaka budala bez da ih proba. Pogotov' ih ne treba probat' cijelih 45 minuta.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.