Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
evo i mene za tobom ,,,,Muhamed nepravedno zapostavljen...Pape osvjesti se i forsiraj Mumeta na zadnjem veznom,da rijesimo tu poziciju za narednih 10 godinaPapastathopoulos je napisao/la:pa zasto ne zove malog mumeta da njega malo isproba na ovakvoj jednoj tekmi u pm ? Pa momak je standardan, najbolji igrac ekipe, 20 mu godina, a kad god je igrao za repku, odlicno je odigrao..sjetimo se samo mexica..ako onaj moze smarati sa polovnjakom husejinovicem, fakat razmisljam da i ja krenem s mumetom
I ko da igra umjesto njega? Izbor na poziciji defanzivnog veznog je mizeran. Ako dobije utakmica u Bochumu prije Slovacke, bice dobar. Ako ne, crno nam se pise.D€LUX je napisao/la:MRŠŠŠ IZ REPKE I TI I ŠUNJIĆ ... TRČAT ZNAM I JA MAJMUNE JEDAN!!!!!!
ma pozvat sesara ili svrakuCartman je napisao/la:I ko da igra umjesto? Izbor na poziciji defanzivnog veznog je mizeran. Ako dobije utakmica u Bochumu prije Slovacke, bice dobor. Ako ne, crno nam se pise.D€LUX je napisao/la:MRŠŠŠ IZ REPKE I TI I ŠUNJIĆ ... TRČAT ZNAM I JA MAJMUNE JEDAN!!!!!!
Said ce odigrati bolje garantujem Zivotom svojim!!!Cartman je napisao/la:I ko da igra umjesto? Izbor na poziciji defanzivnog veznog je mizeran. Ako dobije utakmica u Bochumu prije Slovacke, bice dobor. Ako ne, crno nam se pise.D€LUX je napisao/la:MRŠŠŠ IZ REPKE I TI I ŠUNJIĆ ... TRČAT ZNAM I JA MAJMUNE JEDAN!!!!!!
sto ti je jeftin zivotD€LUX je napisao/la:Said ce odigrati bolje garantujem Zivotom svojim!!!Cartman je napisao/la:I ko da igra umjesto? Izbor na poziciji defanzivnog veznog je mizeran. Ako dobije utakmica u Bochumu prije Slovacke, bice dobor. Ako ne, crno nam se pise.D€LUX je napisao/la:MRŠŠŠ IZ REPKE I TI I ŠUNJIĆ ... TRČAT ZNAM I JA MAJMUNE JEDAN!!!!!!
Said igra totalno drugu poziciju.D€LUX je napisao/la:Said ce odigrati bolje garantujem Zivotom svojim!!!Cartman je napisao/la:I ko da igra umjesto? Izbor na poziciji defanzivnog veznog je mizeran. Ako dobije utakmica u Bochumu prije Slovacke, bice dobor. Ako ne, crno nam se pise.D€LUX je napisao/la:MRŠŠŠ IZ REPKE I TI I ŠUNJIĆ ... TRČAT ZNAM I JA MAJMUNE JEDAN!!!!!!
uzasBosniacum Lilium je napisao/la:katastrofa
sagitarius je napisao/la:Ma Rahimic ce i u 40+ godinama bolje igrat od Zahirovica.
A Kerkez i Jakirovic?Metanor je napisao/la:Nadam se da sam ga zadnji put gledao u reprezentaciji,ako nisam,prestat cu gledati ovu saradu..
Pa ovo je sramota,davno sam rekao,najgori igrac koji je ikada nastupio za reprezentaciju..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 26 gostiju.