Avdija Vrsajevic
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Avdija Vrsajevic
Vršajević nikad i nije trebao dobiti poziv za A tim ali očigledno neko iz saveza ga pokušava prodati.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Šta bi bilo kad bi bilo 

Diplomatski odgovor?Neutral je napisao/la:Šta bi bilo kad bi bilo

Realno,treba sagledati situaciju i reci da Avdija nije kvalitet da bude među 30,a kamo li na klupi 13-e reprezentacije na svijetu

Slazem se,ali kolika je kvaliteta dokazuje i to da Hajduk nije imao ovog ljeta ponuda za njegaSaurman je napisao/la:Vršajević nikad i nije trebao dobiti poziv za A tim ali očigledno neko iz saveza ga pokušava prodati.

De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!
www.valencia-balkan.net
www.valencia-balkan.net
Još da je i Svršajevića izbaciti bila bi milina..
Nije diplomatski odgovor. Za reprezentaciju moraju igrati najbolji igrači, a ako naš trener smatra da je on među njima što da ne. Mi smo narod koji gleda samo ono crno u svemu, umjesto da uživamo što smo tim koji gazi sve pred sobom. Tim koji trpa nemilice protivnike.
Uživajmo.
Uživajmo.
Tako je moraju igrati najbolji,a to Vrsajevic definitivno nije.To sto je on izbor Susica neka je visa matematika,o kojoj mi mozemo samo nagađati.Mi mozemo uzivati do mile volje,ali brate imamo pravo da kukamo na pojedine igrace,a posebno ako smatramo da njima nije mjesto po kvaliteti u 13-oj reprezentaciji svijeta 

De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!
www.valencia-balkan.net
www.valencia-balkan.net
Pogresno, U repci ne igraju najbolji nego najbolji koji odgovaraju kolektivu i taktici. Velika je to razlika.Adi_Zepce je napisao/la:Tako je moraju igrati najbolji,a to Vrsajevic definitivno nije.To sto je on izbor Susica neka je visa matematika,o kojoj mi mozemo samo nagađati.Mi mozemo uzivati do mile volje,ali brate imamo pravo da kukamo na pojedine igrace,a posebno ako smatramo da njima nije mjesto po kvaliteti u 13-oj reprezentaciji svijeta
U nedostatku nekih izrazitih alternav na desnom beku Safet poziva Avdiju. Jednostavno nam treba jedan izrazito brz igrac za defanzivne zadatke. Nekada su takvi igraci pozeljni iz taktickih razloga.
Mada ono sto sam vidio pu zadnjoj tekmi nije izgledalo dobro , Avdija i lopta dva svijeta. Ipak mislim da nam treba jedna "raketa" u repci barem na klupi. Trenutno jedini izbor Avdija. A prije il kasnije ce se pokazati ovo ispravnim.
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,
Avdija jeste raketa ali je definitivno fulao profesiju, decko se trebao baviti atletikom a ne fudbalom jer sa fudbalom ima vrlo malo veze.kimbo je napisao/la:Pogresno, U repci ne igraju najbolji nego najbolji koji odgovaraju kolektivu i taktici. Velika je to razlika.Adi_Zepce je napisao/la:Tako je moraju igrati najbolji,a to Vrsajevic definitivno nije.To sto je on izbor Susica neka je visa matematika,o kojoj mi mozemo samo nagađati.Mi mozemo uzivati do mile volje,ali brate imamo pravo da kukamo na pojedine igrace,a posebno ako smatramo da njima nije mjesto po kvaliteti u 13-oj reprezentaciji svijeta
U nedostatku nekih izrazitih alternav na desnom beku Safet poziva Avdiju. Jednostavno nam treba jedan izrazito brz igrac za defanzivne zadatke. Nekada su takvi igraci pozeljni iz taktickih razloga.
Mada ono sto sam vidio pu zadnjoj tekmi nije izgledalo dobro , Avdija i lopta dva svijeta. Ipak mislim da nam treba jedna "raketa" u repci barem na klupi. Trenutno jedini izbor Avdija. A prije il kasnije ce se pokazati ovo ispravnim.
U repki igra zbog toga sto selektor i njegov razabu imaju neku zestoku vezu u ajduku gdje igra mali Sven-Tarantino Susic i pokusava se na silu prodati preko repke sto nema nikakvog smisla.
Decko je u Celiku imao isti kvalitet kao i danas i nikad nije bio blizu repki sto govori u prilog tim vezama sa Hajdukom.
Doduse ima i onih koji ga dizu sto je nekad davno odigrao ekstra tekmu protiv nekad velikog Intera, citavu jednu dobru tekmu u dvije sezone, alal vjera momcino.
Ovaj transfer u Hajduk mu je vrhunac karijere koju ce zavrsiti u Celiku ako bude srece, jer Celik je sada puno jaci nego u doba kada je Avdija igrao tamo.
Sto se tice uloge u repki, do sada je Svraka opravdao svoje pozive sa dva gola dok ovaj vrsni 'bocni igrac' nije ni po cemu, tako da ne vidim smisao daljeg pozivanja ovog decka.
Ukoliko Mujdzaga ne bude spreman mi moramo podhitno traziti alternativu jer je ovaj ne moze pruziti na beku, jer bi opet mogao biti Samaras kad je Vrske otiso u napad i zaboravio svoje 'defanzivne uloge' a mi fasovali.
Ako bas bude stani pani, Spaha moze na beka a stopere Bico i Zuka.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
slažem se da avdija nije za reprezentacije,čovjek protiv liechtensteina nije normalno primio loptu,odbija se od njega kao od kamena...možda se on trudi al nezna i gotovo.
Avdija je za mene masina,govorite vi sto hocete
..ima da na mundijal ode,i da se dokaze covjek 

I ja mu želim od srca da ode u Brazila, al' k'o turista.xinxee je napisao/la:Avdija je za mene masina,govorite vi sto hocete..ima da na mundijal ode,i da se dokaze covjek

kad avdija u finalu sp zabije go ....
pa cemo vidit

Zadnja izmjena: Micron, dana/u 11 avg 2013, 16:31, ukupno mijenjano 1 put.
Mozete vi o Avdiji pricati sta god hocete al on ce definitivno ici u Brazil jer momak je standaradan u svom klubu a na kraju krajeva tu je maltene cijele kvalifikacije i ne vidim razlog da ne ide sa ostalima... Momak nije klasa al nije ni sljam kako ga pojedini zele predstaviti na ovom forumu...
-
- Kontakt:
aa kad se prikljuci hodzic , kolasinac , bicakcic , vranjes , pa i pandza , pa nazad opet ibricica vratiti , a ko ce otpast ?? naravno svrsajevic , i sam kaze da ne voli duge letove avionommujdza je napisao/la:Mozete vi o Avdiji pricati sta god hocete al on ce definitivno ici u Brazil jer momak je standaradan u svom klubu a na kraju krajeva tu je maltene cijele kvalifikacije i ne vidim razlog da ne ide sa ostalima... Momak nije klasa al nije ni sljam kako ga pojedini zele predstaviti na ovom forumu...

Nema neprijatelja koji može biti toliko opasan kao bivši prijatelj,jer ovaj tačno zna gdje treba da udari!
Cijele kvalfikacije su gotovo tu i Sesar,Svraka,Avdukic pa bi zbog toga trebali i oni ici u Brazil,a kuci ostati Hajrovic,Kolasinac,Hazdic itd?.
.Gleda se kvaliteta,a ne kontinuitet tko je koliko dugo clan reprezentacije.
Sto se Vrsajevica tice mozda je grubo reci da je "sljam",ali je kao igrac jako los.Defnitivno najlosiji trenutno u nasoj reprezentaciji.Od njega nikakve koristi nema,osim sto zauzima mjesto nekom tko bi vjerovatno mogao biti od koristi.

Sto se Vrsajevica tice mozda je grubo reci da je "sljam",ali je kao igrac jako los.Defnitivno najlosiji trenutno u nasoj reprezentaciji.Od njega nikakve koristi nema,osim sto zauzima mjesto nekom tko bi vjerovatno mogao biti od koristi.
www.valencia-balkan.net
www.valencia-balkan.net
A dobro ljudi, nije smak svijeta. 
Što se mene tiče, dok god Pape ima rezultate, možda i Varupu zvati da se popuni spisak. Šta vam smeta čovjek, svakako je tu samo da se namakne broj.
Ono jest, treba nam za Mensu alternativa, ali to je druga(znam da je ista, ali je druga
) stvar. Sve i da nisam za to da se zove jer sam dobro svjestan njegovih (ne)kvaliteta, nema potrebe da se ovako omalovažava. Svi mi bi prodali dušu da igramo bar za taj Hajduk. 
Ako ništa treba ga poštovati jer je sve vrijeme tu s reprezentacijom, prošao je sve ove skorije uspone i velike pobjede s nama.

Što se mene tiče, dok god Pape ima rezultate, možda i Varupu zvati da se popuni spisak. Šta vam smeta čovjek, svakako je tu samo da se namakne broj.

Ono jest, treba nam za Mensu alternativa, ali to je druga(znam da je ista, ali je druga

Ako ništa treba ga poštovati jer je sve vrijeme tu s reprezentacijom, prošao je sve ove skorije uspone i velike pobjede s nama.
Kad dodju Kolasinac, Hajrovic, Buric onda necemo vise gledat Sesara, Svraku, Vrsajevica, Avdukica i slicne. Do tada nemojte ih dirat haha
Limvo Likce
Head je napisao/la:Kad Avdija krene prema lopti.

Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
Nije bola momak kriv nezna I ebiga sta ces mu. Kriva je veza njegov menadjer sto ga preko Susica gura da bi se prodo. Neznam treba li nazvat onog Gracica da ga dovede u Olimpik I onda na posudbu negdje bar u Dresden 
I cim izadje van balkana mislim da smo se njega rijesili jer prodo se I netreba nam vise.
E moj Susicu prestani jednom za sva vremena slusati familiju, menadjere I ostale.

I cim izadje van balkana mislim da smo se njega rijesili jer prodo se I netreba nam vise.
E moj Susicu prestani jednom za sva vremena slusati familiju, menadjere I ostale.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.