BiH - USA (14.08.2013)
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: BiH - USA (14.08.2013)
Kakve jeftine golove primismo 

Azmir Husić "Dino svi znamo kako je Saraj'vo doslo do titule"
Svasta......
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
mi bez spahe u odbrani katastrofa

Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !
Ako Susic ne vrati Spahu jos cemo ovo i izgubiti 

Imamo mi stratega u picku maternu 5 komada ce nam dati ljudi....Zivim za dan kad ce ovaj seljacina otici iz repke...Avdija KRILO
BIcakcic D BEK
Stevanovic NAPADAC

BIcakcic D BEK

Stevanovic NAPADAC

Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
- Papastathopoulos
- Kontakt:
Dje ces emira vadit susicu moj
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan
- Evolution87
- Kontakt:
susic kriv
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
- samoposteno
- Kontakt:
i kod prvog i drugog gola avdija krivviKK je napisao/la:vrsajevic i sunjic krivi za gol , potpuno ispali . zaboravili čuvati svoje igrace ..
Sent from my GT-I8190 using Tapatalk 2

Dobro sa pet novih igraca tj citava zadnja linija nisi ni moga ocekivati bolje
Ali prijateljska je utakmica nije bitno pokazali smo u prvo djelu kakva smo sila ostalo nije bitno

Ali prijateljska je utakmica nije bitno pokazali smo u prvo djelu kakva smo sila ostalo nije bitno

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Haj ba ne serite... ljudi trebaju da dobiju priliku. nije smak svijeta ako izgubimo.
- ZgemboAdislic
- Kontakt:
Ima i dobrog u ovome. Barem se moze vidit koji igraci ni za pijace nisu, barem 3 od ovih 4 sto su usli.
Susic je kriv kada pravi izmjene i Susic je kriv kada nema izmjena. Odlucite sta hocete...izmjene, ili samo 11 tokom prijateljskih.Papastathopoulos je napisao/la:Dje ces emira vadit susicu moj
Kome do sada nije bilo jasno zasto je Spaha tako vazan , ne samo za repku nego za bilo koji klub za koji je igrao, ovaj americki preokret neka bude dokaz. Jest da je Begovic zasro ali brate, majstor je majstor. I sad molim dragog Allaha da nam ne uvale jos par komada.
Nije nam ovo trebalo, ali nadam se bar da je Susic vec u glavi sklopio kostur tima koji ce satrati Slovake.
I da, Dzeko jos jednom pokazuje da je jednostavno kljuc svih nasih uspjeha. Da se rodio kao Spanac ili kao Njemac, danas bi ga slavili u rangu sa Ronaldom ili Messiem.
Nije nam ovo trebalo, ali nadam se bar da je Susic vec u glavi sklopio kostur tima koji ce satrati Slovake.
I da, Dzeko jos jednom pokazuje da je jednostavno kljuc svih nasih uspjeha. Da se rodio kao Spanac ili kao Njemac, danas bi ga slavili u rangu sa Ronaldom ili Messiem.
How to fuck up the system by Safet Sušić
Nosi Avdiju u Hajduku i onog Sunjica
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Avdija i Vranjic ili Vranjcic ili kako li vecZgemboAdislic je napisao/la:Ima i dobrog u ovome. Barem se moze vidit koji igraci ni za pijace nisu, barem 3 od ovih 4 sto su usli.

I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
E sada cete vidjeti kako se igra pozicija desnog beka 

To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.