kimbo je napisao/la:Jupi evo Avdije

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Prijateljska tekma brate. Ako nece sad probati, kad ce ?milomlat je napisao/la:Ove izmjene mi ne ulivaju bas puno povjerenja. daj boze da zadrzimo vodstvo do kraja. Ovo je suludo!
Protiv Slovacke ih uvesti da ganjaju rezultat.U vatri nastaju najboljisoccerfan je napisao/la:Prijateljska tekma brate. Ako nece sad probati, kad ce ?milomlat je napisao/la:Ove izmjene mi ne ulivaju bas puno povjerenja. daj boze da zadrzimo vodstvo do kraja. Ovo je suludo!
soccerfan je napisao/la:Prijateljska tekma brate. Ako nece sad probati, kad ce ?milomlat je napisao/la:Ove izmjene mi ne ulivaju bas puno povjerenja. daj boze da zadrzimo vodstvo do kraja. Ovo je suludo!
HDTV pokaze drugaciju sliku. Vise ga je u pazuh/grudi udarila.Head je napisao/la:Cist penal za Cemeriku.
Ograisalireptile je napisao/la:Liechtenstei 2 vs 2 Croatia
jaoooo sta je Hrvatima?
![]()
![]()
Ma nek idu u Capljinu slusati Tompsona i u Medugorje i neka odrade jos koji trening Pod Bijelim Brijegom pred mnogo tisuca gledatelja.reptile je napisao/la:Liechtenstei 2 vs 2 Croatia
jaoooo sta je Hrvatima?
![]()
![]()
Kakav bola Avdija ... pobjeze covjek BicakcicuviKK je napisao/la:vrsajevic i sunjic krivi za gol , potpuno ispali . zaboravili čuvati svoje igrace ..
Sent from my GT-I8190 using Tapatalk 2
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.