Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Pa dobro, to je vec druga stvar. Univerzalno se pise Champions League, koji god kanal upalis na logo-u pise 'Champions League'. Druga stvar su klubovi. Necu ja sutradan, kada odem negdje vani, umjesto Bosnalijek govoriti BosnianMedicine.Head je napisao/la:Samo sto mi kazemo liga sampiona.Medo10 je napisao/la:Pa hvala Bogu. Koliko je meni poznato to se zove Champions League...mozda grijesim..Head je napisao/la:Konjic zvani čempions lig.
Kazes li ti Crvena Zvezda il Red Star.
Stvar je u njegovom izgovoru, Č u odnosu na ispravno ĆMedo10 je napisao/la:Pa hvala Bogu. Koliko je meni poznato to se zove Champions League...mozda grijesim..Head je napisao/la:Konjic zvani čempions lig.
Sve i da su htjeli, vece nisu mogli naciSaurman je napisao/la:Kakve su ovo slušalice kod Konjića.![]()
Ma mene strah da ce mu pozliti od silne priceAdinjo je napisao/la:Joj Konjica...davi li, davi
Vjerovatno ima partiju pokera.lucif3R666 je napisao/la:zasto Barbarez nekad ne gostuje pred tekmu , **** ih Konjic u guzicu
lucif3R666 je napisao/la:zasto Barbarez nekad ne gostuje pred tekmu , **** ih Konjic u guzicu
Možda je NASA jedan od sponzora utakmice.soccerfan je napisao/la:Sve i da su htjeli, vece nisu mogli naciSaurman je napisao/la:Kakve su ovo slušalice kod Konjića.![]()
![]()
![]()
Valjda je tu zbog nekog razloga. Da se nesto isproba, da bude tu za Bicakcica ili sta vec...soccerfan je napisao/la:Ama prijateljska a Rahimic se do sad jako puno zrtvovao u klubu da bi nasoj repci mogao pomociCartman je napisao/la:Je li to fakat Rahimic postao standardan? Majko mila. Zaha, zaigraj u tom Bochumu do Slovacke ako Boga znas.Ne slazem se ni ja jer bi radije vidio Medu na tom mjestu ili Adnana ali poluvrijeme mu dati u prijateljskoj, mislim da je to zasluzio.
![]()
Neka ga
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.