BiH - USA (14.08.2013)
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: BiH - USA (14.08.2013)
Je li to fakat Rahimic postao standardan? Majko mila. Zaha, zaigraj u tom Bochumu do Slovacke ako Boga znas.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
hajde jedan dobar link?? hvalla 

I krv svoju za Plavu boju!!! Pazza Inter amala!!!
-
- Kontakt:
j ebem ti konjica i legendu
Nema neprijatelja koji može biti toliko opasan kao bivši prijatelj,jer ovaj tačno zna gdje treba da udari!
----------------Begovic-------------------
Bicakcic--Zukanovic--Spahic--Salihovic
--------------Rahimic---------------------
--------Pjanic------Misimovic---Lulic---
Ibisevic---------Dzeko-------------------
Bicakcic--Zukanovic--Spahic--Salihovic
--------------Rahimic---------------------
--------Pjanic------Misimovic---Lulic---
Ibisevic---------Dzeko-------------------
Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.
mikrofon u Konjića 

ESPN
http://cricfree.tv/espn-usa-live-stream.php" onclick="window.open(this.href);return false;
http://cricfree.tv/espn-usa-live-stream.php" onclick="window.open(this.href);return false;
Ajmo tuci Amereeeeeeeeeeeeeeeeeeee
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
@Head, igrat' će Vršajević drugo poluvrijeme, ne brini. 

Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
sa ovom postavom , bi se moglo igrati 3-5-2 laganice

I krv svoju za Plavu boju!!! Pazza Inter amala!!!
očekivan sastav , jedino mi smeta što Rahimić igra ali nema veze , bitno je da Vršajević ne igra od početka , da ih u prvom poluvremenu već raspemo 

Nasao sam super link http://www.netraja.net" onclick="window.open(this.href);return false; idete sport live slika predobra.
Konjić izgleda zaposlen na BHT-u.
jbg moze pricat ko navijen
jbg moze pricat ko navijen
- Unknown Genius
- Kontakt:
Desna strana bi nas mogla koštati večeras, ni nazad a posebno ni naprijed tu nismo jaki. Valjda nećemo opet gledati Vedu na krilu, ako već mora neko bolje Pjanića žrtvovati.
I ne znam otkud Rahimić u prvoj postavi, po kojem osnovu ispred Zahirovića, ali nadam se da Pape zna šta radi.
Sretno Zmajevi.
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 4 Beta
I ne znam otkud Rahimić u prvoj postavi, po kojem osnovu ispred Zahirovića, ali nadam se da Pape zna šta radi.
Sretno Zmajevi.

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 4 Beta
Moje ime ovdje od sad znači pravda.
Ovog sto trci sa Spahom bi bio sevap poslat na more 

"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Pa hvala Bogu. Koliko je meni poznato to se zove Champions League...mozda grijesim..Head je napisao/la:Konjic zvani čempions lig.

Ama prijateljska a Rahimic se do sad jako puno zrtvovao u klubu da bi nasoj repci mogao pomociCartman je napisao/la:Je li to fakat Rahimic postao standardan? Majko mila. Zaha, zaigraj u tom Bochumu do Slovacke ako Boga znas.

I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
Samo sto mi kazemo liga sampiona.Medo10 je napisao/la:Pa hvala Bogu. Koliko je meni poznato to se zove Champions League...mozda grijesim..Head je napisao/la:Konjic zvani čempions lig.
Kazes li ti Crvena Zvezda il Red Star.
1946
- Ponos Torina
- Kontakt:
http://rntplayer.com/
ovde su slike extra znaci idite na sport i onda na lijevoj strani imate liste kanala ima dosta Eurosporta pa izaberite sebi
ovde su slike extra znaci idite na sport i onda na lijevoj strani imate liste kanala ima dosta Eurosporta pa izaberite sebi

usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.